ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر سرعت کلیپ یدون کاهش طول کلیپ

mim_golden
05-11-2009, 18:03
دربرنامه پریمیر پرو4 برای تغییر سرعت میتوانیم ازspeed/duration استفاده کنیم ومیدوانم که افرایش سرعت طول کلیپ را کاهش میدهد میخواهم بدونم اون علامت زنجیر اگربرداشته بشه چه تاثیری داره ؟ظاهرا باید ارتباط بین این دورا ازبین ببرد یعنی بتوانیم بدون اینکه طول کلیپ کاهش یابد سرعت را افزایش دهیم اما این عملی نمیشه دلیلش چیه ؟

علي طهماسبي
06-11-2009, 11:49
با سلام
اولا ورودتون رو به پي سي تبريك ميگم دوما به نظر من اگر از اديوس استفاده كني اين كارو برات راحت انجام مي ده موفق باشي

Mr Andersson
06-11-2009, 13:58
درود;

دوست عزیز میشه دقیق تر بفرمائید نمیشه یعنی چی؟

با غیر فعال کردن اون بخش شما همون بازه زمانی رو برای کلیپتون خواهید داشت. مثلا اگه 10ثانیه بود همون 10ثانیه میمونه اما سرعت پخش اون متغیر خواهد بود و این بستگی به سرعتی داره که شما بهش میدین.

تبریک و موفق باشید...

mim_golden
06-11-2009, 18:47
تشکر ازدوستان
اما منظورم اینه که وقتی من سرعت را دوبرابرمیکنم با فعال بودن زنجیر اندازه کلیپ دقیقا نصف میشه .وقتی که همین عمل را بدون فعال بودن زنجیر انجام میدم بازهم همین اتقاق میافته .پس تفاوت فعال بودن یا نبودن ان درچیست ؟با سرعتهای متفاوت هم امتحان کردم بازم همین طوره .

Mr Andersson
07-11-2009, 17:33
درود;

فکر کنم پریمیر شما مشکل داشته باشه. از چه ورژنی استفاده میکنید؟

.......

mim_golden
07-11-2009, 20:26
پریمیر درست است .نسخه cs4

Mr Andersson
08-11-2009, 18:17
پریمیر درست است .نسخه cs4

بحث CS4 بحث عجیبیه!!! چون همین حالا من این کار رو انجام دادم اگه شما اینجا بودین جلو چشمتون بهتون نشون میدادم! بارها شده تو CS4 من یه کار رو راحت انجام میدم بعد فرداییش اون عمل رو انجام نمیده! مثل افکت Trackmatte !

دنبال علت این مشکلات هستم پیدا کردم حتما خبر میدم.

massoudmail
08-11-2009, 21:22
تشکر ازدوستان
اما منظورم اینه که وقتی من سرعت را دوبرابرمیکنم با فعال بودن زنجیر اندازه کلیپ دقیقا نصف میشه .وقتی که همین عمل را بدون فعال بودن زنجیر انجام میدم بازهم همین اتقاق میافته .پس تفاوت فعال بودن یا نبودن ان درچیست ؟با سرعتهای متفاوت هم امتحان کردم بازم همین طوره .
درود به همگي
عزيزان اين يك مشكل نيست!
مسئله اينه كه در پنجره Clip Speed/Duration وقتي ميخواي گزينه Duration رو كم و زياد كني اگه اون علامت لينك باشه معنيش اينه كه در نهايت سرعت كليپ شما تغيير خواهد كرد ولي هيچ فريمي رو از انتهاي كليپ از دست نميدين(يعني با كم كردن مقدار Duration سرعت زياد ميشه و كليپ كوتاه تر و بلعكس)
حالا اگه اون علامت لينك نباشه وقتي گزينه Duration رو تغيير بدين به جاي اينكه سرعتتون تغييري پيدا كنه از انتهاي كليپتون فريم از دست ميدين يعني تصويرتون حذف ميشه و عملا اين كار به Speed هيچ ارتباطي پيدا نميكنه.

mim_golden
08-11-2009, 21:28
با سلام
فکرمیکنم خودم جواب وپیداکردم .با توجه به help پریمیر زمانی تغییر سرعت روی تغییر طول کلیپ تاثیر نمیگذارد که ما بخشی ازکلیپ را قبلا Trim کرده باشیم .یه این ترتیب متناسب با مقداری که Trim شده میتواند برای تغییر سرعت بدون تغییر طول کلیپ این کاررا توسط بخش trim شده کلیپ انجام دهد .
دراین صورت همیشه پاسخ وعملکرد ان درست است .
امیدوارم توانسته باشم منظورم وبرسانم .

•To change the duration without changing the speed of the selected clips, click the gang button so that it shows a broken link . Unganging also allows you to change the speed without changing the duration.
The speed remains at the percentage set while you trim the clip or clips. Alternatively, the duration remains at the percentage set while you change the speed of the clip or clips.

Mr Andersson
09-11-2009, 00:16
درود به همگي
عزيزان اين يك مشكل نيست!
مسئله اينه كه در پنجره Clip Speed/Duration وقتي ميخواي گزينه Duration رو كم و زياد كني اگه اون علامت لينك باشه معنيش اينه كه در نهايت سرعت كليپ شما تغيير خواهد كرد ولي هيچ فريمي رو از انتهاي كليپ از دست نميدين(يعني با كم كردن مقدار Duration سرعت زياد ميشه و كليپ كوتاه تر و بلعكس)
حالا اگه اون علامت لينك نباشه وقتي گزينه Duration رو تغيير بدين به جاي اينكه سرعتتون تغييري پيدا كنه از انتهاي كليپتون فريم از دست ميدين يعني تصويرتون حذف ميشه و عملا اين كار به Speed هيچ ارتباطي پيدا نميكنه.

دوست عزیز فکر نمیکنی یه مقدار اشتباه کردی؟ دقت کن . چرا آقا دقیقا به Speed ربط داره. یعنی اگه کلیپ شما 10 ثانیه باشه اگه سرعت 50% بشه و اون لینک جدا باشه دیگه سرعت تاثیری بر مدت زمان کلیپ شما نخواهد داشت و همون 10 ثانیه خواهد بود منتها شما نصف کار رو میبینید با سرعت 50% . حالا اگه اون لینک جدا نباشه زمان کار شما به 20 ثانیه افزایش پیدا میکنه. شما هم یه امتحان بکن دوست عزیز. البته مسئله ای هم که مطرح کردین درسته. در واقع ارتباط دو جانبه ست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متشکر...

mim_golden
09-11-2009, 17:53
فرمایش شما درست بود اما فقط زمانی که سرعت را کاهش میدهیم اما وقتی سرعت را افزایش میدم بازم فعال بودن یا نبودن زنجیر تاثیری نداره وبه محض تایپ 200% طول کلیپ کاهش پیدامیکنه .مگراینکه قبلش کلیپ وTrim کرده باشم .
با تشکر

massoudmail
09-11-2009, 22:22
دوست عزیز فکر نمیکنی یه مقدار اشتباه کردی؟ دقت کن . چرا آقا دقیقا به Speed ربط داره. یعنی اگه کلیپ شما 10 ثانیه باشه اگه سرعت 50% بشه و اون لینک جدا باشه دیگه سرعت تاثیری بر مدت زمان کلیپ شما نخواهد داشت و همون 10 ثانیه خواهد بود منتها شما نصف کار رو میبینید با سرعت 50% . حالا اگه اون لینک جدا نباشه زمان کار شما به 20 ثانیه افزایش پیدا میکنه. شما هم یه امتحان بکن دوست عزیز. البته مسئله ای هم که مطرح کردین درسته. در واقع ارتباط دو جانبه ست.

متشکر...
((((...اما وقتی سرعت را افزایش میدم بازم فعال بودن یا نبودن زنجیر تاثیری نداره وبه محض تایپ 200% طول کلیپ کاهش پیدامیکنه .مگراینکه قبلش کلیپ وTrim کرده باشم ))))
از دست دادن فريم از انتهاي كليپ يا نه مسئله اينست!
ممنمون از همه مخصوصا Mr Andersسon عزيز.

massoudmail
09-11-2009, 22:22

متشکر...
((((...اما وقتی سرعت را افزایش میدم بازم فعال بودن یا نبودن زنجیر تاثیری نداره وبه محض تایپ 200% طول کلیپ کاهش پیدامیکنه .مگراینکه قبلش کلیپ وTrim کرده باشم ))))
از دست دادن فريم از انتهاي كليپ يا نه مسئله اينست!
ممنمون از همه مخصوصا Mr Andersson عزيز.

Mr Andersson
10-11-2009, 03:10
فرمایش شما درست بود اما فقط زمانی که سرعت را کاهش میدهیم اما وقتی سرعت را افزایش میدم بازم فعال بودن یا نبودن زنجیر تاثیری نداره وبه محض تایپ 200% طول کلیپ کاهش پیدامیکنه .مگراینکه قبلش کلیپ وTrim کرده باشم .
با تشکر

خوب عزیز من پریمیر نمیتونه واست فیلم بسازه که:18::19: وقتی شما سرعت رو دوبرابر کنی دیگه فیلمت همونه... میشه 5 ثانیه بقیش رو برات گل و بلبل بزاره تا بشه 10 ثانیه!!! :27: شما یه فیلم نیم ساعته بزار بعد تریم ش کن به 15 min بعد تست کن. به دوست گلم آقا مسعود ادیوس کار هم بگم انقدر نگه فریم فریم! داداش مسئله این نیست. مسئله زمان کلیپه + بودن زمان کلیپ یا نبودنش.اصلا شما یه ذره باهاش بیشتر ور برو... اونی هم که شما میگی درسته:10:

.......

massoudmail
10-11-2009, 22:18
خوب عزیز من پریمیر نمیتونه واست فیلم بسازه که:18::19: وقتی شما سرعت رو دوبرابر کنی دیگه فیلمت همونه... میشه 5 ثانیه بقیش رو برات گل و بلبل بزاره تا بشه 10 ثانیه!!! :27: شما یه فیلم نیم ساعته بزار بعد تریم ش کن به 15 min بعد تست کن. به دوست گلم آقا مسعود ادیوس کار هم بگم انقدر نگه فریم فریم! داداش مسئله این نیست. مسئله زمان کلیپه + بودن زمان کلیپ یا نبودنش.اصلا شما یه ذره باهاش بیشتر ور برو... اونی هم که شما میگی درسته:10:

.......
برادر تيكه ننداز ما اديوس كار نيستيم و هشت ساله كه با اين Adobe به قول شما ور:41: ميريم.
اين قضيه فريم و زمانم بحث كشداري شده مث همه چيزاي كشدار ما كه نظزمونو عرض كرديم حالا هر كس به دردش بخوره ميتونه استفاده لازمو ببره از جمله خود شما دوست عزيز
با تشكر مجدد از همه ياران

Mr Andersson
12-11-2009, 21:51
8 سال؟ خدا قوت بده. آخه دیدم بیشتر اونورا میپری(انجمن ادیوس). باشه داداش شما نظرت برا ما که عزیزه اما بقول یارو گفتنی: البته نظر بنده به نظر ایشون نزدیک تره! حالا هر كس به دردش بخوره ميتونه استفاده لازمو ببره از جمله خود شما دوست عزيز (تائید فرمایش)