ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی حرفه ای برای HTC Touch Pro2 T7373

M A T R I X
05-11-2009, 15:03
با سلام خدمت همه اساتید و دوستان گرامی
یه مدل HTC Touch Pro2 T7373 گرفتم ، چند سری هم تمام تنظیمات اون رو چک کردم ، ولی متوجه نشدم :

1- تنظیمات SMS اون چطوریه ؟ تا الآن چند سری SMS فرستادند ، هیچکدوم نرسیده ، فقط مثل اینکه یه SMS اومده اون هم رفته توی قسمت Drafts چطوری باید بخونه ؟ هیچ گزینه ای برای خوندن نداره ! یا چطوری میتونم منتقلش کنم به Inbox و اونجا چطوری باید بخونم ؟ اصلآ تنظیم درست و حسابی داره که SMS ها برسند ؟ تا الآن چند سری SMS فرستادند ، هیچکدوم نرسیده !

فروشنده فونت فارسی و SMS فارسی رو برنامه ش رو ریخت ، ولی الآن هر چی گشتم که SMS فارسی تایپ کنم ، پیداش نکردم . تنظیم خاصی داره ؟ از کجا باید قابلیت فارسی نویسی SMS رو اضافه کنم ؟

2- برای MMS هم تنیمات خاصی داره ؟

3- برای Bluetooth از دو قسمت وارد شدم ، Bluetooth روشن کردم ، دوستان هر کدوم میخواند فایلی بفرستند ، موبایل اونها گوشی رو نمیشناسه و میگه هیچی پیدا نشد ، تنیمات Bluetooth چطوریه ؟

4- این CD هایی که همراه گوشی هست ، کدوم یکی از CD ها و کدوم برنامه هاش حتمآ باید نصب بشه ؟ چطوری ، با کابل USB ؟ برنامه خاصی لازم داره که از سایت بگیرم یا از روی CD نصب کنم ؟ البته آنتی ویروس و فونت فارسی رو فروشنده ریخته ، بقیه برنامه ها رو ، چی ها رو لازم داره ؟ خیلی ممنون.

AT&T
05-11-2009, 17:23
سلام

sms که کار خاصی نمیکنی مینویس send میکنی میره تو قسمت sms>tools>options رو sms کلیک کن دلیوریشو فعال کن شاید میرسه ریپورت نمیده

برای فارسی نوشتنم کیبوردو عوض کن اون وسط عکسه کیبورده بزن کیبوردات مشخص میشه فارسیشو بزن بعش تایپ کن

mms نمیدونم اما باید از سایت mci آمار بگیری تنظیماتشو

تو بلوتوثم احتمالا invisible هستی

از اینجا برو setting>connections>bluetooth>mode.............همه تیکارو بزن

تو یکی از سی دی ها هم active sync هستش که نصب کن با usb هم وصل میشه به کامپیوتر

آنتی ویروسم نصب نمیکردی مشکلی نداشت

چون زمان بالا اومدن ویندوز یه مقدار سرعتو میگیره اونم بخاطر سرچ کردنشه

کلا برنامه که باید نیازت باشه بریزی چی لازمت میشه همونو بریز

golmohammadi
09-11-2009, 22:42
بازم سوالی داشتی در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرس