PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي در مورد خريد پلاسمايه g10 يا ال سي دي g10

mohsenmetal
13-11-2009, 01:08
دوستان من تصميم گرفتم كه يه تلويزيون بخرم ولي دوست دارم پاناسونيك باشه وقتي رفتم نمايندگي ديدم كه بهترين ال سي دي پانا سونيك مدل جي 10 هستش كه الان تو بازار ايران موجود هست و بهترين پلاسمايه پاناسونيك بازم مدل جي 10 هستش حالا واقعا موندم كه پلاسماشو بگيرم يا ال سي ديشو البته بگم كه برام مهم نيست كه اين 37 اينچ هست و اون يكي 42 برام كيفيت تصويرشون مهمه ميخوام بدونم كدوم بهتر ميتونه تصاوير sd رو نشون بده هرچند كه شفافيت وتصوير يك دست ال سي ديه چشممو گرفته

Ami R 940
13-11-2009, 10:13
lcd g
محاسن: براقیت تصویر بیشتر 120 لامبرت !(از همه تلویزیون های بازار براقیت تصویر بیشتری داره) ,مصرف برق پایین تر(130 وات)

معایب:مشکی نه چندان عمیق,کنتراست پایین,بلور در صحنه های سریع,رسپانس تایم پایین,دقت رنگ ضعیف ,اشباع نبودن رنگ ها ,رنگ های مصنوعی و غیر طبیعی , زاویه دید محدود

plasma g

معایب: شاید بشه گفت مصرف برق کمی بیشتر(290 وات)

محاسن:مشکی عمیق,اشباع بودن رنگ ها ,زاویه دید کامل,کنتراست بالا,دقت رنگ صحیح,نداشتن مشکل پاسخ گویی پیکسل ها و...

plasma g انتخاب بسیار مناسب تریه .

mohsenmetal
14-11-2009, 13:27
ممنون از راهنمايي شما ولي من ميخواستم بدونم وقتي اين پلاسما رو به ماهواره بزنم تصويري كه به من ميده تاريك تر از ال سي دي نيست .درضمن من فكر كنم تويه كشور ما كه كيفيت تصاوير پايين هست ال سي دي نسبت به پلاسما تصاوير بهتري رو نشون بده اخه من شنيدم پلاسما FULL HD رو بهتر پخش ميكنه نه SD