ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپی هست که ups داشته باشه

amin_ict_5
13-11-2009, 07:43
سلام دوستان عزیز
لپتاپی هست یعنی وجود داره که ups داشته باشه یعنی اینکه
ابتدا ups را توضیح بدم
ups معادل اینه اگه سیستمی از برق شهری داره استفاده میکنه ناگهان برق بره به طور خودکار از باتری استفاده کنه

اما لپتاپ ها پیشفرض از باتری اسفاده میکنند

یه چیزی میخوام که شارژر 24 ساعته به لپتاپ وصل باشه بدون اینکه باتری خراب بشه ؛ و هنگامی که باتری شارژ شد شارژ باتری بطور اتومات متوقف بشه و بدون مصرف باتری از برق شهر استفاده کنه پس بنابراین وقتی که برق رفت تنها از باتری استفاده کنه و اولویت استفاده از برق شهری یا external باشه و باتری داخلی را شارژ و از مدار خارج کنه و تنها در هنگام ضرورت تنها از باتری استفاده کنه عین ups

خوب دیگه مشکل خراب شدن باتری لپتاپ های کسانی که از لپتاپشون زیاد استفاده میکنند و مجبورند مدام شارژر لپتاپ تنش وصل باشه با این قابلیت حل میشه یا کسانی که حوصله ندارند هی شارژر بزند هی دربیارند

همچین لپتاپی وجود داره ؟؟؟

Arashdn
13-11-2009, 07:47
من فکر میکنم الان دیگه همه لپ تاپ ها همینجور باشن

amin_ict_5
13-11-2009, 07:58
لپ تاپ های امروزی اگه شارژر تن لپتاپ باشه بعد از پر شدن باتری هی شارژ میکنند هی شارژ میکنند هی شارژ میکنند هی شارژ میکنند تا آخر اینکه باتری فرسوده میشه

و اگه مصرف استفاده از لپتاپتون زیاده هی مجبورید بعد از خالی شدن باتری شارژر بزنید و بعد از پر شدن باتری از شارژر بکشید و هی این عمل را تکرار کنید بستگی به مدتی که باتری شارژ نگه میداره که معمولا حول ور 2 ساعت کمتر بیشتر هستش هی 2 ساعت 2 ساعت این عمل را تکرار کنید

و در آخر هم ممکنه بخیال خراب شدن باتری بشید کی حوصله داره و هواسو ، وقتو ...

ما لپتاپمون را روشن میزاریم میریم کارهامون را میرسیم و بر میگردیم شاید 10 روز لپ تاپ را خاموش نکنیم

اینجا زیاد برق میره پس نمیشه باتری را از تن لپتاپ در آورد یدفعه برق بره وسط کارمون همه چی خراب میشه خیلی ضد حاله

و بعضی اوقات هم لپ تاپ نیاز داریم ببریم دانشگاه یا محل کار ، جایی به هر حال به باتری داشتن و قابل حمل بودنش احتیاج داریم

amin_ict_5
13-11-2009, 08:04
من فکر میکنم الان دیگه همه لپ تاپ ها همینجور باشن

سلام
کجاش لپتاپ ها اینجوری هستش
اگه اینطوره یه 10 روزی شارژر لپتاپ را تن لپتاپ وصل بزار ببین چه اتفاقی میافته یه 100 تومنی برای خرید باتری پیاده میشین احتمالا دوست عزیز مصرف لپتاپتون پایینه الآن با کسی طرفی که 24 ساعته پشت لپ تاپش میشینه با هاش میره مسافرکشی ؛ هه هه ؛ بهر حال دوست خوبم ممنونم ازتون

mortezasameh66
13-11-2009, 11:24
سلام دوست من
نيازي به اين همه انشا نبود
من بقيه لپ تاپ ها رو نميدونم اما من خودم وايو دارم ميري توي vaio control center و تيك Enable battery care function رو ميزني و مشخص ميكني كه اگه باتري به چند درصد رسيد شارژ قطع شه و از برق استفاده كنه كه من هميشه ميزنم تا 50 درصد كه رسيد اين كار رو بكنه و اين همه دنگ و فنگ نداره!!!!!!!!!!!!!!!:31:

UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 12:17
کلا UPS ها جزو وسائل جانبی هستند که چه برای پی سی چه برای لپ تاپ چه برای یخچال باید جداگانه بخرید و در کنارش نصب کنید

بنابراین هیچ کسی نمیاد و روی لپ تاپ UPS ! بزاره !!!!!

biostar
13-11-2009, 12:32
در صورتی که لپتاپ شما نرم افزار مدیریت و مراقبت از باتری داشته باشه همان چیزی که میخواهید خواهد شد!!!
نوت بوک به برق وصل خواهد بود و به محض قطعی برق از باتری استفاده میشه و به باتری هم آسیبی نخواهد رسید.
مثل نرم افزار VAIO BATTREY CARE FUNCTION

arash2002
13-11-2009, 14:17
آیا برای لپ تاپ Hp هم چنین چیزی وجود دارد؟

UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 14:36
همه لپ تاپ ها برنامه مدیریت باتری دارند

arash2002
13-11-2009, 14:54

برای لپ تاپ های Hp در زمانی که لپ تاپ به برق است برای اینکه باتری شارژ نشه باید چی کار کنم؟

UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 15:04
راهی نیست ... کلا همیشه شارژ رو به 100 درصد میرسونه اچ پی ... بعد خودش مدیریتش میکنه که با اون 100 درصدی که داره کم میشه چی کنه !

Arashdn
13-11-2009, 15:23
لپ تاپ هایی که سیستم عامل ندارن چی؟
-----------------------------------
یا مثلا لپ تاپ هایی رو که روشون لینوکسه اگر بخواهیم ویندوز نصب کنیم به چه صورته؟

amin_ict_5
15-11-2009, 13:12
سلام دوست من
نيازي به اين همه انشا نبود
من بقيه لپ تاپ ها رو نميدونم اما من خودم وايو دارم ميري توي vaio control center و تيك Enable battery care function رو ميزني و مشخص ميكني كه اگه باتري به چند درصد رسيد شارژ قطع شه و از برق استفاده كنه كه من هميشه ميزنم تا 50 درصد كه رسيد اين كار رو بكنه و اين همه دنگ و فنگ نداره!!!!!!!!!!!!!!!:31:

در صورتی که لپتاپ شما نرم افزار مدیریت و مراقبت از باتری داشته باشه همان چیزی که میخواهید خواهد شد!!!
نوت بوک به برق وصل خواهد بود و به محض قطعی برق از باتری استفاده میشه و به باتری هم آسیبی نخواهد رسید.
مثل نرم افزار VAIO BATTREY CARE FUNCTION

دوستان شما تست کردید ؟؟؟

مطمئن هستید بعد از اینکه باتری صد در صد رسوند
دیگه به شارژ باتری ادامه نمیده و منجر به خراب شدن باتری نمیشه ؟؟
یا از باتری استفاده نمیکنه باتری را تخلیه نمیکنه ؟؟؟

چون بعضی لپتاپ ها کلید Fn + F2 برای قطع یا توقف شارژ باتری هستش اما بعد از اون از باتری استفاده میکنه شارژ باتری کم میشه دقیقا عین اینکه فرض کنید شما شارژر را کندید عمل میکنه