ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک جهت خروجی گرفتن در پریمیر

omid_562008
07-11-2009, 00:41
سلام
دوستان... میخواستم بدونم با چه فرمتی ار طریق pro coder میشه فیلم پریمیر رو اکسپورت کرد تا حداقل بشه 2 ساعت فیلم رو بر روی یک دی وی دی آورد؟
من از فرمت dvd . high speed استفاده میکنم ولی واسه 1.5 ساعت هم حجمش بیشتر از یک دی وی دی میشه.
ممنون از کمکتون.

Mr Andersson
07-11-2009, 18:10
درود;

از nero9 استفاده کن و در قسمت تنظیمات ویدئو, رو حالت Automate بزار, حجمشو میاره پائین.

موفق باشید...

massoudmail
08-11-2009, 21:59
سلام
دوستان... میخواستم بدونم با چه فرمتی ار طریق pro coder میشه فیلم پریمیر رو اکسپورت کرد تا حداقل بشه 2 ساعت فیلم رو بر روی یک دی وی دی آورد؟
من از فرمت dvd . high speed استفاده میکنم ولی واسه 1.5 ساعت هم حجمش بیشتر از یک دی وی دی میشه.
ممنون از کمکتون.
كدوم ورشن ProCoder استفاده ميكني (عكس تنظيمات كاملو برات بذارم)

[هميشه در مورد تبديل به DVD مهمترين نكته Video Bitrate هست كه در بالا ترين حالت يعني حدود 9800Kbps فقط يك ساعت فيلم تحويل شما ميده البته با بهترين كيفيت ممكن
هرچي هم مقدار Bitrate كمتري اختصاص بدين فايل نهايي حجم كمتري خواهد داشت و در نتيجه زمان بيشتري در هر فايل تصوير خواهيم داشت]
اگه از برنامه Ulead DVD Movie Factory :40: استفاده كنين يه گذينه جالب داره كه ميتونين 6 تا VCD رو تو يه DVD جا بدين!

علي طهماسبي
09-11-2009, 00:50
با سلام
به نظر اينجانب اگر از پريمير استفاده مي كني از پروژت خروجي avi بگير و در اديوس 5 اونو به دي وي دي تبديل كن هم هرچند ساعتي كه بخواي برات تبديل مي كنه هم امكان منوسازي داره موفق باشي

omid_562008
09-11-2009, 18:28
كدوم ورشن ProCoder استفاده ميكني (عكس تنظيمات كاملو برات بذارم)

[هميشه در مورد تبديل به DVD مهمترين نكته Video Bitrate هست كه در بالا ترين حالت يعني حدود 9800Kbps فقط يك ساعت فيلم تحويل شما ميده البته با بهترين كيفيت ممكن
هرچي هم مقدار Bitrate كمتري اختصاص بدين فايل نهايي حجم كمتري خواهد داشت و در نتيجه زمان بيشتري در هر فايل تصوير خواهيم داشت]
اگه از برنامه Ulead DVD Movie Factory :40: استفاده كنين يه گذينه جالب داره كه ميتونين 6 تا VCD رو تو يه DVD جا بدين!
ProCoder 3

massoudmail
09-11-2009, 22:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احمد ترابی
19-11-2009, 15:50
آقا ممنون کارمون راه افتاد

موفق باشید../