ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اينتل يا اي ام دي

c30tehran
03-11-2009, 19:49
به نظر شما كدوم سي پي يو اينتل يا اي ام دي از لحاظ مصرف باطري و عملكرد و حرارت كمتر
(البته به جز سي پي يو اتم اينتل )

Pami
03-11-2009, 20:08
غیر از سری اتم سری های Core Solo و Core 2 Duo P Series کم مصرف و کم حرارت هستند

H@mid-Vista
03-11-2009, 21:26
بدون شك اينتل برتر از اي ام دي هست.
به خصوص اگه دنبال كش بالا باشيد فقط بايد اينتل انتخاب كنين.
از نظر توان مصرفي هم اينتل بهتر از اي ام دي هست.

aryakhan
03-11-2009, 23:19
سراغ amd نرید علی الخصوص در لپ تاپ

rammmy
04-11-2009, 17:31
من که یک عدد HP-DV6 1203 خریدم با CPU AMD 2.3 خیلی هم راضی هستم...براش یه COOL PAD گرفتم که با 3تا فن کار میکنه!!!و زیاد گرم نمیکنه!!از سرعتش هم راضی هستم!!!

H@mid-Vista
04-11-2009, 20:07
من که یک عدد HP-DV6 1203 خریدم با CPU AMD 2.3 خیلی هم راضی هستم...براش یه COOL PAD گرفتم که با 3تا فن کار میکنه!!!و زیاد گرم نمیکنه!!از سرعتش هم راضی هستم!!!

دوست عزيز مشكلي نداره به لحاظ كاري
و قيمت مناسبي هم داره
اما در رنج بالا و توانمند كمتر چيزي براي عرضه داره
شركت اي ام دي خيلي بزرگه و توان و دانش بالايي داره
مطمئن باشين نوت بوك شما خيلي خوب كار خواهد كرد.
مي دونين گرافيكهاي اي تي آي هم مال اي ام دي هست.
اما در قياس با اينتل كم مياره به خصوص در مورد كش 6 مگ و بيشتر كه اصلا توان رقابت نداره

biostar
04-11-2009, 21:56
دوست عزيز مشكلي نداره به لحاظ كاري
و قيمت مناسبي هم داره
اما در رنج بالا و توانمند كمتر چيزي براي عرضه داره
شركت اي ام دي خيلي بزرگه و توان و دانش بالايي داره
مطمئن باشين نوت بوك شما خيلي خوب كار خواهد كرد.
مي دونين گرافيكهاي اي تي آي هم مال اي ام دي هست.
اما در قياس با اينتل كم مياره به خصوص در مورد كش 6 مگ و بيشتر كه اصلا توان رقابت نداره

البته شرکت ATI توسط AMD همین چند سال پیش خریداری شده.
پردازنده های AMD بسیار خوب هستن و میشه گفت که سری core i7 و core i5 از شرکت اینتل، یک کپی برداری از پردازنده های AMD هست.
اما در لپتاپ ها این گونه نیست و شرکت amd حرفی برای گفتن نداره و خرید لپتاپ با پردازنده های intel کاملا منطقی تر هست

Pami
04-11-2009, 22:23
توصیه من اینه که سعی کنید با پردازنده های اینتل کار کنید ، ببینید مشکلی با AMD ها از لحاظ قدرت نیست ، مشکل در اینه که در لپ تاپ ها اولین فاکتور مهم زمان کارکرد طولانی تر هست ، چون لپ تاپ وسیله ای هست که برای جابجایی ساخته شده و نیاز داره که تا میشه بیشتر با باتری باقیمونده روشن بمونه
AMD ها هم در معماری های مشابه با اینتل و مشخصات یکسان بیشتر انرژی مصرف میکنن
در ضمن سازگاری اینتل با سیستم عامل ها بیشتر هست و تکنولوژی های جدیدتری داره
اما در زمینه گرافیک دو تولید کننده عمده هستند که یکی AMD یا ATI هست و یکی nVidia ( هرچند شرکت های زیادی هستند که تراشه گرافیکی تولید میکنن مثل Intel , VIA , Texas , Samsung ) ولی بازار عمده دست اون دوتا هست
برای لپ تاپ های زیر 1 میلیون من توصیه میکنم nVidia باشه ( غیر از Netbook ها و UMPC ها که اینتل هستند ) مثلا پلتفرم لپ تاپ هایی مثل Vostro 1520 با پردازنده های اینتل و گرافیک های Geforce 9300 GS عالی جواب داده
برای لپ تاپ های بین 1-2 میلیون هم استفاده از ATI توصیه میشه چون نسبت به پولی که میپردازید کارایی بسیار بهتری نسبت به انواع nVidia دارند ( این رو از روی درصد لپ تاپ های 15 و 16 اینچی تولید شده با گرافیک های سری 3 و 4 ATI میشه فهمید )

Pami
04-11-2009, 22:25
کیفیت و کارایی بالاتر رو هم میشه از روی سیاست برند ها فهمید ، مثلا Apple و Sony از پردازنده های AMD استفاده نمیکنند
یا مثلا یه زمانی که اپل خودش سازنده CPU بود ( سری های G3,G4 و ... ) که با همکاری IBM میساخت دیگه بیخیالش شده و الان از اینتل استفاده میکنه ( چون هم کیفیت بالاتری داره و هم نسبت به قیمت به صرفه هست )

h_starboy
04-11-2009, 23:48
در مورد گرافیک به نظر من درایورهای nvidia بخصوص برای سیستم عامل لینوکس به مراتب قویتر از ati هستش .