مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت کپچر
bahremand2
03-11-2009, 21:50
من یه کارت کپچر glassi دارم روی سیستمم با مادر برد gigabyte 8i845pe-rz نصب شده ولی اصلا با نرم افزار windvr و ulead studio تصویر نمیده نه در حالت تی وی و نه کامپوزیت.اسلاتش رو هم عوض کردم نشد.روی یک سیستم دیگه که مادربردش elitegroup بود وcpu و گرافیکش از سیستم من پائین تر بود راحت نصب شد و تصویر داد.لطفا امداد بفرمائید.:41:
من در این مواقع احمقانه ترین کار ممکن رو میکنم یعنی ......... ویندوز رو عوض میکنم اگر درست نشد هم یک خاکی تو سرم میریزم :31:
bahremand2
06-11-2009, 09:44
ممنون ولی با عوض کردن ویندوز هم جواب نداد.:41:
كپچر به صورت كامل نصب ميشه؟ از توي Device Manager از صحت نصب كامل اطمينان حاصل كن
بعدش بپرداز به اينكه چه دستگاه هاي PCI ديگه اي داري؟
bahremand2
07-11-2009, 11:34
بله دوست عزیز توی Device Manager هم کپچر نصب شده و هم تی وی تیونرش.روی اسلاتها فقط کارت گرافیک و یک کارت USB هست(چون USB مادر برد کار نمیکرد گذاشتم).
amd>intel
07-11-2009, 11:44
میکروسافت net. framework 3.0 رو نصب کنید .
saeedn70
07-11-2009, 11:49
من با این نرم افزار تصویر کپچر رو می گیرم اینو امتحان کن InterVideo WinDVD Creator
آخرین درایو سخت افزاریش رو از وبسایت سازنده برای ویندوز ی که داری بگیر و نصب کن.
دوست عزیز این روش هایی که دوستان رو گفتن رو هم امتحان کن شاید اصلا اشکال نرم افزاری باشه تا سخت افزاری
شما بهتره که کارت USB تون رو دربیارید و فقط کپچرتون رو به سیستم وصل کنید و ببینید باز هم مشکلی دارید یا نه؟
طبق گفته دوستمون كارت يو اس بي رو در بياريد و تست كنيد، اگه جواب گرفتين كه چه بهتر اگه نه سعي كنيد از سرويس پك 3 ويندوز استفاده كنيد يا دات نت فريمورك 1 و 2 و 3.5 رو نصب كنيد شايد كمكي بكنه!
bahremand2
10-11-2009, 14:11
دوستان عزیز من کارهای زیر رو انجام دادم ولی جواب نداد.
نصب Microsoft .NET Framework 3.0 Final
تعویض ویندوزبه SP3
نصب Inter Win Dvd Creator
برداشتن کارت usb
آبدیت بایاس مادربرد
آقا جان الان تنها تشخيص اينه كه مادر بوردت خرابه البته يك مسئله ي ديگه اي هم داره ولي ....
saeed774
13-11-2009, 13:34
آقا جان الان تنها تشخيص اينه كه مادر بوردت خرابه البته يك مسئله ي ديگه اي هم داره ولي ....
شاید هم مشکل از مادربرد باشه ولی بعضی tv کارت ها با بعضی مادربرد ها سازگاری ندارن . من خودم حدود 1 ماه پیش سیستم جدید بستم که مادربردم asus p7p55d pro هست و یه کارت Snazio tv pvr خریدم که اونم با این مادربرد سازگاری نداشت حتی بایوس رو آپدیت کردم جواب نداد مشکلش این بود که تصویر گاهی رنگی و گاهی سیاه و سفید میشد و روی تصویر کلی پارازیت داشت در حالیکه همین کارت روی سیستم قبلیم که مادربردش گیگاست هیچ گونه مشکلی نداشت .
به نظر من شما باید کارت رو عوض کنین. من که کارت یو اس بی دار گرفتم که الان هیچ مشکلی نداره . مارکش هم همون snazzi و با قیمت 45 تومن.
بله حرف آقا سعيد كاملا درسته .تاييد شد
feizafra
07-04-2010, 19:05
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
سلام
من هم باكپچر مشكل دارم همه چي داره صداتصويراماوقتي ضبط ميكنم ميخوام ببينم صدانداره
ULEADARMAN
11-06-2010, 12:06
BE NAZARE MAN SHOMA AGE BAUS DASTGAH RO KHALI KONID YANI BARGH DASTGAH RO GHAT KONI BATRI RO HAM DAR BIYARI BAD AZ 10 DAGHIGHE DASTGHAH RO ROSHAN KON WINDOWS RO HAM AVAZ KON MOSHGELET HAL MISHE ARMAN FILM
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.