ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق GDDR3 و DDR3 در چیه؟؟؟

Abolfazl_Real
08-11-2009, 15:54
میخواستم از دوستان عزیز بپرسم فرق گرافیک های DDR3 با GDDR3 در چیه؟؟؟
با تشکر

syamak790
08-11-2009, 16:10
هیچی :31:

DDR رم های برای pc هست دیگه نه ؟
GDDR هم برای کارتهای گرافیک
G اولش واسه همون کلمه گرافیک

فرقشم فکر کنم بیشتر توی ولتاژ رم باشه !!

آهان اینو یادم رفت
کلا وقتی روی کارت گرافیک میزنن DDR منظور همون GDDR هست

alborz_k
08-11-2009, 16:51
میخواستم از دوستان عزیز بپرسم فرق گرافیک های DDR3 با GDDR3 در چیه؟؟؟
با تشکر
سلام. این دو مدل فقط در اسم شباهت دارند و هیچ شباهت دیگری به هم ندارند! gddr3 برای نگهداری فایل های ویدئویی هست و از نظر معماری کاملأ با ddr3 تفاوت داره!

Mahdi_Moosavi
08-11-2009, 18:43
سلام. این دو مدل فقط در اسم شباهت دارند و هیچ شباهت دیگری به هم ندارند! gddr3 برای نگهداری فایل های ویدئویی هست و از نظر معماری کاملأ با ddr3 تفاوت داره!

منظور دقیقت از معماری چیه ؟

تا جایی که من اطلاع دارم حافظه های GDDR به خاطر فرکانس بالاتر و همینطور ولتاژ کاری بیشتر نسبت به حافظه های DDR در مشخصات توان مصرفی و حرارتی با هم تفاوت دارند .

alborz_k
09-11-2009, 15:09
والله ، اون طور که من خونده بودم ، حافظه ی gddr3 از لحاظ معماری بیشتر شبیه sd هست تا ddr3 ! حالا نمی دونم که این دو چه فرقی می کنند! :دی اگه اختلافشون فقط در ولتاژ و توان باشه ، که بسیار بسیار بعید می دونم که باشه، رم هایی با معماری ddr3 با این چنین فاصله ای بعد از حافظه ی گرافیکی gddr3 عرضه بشن و اون هم با این تقاوت در مصرف!!! و این تفاوت در تولید کننده ی این رم ها ( حالا سامسونگ همه چیز تولید می کنه به کنار!:31:)
اگه منبعی داری که نشون بیشتر و به صورت علمی توضیح بده ، ممنون می شم :11:(انگلیسی هم باشه ایراد نداره! :دی)

Stream
09-11-2009, 22:14
والله ، اون طور که من خونده بودم ، حافظه ی gddr3 از لحاظ معماری بیشتر شبیه sd هست تا ddr3 ! حالا نمی دونم که این دو چه فرقی می کنند! :دی اگه اختلافشون فقط در ولتاژ و توان باشه ، که بسیار بسیار بعید می دونم که باشه، رم هایی با معماری ddr3 با این چنین فاصله ای بعد از حافظه ی گرافیکی gddr3 عرضه بشن و اون هم با این تقاوت در مصرف!!! و این تفاوت در تولید کننده ی این رم ها ( حالا سامسونگ همه چیز تولید می کنه به کنار!:31:)
اگه منبعی داری که نشون بیشتر و به صورت علمی توضیح بده ، ممنون می شم :11:(انگلیسی هم باشه ایراد نداره! :دی)
اگه منظور شما از SD همون SRAM هست ( Static Random Access Memory ) که در حافظه های Cache پردازنده یا GPU و Buffer ها از این نوع حافظه استفاده میشه به خاطر قیمت و اندازه بالایی که دارند و در هیچ نوع حافظه سیستم یا گرافیکی از اونها استفاده نمیشه.

اگه منظورتون SDRAM هست ( Synchronous Dynamic Random Access Memory ) که همه حافظه های DDR3 از این نوع هستند، حافظه های گرافیکی (GDDR) هم همینطور و به اونهایی که بر اساس SDRAM طراحی میشن رو SGRAM هم گفته میشه.

برای رفرنس و توضیح بیشتر میتونید مراجعه کنید به Datasheet های چیپ های مختلف در سایت سازنده های چیپ ها...

inno3d
11-11-2009, 16:39
احتملا منظورشون همون حافظه هی sd قبل از ظهور ddr بود باشه