مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی جهت تست پزشکی « رشته ناو بری»
Kharg Island
07-11-2009, 20:42
سلام دوستان
کسی نمیدونه که تست پزشکی برای ناو بری( کاپیتانی) چیه؟
سلام
دوست عزیز ...
شما وقتی مراحل اول رو رد کنید و به مرحله ی پزشکی برسید موارد زیر رو بررسی میکنند
-وزن شما : چون کشتی 6-7 طبقه میتونه باشه و شما باید بتونید این به عنوان یک ملوان یا کلا خدمه سریع عمل کنید ! اسانسور هم به دلیل تکان ها و ... توی کشتی ها موجود نیست ! تا جایی که من میدونم
-چشم : کوررنگی ... ضعیفی ... آسیگمات و ...
- قند خون . نوار قلبی ... وضعیت سلامت قلب و خون .
-نوار مغزی : وضعیت روانی روحی و ...
- وضعیت جنسی : بدن رو کلا از هر نظر چک میکنند .
-دندان های شما ! سلامت کاملشون ...
و خیلی از تست های دیگه ...
هزینه ی اینها رو شرکت میده .
تا ده سال در خدمت اونها هستید و نمیتونید استعقا بدید . دردسرش خیلی زیاده .
مثلا یکی از اشناهای من کشتی اشون غرق شده و الان مدتی طولانیه که تو چین بلاتکلیف هستند .
اگر بخواهید استعفا بدید 7 میلیون جریمه نقدی ! که بیشتر هم شاید شده باشه و .... کلا دردسر زیاد داره ...
چطور وارد این رشته شدید ؟!
Kharg Island
07-11-2009, 21:54
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از وضعیت جنسی چیه؟ یعنی..............
والا ما که دندونامونو همش پر کردیم.
مثلا سلامت پوستی ... مشکلات جنسی که هر کسی میتونه داشته باشه ... چیزهایی رو که متوجه میشید سوال نکنید :دی
نه اون مشکلی نیست ... منظورم فقط سلامت کلیه ... یعنی مثلا لثه مشکلی نداشته باشه و ...
Kharg Island
09-11-2009, 12:56
دوست عزیز من منظوری نداشتم. آخه یک سری بیماری های دیگه هست که ممکن مهم باشه گاهی هم ممکن مهم نباشه به خاطر همین پرسیدم. به هر حال شرمندم.
Kharg Island
09-11-2009, 13:49
دیگه چی؟ میشه در مورد این رشته بیشتر توضیح بدید؟
ممنون.
دیگه در مورد چیش میخواهید بدونید ؟
Kharg Island
09-11-2009, 20:04
دیگه در مورد چیش میخواهید بدونید ؟
جریان این چیه؟ مثل اینکه میگن برای این که دوره ببینن باید برن ژاپن،انگلیس حالا واقعا راسته؟
نه همچین چیزی نیست ! یعنی اصلا شما نباید به خیال خارج رفتن و گشتن با این کشتی ها برید به این رشته ...
دوره ها توی ایرانه ! ایران مثلا خودش خلیج بزرگ و معروفی داره ها ! :دی
برای تست شاید ... دقیق نمیدونم ولی احتمالش خیلی خیلی کمه ! با این وضعیت تحریم و ...
Kharg Island
12-11-2009, 13:06
نه همچین چیزی نیست ! یعنی اصلا شما نباید به خیال خارج رفتن و گشتن با این کشتی ها برید به این رشته ...
دوره ها توی ایرانه ! ایران مثلا خودش خلیج بزرگ و معروفی داره ها ! :دی
برای تست شاید ... دقیق نمیدونم ولی احتمالش خیلی خیلی کمه ! با این وضعیت تحریم و ...
من به فکر خیال گشتن و اینجور چیزا نیستم . از یه کاپیتانی پرسیده بودم که بهم گفت دوره خارج از کشور داره اونم توی انگلیس که خودمم تعجب کردم با این وضعیت. فکر کردم داره سر کارم میزاره ، آخه قیافش موزی میزد. حالا میخواستم از شما بپرسم که جواب رو هم گرفتم.
ممنون.
sepehr_x50
12-11-2009, 13:26
منم سوال دارم... :دی
کلا ورود به کشتیرانی چطوریه؟!
یعنی با کنکور چطوره و بدون کنکور چطوریه؟! (چون یکی از آشنایان بدون کنکور رفته بود...!)
و از طریق داشنگاه چه رتبه هایی معمولا مجاز به شرکت در این رشته میشند؟
sepehr_x50
13-11-2009, 13:02
کسی نظری نداره؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.