ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز من دیر میاد بالا(چه ویستا باشه چه 7 باشه)

H.Operator
08-11-2009, 17:59
سلام دوستان چند مدتی هست که پس از نصب ویستا سرویس پک 2 سیستمم اینطوری شده که دیر میاد بالا حتی سون هم نصب کردم(از پایه نصب کردم یعنی درایو ویندوز رو از طریق داس فرمت کردم بعد ویندوز رو نصبیدم) بدون هیچ مشکلی و تمام قطعاتم رو شناخت و سازگاریه کاملم داره اما مثل ویندوز ویستا قبلی دیر میاد بالا...

به عکس زیر نگاه کنید(حدود 1 دقیقه توی این حالت می مونه لودینگه هی پر میشه اما باز نمیاد بالا که نهایتن بعد از 1 دقیقه موندن تو همین حالت میاد بالا)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن بایوس مادربردم به آخرین ورژن آپدیت کردم چند بار اما باز مشکل پابرجاست 5-6 بار هم هارد رو دفراگ و چک دیسک کردم که هیچی به هیچی:41:
هم ویندوز آپدیته هم آنتی ویروسم که نود 32 آخرین ورژن هست.:13:
من شک دارم که ویروسی چیزی در کار باشه....

اینم اسکرین شات از نود 32:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات سیستمم:
سی پی یو:amd phenome 2 x3 720 be
مادربرد:giga ma-770-ud3
رم:king max 2*2gb 1066
گرافیک:nvidia 9800gx2 1gb
هارد:maxtor 500 gb sata2
پاور:green 780b

تقاضا دارم که راهنماییم کنید تا این مشکل رفع بشه:11:

Mohammad King
10-11-2009, 18:04
رم شما کم هست.

میتونه یکی از مشکلات این باشه . ولی خوب رمت کمه.

amirpcp30
10-11-2009, 18:26
من احتمال رو بیشتر به هارد میدم چون دیر میاد بالا شاید سرعت هارد کم شده چک کنید ببینید سرعت هاردتون چند مگ بر ثنیه هست

H.Operator
10-11-2009, 23:33
رم شما کم هست.

میتونه یکی از مشکلات این باشه . ولی خوب رمت کمه.
دوست عزیز یعنی کمه 4 گیگ :18:....

من احتمال رو بیشتر به هارد میدم چون دیر میاد بالا شاید سرعت هارد کم شده چک کنید ببینید سرعت هاردتون چند مگ بر ثنیه هست
ممنونم مشکل از هارد بود با یک چک دیسک با برنامه tuneup utilities درست شد به نظرم بد سکتور گرفته بود یا یک چیزی تو این مایه ها:10:...

mse1445
10-11-2009, 23:34
هاردای مکستور متاسفانه جالب نیستن

H.Operator
11-11-2009, 19:56
هاردای مکستور متاسفانه جالب نیستن
میشه بگید با دلیل که چرا جالب نیستن.....
من خودم یک 60 گیگ رو 5 سال داشتم که هیچ وقت باهاش به موردی بر نخوردم:5: ولی این که شما برای یک بد سکتور میگی جالب نیستن اصلآ منطقی نیست(بد سکتور مشکل جدایی ناپذیر هارد هست اگر نبود که این همه برنامه واسش نمی دادن بیرون و ربطی هم به برند خاصی نداره)....