PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از تکنولوژی Sync در گوشی های موتورولا

Apachi
09-11-2009, 17:15
شاید استفاده از این ابزار رو بلد باشید ولی لذت استفاده از این ابزار برای گوشی های موتو باعث میشه که اینجا برای عموم موتو دار ها این موضوع را به اشتراک بگذارم
Sync یا Synchronization تکنولوژی یکپارچه سازی اطلاعات و فرمت های مشترک برای سیستم عامل های متفاوت هستش
نمونه ساده Synchronization وصل کردن مبایل به کامپیوتر خانگی و کپی اطلاعات Phonebook به صورت Text هستش

یکی از بیظرترین قابلیت های گوشی های موتورولا بر پایه P2K و Linux قابلیت Synchronization در موارد مختلف هستش .

__________________________________________________ __________________________________

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی پست اول راهکار استفاده از قابلت Synchronization با Windows Media Player رو توضیح میدم که امیدوارم مفید باشه

اگر علاقه مند به موزیک باشین مطمئن هستم مدت زمان زیادی رو برای مرتب کردن آلبوم بندی و فولدر فولدر کردن موزیک ها از دست میدید در صورتی که اگه گوشی شما موتو هستش نیاز به این کار ندارید:41:

با استفاده از قابلیت Sync گوشی شما و قابلیت های اجراییش توسط مدیا پلیر شناسایی میشه ، فایل موزیک به بهترین فرمت قابل اجرا در گوش تبدیل میشه ،برای تمامی خواننده ها فولدر خاص ایجاد میشه ، درون فولدر که با نام خواننده ساخته شد باز فولدری به نام آلبوم مورد نظر شما ساخته میشه و موزیک های البوم خاص در فولدر خاص خودش کپی میشه تمامی این موارد به صورت هوشمند توسط مدیا پلیر انجام میشه، و اگر گوشی شما قابلیت نمایش Album cover , Album Art (مثل U9 , E8) داشته باشه مدیا پلیر بعد از دانلود Album Art از اینترنت به سرعت و خودکار توی گوشی Album Art را کپی میکنه و Player گوشی Album Art را نمایش میده.
نحوه کار : برای شروع گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید (در گوشی های E6 و A1200 تنظیم USB گوشی باید روی Synchronization باشه ) گوشی را در حالت Mass Storage Mode قرار بدید
باید مدیا پلیر باز باشه که گوشی شما رو به صورت خودکار بشناسه و ایکان گوشی را در قسمت SYnc نمیاش بده

بعد از اجرا کردن هر موزیک اون موزیک خودکار به Library مدیا پلیر اضافه میشه و تمام مشخصاتش توی مدیا پلیر ثبت میشه
مثلآ شما Swallowed In The Sea از گروه Coldplay توسط مدیا پلیر اجرا کردید
بر روی تب Sync کلیک کنید حالا در تبی که باز شده میتونید ایکان Library در سمت چپ مشاهده کنید کافی درون
Search تایپ کنید Cold یا Sea موزیک انتخابی ما به سرعت نمایش داده میشه حالا کافیه ماس را بروی موزیک راست کلیک کنید و گزینه Add to Sync list را انتخاب کنید بعد از اضافه کردن موزیک های مورد علاقتون کافیه برروی Start sync کلیک کنید ( می تونید یک یا چند آلبوم را به صورت کلی Add کنید )

مزایا : مشکل فرمت ها و کانورتشون حل میشه و حتی CD Audio هم که Add کنید باز به فرمت مخصوص گوشی شما درمیاد، هیج موزیکی دوبار Add نمیشه و Window Media player همه تبادل ها را ثبت میکنه ،مموری شما خیلی سریع تر توی PC لود و باز میشه چون مدیا پلیر تمام موزیک هاتون رو توی یک فایل ادرس دهی میکنه و لاگ بر میداره و مموری هر دفعه کامل لود نمیشه ،به راحتی برای موزیک هاتون با PC پلی لیست دلخواه می سازید و...

PS : مدیا پلیر قابیت شناسایی و نام گذاری تمام موزیک های خارجی از اینترنت به صورت خودکار داره برای مثل کافیه که شما یک فولدر به نام Coldplay - X & Y داشته باشید که درونش موزیک های آلبوم Coldplay - X & Y گروه Coldplay باشه مدیا پلیر به صورت خودکار تمام Track ها رو نامگذاری میکنه عکس کاور آلبوم را روی Track ها میگذاره البته تو موارد هم من شاهد معجزه بودم که CD Audio که خودم تبدیل کردم را مدایا پلیر شناسایی کرد و نام گذاری کرد، اخیرآ این ابزاز تو پلیر های دیگه ای هم اضافه شده مثل Jet audio و Winamp و از قبل Apple iTunesهم این ویژگی را پا بپای مدیا پلیر داشت ولی گوشی های موتو برای Window Media Player طراحی شدن و برای همین لوگوی مدیا پلیر را روی جعبه دارن همچنین مدیا پلیر خیلی قدرتمند تر نسبت به رقبا شده پس تو انتخابش شک نکنید.
این روش روی مدل های ,V3I,U9,V3X,Z3,Z6,Z8,A1200,W270 از موتورولا توسط خودم تست شده و صد درصد عملی هستش.

johnypersian1656
09-11-2009, 21:33
ممنون آپاچی جان فوق العاده آموزنده بود . آقا شما از اون قدیمیای اینجایین خیلی خوشحالمون کردین با بازگشتتون :10:

(واسه اینکه off toic نشه) : اون قرار دادن کاور آلبوم ها !!! که اشاره کردین به نظر من یکمی سرعت لود شدن موزیک رو مخصوصا توی این motomagx ها پایین میاره شما اینو احساس نکردین؟
راستی آپاچی جان میتونم بپرسم الان گوشیه خودتون چیه؟

Apachi
09-11-2009, 22:09
ممنون آپاچی جان فوق العاده آموزنده بود . آقا شما از اون قدیمیای اینجایین خیلی خوشحالمون کردین با بازگشتتون :10:

(واسه اینکه off toic نشه) : اون قرار دادن کاور آلبوم ها !!! که اشاره کردین به نظر من یکمی سرعت لود شدن موزیک رو مخصوصا توی این motomagx ها پایین میاره شما اینو احساس نکردین؟
راستی آپاچی جان میتونم بپرسم الان گوشیه خودتون چیه؟

ممنون از لطفتون
بله صدر در صد تو لود شدن موزیک تاثییر میگذاره حتی تو ipod هم همینطور هست ولی برای گوشی های هوشمندی مثل U9 و E8 میشه با Swap file, مشکل را حل کرد به نظر من که وقتی موزیک رو پلی میکنی کلیپ آرتش هم میاد خیلی لذت داره:8:
در حال حاظر Z8 همراه با اکثر موتو های قدیمی :دی

johnypersian1656
10-11-2009, 01:46
ممنون. اما به نظر من بازم فعال نکردن swap مزیتاش بیشتره تا فعال کردنش(حداقل بهتره که روی مموری کارت ایجاد بشه) چون صد درصد مموری رو خراب میکنه و از لحاظ سرعت هم مطمئنا سرعتش از ram گوشی پایین تره که اینم باعث میشه که کارایی پایین بیاد. در کل بهتره که swap رو واسه اجرای بازیها و برنامه هایی که صد در صد نیاز به swap دارن واسه اجرا فعال کرد و بعد دوباره غیر فعال کرد . تازه اونم با ایجاد یه پارتیشن مجزا روی مموری تا فقط از اون قسمت استفاده کنه و روی کل مموری تاثیر نذاره .

Apachi
10-11-2009, 15:23
ممنون. اما به نظر من بازم فعال نکردن swap مزیتاش بیشتره تا فعال کردنش(حداقل بهتره که روی مموری کارت ایجاد بشه) چون صد درصد مموری رو خراب میکنه و از لحاظ سرعت هم مطمئنا سرعتش از ram گوشی پایین تره که اینم باعث میشه که کارایی پایین بیاد. در کل بهتره که swap رو واسه اجرای بازیها و برنامه هایی که صد در صد نیاز به swap دارن واسه اجرا فعال کرد و بعد دوباره غیر فعال کرد . تازه اونم با ایجاد یه پارتیشن مجزا روی مموری تا فقط از اون قسمت استفاده کنه و روی کل مموری تاثیر نذاره .

خوب اصول استفاده از swap در اکثر گوشی های اینه که حجمش از 128MB بالاتر نره.
Swap فایل یک جا هایی Performance را بالا میاره یک جا هایی پایین بهترین موردش هم برنامه های جاوا هست
در مورد کاهش دادن عمر مفید مموری برای درگیر بود دائم با گوشی بله تاثییر زیادی داره و خوب ولی همینطوری که شما میگید همیشه فعال نیست بعدش هم به درسرش می ارزه
مموری گوشی هایی مثل A1200 رو میشه چند پارتیشن کرد که Swap فایل خیلی بهتر لود میشه وقتی تو یک پارتیشن جدا باشه...

naser maldini
12-11-2009, 12:47
سلام به همه دوستان. خوش میگذره؟
ممنون آپاچی عزیز. مطلب جالبی بود.

johnypersian1656
15-11-2009, 19:04
سلام به استاد ناصر مالدینی عزیز. آقا بگیر این zn5 رو منتظر مولتی فونتیم :) کم پیدایی سرور؟

naser maldini
16-11-2009, 12:39
سلام جانی جان. آقا فعلا بی خیال گوشی جدید شدم. 1 ماه دیگه میرم سربازی. بعد از آموزش به فکر یه گوشی جدید میفتم. شاید تا اون موقع گوشی های بهتری هم دم دست باشه. در مورد مولتی فونت واسه zn5 که اگه پچش ساخته بشه که ساخت خود مولتی فونت کاری نداره. البته من با ساختار گوشی های لینوکس زیاد آشنا نیستم و البته چیزی در مورد پچ نشنیدم واسه این نوع سیستم عامل. خدا رو شکر که این نوع گوشی ها برنامه های خوبی دارند. راستی یه برنامه تو مود مای موتو هست که فکر کنم گوشی e8 رو میتونه 70 فونته بکنه!!!
به لینک زیر یه سر بزنید.

از این نوع برنامه ها به احتمال زیاد واسه zn5 هم میاد.

Apachi
03-12-2009, 20:09
سلام به همه دوستان. خوش میگذره؟
ممنون آپاچی عزیز. مطلب جالبی بود.

سلام
مگه میشه در جوار شما بود و خوش نگذره :11:

سلام جانی جان. آقا فعلا بی خیال گوشی جدید شدم. 1 ماه دیگه میرم سربازی. بعد از آموزش به فکر یه گوشی جدید میفتم. شاید تا اون موقع گوشی های بهتری هم دم دست باشه. در مورد مولتی فونت واسه zn5 که اگه پچش ساخته بشه که ساخت خود مولتی فونت کاری نداره. البته من با ساختار گوشی های لینوکس زیاد آشنا نیستم و البته چیزی در مورد پچ نشنیدم واسه این نوع سیستم عامل. خدا رو شکر که این نوع گوشی ها برنامه های خوبی دارند. راستی یه برنامه تو مود مای موتو هست که فکر کنم گوشی e8 رو میتونه 70 فونته بکنه!!!
به لینک زیر یه سر بزنید.

از این نوع برنامه ها به احتمال زیاد واسه zn5 هم میاد.

وای عجب چیزی هستش میشه خود Unicode با هفتاد فونت :27:

بحث این تاپیک رو این هفته ادامه میدم....

fire159
04-12-2009, 00:53
در حال حاظر Z8 همراه با اکثر موتو های قدیمی :دی

apachi گفتي كه z8 داري

منم z8 دارم برنامه يي /فيرمور جديدي/ چيزه به درد بخوري براش داري ؟
مشكلي با گوشي نداري ؟