مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای++c
matin724
09-11-2009, 08:33
با سلام. من تو برنامه نویسی ضعیفم. یه برنامه باید با ++c بنویسم. لطفا کمک کنید.برنامه به شرح زیر است:
برنامه ای بنویسید تعدادی عدد صحیح مثبت از ورودی بخواند(معلوم نیست اعداد چند رقمی هستند) برای هر یک از اعداد خوانده شدهیک عدد بصورت زیر محاسبه و چاپ کند؟
عدد مشتق شده از عدد خوانده شده به این صورت باشد که ارقام فرد عدد در سمت چپ(با همان ترتیب اولیه) و اعداد زوج(با همان ترتیب اولیه). پایان بخش اعداد یک عدد منفی باشد. (با++c نوشته شود)
برای مثال:
ورودی:2013
خروجی:1320
eminem50centiran
09-11-2009, 14:53
سلام من اگه بخواهم بابرنامه ++c
*
*
به صورت یک لوزی کامل باید چه کارکنم؟
matin724
10-11-2009, 16:35
با سلام. من تو برنامه نویسی ضعیفم. یه برنامه باید با ++c بنویسم. لطفا کمک کنید.برنامه به شرح زیر است:
برنامه ای بنویسید تعدادی عدد صحیح مثبت از ورودی بخواند(معلوم نیست اعداد چند رقمی هستند) برای هر یک از اعداد خوانده شدهیک عدد بصورت زیر محاسبه و چاپ کند؟
عدد مشتق شده از عدد خوانده شده به این صورت باشد که ارقام فرد عدد در سمت چپ(با همان ترتیب اولیه) و اعداد زوج(با همان ترتیب اولیه). پایان بخش اعداد یک عدد منفی باشد. (با++c نوشته شود)
برای مثال:
ورودی:2013
خروجی:1320
لطفا جواب من را بدید
sin2x=2sinxcosx
10-11-2009, 21:17
خب مي تونين رقم به رقم عددتون رو چک کنين . بگين اگه باقيمانده اش بر 2 صفر نبود پس فرده و مياريم اول يه عدد ديگه قرار مي ديم و دفعه بعد هم به همين ترتيب . فقط براي اينکه دورقم رو تو يه عدد کنار هم بچسبونين بايديه جايي به يه 10 ضرب کنين . يه کم فکر کنين نتيجه مي گيرين ...
matin724
11-11-2009, 14:53
خب مي تونين رقم به رقم عددتون رو چک کنين . بگين اگه باقيمانده اش بر 2 صفر نبود پس فرده و مياريم اول يه عدد ديگه قرار مي ديم و دفعه بعد هم به همين ترتيب . فقط براي اينکه دورقم رو تو يه عدد کنار هم بچسبونين بايديه جايي به يه 10 ضرب کنين . يه کم فکر کنين نتيجه مي گيرين ...
اگه میشه برنامه را بنویسد. من خیلی مشکل دارم.
با تشکر
sin2x=2sinxcosx
11-11-2009, 21:46
اگه میشه برنامه را بنویسد. من خیلی مشکل دارم.
با تشکر
باشه نوشتم . ولي زيادي پيچيده شد . حالا .........
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenmnf
08-11-2013, 23:24
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int x;
int y;
int z=1;
int s;
cout<<"meghdare x=";
cin>>x;
y=x;
while(x>0)
{
for(int s=0;s<x;s++)
{
cout<<" ";
}
for(s=z;s>0;s--)
{
cout<<"*";
}
z+=2;
x--;
cout<<"\n";
}
z-=4;
x=(y-1);
while(x>0)
{
for(int s=y;s>=x;s--)
{
cout<<" ";
}
for(s=z;s>0;s--)
{
cout<<"*";
}
z-=2;
x--;
cout<<"\n";
}
_getch();
return 0;
}
:n01::n09:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.