مشاهده نسخه کامل
: مشکل Creative ZEN بازبان فارسی
amirepsilon
03-11-2009, 23:37
سلام
دوستان Creative ZEN حروف فارسی رو بصورت مربع نشون میده
راه حلی برای این مساله نیست ؟
ممنون
سلام
دوستان Creative ZEN حروف فارسی رو بصورت مربع نشون میده
راه حلی برای این مساله نیست ؟
ممنون
راه حلی نداره و این یه ویژگی مشترک بین تمامی پلیرهاست تقریباً ... یعنی حمایت از فونت زبانهای مختلف کاملاً بستگی به نظر کمپانی ها داره که اساساً به معنای انگلیسی (و زبانهایی که از الفبای لاتین استفاده می کنن) بعلاوه زبانهای خاور دور (چون خودشون تولید می کنن دیگه!) هستش ... اضافه شدن زبانی مثل فارسی، فقط می تونه در حالتی اتفاق بیفته که کمپانی اجازه بده فونت اضافه کنیم ... مثلاً عرب ها که نفوذ بیشتری دارن و پول بیشتری خرج می کنن اگه بتونن راه رو برای فونت عربی باز کنن ، کار ما هم راه میفته ...
اما در حال حاضر برای اکثر brand ها گزارشی در این مورد نداشته ایم که از فارسی حمایت کنند.
amirepsilon
04-11-2009, 21:51
مشکل با Record !
دوستان من با دشتگاهم که ضبط میکنم احساس میکنم هنگام ضبط یک سوت خیلی آروم میکشه!
با سامسونگ مقایسه کردم دیدم سامسونگ سوت نمیکشه عوضش کلی هوا داره
ولی اینCreative ZEN سوت میکشه !
مشکل از دستگاه منه یا کلا همین طوریه ؟
hamid_1367
04-11-2009, 22:12
راه حلی نداره و این یه ویژگی مشترک بین تمامی پلیرهاست تقریباً ... یعنی حمایت از فونت زبانهای مختلف کاملاً بستگی به نظر کمپانی ها داره که اساساً به معنای انگلیسی (و زبانهایی که از الفبای لاتین استفاده می کنن) بعلاوه زبانهای خاور دور (چون خودشون تولید می کنن دیگه!) هستش ... اضافه شدن زبانی مثل فارسی، فقط می تونه در حالتی اتفاق بیفته که کمپانی اجازه بده فونت اضافه کنیم ... مثلاً عرب ها که نفوذ بیشتری دارن و پول بیشتری خرج می کنن اگه بتونن راه رو برای فونت عربی باز کنن ، کار ما هم راه میفته ...
اما در حال حاضر برای اکثر brand ها گزارشی در این مورد نداشته ایم که از فارسی حمایت کنند.
ولی توی آیپادتاچ اصلا مشکلی با فارسی نیست و حتی من متن آهنگ فارسی هم می بینم...
ولی خوب تاچ سیستم عامل داره دیگه...
مشکل با Record !
دوستان من با دشتگاهم که ضبط میکنم احساس میکنم هنگام ضبط یک سوت خیلی آروم میکشه!
با سامسونگ مقایسه کردم دیدم سامسونگ سوت نمیکشه عوضش کلی هوا داره
ولی اینCreative ZEN سوت میکشه !
مشکل از دستگاه منه یا کلا همین طوریه ؟
در فوروم دیگه هم این سوال رو مطرح کرده بودید که پاسخ دادم .. همونور اگه پیگیری اش کنید ممنون میشم ...
ولی توی آیپادتاچ اصلا مشکلی با فارسی نیست و حتی من متن آهنگ فارسی هم می بینم...
ولی خوب تاچ سیستم عامل داره دیگه...
همونطور که خودتون اشاره کردید، تاچ تافته جدا بافته اس و خصوصیاتی داره که بخش اعظم پلیرها ندارند ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.