مشاهده نسخه کامل
: فرمت نشدن فلش !
mohammadjooon
09-11-2009, 22:35
با سلام خدمت اساتید گرامی. من یک فلش 4GB دارم که وقتی وصل میکنم به کامپیوتر میگه باید فرمت بشه. وقتی هم که فرمت میکنم ارور windows was unable to complete format رو میده. اینجور مواقع چیکار باید کرد؟ :41:
mohammadjooon
11-11-2009, 01:35
خیلی ممنون از خیل پاسخها و راهنماییها :13:
Iranian boy10
16-11-2009, 00:00
خیلی ممنون از خیل پاسخها و راهنماییها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تو انجمن سیستم های آلوده سوالتو بپرس :)
tajrobenik
16-11-2009, 00:29
خیلی سوالت کلی هست...
و خیلی موارد می تونه باشه که این ارور رو بده...
مثلا
می تونه ویروس باشه.
یا مشکل نرم افزاری باشه یا حتی سخت افزاری.
kingkurd
22-05-2010, 07:44
با سلام خدمت اساتید گرامی. من یک فلش 4GB دارم که وقتی وصل میکنم به کامپیوتر میگه باید فرمت بشه. وقتی هم که فرمت میکنم ارور windows was unable to complete format رو میده. اینجور مواقع چیکار باید کرد؟ :41:
با ویندوز 7 امتحان کن!!
file system فلشت چی هست ؟
سعی کن با یه وسیله دیگه به غیر از کامپیوتر فرمتش کنی
مثلا ریسیور های که usb می خورن
virtualworld
03-07-2010, 11:15
دوست عزیز شما میتونی با کامپیوتر دیگه ای فرمتش کنی اگه نمیتونی از این نرم افزار استفاده کن
FlashMemoryToolkit v1.11 اول پاکش کن بااین نرم افزار بعد فرمتش کن
اگه هم نشد دیگه عمر فلشت به پایان رسیده یا فلش بدل بهت دادن
soroush.g88
08-07-2010, 08:03
سلام یه فلش 4g دارم وقتی mp3 میریزم روش تو ضبط ماشین فقط اونایی که تو روت هستن رو میخونه و اونایی که تو فولدرا هستن دیگه نمیخونه
تو کامپیوتر هم حجم فولدرا هرچی باشه 99k میشه مینوسه application
اکه کسی با همچی مشکلی برخورد کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
مرسی
soroush.g88
08-07-2010, 19:01
به نظرتون مشکلم ربطی به سیستم عاملم که مکینتاشه داره؟
virtualworld
21-07-2010, 21:29
سلام یه فلش 4g دارم وقتی mp3 میریزم روش تو ضبط ماشین فقط اونایی که تو روت هستن رو میخونه و اونایی که تو فولدرا هستن دیگه نمیخونه
وقتي فولدر رو نميخونه مشكل فلش نيست مشكل ضبط ماشينته
سلام
من یه فلش دارم وقتی میخوام فرمتش کنم میزنه protected و فرمتش نمیکنه...با یه ویندوز دیگه امتحان کردم HP USB Disk Storage Format Tool و Hard Disk Low Level Format Tool رو هم امتحان کردم..از طریق CMD هم رفتم ولی همین پیغامو میده...کسی میدونه باید چطوری فرمتش کنم؟
ایول به تو دوست عزیز.منم این مشکلو دارم.نشد که نشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.