مشاهده نسخه کامل
: مشکل هنگام چاپ
p30surff
04-11-2009, 13:00
من توی محل کارم یه پرینتر اپـسون ال کیـو 2180 سوزنی دارم. وقتی یه فرم مشخصات را پر میکنم ،هنگام چاپ حروف انگلیسی رو نمیـزنـه و جاشون مربعهای تو خالی میـزنـه!مشکل کجاست؟ بقیه همکارام این مشکل رو ندارن،درحالیکه پرینترهامون و تنظیماتشون مثل همه و برنامه ای که توش فرم مشخصات را پر میکنیم هم ،
روی سرور شبکه اینترنت است.پس مشکل کجاست؟ظاهرا" بایستی به تنظیمات سیستمم مربوط باشه اما وقتی فرم را پر میکنم خیلی راحت فارسی و انگلیسی را مینویسه! لطفا" هر کی اطلاعاتی داره و میتونه کمک کنه ، دریــــغ نکنه. ممنون و متشکر
jalali2s
05-11-2009, 20:11
سلام دوست من این مدل پرینتر روی خودش تنظیمات فونت داره اونا رو چک کن به نظر من تنظیمات فونتش دست خورده
اگر هم میتونی پرینتر یا سیستم خود رو با سیستم یا پرینتر دیگری چک کن و نتیجه رو بگو تا دوستان کمک کنند%
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
p30surff
07-11-2009, 13:13
سلام دوست من این مدل پرینتر روی خودش تنظیمات فونت داره اونا رو چک کن به نظر من تنظیمات فونتش دست خورده
اگر هم میتونی پرینتر یا سیستم خود رو با سیستم یا پرینتر دیگری چک کن و نتیجه رو بگو تا دوستان کمک کنند%
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.
jalali عزیز از اینکه پاسخ دادی ممنونم. اما تنظیمات دستگاه هم با بقیه همکاران یکیه.(pitch=10cpi , font=san serif )
در ضمن مشکل اینه که حروف انگلیسی رو نمیزنه که با این فونت دستگاه همخوانی داره.حالا اینکه میشه فونتی که باهاش فرم رو پر میکنیم تغییر داد یا نه ،نمیدونم؟ و اینکه اصلا" ربطی به موضوع داره یا نه؟!چون که اون فارسیه.
سلام . احتمالا ویروس فونت های انگلیسی سیستم سما را حذف کرده . باید دوباره نصب کنین
p30surff
17-11-2009, 19:36
سلام . احتمالا ویروس فونت های انگلیسی سیستم سما را حذف کرده . باید دوباره نصب کنین
با سلام.
دوست عزیز با تشکر از پاسخت.اما مگه میشه همه فونتهای انگلیسی حذف شده باشن!
من توی ورد یا جاهای دیگه راحت انگلیسی مینویسم. حتی توی همون برنامه فرم رو با هر
دو زبان فارسی و انگلیسی پر میکنم و هیچ مشکلی ندارم ،فقط توی چاپش مشکل دارم.
ضمن اینکه با انتی ویروس NOD32 که اپدیت شده ، اسکن کردم اما ویروسی نبود.
اگه منظورت رو درست متوجه نشدم و یا اینکه راهی بنظرت رسید ،لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.