مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نوشتن کد يک برنامه
سلام این استاد ما یه برنامه C گفت بنویسیم:18: که از کاربر یه n می گیرو بعد بایید سری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم می خواستم با
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا کنم که تو تواناش گیر کردم
راستی استادمون
if و حلقه ی تکرار for رو یاد داده با ساختار ورودی وخروجی C کتاب جعفز نژاد قمی
مر30 :10:
:19:
sin2x=2sinxcosx
11-11-2009, 22:02
تو اين قطعه مي تونين اين کارو انجام بدين . آخر سر هم بايد sum رو به عنوان نتيجه printf کنين :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته به جاي cin بايد از scanf براي گرفتن ورودي يعني n از کاربر استفاده کنين که تعداد جمله هايي هست که مي خواين محاسبه بشه .
ضمنا مي تونين از عنوان مناسب تر براي تاپيک استفاده کنين . ممنون .
آقا شرمنده من هم تو نوشتن یه برنامه مشکل دارم دیگه تاپیک جدا نزدم دیدم همینجا داغه چسبوندم :دی
برای تبدیل postfix به infix و بلعکس یه برنامه نوشتم با حلقه for که اول کاراکترها رو توی یه آرایه میریزم بعد به پشته وارد میشن و در این حین عملگر ها و عملوند ها از هم جدا میشن و همچنین عملیات محاسبه هم انجام میشه .
یعنی اول شما یه عبارت postfix میدی برنامه تبدیلش میکنه به infix آخر هم جواب عبارت رو نمایش میده .
حالا میخوام ببینم چطوری میشه یا switch case اینو نوشت ؟ آخه یکی گیر داده با switch بنویسی !
اگه کد نشد همون الگوریتم رو هم بگین ممنون میشم :)
تو اين قطعه مي تونين اين کارو انجام بدين . آخر سر هم بايد sum رو به عنوان نتيجه printf کنين :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته به جاي cin بايد از scanf براي گرفتن ورودي يعني n از کاربر استفاده کنين که تعداد جمله هايي هست که مي خواين محاسبه بشه .
ضمنا مي تونين از عنوان مناسب تر براي تاپيک استفاده کنين . ممنون .
یه مشکل من که while نخوندم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشکل من که while نخوندم
به جای
اینو بنویس
دست همتون درد نکنه برنامه این جوری شد :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.