ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا افراد اخراج شده آیدی جدیدشون بن نمیشه؟

rama0000
13-11-2009, 19:12
چرا افراد اخراج شده آیدی جدیدشون بن نمیشه؟
چرا افراد بن شده (که حتما" به دلیل موجهی بن شدن )وقتی با یه آیدی دیگه میان و با همون رفتار و گفتار دوباره بن نمیشن؟ نمونه اش همین رجیسترز یوزر که نا سلامتی قبلا" مدیر هم بوده یه مدت اخراجش کردن حالا با یوزر یو ان رجیستر یوزر اومده سر یه بحث دوستانه و ساده به مادر من توهین میکنه نمونه اش تو پروفایلم هست .....چرا باید این آدم که سابقه اش معلومه بن نشه ؟؟؟

Babak
14-11-2009, 19:16
شما گزارش تخلف ارسال کنید اینجوذ مواقع.
مدیرا که نمیتونن 400 هزار تا یوزر رو تست کنن هر روز.

H a m e e d
14-11-2009, 19:28
تازه خیلی از اخراجها موقتیه.
حتی اون اخراجیهایی هم که یوزر جدید میسازن تا مدتی محدودیت دارن و نمیتونن هر چی دلشون خواست و تو هر تایپیکی بلغور کنن.
ضمنا اونایی که فعالیت تخریبی دارن اونقدر زود تابلو میشن که شناسایی شده و مجددا یوزر جدیدشونم بن میشه.

vahid_vaezinia
14-11-2009, 19:30
تاپیک زیاد جالبی نزدی !

بن شد !

برو خوشحال باش واسه خودت !

H a m e e d
14-11-2009, 19:34
منم نظرم اینه که هر دو طرف مقصر بودن که دعوا رو از پروفایل تا تایپیک کشوندن.

Big-Boss
14-11-2009, 19:42
شما گزارش تخلف ارسال کنید اینجوذ مواقع.
مدیرا که نمیتونن 400 هزار تا یوزر رو تست کنن هر روز.

بهترین راه همین توصیه بابک عزیز هست
با این تعداد کاربر واقعا مدیرها نمیتونن خودشون به تنهایی و بدون کمک و همکاری دیگران همه رو چک کنن

این افراد هم که قصد تخریب و توهین دارن همیشه یه راهی پیدا میکنن و با اسم ها و یوزر های جدید به فعالیت قبلیشون ادامه میدن
بهتره به جای درگیری با اینجور افراد (که قصدشون همین درگیری و توهین هست) از همون ابتدا که متوجه قضیه شدید از طریق گزارش تخلف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اطلاع مدیریت برسونید تا از همون اول جلوی همچین اشخاص گرفته بشه

saviss
14-11-2009, 19:50
شما باایشون مشکل دارین؟
خب بیرون ازمحیط انجمن حلش کنید...
من هم با اون دوست مشترکمون مشکل (عدم تطابق عقاید)داشتم ولی این دلیل نمشه که بیام وبراش تاپیک بزنم....که عمومی اش کنم...
این اختلاف سلیقه هم یک موضوع کاملا (خصوصی)هست...
بهتره اگر باکسی مشکل داریم .......یادداشت های شخصی" مون روهم"پابلیش "نکنیم...

اگربتونیم مثل(دوتا آدم منطقی)ختلاف سلیقه مون رو(بیرون از انجمن )مطرح میکنیم و بحث های خصوصی مون رو به اینجا نمیکشونیم..
off topic