ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : سرعت باز شدن Submenuهای یک Popup

مرد مباح
13-11-2009, 15:57
سلام دوستان.
ابتدا توضیحات بیشتری در مورد سوالم. وقتی شما یکی از popupهای دورن ویندوز رو باز میکنید (StartMenu, دکمه راست روی Desktop، Mycomputer و ...) ور روی یکی از زیر گروهها میرین که توش چندین گزینه وجود دارد، (Programs توی StartMenu ویا New در MyComputer) میزان خاصی مکث وجود داره. این مقدار در رجیستری ویندوز قرار داره.

سوال :
من قبلا این کار رو انجام دادم ولی آدرس رجیستری این مقدار عددی رو فراموش کردم. از دوستان و اساتید کسی اینجا این آدرس رو بلد هستش؟

hfj
13-11-2009, 16:16
سلام. شما این کار رو هم انجام دادی ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
13-11-2009, 17:53
سلام دوست من همکار شدنت مبارک

از منوي Start گزينه Run را انتخاب كنيد و تايپ كنيد RegEdit حال با ظاهر شدن ساختار ريجستري در مقابل شما به شاخه زير برويد :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
به دنبال رشته اي با عنوان MenuShowDealy بگرديد و اگر وجود نداشت راست كليك كرده و يك داده رشته اي به همين نام بسازيد حال براي مقدار دهي ميتوانيد عددي را بين 0 (بدون وقفه) تا 1000 (يك ثانيه) وارد كنيد توجه زمان برحسب ميلي ثانيه مي باشد. به طور مثال در اين مثال من 500 را وارد كردم يعني نيم ثانيه طول ميكشه تا منوها در ويندوز باز شود

مرد مباح
14-11-2009, 00:00
ممنون ار جوابتون. اتفاقا حدود 3-4 ساعت پیش نتیجه رو پیدا کردم و الان اومده بودم که جواب رو برای استفاده دیگران بزارم که دیدم شما زحمتش رو کشیدی.