ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجازه ی ورود به ورود گوگل در صفحاتی که نیاز به لوگین داره

javadvjj
05-11-2009, 18:00
من صفحاتي دارم که بايد لوگين کرد براي ديدن محتواش به اين ترتيب موتور هاي جستجو نمي تونن محتواي اونها رو ايندکس کنند
آيا کدي هست که فقط به روبات هاي جستجو گر گوگل اجازه ورود بدون لوگين بده تا محتوا رو ايندکس کنند و در نتايج جستجو ي خودشون به کاربران نشون بدن
اگر مي شه کمک کنيد من يک سايت طراحي کردم با فرومش يعني فروم رو هم خودم طراحي کردم و چت رومش رو هم خودم طراحي کردم هرجا مشکلي داشتم از برو بچه انجمن برسيدم و اوايل جواب مي دادند و لي الان انجمن خيلي غير فعال شده ديگه از بيل گيتس مهربون خبري نيست که هميشه با جواباش خجالت زدمون مي کرد ولي الان ÷ست هاي من بي جواب مي مونه
به هر حال منتظر جواب هستم

javadvjj
08-11-2009, 09:10
بابا جواب بدید دیگه اهههههههههههههههههه

Fr@nki
15-11-2009, 15:37
بابا جواب بدید دیگه اهههههههههههههههههه

یک تیکه کد بنویس و در اون ip بازدید کننده سایت رو بدست بیار
اگه اون بازدید کننده سایت گوگل و یا غیره بود
اجازه ورود بده
اون تیکه کد رو هم اگه بگردی پیدا می کنی
در ضمن از phpbb استفاده کن فروم ساز خوبی

btaraf
28-11-2009, 17:57
این روش خیلی امن نیست و در واقع هر کسی میتواند با تغییر آدرس ip صفحات امن شما را ببیند

در تئوری اگر صفحه ای نیاز به لاگین دارد نباید در موتور های جستجو هم دیده شود وگرنه لاگین به معنی است

ایجاد محدودیت های اضافی به سایت که این روزها در سایت های ایرانی دیده میشه کاربر را آزار میده و باعث میشه که هیچوقت به سایت شما بر نگرده بهتره تا جایی که ممکنه به کاربرا آزادی داد

tazphoenix
10-12-2009, 12:38
از این سه تا سایت استفاده کن در مورد اجازه دادن و ندادن به رباتهای جستجو گراست یزره کار کنی به نتیجه میرسی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید