مشاهده نسخه کامل
: لطفا مشاوره بدید (پلیر تا 200 تومن - ضبط صدا +بلوتوث؟)
saba_879
02-11-2009, 18:38
سلام
من 5,6 سال پیش یه iaudio u2 خریده بودم به خاطر record اش و راضی ام بودم متاسفانه الان گم شد(سرقت شد)
الان میخوام یه mp3player+recorder خوب بخرم ترجیحا تمام قابلیت های مدل خودم و داشته باشه به علاوه ی recorde قوی تر و اینکه bluetooth هم داشته باشه از لحاظ قیمت ترجیحا تا 150,200.
سلام
من 5,6 سال پیش یه iaudio u2 خریده بودم به خاطر record اش و راضی ام بودم متاسفانه الان گم شد(سرقت شد)
الان میخوام یه mp3player+recorder خوب بخرم ترجیحا تمام قابلیت های مدل خودم و داشته باشه به علاوه ی recorde قوی تر و اینکه bluetooth هم داشته باشه از لحاظ قیمت ترجیحا تا 150,200.
یادش بخیر .. u2 مدل بسیار خوبی بود .. و u3 هم فوق العاده بود ...
ببین اگه دقیقا دنبال یه چیزی توی همین تیپ هستی، سریعبرو بازار رضا (اگه تهرانی) نمایندگی cowon (راسته جنوبی پاساژ) یدونه u3 داره و یدونه F2 هنوز ...
از همین خانواده U البته مدل فعلی اش u5 هم موجوده که مطمئناً از نظر کیفیت صدا و ضبط ناامیدت نمی کنه ...
//
از مارکهای دیگه اگه مشخصا دنبال ضبط صدا هستی ، سری ux سونی رو چک کن (نمایندگی های سونی) که البته اساساً یه voice recorder ه که یه سری قابلیت های پخش موزیک هم داره .. اما اول ریکوردره و بعدش یه کمی هم پلیر! ...
//
کارای Iriver هم زیر 100 تومن چند مدل جمع و جور که کیفیت ضبط قابل قبولی داره موجوده .. نمایندگی iriver در پاساژ ایران و پاساژ پایتخت رو چک کن.
پی نوشت: من کاملاً حواسم پرت شد که شما بودجه رو 200 در نظر گرفته بودی و در مورد بلوتوث هم پرسیده بودی .. جوابم مربوط به بازه 100 تومن و صرفاً براساس ضبط بود ... شرمنده .. بهرحال در نظر بگیر که مدلهای بلوتوث دار محدود هستند ... یه مدل cowon داریم که بالای 200 هستش (s9) ... سامسونگ هم یکی دو مدل داره که باید از نمایندگی پی شون رو بگیری (P2 هنوز باید موجود باشه و یه مدل جدیدتر) کیفیت ضبط شون هم قابل قبوله ...
من نظرم اینه که اگه از u2 راضی بودی دنبال همون توصیه های اولیه ام باشی ..
saba_879
04-11-2009, 00:21
مرسی از جوابتون
آره من از u2 راضی بودم ,ولی الان ترجیح میدم recorder اش قوی تر باشه؟ با توجه به این هنوزم نظرتون u3 , f3 است؟
در مورد مدل هاس سامسونگ نظرتون چی؟
در مورد بلوتوثم انگار حق با شماست مدل های بسیار محدودی هستند که این قابلیت رو دارن.
مرسی از جوابتون
آره من از u2 راضی بودم ,ولی الان ترجیح میدم recorder اش قوی تر باشه؟ با توجه به این هنوزم نظرتون u3 , f3 است؟
در مورد مدل هاس سامسونگ نظرتون چی؟
در مورد بلوتوثم انگار حق با شماست مدل های بسیار محدودی هستند که این قابلیت رو دارن.
اگه ضبط قوی تر می خوای دیگه باید بری سمت کارایی که مشخصاً برای ضبط در نظر گرفته شدن و شک دارم بهتر از همون سری u کوون به این راحتی پیدا کنی (و اگه هم باشه، تفاوتشون اندک خواهد بود) ... مثلا سری ux سونی که پست قبلی ام هم عرض کردم ..
کیفیت ضبط سامسونگ در حد کوونه به نظرم ... بالاتر نیست ..
کلاً این قابلیت ضبط یه چیزی نیست که مثلا بگیم " خب پس مدلهای فعلی باید از مدلهای چند سال پیش بهتر باشن" ... یه قابلیت جانبی که وضعیت ثابت داره از نظر کیفیت ... اکثر کمپانی ها سازوکار ضبط مدلهای مختلفشون رو دست نمی زنن ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.