PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اختصاص دادن یه مقدار به مشخصه DataSource یه textbox در Form Load

mranger
03-11-2009, 11:30
سلام من یه فرم دارم که یه Textbox و ADO Data روی اون هست ...خاصیت DataSource در Textbox، مقداردهی نشده است و میخوام در Form Load (یاشروع برنامه) اون رو مقدار دهی کنم و لی هر چی سعی کردم نشد ...
لطفا کمک کنید ...

VBYOFSKI
03-11-2009, 13:20
از طریق کد نویسی که امتحان کردم نشد.
چرا از IDE خود وی بی این کارو نمیکنین راحت تره که.

mranger
03-11-2009, 23:04
از طریق کد نویسی که امتحان کردم نشد.
چرا از IDE خود وی بی این کارو نمیکنین راحت تره که.
این کارو نمیکنم چون در این برنامه ای که من مینویسم مکان Access Database دائما در حال تغییر است ...
برنامه هر دفعه با Command Dialog یه آدرس جدید بانک اطلاعاتی میگیره و روی یه فایل txt که روی درایو C درست کردم آدرس جدید رو ذخیره میکنه و برنامه باید هر بار این آدرس رو روی خودش Load کنه و از اون آدرس Access Database رو بارگذاری کنه ...
البته این کار جواب میده ولی :
1-اگه درمحیط طراحی به خاصیت connection String شی ADO مقدار بدم اگه جای Database عوض شه در هر بار اجرا یه پیغام مبنا بر نبود Database میده و به کار خود ادامه میده ...
2-اگر در محیط کد نویسی به Connection String مقدار بدم در موقع اجرا میگه مشخصه Data Source در textbox مورد نظر معتبر نیست و باز هم به کار خودش ادامه میده و مشکلی پیش نمیاد....
من میخوام فقط این پیغام نمایش داده نشه مگر نه مشکلی در اجرا ندارم ...
ممنون ...

mranger
04-11-2009, 08:56
سلام من خودم یه راهی برای مقدار دهی به Datasource پیدا کردم ، شاید به درد کسی بخوره .به این صورت...

Set Text1.datasource =AD

ممنون