ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خیلی خیلی عجله دارم این سیستم ها چطورین خوبن؟ بدن ؟

mahdi100
06-11-2009, 20:35
با سلام
ممنون می شم زحمت بکشین سریع راهنمایی کنید

خیلی فوری و عجله دارم چون می خوام فعلا 5 سیستم و بعدا 5 تا دیگه سیستم واسه کافی نتم بخرم. همه چیزش آمادس از خط adsl تا میز و ... تا گرفتن مغلزه و .....
مشخصات سیستم ها :
|نوع قطعه |سیستم یک-------------------|سیستم دو--------------------------|سیستم سه -------------------
|cpu-------|رamd sepron140,2.7,1mb---|رintel celeron 430,1.8,512k-------| رintel celeron 430,1.8,512k |
|رmboard- |رelite6100---------------------|رasus p5kpl-am se------------------|رelite G31----------------------|
|رram------|ر1gb,dd2.800,kingmax------|ر1gb,dd2.800,kingmax -----------|ر1gb,dd2.800,kingmax-------|
|رhard-----|ر250gb.maxror,sata2--------|ر250gb.maxror,sata2 ------------|ر250gb.maxror,sata2---------|
|رpower---|رelegance900.230wreal,----|رelegance900.230wreal-----------|رelegance900.230wreal------|
|رkey-mos |رgenius slim------------------- |رgenius sli---------------------------|رgenius slim--------------------|
|رmonitor--|رsamsung19,1943 nwx------|رsamsung19,1943 nwx------------|رlg,lcd.1642,wide ------------|
|رprice-----|ر378500------------------تومان|ر379500----------------------تومان |ر33400تومان-------------------|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات :
cpu amd باکس هست .-مادربوردelite گارانتی سازگار -هارد گارانتی سازگار-رم گارنتی آواژنگ -
مونیتورlg گارانتی ماد ایران samsung گارانتی طرح و توسعه
سیستم اول و دوم بعلاوه 20 گارانتی و اسمبل و سیستم سوم 6 تومن گارانتی و اسمبل
یعنی سیستم اول :398500 تومن- سیستم دوم399500 تومان و سیستم سوم 340000 تومن
واسه من قیمت قطعات خیلی مهم هستش.چون توی 5 سیستم زیاد میشه.
--------------
سوالات :
1-آیا cpu اینتل دو هسته ای هستش.یعنی doal coreهستش؟
2- واسه کافی نت amdبهتره یا اینتل.
3-گارانتی طرح و توسعه چطوری هست ؟شناخته شده نیست ؟ اصلا جواب گو هست. آخه 20 تومن تفاوت گارانتی با سام سرویس داره ؟
4-با توجه به قیتمها سیستم 3 کارایی لازم رو داره؟
5- مادر بورد های ایلایت گروپ و ایسوز چه مشخصاتی داران و کدوم بهترن. و یا در کل اگه بخواهم یک روزی به ایلات g31کارت گرافیک و رم و یا حتی cpu اضافه کنم تا چه مقداری می تونن ساپورت کنن .
5- با توجه به روشن بودن سیستم ها به صورت مداوم چه نوع پاوری خوبه . که قیمتش هم خوب باشه سرو صدا هم نداشته باشه.؟
تو رو خدا زود تر کمکم کنین . من هیچی نمی دونم . بدادم برسین؟ خیلی دیر شد.
در ضمن یک هاب بذارم یا سویچ بذارم بهتره یک مارک خوب و ارزون و یک مدل مناسب واسه 10 تا سیستم بهم پیشنهاد بدین.
روی کامپیوتر ها چه نوع ویندوزی بریزم.:11:

mojtabaalemi
06-11-2009, 21:08
1.نه
2.واسه کافی نت و اینا نداریم ولی اون amd سیستم 1 قویتره از 430 . در ضمن خنک تره بخاطر 45 نانومتری بودن .
3.این گارانتی مال مانیتورای سامسونگ وارداتی هست و تا حالا کارکرده ولی روش حساب نکن . ضمنا اگه مشکلی پیش بیاد مانیتور باید بره تهران . من میگم یه aoc 203vw بخر 150 تومن و گارانتی هم مادیران
4.با سیستم 1 یکیه جز مانیتورش . خوبه ولی اگه 1 رو بخری با مانیتوری که گفتم کلاس کافینت بالاتر میره .
5.مینای الایت امید خاصی بهش نیست و پشتیبانی بایوس و ایناشم کمه . ایسوز خیلی خیلی معتبرتر و بهتره و در مورد قابلیت ارتقای g31 کارت گرافیکای تا 9600 یا 4670 رو میتونی روش نصب کنی و رم باس 800 مقدار 4 گیگ و cpu 4هستهای core 2 quad intel هم تا باس 1333 فکر کنم میکشه .میم amd هم با چیپ 6100 cpu های phenom 1 , athlon x2 رو میکشه .از لحاظ ارتقای گرافیک و رم هم مثل g31 .
در کل شما به ارتقا فکر نکن . تو بازار این روزا موقع خرید باید به همون قطعاتی که میخری فکر کنی .2 سال دیگه کلا باید مین جدید بخری .
5. اگه میخوای ارزون باشههمین چینی های ارزونم کارتو راه میندازه .
در مورد هاب اطلاع تخصصی ندارم . دوستان بگن .
xp . البته 7 رو هم جواب میده ولی ملتی که میان کافی نت ساپورتش نمیکنن ./

3jokes_x
06-11-2009, 21:45
به نظر من برای کافی نت لازم نیست حتما مانیتور 19 یا 20 اینچ داشته باشی. برای بازی و تماشای فیلم، سایز مانیتور خیلی مهمه، ولی برای کار با اینترنت اونقدر مهم نیست.
اول ببین اختلاف قیمت ها چقدره، اگر اختلافش قابل توجه بود، به نظر من از مانیتور کم بذار (مثلا مانیتور 17 اینچ بگیر) و در عوض سی پی یو رو قوی تر انتخاب کن. با این کار اولا الان کاربرانت تجربه بهتری از کار کردن با کامپیوتر خواهند داشت، و ثانیا در آینده دیرتر نیاز به صرف هزینه مجدد و ارتقای قطعات خواهی داشت.

شاید این فقط نظر من باشه ولی سرعت اجرای برنامه ها خیلی مهمتر از سایز تصویر هست. اگر کامپیوتر کند باشه آدم اعصابش خورد می شه ولی اگر مانیتور کوچک باشه، مشکل خاصی پیش نمیاد. همچنانکه استفاده از لپتاپ های 14 و 15 اینچ بسیار رایج هست.

موضوع دیگه اینکه مانیتورهای واید کوچک تر از مدل های معمولی به نظر می رسن. (چون ارتفاعشون کمتره) مثلا ارتفای یک مانیتور واید 19 اینچ به اندازه به مانیتور معمولی 17 هست. در نتیجه با توجه به اینکه هدف شما تماشای فیلم در این مانیتورها نیست (پس واید بودن یا نبودن عملا براتون فرقی نداره) بهتره مانیتور معمولی (غیر واید) بگیری تا این حس رو القا کنی که مانیتورت خیلی بزرگه! (خصوصا اگر خواستی 17 اینچ بگیری)

برای ویندوز صد در صد از XP استفاده کن چون کاربران بهش عادت دارن.

البته من تجربه ای در زمینه کافی نت ندارم، و این چیزی که گفتم همین الان به ذهنم رسید. اگر با کسی که قبلا این کار رو کرده مشورت کنی، ممکنه دیدگاه بهتری داشته باشه.

mahdi100
08-11-2009, 02:26
سلام دوستان ممنون که جواب دادن .
آقا مجتبی خیلی ممنونم مانیتورم رو aoc کردم و سیستم سوم رو گرفتم بدلیل ارزونیش . البته با صحبتای شما موافقم ولی یکمی پول کم اوردم. خیلی ممنون از راهنمایی هات.
3jokes از شما هم خیلی ممنونم واسه راهنمایی هات اره نظر من هم همینه که باید xpنصب کنم ممنون.اما مانیتور رو باید بگم نظر خودم نشدچکار کنیم دیگه:41:.بهر حال ازت واسه همفکریت ممنونم.
خیلی بهم کمک کردین ..حالا باید برم سراغ شبکه و ... هاب یا سویچ و کابل و ....
راستی هاب بگیرم یا سویچ ؟ آها راستی اینجا جاش نیست:31: