مشاهده نسخه کامل
: سوالی در ارتباط با ژل سیلیکون
alibahal
03-11-2009, 13:30
با سلام به همه اساتید:
می خوام بدونم ژل سیلیکون زیر فن سیپی یو حتما باید ریخته بشه؟
اگر نریزیم چی میشه؟
:13::5::2::40::11::45::29:
alborz_k
06-11-2009, 12:34
با سلام به همه اساتید:
می خوام بدونم ژل سیلیکون زیر فن سیپی یو حتما باید ریخته بشه؟
اگر نریزیم چی میشه؟
:13::5::2::40::11::45::29:
سلام. این ماده یک ابر رسانا هست که تمام منافذ بین پردازنده و هیت سینک رو پر می کنهه و باعث می شه که خنک کنندهگی به بهترین شکل صورت بگیره ، اگه نریزین ، ممکنه که تبادل حرارتی بین پردازنده و هیت سینککم بشه و دمای پردازنده بالا بره(تئصیه می کنم که حتمأ بریزین و از یک مارک مرغوب استفاده کنید) در ضمن فقط یک لایه نازک بریزین کافیه!
سلام. این ماده یک ابر رسانا هست که تمام منافذ بین پردازنده و هیت سینک رو پر می کنهه و باعث می شه که خنک کنندهگی به بهترین شکل صورت بگیره ، اگه نریزین ، ممکنه که تبادل حرارتی بین پردازنده و هیت سینککم بشه و دمای پردازنده بالا بره(تئصیه می کنم که حتمأ بریزین و از یک مارک مرغوب استفاده کنید) در ضمن فقط یک لایه نازک بریزین کافیه!
البرز جان شما مطمئن هستی خمیر سیلیکون ها "ابر رسانا" هستند؟
N O V A L I S
18-11-2009, 18:47
آقا اگر احیانا یه آدم ناشی ای! موقع اسمبل زد خمیر رو نابود کرد چه خمیر مناسبی سراغ دارید برای جبران "ترمال" این آقا جهت برقراری مجدد رسانائی ترمال بین پردازنده و هیت سینک؟! :13:
آقا اگر احیانا یه آدم ناشی ای! موقع اسمبل زد خمیر رو نابود کرد چه خمیر مناسبی سراغ دارید برای جبران "ترمال" این آقا جهت برقراری مجدد رسانائی ترمال بین پردازنده و هیت سینک؟! :13:
از بازار می تونید خمیرهای خوبی تهیه کنید، معمولا محصولات Zerotherm راحت پیدا میشن..
N O V A L I S
20-11-2009, 00:38
از بازار می تونید خمیرهای خوبی تهیه کنید، معمولا محصولات Zerotherm راحت پیدا میشن..
من نمی دونم این فروشنده ها (باشه! بعضی فروشنده ها!) واقعا انگیزه شون از این طور برخورد با مشتری چیه؟! امروز رفتم پاساز ایران خمیر سیلیکون بگیرم، یکی دو جا پرسیدم، فقط یه نوع چینی داشتن (که در نهایت هم همین رو خریدم و استفاده کردم) من اسم سه مارک رو از یکی از دوستان (Ultra_Black) گرفتم (از جمله همین Zerotherm) و وقتی اسمش رو می آوردم یا می خندیدن یا ادعاهای عجیب و غریب می کردن! مثلا آخرین فروشنده که جنس رو ازش خریدم گفت : من 15 ساله تو این کارم! امروز اولین باره می شنوم که خمیر سیلیکون با این مارک(ها) داریم!
در نهایت داشتم به اسم خودم هم شک می کردم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.