ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل fm player

naser31
11-11-2009, 10:44
سلام
راستش هرچی گشتم تاپیکی در این مورد پیدا نکردم
مشکلی که برام پیش اومده اینه که مدتیه fm player ماشینم که قبلا آهنگ ها رو به ترتیت 1 2 3 و .... میخوند وهروقت میخواستی میتونستی به دکمه جلو و عقب به آهنگ قبلی یابعدی بری اما چند وقتیه واسه خودش بصورت تصادفی آهنگ ها رو پخش میکنه مثلا از آهنگ 20 میره 70 بعد میره 14 یا بعدش 153 و نمیتونی به آهنگ قبل یا بعد برگردی و خودش روی هر آهنگی بخواد میره .
من اون کول دیسکش رو درآوردم و دستگا ه رو هم از فندک جدا کردم شاید ریست بشه اما دوباره همون طوریه
و هرکاری میکنم درست نمیشه .
اگر دوستان در این مورد اطلا عاتی دارن لطفا بگن .

seymour
11-11-2009, 19:21
سلام
راستش هرچی گشتم تاپیکی در این مورد پیدا نکردم
مشکلی که برام پیش اومده اینه که مدتیه fm player ماشینم که قبلا آهنگ ها رو به ترتیت 1 2 3 و .... میخوند وهروقت میخواستی میتونستی به دکمه جلو و عقب به آهنگ قبلی یابعدی بری اما چند وقتیه واسه خودش بصورت تصادفی آهنگ ها رو پخش میکنه مثلا از آهنگ 20 میره 70 بعد میره 14 یا بعدش 153 و نمیتونی به آهنگ قبل یا بعد برگردی و خودش روی هر آهنگی بخواد میره .
من اون کول دیسکش رو درآوردم و دستگا ه رو هم از فندک جدا کردم شاید ریست بشه اما دوباره همون طوریه
و هرکاری میکنم درست نمیشه .
اگر دوستان در این مورد اطلا عاتی دارن لطفا بگن .
اینطور که از توصیف شما برمیاد، دستگاه شما داره بصورت شافل (shuffle) آهنگ پخش می کنه؛ این دقیقاً همین حالتیه که بجای اینکه ترتیب رو رعایت کنه ، بصورت تصادفی بین آهنگ های مختلف جابجا بشه ...

اگر دستگاه شما تنظیمات یا دکمه ای داره ، بگرد دنبال چنین گزینه ای.. اگه صفحه نمایش داره ببین یه همچین واژه ای یا واژه دیگری که این معنی رو بده (مثلا mix) دیده میشه یا نه ..