ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی انتخاب بین Iriver , Creative

mpeg
12-11-2009, 14:30
سلام به دوستان عزیز
آ دوستان میخوام 1 mp4 بگیرم حدود 120 تومان میخوام پول بدم شما چی پیشنهاد میکنین
من الان خودم دو مدل دیدیم اگر امکان داره بگین از این دومارک کدوم رو بگیرم Creative Zen و Iriver E200
راستی کیفیت صدای این Iriver چطوره نسبت به کریتبو
راستی Iriver چه گارانتی خوب هست

seymour
12-11-2009, 16:40
سلام به دوستان عزیز
آ دوستان میخوام 1 mp4 بگیرم حدود 120 تومان میخوام پول بدم شما چی پیشنهاد میکنین
من الان خودم دو مدل دیدیم اگر امکان داره بگین از این دومارک کدوم رو بگیرم Creative Zen و Iriver E200
راستی کیفیت صدای این Iriver چطوره نسبت به کریتبو
راستی Iriver چه گارانتی خوب هست
سلام ...

انتخاب های خوبی مدنظرته .. از این نظر که در مارک های دیگه: سونی در این بازه کمی گرونه ... cowon مدلهای تصویری خاصی در این دامنه بودجه نداره .. سامسونگ هم البته هست که P2 اش مدل موفقی بود که هنوزم گیر میاد و البته باز قدری گرون و با این بودجه شما شاید 2-4 گیگ اش گیر بیاد در حالیکه می تونی 8 گیگ اون دوتا که خودت گفتی رو بگیری ...

//

از نظر کیفیت صدا و تصویر zen به e150 برتری داره (مثلا از نظر تصویر zen صفحه نمایش قدری بزرگتر، کیفیت بهتر و عمق رنگ بالاتر داره) ... zen کارت حافظه هم قبول می کنه

والا من برخوردی با گارانتی iriver نداشته ام .. یکی از دوستان یکبار که مشکلی خورده بود شاکی بود و از گارانتی اش ناراضی .. اما خب این یه تجربه بوده و نمیشه تعمیم اش داد ...

mpeg
13-11-2009, 02:13
مرسی از راهنماییت
اگه آخرش 200 هزینه کنم چیپیشنهاد میدی

seymour
13-11-2009, 17:25
مرسی از راهنماییت
اگه آخرش 200 هزینه کنم چی پیشنهاد میدی
اونوقت یه معیار دیگه هم میومد وسط و اون بحث قیمت به حافظه بود .. مثلا creative zen مدل 16 گیگش رو شما می تونستی با 175 تومن بخری (حدوداً) که با توجه به اینکه قابلیت افزایش حافظه با کارت هم داره، و از نظر پخش صوت و تصویر و امکانات هم بسیار مناسبه ، انتخاب خیلی خوبیه ...

اما اگه بگی 8 گیگ هم کافی مه:

اونوقت Xfi از کریتیو هم میومد وسط که 8 گیگش همین حدوده و کیفیت صدا و تصویر بسیار خوبی داره ؛ با هدفون های بسیار عالی ...

مدل دیگه ای که در دسترس ات میومد D2+ از Cowon هستش که نسخه جدید مدل موفق D2 هستش .. صفحه لمسی - امکانات کامل - کیفیت صدا و تصویر بسیار خوب ..

همینطور سری A سونی که البته باید قید امکانات جانبی رو بزنی، اما از نظر صدا و تصویر و ظرافت عالیه ... (سری A800 اش دیگه انقدر گرونه که زیر 200 اش صرفاً 4 گیگ پیدا میشه!)

براساس نیازها و اولویت هات انتخاب کن ... و باز اگه خواستی می تونیم روشون حرف بزنیم..