مشاهده نسخه کامل
: چه برندی و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید برای tv
sepehr_kafar
09-11-2009, 22:57
سلام
من کلی انجمن رو بالا پایین کردم و آخرشم نتونستم نتیجه درست حسابی بگیرم،واسه همین گفتم یه تاپیک بزنم و از دوستان بپرسم که بهترین گزینه ای که واسه tv پیشنهاد می کنین چیه؟(فقط اگه از قیمتش هم اطلاعی دارین لطف کنین بنویسین)
--------------
سپهر
18 آبان 1388
afshin b
09-11-2009, 23:16
خوب عزيز از سايز و قيمت و موارد استفادتون از تي وي بگو
saeedn70
09-11-2009, 23:19
خوب عزيز از سايز و قيمت و موارد استفادتون از تي وي بگو
دوست عزیزم tv مگه چند نوع استفاده داره فقط برای دیدن هست.
به نظرم الان دور دوره led دامادمون یه 52 led سامسونگ رو 4 ماه پیش 5 تومن گرفت.
راستس بانه برو بانه 2 ملیون به نفعته از اونجا بگیر.
afshin b
09-11-2009, 23:48
دوست عزیزم tv مگه چند نوع استفاده داره فقط برای دیدن هست.
اينو ميدونستم كه واسه ديدن هست. از نظر من آدم بايد ببينه چه استفاده اي از تي وي داره. يكي فقط تصاوير اس دي ميبينه كه به نظر من بايد يه تي وي اچ دي معمولي بگيره و پولشو واسه تي وي هايه بهتر و گرونتر هدر نده و در كل زياد سخت نگيره ولي اگه فيلماي اچ دي هم ميبينه خوب ديگه بحثش جداست.
sepehr_kafar
10-11-2009, 11:29
اول مرسی از دوستان :11:
راستش شاید اچ دی هم ببینیم،دیگه می خوام یه چی بگیرم که تا چند سال جواب بده و یه جاهایی کارش نلنگه که مجبور شم عوضش کنم البته نمی خوام خیلیم حرفه ای باشه،یعنی بودجش و ندارم که خیلی زیادم هزینه کنم،نظرتون راجع به LH900 ال جی چیه؟بین پاناسونیک و ال جی کدوم و پیشنهاد می کنید؟
smallfrank
10-11-2009, 13:17
يكي فقط تصاوير اس دي ميبينه كه به نظر من بايد يه تي وي اچ دي معمولي بگيره و پولشو واسه تي وي هايه بهتر و گرونتر هدر نده و در كل زياد سخت نگيره ولي اگه فيلماي اچ دي هم ميبينه خوب ديگه بحثش جداست
خب دوست عزیز تی وی چیزی نیست که بشه هر سال یه بار عوض کرد
در آینده تصاویر HD زیادی میان و جانشین SD میشن.
sepehr_kafar
10-11-2009, 16:23
سلام
خب دوست عزیز تی وی چیزی نیست که بشه هر سال یه بار عوض کرد
در آینده تصاویر HD زیادی میان و جانشین SD میشن.
خوب اینو که می دونم،منم اینو تو جواب افشین گفتم که گفته بود:
اينو ميدونستم كه واسه ديدن هست. از نظر من آدم بايد ببينه چه استفاده اي از تي وي داره. يكي فقط تصاوير اس دي ميبينه كه به نظر من بايد يه تي وي اچ دي معمولي بگيره و پولشو واسه تي وي هايه بهتر و گرونتر هدر نده و در كل زياد سخت نگيره ولي اگه فيلماي اچ دي هم ميبينه خوب ديگه بحثش جداست.
منظورم این بود که شاید در حال حاضر SD ببینیم باهاش اما بالاخره فکر کنم HD به زودی فراگیرتر بشه و نمی خواستم اون موقع بگم کاش فکر این موقع رو می کردم :46:
حالا کلا با این تفاسیر شما چه برندی و چه مدلی و پیشنهاد می کنید؟ال جی یا پاناسونیک یا ...؟
smallfrank
10-11-2009, 16:43
اگه میخاین 1.5 هزینه کنید Panasonic G10 بهترین انتخاب هستش.
afshin b
10-11-2009, 17:32
سلام
خوب اینو که می دونم،منم اینو تو جواب افشین گفتم که گفته بود:
منظورم این بود که شاید در حال حاضر SD ببینیم باهاش اما بالاخره فکر کنم HD به زودی فراگیرتر بشه و نمی خواستم اون موقع بگم کاش فکر این موقع رو می کردم :46:
حالا کلا با این تفاسیر شما چه برندی و چه مدلی و پیشنهاد می کنید؟ال جی یا پاناسونیک یا ...؟
اونا كه گفتم واسه اين بود كه چندتا از اشناهام تي وي گرفتن جز اس دي هيچ چي باهاش نميبينن (و نخواهند ديد) يكيشون كه فقط تلويزيون ايران ميبيته! ا
در كل گه ميتوني حتما فول اچ دي بگير. شما از پولتون نگفتي.
من كلا از ال جي هيچ اطلاعي ندارم
اگه سايز بزرگ ميخواي b650 سامسونگ 50 اينچ عاليه(2 ميليون) اگه كوچكتر ميخواي اول g10 42 (حدود 1.600)بعد ال سي دي b690 40 (فكر كنم 1.700)
sepehr_kafar
10-11-2009, 20:04
سلام
اینجا چرا تشکر نداره،مجبورم اینجوری تشکر کنم از دوستان بابت توضیحاتشون.
راستش قیمتش که حدود 2 و پایینتر بهتره :31:
آخه من شنیده بودم ال جی بهتره!!!پس شما g10 و b690 رو پیشنهاد می کنید؟
در مورد زمان خرید چه پیشنهادی دارین؟آخه یکی از آشناهامون خرید و بعد یکی دیگه از آشناهامون همون مدل و تو این جشنواره ها خرید با همون قیمت روش سینما خانگی هم بهش اشانتیون دادن :13:حالا کسی نمی دونه جشنواره ای در کار هست یا نه؟چون با این تفاسیر فکر کنم تو جشنواره بگیرم به نفع تر باشه :31:
سلام
اینجا چرا تشکر نداره،مجبورم اینجوری تشکر کنم از دوستان بابت توضیحاتشون.
راستش قیمتش که حدود 2 و پایینتر بهتره :31:
آخه من شنیده بودم ال جی بهتره!!!پس شما g10 و b690 رو پیشنهاد می کنید؟
در مورد زمان خرید چه پیشنهادی دارین؟آخه یکی از آشناهامون خرید و بعد یکی دیگه از آشناهامون همون مدل و تو این جشنواره ها خرید با همون قیمت روش سینما خانگی هم بهش اشانتیون دادن :13:حالا کسی نمی دونه جشنواره ای در کار هست یا نه؟چون با این تفاسیر فکر کنم تو جشنواره بگیرم به نفع تر باشه :31:
تلویزیون رو هر چه بیشتر به بگذره جدیدتر میآید این دومگاپیکسلیها هم چند سالی است قابل تهیه است؛ یکی دو سال آینده خبر از سهبعدی همراه(یا بدون) عینگ و نمایشگرهای هشتمگاپیکسلی است(چون پروجکتور اخیر اِپسون). الجی(نماینده شارپ) قرار هست در نمایشگاه کامپیوتری که کمتر از دو هفته آینده برگزار میشه محصولات جدیدش رو معرفی کنه(وشاید اِلایدیِ شارپ). ممکن هست تلویزیون شرکت نداشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.