ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

صفحه ها : 1 2 [3]

*Alucard*
24-01-2010, 00:21
دوستان عزیز لطف کنن مسائل مربوط به پنل B6XX سامسونگ رو در تاپیک مربوط به این پنل مطرح کنن تا دسترسی کاربرای دیگه به مطالب ساده تر باشه

antoni_114
24-01-2010, 00:36
از همه دوستان بخاطر اطلاعات مفیدشان ممنون

Hamid323
24-01-2010, 00:48
الوکارد عزیز b690 یا B650 و B651 همه یک مدل هستند که فقط در جزییات فرق دارند
یعنی واقعا ایشون که استاد ما هستن نمیدونن این مدل ها یکی هست و به همین خاطر پست ها رو پاک کردن؟!

کماکان سوال من پا برجا هست راجع به نحوه پخش mkv ها و فرمت های رایج HD
همینطور راجع به پخش زیرنویس های فارسی srt و idx که خیلی رایج هستن

*Alucard*
24-01-2010, 01:09
دوستان لطف کنن سوال و نکته و هر مسئله ای رو راجب به پنل B6XX دارن تو این تاپیک که لینک میکنم مطرح کنن قبلا گفته شده این تاپیک برای مقایسه ایجاد شده مطرح کردن سوالات و جوابها در تاپیک مربوطه به کاربرهایی که تازه وارد این بخش میشن یا از طریق موتور جستجو این صفحات رو پیدا میکنن کمک میکنه راحت تر مشکلشون رو حل کنن در ضمن دوستان اون تاپیک رو مطالعه کنن خیلی از پرسشها اونجا جواب داده شده.
تو صفحات قبل به دوستان گفته شده که پستهای بی ارتباط به موضوع از تاپیک حذف میشن.

لینک تاپیک مربوط به مسائل LCD B650

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الوکارد عزیز b690 یا B650 و B651 همه یک مدل هستند که فقط در جزییات فرق دارند دوست عزیز من عنوان کردم پنل B6xx یعنی جای x هر عددی که دوست دارین بزارین.

ramincybran
24-01-2010, 08:54
الوکارد عزیز b690 یا B650 و B651 همه یک مدل هستند که فقط در جزییات فرق دارند

خيلي باحالي دوست عزيز:31: واقعا چقدر خوبه قبل از زدن يك كامنت طرفمونو خوب بشناسيم بعد كامنت بديم. اينيكه شما گفتي حدود 1سال پيش الوكارد به ماها گفت:27: b6xx يعني تمام رده هاي b6 series :46:

antoni_114
24-01-2010, 16:38
خيلي باحالي دوست عزيز:31: واقعا چقدر خوبه قبل از زدن يك كامنت طرفمونو خوب بشناسيم بعد كامنت بديم. اينيكه شما گفتي حدود 1سال پيش الوكارد به ماها گفت:27: b6xx يعني تمام رده هاي b6 series :46:

الوکارد استاد بنده میباشند

Ami R 940
25-01-2010, 00:31
عملکرد رسپانس تایم در صحنه های سریع از 3 پنل g10,lh500,690

*تست شده در گیم

پاناسونیک g10 600hrtz sub filed drive
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سامسونگ 690 100hrtz refresh

ال جی lh500 200hrtz refresh

همینطور که در عکس ها مشخص است جی 10 عملکرد بهتری داره و بلور شدن تصویر رو نداره,همچنین عملکرد رسپانس تایم در 690 بهتر از lh500 که با رفرش ریت 200 هستش دیده میشه ,رسپانس تایم 690 برای یک ال سی دی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد .

همانطور که بارها توضیح دادم 200 هرتز رفرش ریت جنبه تجاری و تبلیغاتی برای کمپانی ها هست تا کارایی ,حتی در بعضی از موارد 200 هرتز رفرش ریت دارای یه سری عوارض منفی بیشتری نسبت به 100 هرتز رفرش ریت هستش .

alireza1974
26-01-2010, 21:43
نکته مهمی که باید ذکر کنم بعد چند هفته سر و کله زدن با تنظمیات گسترده 690 امروز موفق شدم بهترین کالیبره ممکن رو از690 بگیرم در مقابل ساید بای ساید با g10 ,با این کالیبره پیشنهادی تا 85 90 درصد می توان به تصویر مشابه g10 رسید.تنظیمات کالیبره رو به زودی ارسال می کنم.

باسلام و تشکر خدمت امیر جان
ما همچنان منتظر ارسال تنظیمات کالیبره دو مدل در تصاویر SD و HD هستیم.:20:

feri rose
26-01-2010, 23:27
لطف كنيد اساتيد راهنمايي بفرماييد من بدليل مشغله كاري روز جمعه ميخوام برم جمهوري(ساكن شهرستانم) g10 بگيرم با سينما خانواده پايونير787 و رسيور strong . 1- راهنماييم كنيد ملزومات اضافه چي لازم دارم بگيرم؟ جمعه كجاها باز هست كه كارم انجام بشه؟سپاسگذارم از راهنماييتون

h_nazmalek
26-01-2010, 23:39
سلام کسی است به من کمک کنه میخوام کامپیوتر رو با تلویزیون شبکه کنم نمیشه سی دی میریت سامسونگ ر و نصب کردم بقیه شو بلد نیستممدل تلویزیون b690

zed2
27-01-2010, 00:28
بچه ها ببخشید الام قیمت b690 40 اینچ و g10 42 اینچ چنده؟(برنامه خرید)
با سینما و بودن سینما قیمت بدین لطفا
FCSS1982KIAN
27-01-2010, 00:44

ببین دوست عزیز b690 سامسونگ 40 اینچش 1 ملیون 749 هزار تومان با سینما بدون سینما 330 هزار تومن کم میشه بنده فقط قیمت این مدل رو میدونم چون خودم قصد خریدش رو دارم البته بچه هایی که گرفتند از خود ال سی دی راضی هستند اما از سینماش خیر به شما هم توصیه میشه نگیرید.

alireza1974
27-01-2010, 08:53
قيمت 42G10 پاناسونيك 1،475،000 تومان است.
قيمت 40b690 سامسونگ 1،749،000 تومان به همراه يك سينماي خانگي مدل TZ-225 است. در ضمن هزينه حمل و نصب تلويزيون هم رايگان است. بدون سينما در حدود 300 هزار تومان از اين مبلغ كسر مي‌شود.

t_tanhayam
28-01-2010, 12:38
با سلام دوستان مي خواستم بپرسم كنتراست و بقيه مشخصات توي همه اندازه هاي اين مدل b690 منظورمه يكسان هست؟
من توي سري هاي 5 اعداد مختلفي ميديدم توي اندازه هاي مختلف مثلا 37 a550 كنتراستش 35000 هست در صورتيكه 40 اينچش 40000 تا
ايا اين قضيه تو سري 6 هم صدق مي كنه؟
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه؟

zed2
28-01-2010, 17:16
به .....رفتم باسه خرید تلویزیون ولی یک مورد اساسی رو گیر کردم....میز تلویزیون رو باید چی بگیرم؟؟؟؟؟رو این گیر کردم....
از یک طرف دیگر هم هنوز مشخص نشده می زنیم به دیوار یا رو میز میشه......داستان داریما....

Ami R 940
29-01-2010, 00:09
جالب توجه اس مدل 690(650) در تست های انجام شده توسط نرم افزارهای بررسی پنل و دستگاه های سنجش کیفی از مدل بالاترش b750 نتایج بهتری کسب کرده , طبق اعلام وب سایت televisioni نتایج به شرح زیر آمده است

کنتراست حقیقی پنل

عمق رنگ مشکی

همچنین کنتراست واقعی ارزیابی شده led 6000 سامسونگ به شرح ذیل است , سامسونگ کتتراست این پنل رو 2میلیون اعلام کرده و کنتراست پنل 690 رو بالغ بر 100 هزار. اما در نتایج به دست آمده کنتراست 690 حدود دو برابر بالاتر بوده است.

طبق بررسی های این وب سایت پنل 690 بعد از 8500 بالاترین کنتراست رو بین ال سی دی ها تولید شده در سال 2009 داشته است !!!!!

Hamid323
29-01-2010, 00:50
اون عمق رنگ چیه؟ و نتیجه تستش چطوره بوده؟

Ami R 940
29-01-2010, 10:25

سطح تولید عمق رنگ مشکی که مرتبط هم میشه به کنتراست تصویر(شدت اختلاف رنگ های روشن با تیره) و...

تست هم به این صورت هستش در اتاق تاریک با دستگاه سنجش کیفی که اصطلاحا Photometer نامیده میشه ,این دستگاه رو به روی پنل قرار میگیره و میزان باز تولید رنگ مشکی ارزیابی میشه , نتیجه اش هم به این صورت بوده مشکی 690 برابر با 7cd/m2 بوده است , که برای یک ال سی دی با این قیمت مطلوبه .

همچنین بازتولید مشکی پلاسما g10 برابر با 3cd/m2 هست و هر چه مقدار cd/m2 (کاندلا بر متر مربع ) کمتر باشه برابر با مشکی عمیق تر هست .

عمیق ترین مشکی و کنتراست هم متعلق به پایونیر kuro هست ملقب به سلطان! , تاریخ ساخت این پنل برای اواخر 2007 هستش, جالب توجه بعد بیش از دو سال هنوز پنلی ساخته نشده مشکی عمیق تری نسبت به این پنل داشته باشه,در سال 2010 پاناسونیک با ساختن پنل هایی با خریداری خود تکنولوژی kuro پایونیر داره به سطح این پنل میرسه.

سمت چپی kuro هست و سمت راستی پنل x450 led rgb سونی

whitewolf
29-01-2010, 18:34

همچنین بازتولید مشکی پلاسما g10 برابر با 3cd/m2 هست و هر چه مقدار cd/m2 (کاندلا بر متر مربع ) کمتر باشه برابر با مشکی عمیق تر هست .

البته در این جور موارد (کنتراست ، عمق مشکی ، پیک برایتنس) به خاطر این که سایت های مختلف از نرم افزار های کالیبراتور مختلفی استفاده می کنن ، کالیبراسیون های نهایی شونم باهم دیگه فرق داره. برای همین معمولا اعداد این 3 گزینه بالا در سایت های مختلف یکی نیستن. مثلا عمق مشکی جی 10 رو یک سایت زده 0.03 کاندلا بر متر مربع یکی دیگه زده 0.05 کاندلا بر متر مربع ( کاندلا : واحدیه برای اندازه گیری شدت نور یک منبع نور، پس در مورد رنگ سیاه هرچی کمتر باشه بهتره و برای پیک برایتنس هرچی بیشتر باشه) بر همین اساسم کنتراست های مختلفی از این تست ها بدست میاد.
حالا با توجه به عنوان تاپیک ، در همه سایت ها کنتراست جی10 کمتر از بی690 هست (برخلاف صحبت ها که میگن 2 میلیون هست) چون پیک برایتنس ضعیفی داره و این روی کنتراست نهایی تاثیر می ذاره :

پیک برایتنس جی 10 :

کنتراست جی 10 :

کنتراست بی 690 :

منتها ما که ایرانی هستیم باید یه چیزی رو توجه کنیم : اونم اینه که تنظیمات کالیبراسیون های خارجی ها با مال کلا فرق داره چون اونها برخلاف ما از مود Movie استفاده می کنن برای تست هاشون و ما از مود های پرنور.
ولی با این حال در کل میشه گفت این موضوع برای هر 2 پنل مورد نظر ما یکسان هست ولی خب ، اعداد اونقدر ها هم دقیق نیستن

Terry Bogard
29-01-2010, 18:47
LOL رفتین گشتین بالاخره یه سایت در پیت پیدا کردین که یه اراجیفی بنویسه که به درد ابر فن بویای سامسونگ بخوره حداقل واسه اینکه خودتون ضایع نکنین برین یه سایت پیدا کنید دو سال باشه ساخته باشنش
Loooooooooooooooooooooool

اما یه چیزی در مورد عکسای آقا امیر من عکساشو یکمی دستکاری کردم یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که پنل ای آقا اصلا انگار b690 نیست چون b690 یه انهنا پائینش داره ولی مال ایشون صافه اگه میشه ایشون یه عکس از تلویزیونش تو اتاق روشن بندازه.

Ami R 940
29-01-2010, 20:11
البته در این جور موارد (کنتراست ، عمق مشکی ، پیک برایتنس) به خاطر این که سایت های مختلف از نرم افزار های کالیبراتور مختلفی استفاده می کنن ، کالیبراسیون های نهایی شونم باهم دیگه فرق داره. برای همین معمولا اعداد این 3 گزینه بالا در سایت های مختلف یکی نیستن. مثلا عمق مشکی جی 10 رو یک سایت زده 0.03 کاندلا بر متر مربع یکی دیگه زده 0.05 کاندلا بر متر مربع ( کاندلا : واحدیه برای اندازه گیری شدت نور یک منبع نور، پس در مورد رنگ سیاه هرچی کمتر باشه بهتره و برای پیک برایتنس هرچی بیشتر باشه) بر همین اساسم کنتراست های مختلفی از این تست ها بدست میاد.
حالا با توجه به عنوان تاپیک ، در همه سایت ها کنتراست جی10 کمتر از بی690 هست (برخلاف صحبت ها که میگن 2 میلیون هست) چون پیک برایتنس ضعیفی داره و این روی کنتراست نهایی تاثیر می ذاره :

پیک برایتنس جی 10 :

کنتراست جی 10 :

کنتراست بی 690 :

منتها ما که ایرانی هستیم باید یه چیزی رو توجه کنیم : اونم اینه که تنظیمات کالیبراسیون های خارجی ها با مال کلا فرق داره چون اونها برخلاف ما از مود Movie استفاده می کنن برای تست هاشون و ما از مود های پرنور.
ولی با این حال در کل میشه گفت این موضوع برای هر 2 پنل مورد نظر ما یکسان هست ولی خب ، اعداد اونقدر ها هم دقیق نیستن

بیشتر حرف شمای درست هست در بیشتر ریوهای انجام شده پس از خواندن کالیبره های پیشنهادی ریو کننده برای پنل ,میشه این موضوع رو بهتر درک کرد. اصولا پنل ها رو بر روی مد movie ریو می کنن به دلیل اینکه در این مد با کم بودن اشباع رنگ ها و برایتنس و.. میشه به طبیعی ترین تصویر ممکن رسید .

و اما در رابطه با اینکه کنتراست پنل 690 از g10 بیشتر هست یا خیر.

دو مسئله اینجا هست که باید بهش توحه داشت.

پنل 690 در بک لایت 3 قادر به تولید مشکی هم سطح با g10 هست,اما با کم کردن بک لایت مقدار برایتنس حدودا نصف خواهد شد و همچنین به خاطر اینکه بک لایت برای تولید مشکی نیاز به تاریک کردن پنل داره مقداری از جزییات در نماهای تاریک از بین میره.

و اما پنل g10, باز تولید مشکیش بدون تاثیر در کم یا زیاد بودن برایتنس هستش,دلیلش هم مشخصه پلاسما بر خلاف ال سی دی از بک لایت برای تامین نور استفاده نمیکنه و هر پیکسل نور مجزا خودش رو تولید میکنه.

پس زمانی تصویر 690 از g10 برای عده ای ممکنه بهتر دیده میشه (به دلیل داشتن برایتنس بالاتر) که تصاویر با رنگ های روشن در این پنل دیده بشه(مثال اختلاف رنگ سفید با رنگ سبز),در تصاویری که رنگ مشکی بیشتر از رنگ های روشن هست کنتراست g10 بیشتر هست(مثال تصویری تاریک از آسمانی از شب که در آن ستاره های روشنی دیده میشه).

بنابرین مورد دوم مدنظر هستش برای تایین کنتراست .

تا اونجا که ممکن بود عامیانه توضیح دادم

به این نمودار توجه بشه

مشکی جی 10 چه در کالیبره چه در دیفالت برابر با هم بوده است , همانطور که در نمودار مشخص هست کنتراست ansi (اختلاف شدت رنگ های تیره و روشن )بعد از کالیبره بالا رفته است بدون تاثیر در کم کردن عمق رنگ مشکی بر خلاف پنل 690 و دیگر ال سی دی ها که با بالا رفتن برایتنس مساویس با کم شدن عمق رنگ مشکی و دیگر رنگ ها,این نشون دهنده قدرت پنل g10 هستش .

Terry Bogard
29-01-2010, 21:43
من دوتا پلاسما دارم یکی pv80 یکی g10 این عکس pv80 که 720p هستنش قدیمیم هست.

همون فیلمو که امیر آقا گذاشته منم دارم

پلاسمای pv80 قدیمی رنگای دیوارو و نور محیط و کامل داره نشون میده ولی b690 رنگارو شسته داره سفید نشون میده

Terry Bogard
29-01-2010, 21:49
یه پلاسمای دیگه ام دارم اونم g10

اینم عکس سامسونگ b690 آقا امیر

رنگای b690 با رنگ سفید شسته شده یا همونی که قبلا گفتم washed out شده سامسونگ b690 رنگ طلاییم نمیتونه نشون بده که هیچ السیدی نمیتونه نشون بده اگه به رنگای طلایی روی دیوار دقت کنین متوجه میشین دارم چی میگم جزئیات تو رنگای روشن و تاریک تو السیدی کاملا ازبین رفته.

Ami R 940
29-01-2010, 22:40
من به دلیل اینکه سه روزی هست پلاسما جی 10 رو فروختم امکان عکس گرفتن از این پنل با این سورس همزمان رو ندارم در حال حاظر,البته تصمیم به فروش 690 هم دارم تصمیمم برای خرید v10 قطعی هستش .

عکس معیار خوبی برای مقایسه نمی تونه باشه, به دلیل اینکه نه نوع تنظیمات کالیبره مشخص هست نه سنسور دوربین و از همه مهم تر شرایط محیط یکسان نیست.

البته همانطور که قبلا توضیح دادم اشباع و دقت رنگ های صحیح در جی 10 برتری هست نسبت به 690 همانطور که توضح دادم اشباع رنگ جی 10 بالاتر 690 هستش و هر رنگ طیف وسیعی از عمق و حس طبیعی بودن رو داراس.

عکس بالایی بدون اشباع رنگ در 690 بوده ,عکس ذیلی با اشباع رنگ هست,شما اگر اشباع رنگ جی 10 رو کم کنی از شدت رنگ ها کم میشه.

در عکس ذیل رنگ طلایی هم مشخص هست ,البته بازم تاکید میکنم عکس معیار خوبی برای سنجش نیست و تاکید دوباره ام بر اشباع بالاتر رنگ ها و دقت و صحتشون در جی 10 نسبت به 690 هستش .

به هر حال عکس گرفته شده اشباع رنگ در 690 از 100 درصد ممکن قرار داده شده بر روی 85 درصد .همچنین این نکته رو ضروری می دونم بگم به دلیل خطا در سنسور دوربین در تشخیص مقدار دقت اشباع رنگ ها مقداری از جزییات در دامن ماتمازل :31: از بین رفته و مرتبط با خطا در ثبت رنگ ها به خصوص رنگ قرمز توسط سنسور دوربین هستش نه پنل .

whitewolf
29-01-2010, 23:45
LOL رفتین گشتین بالاخره یه سایت در پیت پیدا کردین که یه اراجیفی بنویسه که به درد ابر فن بویای سامسونگ بخوره حداقل واسه اینکه خودتون ضایع نکنین برین یه سایت پیدا کنید دو سال باشه ساخته باشنش
Loooooooooooooooooooooool

اما یه چیزی در مورد عکسای آقا امیر من عکساشو یکمی دستکاری کردم یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که پنل ای آقا اصلا انگار b690 نیست چون b690 یه انهنا پائینش داره ولی مال ایشون صافه اگه میشه ایشون یه عکس از تلویزیونش تو اتاق روشن بندازه.

من این لحن شمارو خیلی دوست دارم :5::5:
ببخشید که نمی دونستم شما همه علم و فقه تون در مورد بی690 (که حتی این پنل رو ندارین) مادرزادیه و عکس هایی که در انجمن هم استفاده می کنین همراه با خودتون متولد شدن. ما که اخرش نفهمیدیم شما مطالب سایت های ریویو رو قبول دارین یا نه؟
بعدش فرقش چیه که سایت ریویو جدید باشه یا قدیمی؟ چه یک ماه و چه 750 سال. همه سایت ها که 750 ساله بوجود نمیان. مهم اینه که نویسنده های این ریویو ها از شما بیشتر سرشون میشه. در ضمن خودتونم اون ریویو هارو می خونی و این از اطلاعات توی پست هاتون معلومه

من دوتا پلاسما دارم یکی pv80 یکی g10 این عکس pv80 که 720p هستنش قدیمیم هست.

همون فیلمو که امیر آقا گذاشته منم دارم

پلاسمای pv80 قدیمی رنگای دیوارو و نور محیط و کامل داره نشون میده ولی b690 رنگارو شسته داره سفید نشون میده

شما کلا به هیچ وجه چیزی قانعتون نمی کنه! نمی دونم چرا؟
کلی در تاپیک مشکلات بی690 در مورد این washed out شدن حرف زدیم، حتی عکس اون موبایل هم در تاریکی رو من گذاشتم که چیزی از صفحش در تاریکی توی عکس معلوم نبود چون نور زیادی داشت، منتها چون بی ربط بود به موضوع تاپیک همه پست ها پاک شدن.
در هر صورت شما قانع نمیشین پس جواب دادن بی فایدست

Terry Bogard
30-01-2010, 00:02
این پست بالا که اینقدر بی ارزش و بی سروته بود که بی خیالش.

اما این آقا امیر چندجا گفتش که شارپنس g10 کمتر از b690 هستش اونوقت خودش اینجا میگه اگر اشباع رنگ و بالا ببریم اینطوری میشه و اونطوری
g10 شارپنس روی 40

g10 شارپنس روی 80

من این فیلمو با 360 از ورودی کمپوننت زدم روی 1080i

B690 آقا امیر:

feri rose
30-01-2010, 08:18
درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم. راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟

omid1351
30-01-2010, 08:50
سلام دوستان
آقا اسم این فیلم چیه؟:20:

Ami R 940
30-01-2010, 10:43
اما این آقا امیر چندجا گفتش که شارپنس g10 کمتر از b690 هستش اونوقت خودش اینجا میگه اگر اشباع رنگ و بالا ببریم اینطوری میشه و اونطوری
g10 شارپنس روی 40

]

g10 شارپنس روی 80

من این فیلمو با 360 از ورودی کمپوننت زدم روی 1080i

B690 آقا امیر:

این کاربر گرامی teryy بدون توجه به متون اشاره شده در پست ها ماشالله فقط فقط رگباری پست میدی.

در پست قبلی عرض کردم این عکسی که شما گذاشتی از 690 بدون اشباع رنگ هست و عکسی که در پست قبل که گذاشتم عکس گرفته شده با اشباع رنگ هستش

اشباع رنگ پنل جی 10 از 690 بیشتر هست و این اشباع بیشتر ممکنه واس عده ای جذاب باشه,اما از لحاظ تست و صحت رنگ ها دستگاهای سنجش کیفی رو دارای یه سری خطا میکنه اگر اشباع از حالت نرمال بالاتر باشه.

اینطور که مشخصه شما علاقه زیادی به اشباع بالا رنگ ها داری چیزی که من بهش علاقه ندارم و هیچ وقت پنل هامو رو اشباع رنگ بالا نذاشتم .

و از طرف دیگه این معیار سنجشی که شما راه اندازی کردی به دلیل همسان نبودن محیط و سنسوری دوربین و.. فاقد ارزشه.

صرفا جهت اطلاع دوستان عرض میکنم

عکس جی 10 که این دوستمون گذاشتن با اشباع رنگ بالا حالا من از نوع تنظیمات این دوستمون بی خبرم اما به نظر میرسه اشباع رنگ گذاشته شده مابین 75 تا 85 باشه .

g10 کالیبره شده . اشباع رنگ؟!

1080i xbox 360

690کالیبره شده اشباع رنگ بر روی 85 درصد(اشباع رنگ بالا)

1080i xbox 360

همچنین به نظر من برتری شارپنس در 690 در عکس بالا مشخص هست و از طرفی حس طبیعی بودن رنگ ها در جی 10 .

این نکته رو هم باز ضروری میدونم تاکید کنم مقداری جزییات در رنگ های قرمز , صورتی(دامن خانوم) از بین رفته که به دلیل خطا سنسور دوربین ان 95 در ثبت اشباع بالا رنگ ها هست.

و در آخر عکس های بالایی به دلیل همسان نبودن سنسور دوربین,نوع تنظیمات کالیبره,همسان نبودن محیط و حتی همسان نبودن کابل ها و... فاقد ارزش هست و صرفا جنبه اطلاع رسانی داره.

یه باور غلطی که بین مردم ایران جا افتاده فکر می کنن هر چیزی خریدن باید فقط ازش خوب بگن و تعریف و تمحید چون بابت محصول هزینه کردن و ناخودگاه حس فن بوی بودن در بعضی از اشخاص به وجود میاد. الان بعد از این پست میایی میگی فلانه بیساره نظر شما هر چند محترم اما نه قابل اعتماد برای شخص من هستش .بارها اعلام شده از طرف شخص من و ریو ها از لحاظ کیفیت تصویر حس طبیعی بودن جی 10 از 690 سرتر هست. فکر نمی کنم دیگه زدن به این همه آب و آتیش لازم باشه

تصور هر شخص از زیبایی متفاوته یکی تصاویر زیبا و براق رو پسند میکنه و دیگری تصویری واقع گرانه.

690 بیشتر تکیه بر تصویر زیبا و جذاب داره با استفاده از برایتنس و شارپنس بالا و براق کردن رنگ ها,اما جی 10 تکیه اش بر تصویر واقع گرانه و حس طبیعی بودن رنگ ها , که براساس ریو های انجام شده مورد دوم بیشتر مدنظر هستش برای یک پنل تا مورد اول . اما از لحاظ دید عموم این قضیه کاملا متفاوت هست مردم تصاویر براق و جذاب رو بیشتر پسند دارن تا واقع گرانه. بنابرین با توجه به ریوها همیشه پیشنهاد میشه تصاویر پنل ها از نزدیک هم مشاهده بشه

pioneer kuro رو فکر میکنم خیلی از دوستان تو این فروم اگه ببیننش باهاش حال نکن به این دلیل که از لحاظ ansi و تصویر جذاب و برایتنس بسیار پایین تر از مدلی مثل 690 هستش اما از لحاظ واقع گرانه فرسنگ ها با بیشتر پنل های حتی تاپ 2010 هم فاصله داره.

اتفاقا چند وقت پیش avfroums به آمار گرفته بود 90 درصد مردم تصویر جذاب و براق رو پسند کرده بودن تا واقع گرانه !!! بنابرین تحمیل کردن عقیده و نظرهای شخصی بر دیگران کار اشتباهی هست .

موفق باشید .

mohsenmetal
30-01-2010, 13:37
من خودم g10 دارم و دايي من b690 حرف من در تصوير hd نيست در تصويره sd هست كه در حال حاضر همه دارن استفاده ميكنن من اين دو پنل رو ديدم و مقايسه كردم خوده شما هم ميگي اين دو پنل رو داشتم پس بايد بدوني در محيط خونه شارپنس و برايتنس اين دو پنل اصلا تفاوت زيادي با هم ندارن و پنل g10 كاملا مثل يه ال سي دي برايتنس داره و از ديد من چون g10 رنگهاي طبيعي تر وزاويه ي ديد بالاتري داشت اون رو انتخاب كردم و يكي از دليل هايه ديگه براي انتخاب اين پنل عالي بودن اين پنل براي گيم بود در كل شما كه تمام استنادتون به رويوهاي سايت هاي معتبر هست ميبينيد كه پنل g10 از لحاظ امتياز بالا تر از b690 هست و اين فن بوي بودن نيست كه بگي اين پنل خوبي هست در ريويو هايه cnet اين پنل از ديد اديتور سوم و از ديد همون مردمي كه شما ميگي 90 درصدشون تصويره شارپنسو ميپسندن دوم هست

Terry Bogard
30-01-2010, 14:07
این عکسایی که من گذاشتم همشون روی دینامیکه فقط شارپنس این عکس روی 80 هستش

خلاصه ما که تصویر b690 با g10 از نزدیک دیدیم روی برنامه شبکه های ایران یکمی سافت تر از b690 شاید باشه ولی خیلی تصویرش قشنگتره مثل b690 نیست که همه چیش آبی و عجیب غریبه توی hd که b690 باید بره لنگ بندازه 690 اصلا نمیتونه حرکات و نرم و روون نشون بده انگار همش داره تیکه تیکه نشون میده آخر سرم به همه فن بویای سامسونگ میتونم بگم متاسفم چون b690 به عنوان یه تلویزیون هیچی نیست ولی من به عنوان usb اگر قیمتش 100 تومن باشه قبولش دارم :27:

Ami R 940
30-01-2010, 14:52
من خودم g10 دارم و دايي من b690 حرف من در تصوير hd نيست در تصويره sd هست كه در حال حاضر همه دارن استفاده ميكنن من اين دو پنل رو ديدم و مقايسه كردم خوده شما هم ميگي اين دو پنل رو داشتم پس بايد بدوني در محيط خونه شارپنس و برايتنس اين دو پنل اصلا تفاوت زيادي با هم ندارن و پنل g10 كاملا مثل يه ال سي دي برايتنس داره و از ديد من چون g10 رنگهاي طبيعي تر وزاويه ي ديد بالاتري داشت اون رو انتخاب كردم و يكي از دليل هايه ديگه براي انتخاب اين پنل عالي بودن اين پنل براي گيم بود در كل شما كه تمام استنادتون به رويوهاي سايت هاي معتبر هست ميبينيد كه پنل g10 از لحاظ امتياز بالا تر از b690 هست و اين فن بوي بودن نيست كه بگي اين پنل خوبي هست در ريويو هايه cnet اين پنل از ديد اديتور سوم و از ديد همون مردمي كه شما ميگي 90 درصدشون تصويره شارپنسو ميپسندن دوم هست

بارها گفته شده معیار سنجش کیفی پنل ها در تصاویر با سورس hd هست نه sd .کلیه مباحث مرتبط به تصاویر hd هست.در تصاویر sd کیفیت این دو پنل در حد 6 7 درصد و بسیار ناچیزه منهای uspcaling .

همچنین برایتنس در تصاویر sd تو 690 هم 10 15 درصدی بیشتر هستش این اخلاف وقتی به این حد میرسه که پنل g10 تو بزرگنمایی رزولوشن SD به HD پیکسل خاموش میزاره وسط پیکسلا این قضیه رو سیگنالای SD باعث میشه که برایتنس تصویر کم بشه چون یک سری پیکسل خاموش میمونن.

حداکثر برایتنس 690 برابر با 105.3 فوت لامبرت هستش و برایتنس g10 برابر با 91.6 فوت لامبرت,بنابرین درخشش تصویر 690 بیشتر هستش.

به دلیل اینکه پلاسما از فسفر در ساختار پیکسل ها استفاده میکنه رنگ ها حالت براق مثل ال سی دی ها هر گز پیدا نخواهند کرد و حس طبیعی بودن رنگ ها در این پنل ها همیشه مشهود هست. اما ال سی دی به دلیل استفاده از بک لایت برای تامین نور رنگ ها براق تر به نظر میرسن و حس طبیعی بودن مانند پلاسما پنل ها رو ندارن .

در رابطه با دیگر صحبت های شما ,اینجا هر کاربر حق داره از هر محصولی که داره نقاط قوت و ضعف هاش رو بیان کنه وجود ایجاد چنین تاپیک هایی به همین دلیل است اما حق توهین کردن به شخص و اشخاص رو نداره که پست های جناب teery و اخطاراهایی که دارن این مسئله رو متاسفانه میرسونه.

در رابطه با جمله آخرتون هم صحتبی که میکنین با ذکر منبع باشه.

lcd b750 برایتنس برابر با 435 کاندلا بر متر مربع ,690 برابر با 366 کاندلا بر متر مربع و توشیبا REGZA برابربا 1250 کاندلا بر متر مربع و برایتنس جی 10 برابر با 316 کاندلا بر متر مربع.

regza

که این آخریه چند برابر جی 10 برایتنس تصویر داره و 750 هم حدود 25 30 درصدی تصویر براق تری نسبت به جی 10 داره

حالا نمی دونم شما چطوری از متن کدوم سایت استخراج کردی که جی 10 با 91.3 فوت لامبرت دوم هست و تصویر براق تری از از regza یا 750 و... داره چیزی که واس من سواله .

اگر شما سایت cnet یا hdtvtest avfroums و.. رو خوندی بیشتر این سایت ها اشاره شده جی 10 با داشتن برایتنس بالا داره با بیشتر ال سی دی ها رقابت میکنه نه اینکه بالاترین میزان برایتنس رو برای یک پنل داراس و دومه .

Terry Bogard
30-01-2010, 15:17
جریان السیدی با پلاسما کلا تو درخشش فرق میکنه یه پستی از آلوکاردم راجب این قضیه من تو همین انجمن دیدم السیدی پیک برایتنس بالا داره ولی اوریج برایتنس با پیک برایتنس خیلی فرق میکنه پیک برایتنس مال وقتیه که رنگ سفید نشون میده ولی وقتی داره یه رنگی به غیر از سفید نشون میده اوریج برایتنس مهم میشه کلا برایتنس السیدی زیر نور زیاد خوبه واسه اینکه فیلتر داره از دو طرف نور میگیره براقتر میشه ولی وقتی برق خاموشه نور بک لایت فقط از پشت میزنه به فیلتر رنگ رنگارو تا یه اندازه ای میشوره پیک برایتنس 40 فوت لامبرت واسه نشون دادن سفید خالص کافیه واسه همینه که پایونیر کورو با اینکه 50 فوت لامبرت حداکثر برایتنسش هست ولی قشنگترین تصویرو داره پیک برایتنس تو پلاسما با اوریج برایتنس یکیه ولی تو السیدی با هم فرق میکنه.
توشیبا cell regza پیک برایتنس بالا داره اوریج برایتنس معلوم نیست چقدره ولی یه پلاسما وقتی 50 فوت لامبرت پیک برایتنس داره اوریج برایتنس نزدیک همین 50 میمونه ولی السیدی اوریج برایتنس اگه بالا بمونه رنگا شسته میشن.

omid1351
30-01-2010, 17:01
دوستان این چه فیلمیه؟
متشکرم

mohsenmetal
31-01-2010, 01:21
شما يه بار ديگه جمله رو بخون خودت متوجه ميشي كه من چي گفتم من گفتم كه همون مردمي كه شما ميگي تصوير شارپنسو بيشتر ميپسندن در ريويو cnet اين پنل رو از لحاظ محبوب بودن دومين پنل انتخاب كردن و اصلا من نگفتم كه اين پنل از لحاظ شارپنس دومه همون طور كه ميدونيد cnet در قسمت بهترين hd tv دو جدول داره كه يكيش مربوط به اديتور و ديگري نظر مردم هست كه g10 از نظر اديتور سوم و از نظر مردم دوم هست البته لازم به گفتن نيست و شما خودت اينا رو ازبري ولي جمله رو اشتباه متوجه شدي

Terry Bogard
31-01-2010, 02:02
شما يه بار ديگه جمله رو بخون خودت متوجه ميشي كه من چي گفتم من گفتم كه همون مردمي كه شما ميگي تصوير شارپنسو بيشتر ميپسندن در ريويو cnet اين پنل رو از لحاظ محبوب بودن دومين پنل انتخاب كردن و اصلا من نگفتم كه اين پنل از لحاظ شارپنس دومه همون طور كه ميدونيد cnet در قسمت بهترين hd tv دو جدول داره كه يكيش مربوط به اديتور و ديگري نظر مردم هست كه g10 از نظر اديتور سوم و از نظر مردم دوم هست البته لازم به گفتن نيست و شما خودت اينا رو ازبري ولي جمله رو اشتباه متوجه شدي

اون قسمتی که نوشته Most viewed توش سامسونگ 8500 فعلا اوله واسه اینه که تازه ریویو شده مردم روش کلیک میکنن خود cnet نوشته که پرطرفدارترین تلویزیون 2009 تو cnet همین g10 بوده
این نوشته cnet:

Panasonic's TC-PG10 series, the most popular HDTV of the year on CNET, won the Best of CES award for TVs at CES 2009.

feri rose
31-01-2010, 08:28
درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم. راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟

alireza1974
31-01-2010, 12:54
راستي پنل g10 خيلي گرم ميكنه طبيعيه؟

جلوي پنل هم گرمه؟ بعد از چه مدت روشن بودن، پنل داغ ميشه؟
آيا در موقع تماشاي تلويزيون صداي فن‌هاي پنل هم شنيده ميشه؟
كيفيت تصاوير تلويزيون چطوره؟ تصاوير رو از طريق آنتن ميبينيد يا از طريق ماهواره؟
كلاً از خريدتون راضي هستيد؟

alireza1974
31-01-2010, 13:21
درمورد تنظيمات g10 لطف كنيد راهنمايي بفرماييد يا اگه قبلا مفصل بحث شده آدرسشو بفرماييد ممنونم.

شما مي‌توانيد پست‌هاي 364 و 385 را ملاحظه كنيد.

p30worldl
31-01-2010, 19:07
توی منوی تنظیمات b690تصویر گزینه تینت G /R در چه حالتهایی فعاله؟
توی دفترچه نوشته که در حالتهای av1 ,av2 فعال میشه . اما برای من روی این دو سورس فعال نیست !

feri rose
01-02-2010, 00:34
جلوي پنل هم گرمه؟ بعد از چه مدت روشن بودن، پنل داغ ميشه؟
آيا در موقع تماشاي تلويزيون صداي فن‌هاي پنل هم شنيده ميشه؟
كيفيت تصاوير تلويزيون چطوره؟ تصاوير رو از طريق آنتن ميبينيد يا از طريق ماهواره؟
كلاً از خريدتون راضي هستيد؟

جلو پنل گرمه البته من نمي دونم تا چه اندازه گرم بشه طبيعيه.صداي فن نمياد. آنتن استفاده ميكنم. فعلا راضيم ولي اميدوارم بتونم بيشتر تنظيمش كنم. ي رسيور supermax6000 دارم خروجي كامپوننت نداره آيا لازمه عوضش كنم؟

feri rose
01-02-2010, 00:56
شما مي‌توانيد پست‌هاي 364 و 385 را ملاحظه كنيد.

پستاي بالا را چجوري پيدا كنم؟

p30worldl
01-02-2010, 01:10
برای راه اندازی dlna در b690 در قسمت شبکه mac adress رو زده ff:ff:ff:ff:ff:ff . توی تست شبکه میگه آدرس Mac معتبر نیست .
چیکار باید بکنم؟؟

afshin b
01-02-2010, 01:17
برای راه اندازی dlna در b690 در قسمت شبکه mac adress رو زده ff:ff:ff:ff:ff:ff . توی تست شبکه میگه آدرس Mac معتبر نیست .
چیکار باید بکنم؟؟
دوست عزيز سوالتو تو يه تاپيك مطرح كني كافيه، نياز نيست چند جا بپرسي.

alireza1974
01-02-2010, 01:22
پستاي بالا را چجوري پيدا كنم؟
باید صفحات قبلی را مرور کنی. برو به صفحه 39.

FCSS1982KIAN
01-02-2010, 11:17
دوستان اینکه میگن B690 تو تصاویر با سورس sd از G10 بهتره و G10 تو تصاویر با سورس HD از B690 بهتر رو کسی میدونه تحلیل فنی کنه؟

hrezaei
01-02-2010, 14:10
دوستان اینکه میگن B690 تو تصاویر با سورس sd از G10 بهتره و G10 تو تصاویر با سورس HD از B690 بهتر رو کسی میدونه تحلیل فنی کنه؟

مطالب صفحات قبل را کامل بخون متوجه میشی .

smallfrank
02-02-2010, 15:52
سلام
من چند روز هست گه G10 گرفتم.
خیلی راضیم تو تصاویر SD واقعا خوبه.
من هنوز B690 رو ندیدم که ببینم کدوم یکی بهتره .
ولی باز هم G 10 بسیار انتخاب خوبی هست به همه توصیه میشه.

vahidsport
03-02-2010, 11:13
سلام

2ms زمان پاسخدهی خوبی برای فیلم های اکشن و صحنه های سریعه هست؟

عمره پلاسما بیشتر یا ال سی دی ؟

من چند روز هست گه G10 گرفتم.
خیلی راضیم تو تصاویر SD واقعا خوبه.
من هنوز B690 رو ندیدم که ببینم کدوم یکی بهتره .
ولی باز هم G 10 بسیار انتخاب خوبی هست به همه توصیه میشه.
تو صحنه های سریع تصویر جا نمیمونه ؟
G10 شبکه ( منظورم LAN هست ) داره؟ تو یه جا مشخصاتش رو زده داره
مدل کاملش چی هست؟

در مورد LED های سامسونگ سری 7000 ، 40 اینج که مشخصاتش با B690 یکی وکمی هم بالاتر خوبه؟ تصویرش رو دیدم بد نبود فقط به خاطر 2ms بودنش نسبت به B690 که مثل اینکه B690 شدید تو صحنهای سریع جا میمونه می خام LED بگیرم

zed2
03-02-2010, 12:45
سلام

مدل کاملش چی هست؟

در مورد LED های سامسونگ سری 7000 ، 40 اینج که مشخصاتش با B690 یکی وکمی هم بالاتر خوبه؟ تصویرش رو دیدم بد نبود فقط به خاطر 2ms بودنش نسبت به B690 که مثل اینکه B690 شدید تو صحنهای سریع جا میمونه می خام LED بگیرم
مال من g10 است پشتش لن ندیدم ( اگر هم می داشت باسم فرقی نمی کرد چون استفاده نمی کردم )
شاید تو نسخه های اروپایی اش داشته باشه.

vahidsport
03-02-2010, 17:27

کسی جوابی نداره...

mohsenmetal
04-02-2010, 13:52
عمر پلاسما بيشتره مثلا عمر همين پنل g10 اونطور كه نوشتن 100000 ساعت هست كه با روزي 8 ساعت تي وي ديدن ميشه 30 سال و براي ال سي دي همه برندها يه عمري زدن ولي معمولش 60000 ساعت هست زمان پاسخ گويي 2m/s براي ديدن فيلم هايه اكشن خوبه ولي ممكنه موقع نگاه كردن فوتبال و يا هنگام game اذيت شي پنل b690 نسبت به led 7000 بهتره البته اين نظر من هست در مورد صحنه هايه سريع نه اينطور نيست كه اونقدرم جا بمونه در كل بعد از يه مدت عادت ميكني و ديگه جا موندن تصويرو اصلا نميبيني

zed2
04-02-2010, 13:55
کسی جوابی نداره...
برای عمر بر اساس اطلاعاتی که بچه ها گذاشتن عمر هر دو تا یکسان شده و حدود 30 سال است ...البته شرایط نگه داری هم تاثیر داره.

الان هم سامسونگ تو بعضی نمایندگی هاش سری 8 هم اورده

smallfrank
04-02-2010, 16:49

مدل کاملش چی هست؟

سلام دوست عزیز

عمر پلاسما های جدید 100 هزار ساعته که میشه 30 سال در حالی که طول عمر مفید پیشرفته ترین lcd ها از جمله b750 حدود 70 هزار ساعت اعلام شده .

در تصاویر سریع مثل فوتبال چه در HD و SD اصلا جا نمیمونه.

شبکه هم نداره.اصلا نمیدونم چی هست که باز بخام استفاده کنم.

مدل کاملش : TH_P42 G10 R

mr_peyman5623
04-02-2010, 20:35
سلام دوست عزیز

عمر پلاسما های جدید 100 هزار ساعته که میشه 30 سال در حالی که طول عمر مفید پیشرفته ترین lcd ها از جمله b750 حدود 70 هزار ساعت اعلام شده .

در تصاویر سریع مثل فوتبال چه در HD و SD اصلا جا نمیمونه.

شبکه هم نداره.اصلا نمیدونم چی هست که باز بخام استفاده کنم.

مدل کاملش : TH_P42 G10 R
همون دیگه! چون نمیدونی شبکه چیه برات مهم نیست و به عمر 30 ساله فکر میکنی!
اگه شبکه داشت و عمرش هم 70 هزار ساعت که هیچ 50 هزار ساعت هم بود اندازه 60 سال توی 10 سال ازش استفاده میکردی!
:11: دوست دارم اینو میگم ناراحت نشی یه زمان!

smallfrank
04-02-2010, 21:43
حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.

m_jasour
04-02-2010, 22:32
حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.
یعنی یه فولدر رو روی کامپیوترت share میکنیو براحتی با تلویزیون فایلهای صوتی ، تصویری و عکسهای اون فولدر شیر شده رو میبینی.

mohsenmetal
05-02-2010, 00:48
وروديه كامپيوتر داره با اونم ميشه همين كارها و خيلي بيشتر از اينهارو انجام داد من خودم وصل ميكنم فوتبال ميزنيم خيلي فاز ميده

smallfrank
05-02-2010, 09:37
یعنی یه فولدر رو روی کامپیوترت share میکنیو براحتی با تلویزیون فایلهای صوتی ، تصویری و عکسهای اون فولدر شیر شده رو میبینی.

اگه بریزی رو فلش راحت تر نیست؟
چون اکثر TVهایی که شبکه دارن, USB 2.0 هم دارن.

بقول دوستمون میشه با ورودیه کامپیوترش این کارها رو کرد.

starpars
05-02-2010, 10:12
نه ديگه شما كه نميتوني مثلا كل هارد رو بريزي رو فلش, هي بايد فلشو خالي و پر كنيد ولي بوسيله لن با يه كليك توي كامپيوتر به عنوان مثال ميتوني كل هاردتو به TV‏ وصل كني يا اينكه اينترنت رو به TV‏ وصل كني و از سرويس هاي مختلف مثلا youtube‏ در TV‏ استفاده كني درضمن در ورودي كامپيوتر , TV‏ و PC‏ بايد نزديك هم باشن ولي با lan حتي تا 100 متر هم ميتونن از هم فاصله داشته باشن

smallfrank
05-02-2010, 10:32
از دوست گرامی starpars تشکر میکنم که روشنمون کردن.
قابلیت جالبیه.

ولی باید قبول کرد که تو هیچ TV نمیشه کیفیت رو در کنار امکانات داشت.

vahidsport
05-02-2010, 12:54
قیمت این G10 چند هست ؟ 40 ، 42 ، 46 هم داره؟ قیمتها چه طوره؟

از دوست گرامی starpars تشکر میکنم که روشنمون کردن.
قابلیت جالبیه.

ولی باید قبول کرد که تو هیچ TV نمیشه کیفیت رو در کنار امکانات داشت. سلام

شما چند سال این G10 رو گرفتین؟

زما پاسخدهی چند میلی ثانیه هست؟

ضعف پلاسما نسبت به ال سی دی چیه؟

afshin b
05-02-2010, 13:17
قیمت این G10 چند هست ؟ 40 ، 42 ، 46 هم داره؟ قیمتها چه طوره؟

سلام

شما چند سال این G10 رو گرفتین؟

ضعف پلاسما نسبت به ال سی دی چیه؟
فقط 42 داره به قيمت حدودا 1.500.000
G10 محصول 2009 هست و تابستون امسال وارد ايران شده!(پس هنوز به سال نميرسه )
فكر كنم كمتر از 1 ميلي ثانيه هست.
مصرف برق بيشتر(حدود 150 وات). وزن بيشتر. يخورده بازتاب نور توسط صفحه پلاسما بيشتره از LCD. در بقيه موارد پلاسماها معمولا بهترن.

smallfrank
05-02-2010, 13:28
0.2 میلی ثانیه.

vahidsport
05-02-2010, 14:08
پاناسونیک کیفیت ساختش چه طوره؟ از سامسونگ بهتره دیگه؟

smallfrank
05-02-2010, 15:01
پاناسونیک کیفیت ساختش چه طوره؟ از سامسونگ بهتره دیگه؟

خب معلومه دیگه.از هرکی بپرسی میگه میگه جنس ژاپنی از کره ای بهتره.
نه تنها تو TV تو هر وسیله دیگه ای که نگاه کنی پاناسونیک بهتره.

vahidsport
05-02-2010, 15:43
خب معلومه دیگه.از هرکی بپرسی میگه میگه جنس ژاپنی از کره ای بهتره.
نه تنها تو TV تو هر وسیله دیگه ای که نگاه کنی پاناسونیک بهتره. پاناسونیک ژاپنیه؟

از نظر ساخت از سونی چه طور بهتره؟ یه فروشنده لوازمات سونی تو جمهوری گفت رقیب سونی پاناسونیکه

معایب G10 چیه؟ چیزی که دوست داشتین یا اون عیب نبود یا اون چیز رو داشت

afshin b
05-02-2010, 18:41

ظاهرش چندان دلچسب نيست(سليقه ايه)

lan و usb نميخوره.(كه با يه wd tv live حله)

hummer_1990
05-02-2010, 21:09
پاناسونیک ژاپنیه؟

از نظر ساخت از سونی چه طور بهتره؟ یه فروشنده لوازمات سونی تو جمهوری گفت رقیب سونی پاناسونیکه

ژاپنیه کارشم خیلی درسته بابا ماتسوشیتا که کم شرکتی نیست. تازه از سونی بالاتر نباشه مطمئن باش پایینتر نیست.سونی هم خیلی شاخه فقط یه ذره داره از اسمش سوء استفاده میکنه و گرون فروشی میکنه.

vahidsport
05-02-2010, 21:38
ممنون از همتون

من تصویر W400 و W550 سونی رو دیدم و از کار کرد سونی هم بد ندیدم میترسم پاناسونیک بگیرم هم از تصویرش بدم بیاد هم اینکه زود خراب بشه البته الان یه تولویزیون(21) پاناسونیک قدیمی داشتیم که نزدیک 15 سال کار کرد و ازشم هم راضیی بودم ولی لوازمات الان پاناسونیک خوبه؟

من از این G10 از پلاسما بودش میترسم که مشکل ساز بشه

قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟

afshin b
06-02-2010, 00:34
:18:

قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟

wd tv Live حدود 150 ت. فكر كنم بگي دستگاه پخش اج دي وسترن كافي باشه، دو مدل داره يكي لايو هست يكي نيست فكر كنم لايو بگيري بهتر باشه.

vahidsport
06-02-2010, 09:35
wd tv Live

این WD با زیر نویس فارسی مشکل داره؟ این لایو گفتی چی هست ؟ لن داره؟

فرق این تصویر ها تو چیه منطورم اون i و p هست؟

1080p , 1080i , 720p , 720i , 480p , 480i

مدلی بهتر از G10 هم هست؟

ببخشد که شدید زیاد سوال میکنم....

afshin b
06-02-2010, 11:00

مدلی بهتر از G10 هم هست؟

مثل اينكه با srt مشكل داره، آره لن داره. بهتره تو تاپيك خودش از بچه هاي واردتر بپرسي.

فرقشون اینه که i از تصاویر هاشوری نصفه ساحته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فی*لتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشن.تصوير در i انگار لرزش داره.
دوست عزيز mehdighahramani در اين مورد كامل توضيح داده، يه سرچ كني شايد بتوني پيدا كني.

يه مدل ديگه پانا زده به نام V10 كه يه مدل از جي 10 بالاتره، فقط "50 و "58 داره كه به ترتيب تقريبا 3 و 5 ميليون قيمتشونه!

هر چقدر دلت ميخواد بپرس

michelll1
06-02-2010, 11:26
سلام به دوستان سامسونگی من یه 40B690گرفتم
1- داخل منوی راهنمایی خود ال سی دی درمورد اطلاعات دستگاه برخلاف مارک روی دستگاه مدل اون رو B650زده این یعنی چه؟
2-چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.

zed2
06-02-2010, 15:44
ظاهرش چندان دلچسب نيست(سليقه ايه)

دقیقا سلیقه ای است و دکراسیون هم مهمه :31:

مدلی بهتر از G10 هم هست؟

اینجا رو نگاه کنی در مورد i و p بیشتر اطلاعات بدست میاری:46:

hossein509
07-02-2010, 14:26
1- داخل منوی راهنمایی خود ال سی دی درمورد اطلاعات دستگاه برخلاف مارک روی دستگاه مدل اون رو B650زده این یعنی چه؟
2-چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.

چون بي 690 همان بي 650 است كه براي مشخص شدن جنس قاچاق به اين صورت نامگذاري شده است.

mohsenmetal
08-02-2010, 00:42
اگه به avi تبديل كني راحت تره و كيفيتشم بسته به خودت داره هنگام تبديل كردن بايد بري در منويه كانورتري كه باش اين فيلمو تبديل ميكني و بهترين كيفيت هايه تصوير و صدا رو انتخاب كني

outpost
08-02-2010, 10:08
ممنون از همتون

؟

از پلاسماهاي پاناسونيك دوري كن !!!!

اين خبر مهم رو بخون ...

افت بازتولید مشکی در پنلهای پلاسمای پاناسونیک

tonio_m2000
08-02-2010, 13:39
چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.اون پسوند DAT رو با كامپيوتر پاك كن بگذار MPG حله!:10:

mohsenmetal
09-02-2010, 00:28
اين اقايه انتي دراكولا اومد يه پستي زد تنه هركي كه پلاسما پاناسونيك داره رو لرزوند شما هم مياي تز ميدي كه از پلاسما هايه پانا دوري كن من پسر داييم يه پلاسما پانا داره الان سه ساله داره براش كار ميده اخم نگفته و هزارتا نمونه از اين قبيل هست تازه هنوز چيزي مشخص نشده فقط يه چند نفر يه چيزي گفتن رو هوا

ommolfesad
09-02-2010, 16:27

دوست عزیز توی این چهر فرمتی که گفتی avi بمراتب کیفیت بالاتری داره البته حجم فایلها هم نسبت به بقیه بالاتره.

برای تبدیل هم به سایت زیر برو و نرم افزار Xilisoft رو بگیر و استفاده کن حله .

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

لینکی که دادم حذف شده . بهتر بگم از سایت پی سی دانلود میتونی بگیری .

amirardallan
10-02-2010, 17:20
سلام به همه عزیزان
من امروز یک پلاسما b650 گرفتم ( 50 اینچ)
ممنون میشم دوستانی که متخصص هستند بهترین کانفیگی که من میتونم روی این پنل تنظیم کنم رو اعلام کنند. موضوع اینه که من خیلی وارد به تنظیمات نیستم و ترجیح میدم که دوستان حرفه ای بهترین کانفیگ رو اعلام کنند .
در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم که دارم میرم براش کابل mini hd بگیرم و سینمای خانگی هم براش فیلیپس انتخاب کردم.

منتظر نظرات ارزشمند دوستان عزیز هستم (:

snhnr1367
11-02-2010, 22:44
سلام
من یه g10 40 اینچ گرفتم
همه چیزش خوبه ولی تو تصاویر روشن مثل سفیذ یا زرد تو تصویر لرزش خیلی کمی وجود داره
البته تو رنگای دیگه مشکل نداره
ضمنا با کابل AV وصل شده
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

dada_zebel
14-02-2010, 22:15
QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]

دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10 با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.

12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه

dada_zebel
15-02-2010, 00:35
QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]

دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10 با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه .

ebi66_boukan
15-02-2010, 09:55
نظر شما قابل احترامه.

ولی خیلی از سایت های ریویو به B690 نمره خیلی بالایی دادن.حتی بالاتر از LED.شایدم توقع شما خیلی بالاست.

در ضمن شما با چه ر س ی و ر که پسوندش TS هست ضبط کردید که رزولیشنش 1920 بود؟؟؟مگه اون 2 شبکهای که گفتی فول اچ دی هستن؟؟؟چون من شنیده بودم اون دستگاهی که با پسوند TS ضبط میکنه با رزولیشن پایین ضبط میکنه.شاید اشتباهی شده.

شما لطف کنید اسم ر س ی و ر رو بگید.

arash_2006
15-02-2010, 11:14
dada_zebel عزیز ضمن اینکه امکان شبکه کردن رو امتحان کرده و خبرشو بدید لطف کنید یک امکان دیگه (حافظه داخلی) رو هم تست کنید.
اینکه چه حجمی داره و تا چه حجمی میشه در اون از طریق فلش فایل ریخت؟
این دو امکانات برای من خیلی مهمه
ممنون میشم اگر این دو رو زودتر تست کنید و خبرشو بدین
با تشکر

dada_zebel
15-02-2010, 12:21
نظر شما قابل احترامه.

ولی خیلی از سایت های ریویو به B690 نمره خیلی بالایی دادن.حتی بالاتر از LED.شایدم توقع شما خیلی بالاست.

در ضمن شما با چه ر س ی و ر که پسوندش TS هست ضبط کردید که رزولیشنش 1920 بود؟؟؟مگه اون 2 شبکهای که گفتی فول اچ دی هستن؟؟؟چون من شنیده بودم اون دستگاهی که با پسوند TS ضبط میکنه با رزولیشن پایین ضبط میکنه.شاید اشتباهی شده.

شما لطف کنید اسم ر س ی و ر رو بگید.

دوست عزیز من از --- skystar2 استفاده کردم با کدک cyberlink و کدک coreavc hd
سیستم هم در کامپیوتر
1- مادر بورد آخرین مدل asus
2- سی پی یو 4 هسته ای amd
3- cursial ram(patriot) 4g dual chanell
4- کارت گرافیکی ati asus hd 9800
در ضمن من هم شنیدم ناره ولی من اون چیزی رو که نرم افزار tmpg4 نشون داد گفتم

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

dada_zebel عزیز ضمن اینکه امکان شبکه کردن رو امتحان کرده و خبرشو بدید لطف کنید یک امکان دیگه (حافظه داخلی) رو هم تست کنید.
اینکه چه حجمی داره و تا چه حجمی میشه در اون از طریق فلش فایل ریخت؟
این دو امکانات برای من خیلی مهمه
ممنون میشم اگر این دو رو زودتر تست کنید و خبرشو بدین
با تشکر

با کمال میل در اولین فرصت .

dada_zebel
15-02-2010, 12:31
در ضمن برای دوستان عرض کنم من فیلم 2012 با پسوند mkv رو که انصافا خوب convert شده دیروز داشتم از طریق usb پخش میکردم . هر 30 ثانیه یک بار سرعت تصویر یه کمی بیشتر میشد . تو تنظیمات دنبال 24f در ثانیه گشتم بعد متوجه شدم نداره . این حالت طوری بود که حتی پدر شوهر گرامی نیز با آن سن زیاد و چشمهای ضعیف متوجه شد . البته فیلم جان سخت 4 با فرمت avi با کیفیت کمتر رو پخش کردم . مشک کمی رفع شد ولی باز هم بود . ضمنا در فیلم دومی که 4:3 بود هرکاه کردم تو حالت usb به صورت 16:9 تغییر نکرد چون فعال نبود. برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد

smallfrank
15-02-2010, 13:14
با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.

dada_zebel
15-02-2010, 14:55
[QUOTE=smallfrank;4676073]با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.[/QUOTE

ok- چون اگه تو حالت usb به 16:9 تغییر نکنه باید بری پای کامپیوتر و هزار دنگ و فنگ و convert و ....

mr_peyman5623
15-02-2010, 21:56
یعنی فاتحه USB سری 690 و 7000 خونده شد!
دم دوست عزیزی که این تست رو کرد و من رو توی هزینه برای این مدل ننداخت گرم مرسی خدا عمر بهت بده

همون SONY W550 رو میگیرم گول این سامسونگ رو هم نمیخورم! که این سام سرویس تا این TV بیاد ایران 100 تا کارایی ازش برمیداره مثل همین ----T

ebi66_boukan
15-02-2010, 23:31
یعنی فاتحه USB سری 690 و 7000 خونده شد!
دم دوست عزیزی که این تست رو کرد و من رو توی هزینه برای این مدل ننداخت گرم مرسی خدا عمر بهت بده

همون SONY W550 رو میگیرم گول این سامسونگ رو هم نمیخورم! که این سام سرویس تا این TV بیاد ایران 100 تا کارایی ازش برمیداره مثل همین ----T

بیینید فکر نکنم فاتحش خونده بشه.مطمئن باشید کاراییش خیلی بالاست.شما فقط یه نگاه به لیست فایل هایی که میخونه بندازی خیلی به درد بخوره.

برای مثال شما یه دستگاه DVD player معمولی دارید که فایلی مثل MKV رو نمی خونه.اگه این USB سامسونگ نباشه شما باید برید با کامپیوترتون نگاه کنید که به علت کوچکی صفحه حال نمیده.ولی با وجود این USB میتونید اون فایل رو بریزید توی کول دیسک و با USB سامسونگ قایل رو با کیفیت عالی ببینید.

در ضمن این USB میتونه وجود کابل HD رو هم غیر ضروری کنه.چون میشه فایل فول اچ دی رو ریخت توی فلاش و یا هارد اکسترنال و این سیم واسطه که هم گرونه و هم رو کیفیت تاثیر داره رو حذف کرد.

skull_avatar
15-02-2010, 23:47
[QUOTE=dada_zebel;4675889برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد[/QUOTE]

من زیاد اطلاع ندارم ،
منظورتون از مشکل چیه؟سوختگی تصویر رو میگین؟
یعنی به نظرتون توی هر ال سی دی که یه تیکه از تصویر ثابت باشه باید هر 20 دقیقه یه بار تصویر رو عوض کرد تا مشکلی پیش نیاد؟ :18:

dada_zebel
15-02-2010, 23:51
بیینید فکر نکنم فاتحش خونده بشه.مطمئن باشید کاراییش خیلی بالاست.شما فقط یه نگاه به لیست فایل هایی که میخونه بندازی خیلی به درد بخوره.

با تشکر از دوست عزیز . ولی منظور من نخوندن نیست بلکه اولا چگونه و با چه کیفیتی خواندن مهمه . من دیروز داشتم فایلها رو باهاش play میکردم اول یه پیغام با عنوان " فرمت ساپورت نشده " می آورد بعدش میرفت دوباره همون فایل رو می خوند . اما یه دایره درحال پر شدن که حدود 10 ثانیه زمان می برد سپس می خوند . ضمنا بازم بگم که روی 16:9 نمی رفت . فیلمهای 4:3 کنارش همینطور خالی میمونه اونو چیکار کنیم . در کل کارایی usb رو من بهش 35% نمره میدم

dada_zebel
16-02-2010, 00:03
من زیاد اطلاع ندارم ،
منظورتون از مشکل چیه؟سوختگی تصویر رو میگین؟
یعنی به نظرتون توی هر ال سی دی که یه تیکه از تصویر ثابت باشه باید هر 20 دقیقه یه بار تصویر رو عوض کرد تا مشکلی پیش نیاد؟ :18:

بله دوست عزیز تو خود دفترچه هم نوشته که اگه فیلم رو از حالت wide خارج کنی وبه اندازه تلویزیونهای معمولی پخش کنی کناره های تلویزیون بدون پخش تصویر باقی میمونه و در اینصورت کناره های فیلم پخش شده روی پنل یه خط باقی میگذاره که به سختی قابل رفعه اگه زیاد بمونه هیچ وقت رفع نمیشه

mr_peyman5623
16-02-2010, 00:13

برای مثال شما یه دستگاه DVD player معمولی دارید که فایلی مثل MKV رو نمی خونه.اگه این USB سامسونگ نباشه شما باید برید با کامپیوترتون نگاه کنید که به علت کوچکی صفحه حال نمیده.ولی با وجود این USB میتونید اون فایل رو بریزید توی کول دیسک و با USB سامسونگ قایل رو با کیفیت عالی ببینید.

در ضمن این USB میتونه وجود کابل HD رو هم غیر ضروری کنه.چون میشه فایل فول اچ دی رو ریخت توی فلاش و یا هارد اکسترنال و این سیم واسطه که هم گرونه و هم رو کیفیت تاثیر داره رو حذف کرد.
خدایی با این حساب که پخش کنه ولی پرت پرت بزنه و یا 1080i رو درست نتونه دیکد کنه و مجبور باشیم فیلم رو با کامپیوتر درپیتمون یک بار encode کنیم بهتره که یدونه Western Digital Player بگیریم دیگه!
البته من الان قصد خرید ندارم و آخر فروردین میخرم
تا اون موقع هم انشاالله سام سرویس قیمت هاشو دوباره پایین آورده باشه و ...

dada_zebel
16-02-2010, 00:30
خدایی با این حساب که پخش کنه ولی پرت پرت بزنه و یا 1080i رو درست نتونه دیکد کنه و مجبور باشیم فیلم رو با کامپیوتر درپیتمون یک بار encode کنیم بهتره که یدونه Western Digital Player بگیریم دیگه!

بهت یه توصیه میکنم براااااااادرانه و از روی دلسوزی
من آدم حساسی هستم و اگه معبون بشم 1 ماه غصه اونرو میخورم .مارکی رو پیشنهاد نمی کنم ولی بهتره قبل از خرید قشنگ فکر کنی . برادر خانمم وقتی این tv رو واسه خونه پدر خانمم میخرید نزدیک بود منم یکی باهاش بگیرم ولی الان خطر از بیخ گوشم گذشت . خیلی خلاصه بگم
1- دستگاهی که کیفیتش ناب باشه هر چند ماه یه بار 200 تومن یهویی قیمتش رو کم نمیکنه
2-برای اینکه بتونه بفروشه روش امکاتاتی گذاشته که اونم خوب کار نمی کنه
3- دوست عزیز من 15 ساله کارم با کامپیوتر ور رفتنه . برنامه نویس هم میکنم . کانورتی که من انجام میدم به ویژه با برنامه ای مثل cyber link media show ویا با برنامه megui جای بحث نداره . خلاصه از سیستم نرم افزاری مولتی مدیا ، فرمتها ، برش و اتصال اونها و... آشنایی کامل دارم .
4- فردا واست نتیجه امتحان dlink port راهم میذارم
5- خلاصه اگه الان اون سینمای خانوادگی روش رو هم مفت بدن باز سامسونگ نمی خرم

ebi66_boukan
16-02-2010, 00:33

اولا ما داریم از چیزی حرف میزنیم که شاید بشه گفت یه امکان جانبیه و نه یک اچ دی پلیر کامل.در واقع سامسونگ واسه این لطف کرده به مشتریاش.چون بعضی ها اصلا USB ندارن.
دوما شما دارید از 1080 حرف میزنید که بالاترین کیفیت تو بازاره و تعداد فیلم های با این کیفیت محدوده و گران!شما پخش فایل هایی مثل 3gp و Mp4 و.....را هم در نظر بگیرید که مطمئن باشید 100 درصد به درد بخور هستند.

t_tanhayam
16-02-2010, 01:35
من يك دونه 32 اينچش و دارم فكر ميكنم دوستان يكمقدار كم لطف هستند
من wd هم دارم باور كنين تقريبا مثل همه تفاوتي نداره
هارد 500 هم بهش زدم خيلي سريع اجرا ميكنه
من 1080 هم باهاش ميبينم كي ميگه پخش نميكنه؟
زير نويس فارسي و خيلي عالي پخش ميكنه كه wd هم نميوتنه پخش كنه
بي انصاف نباشين

dada_zebel
16-02-2010, 01:37
اولا ما داریم از چیزی حرف میزنیم که شاید بشه گفت یه امکان جانبیه و نه یک اچ دی پلیر کامل.در واقع سامسونگ واسه این لطف کرده به مشتریاش.چون بعضی ها اصلا USB ندارن.
دوما شما دارید از 1080 حرف میزنید که بالاترین کیفیت تو بازاره و تعداد فیلم های با این کیفیت محدوده و گران!شما پخش فایل هایی مثل 3gp و Mp4 و.....را هم در نظر بگیرید که مطمئن باشید 100 درصد به درد بخور هستند.

دوست عزیز شما مثه اینکه این tv رو دارید که در اینصورت توصیه میکنم یک فیلم با اندازه 4:3 رو در این tv ببینید با کناره های سیاه بدون تصویر خیلی حال میده .:31::31::41::41: ضمنا این تنظیمات رو انجام بدید بعد اگه تونستید تصویرو تحمل کنید به ما هم بگید نور 60 ---کنتراست 100 ---- شارپنس 50

ebi66_boukan
16-02-2010, 09:55
دوست عزیز شما مثه اینکه این tv رو دارید که در اینصورت توصیه میکنم یک فیلم با اندازه 4:3 رو در این tv ببینید با کناره های سیاه بدون تصویر خیلی حال میده .:31::31::41::41: ضمنا این تنظیمات رو انجام بدید بعد اگه تونستید تصویرو تحمل کنید به ما هم بگید نور 60 ---کنتراست 100 ---- شارپنس 50
خیر من ندارم ولی میخوام بگیرم.شاید حق با شما باشه.بالاخره هر تکنولوزی که میاد یه کاستی هایی داره.حتی همونطور که تو پست قبلی دوستمون گفتن HD player ها هم که مخصوص این کار هستند هم مشکلاتی دارند.در هر هر حال با وجود مشکلاتی که شما عرض کردید من بودن USB رو به نبودنش ترجیح میدم.تازه من فکر نکنم تا 4-5 سال دیگه فیلم های فول اچ دی رواج پیدا کنه که بعضی از این مشکلات پیش بیاد.من همون فایل های MP4و عکس های دوربین HD مو نشون بده با فیلم های DVD و چند مورد ساده ی دیگر کافیه.و برای شما که نیازتون بالاتره حتما باید یه سیستوم پیشرفته تر بگیرید.:10:

Ami R 940
16-02-2010, 10:32
یكی از مشكلات پلاسما پنل های نسل گذشته امكان ایجاد Burn-In در تلویزیون است. به این معنی كه اگر یك تصویر ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه تلویزیون باقی باشد، ممكن است شبحی از آن تصویر برای یك مدتی کوتاه و در مواقعی طولانی باقی می ماند.
همانطور که پلاسما پنل ها مستعد brun in هستن lcd ها هم مستعد پیکسل سوختن می باشن,پیکسل سوختن ال سی دی ها بیشتر بر اثر فشار و ضربه اتفاق می افتد.

بنابرین کاربر dada_zebel چطور به این کشف نایل شدن پنل های ال سی دی از جمله پنل اشاره شده 690 مستعد مشکل brun in هستن سوالیس بی پاسخ! اگر این دوستمون واس ادعای صحبتاشون منبعی دارن لطفا ذکر کنند.

و اما در مورد usb پنل 690

usb این پنل با 95 درصد فرمت های تصویری سازگاری داره و رزلوشن تا سقف 1080p و بیت ریت رو بدون هیچ محدودیت خاصی ساپورت میکنه , و رسما یه hd player در سطح مطلوب به شمار می رود,usb پنل سامسونگ فایل های تصویری پلی شده از رو usb در اندازه نسبت تصویر orginal نمایش میده اگر تصویری wide بود به همون صورت wide نمایش خواهد داد و اگر سورسی با نسبت تصویر 4:3 باشه به همون صورت در پنل نمایش خواهد داد,بنابرین fix تصاویر sd با نسبت 4:3 به wide از طریق usb امکان پذیر نیست.پلیر این usb طراحی شده برای تصاویر hd با نسبت تصویر 16:9 یا همون wide هستش نه صرفا تصاویر با سورس Sd با نسبت تصویر4:3 ! برای پخش تصاویر sd با نسبت تصویر 4:3 به 16:9 یه پلیرsd با قیمت 30 تومنی هم کار راه انداز هست.

و اما upscaling

چیپست های upscaling در پنل های سری b سامسونگ جزو چیپست های high end به شمار می روند, و از دید بیشتر منتقدین و منابع مرجع از جمله cnet,avfroums,hdtvtest امتیازاتی از قیبل excellent رو کسب کرده اند

همچنین از لحاظ پردازش و کیفیت چیپست های upscaling سامسونگ بعد از چیسپت های پایونیر در مقام بعدی جا دارن .

نظریه کاربر dada_zebel هر چند محترم اما به هیچ وج مورد پذیرش و قابل تایید نمی تونه باشه.

baharshiraz
16-02-2010, 13:19
من يك دونه 32 اينچش و دارم فكر ميكنم دوستان يكمقدار كم لطف هستند
من wd هم دارم باور كنين تقريبا مثل همه تفاوتي نداره
هارد 500 هم بهش زدم خيلي سريع اجرا ميكنه
من 1080 هم باهاش ميبينم كي ميگه پخش نميكنه؟
زير نويس فارسي و خيلي عالي پخش ميكنه كه wd هم نميوتنه پخش كنه
بي انصاف نباشين
شما مطمئنی که زیرنویس فارسی رو پخش میکنه؟
یعنی فایل srt فارسی رو بدون هیچ مشکلی تو b690 میبینی؟

امير موسر
16-02-2010, 15:22
قیمت B690 امروز 1.450.000 بدونه سینما خانوادگی ! (40اینچ)
G10 هم 1.470.000 بود !

dada_zebel
16-02-2010, 15:50
یكی از مشكلات پلاسما پنل های نسل گذشته امكان ایجاد Burn-In در تلویزیون است. به این معنی كه اگر یك تصویر ثابت برای مدتی طولانی روی صفحه تلویزیون باقی باشد، ممكن است شبحی از آن تصویر برای یك مدتی کوتاه و در مواقعی طولانی باقی می ماند.
همانطور که پلاسما پنل ها مستعد brun in هستن lcd ها هم مستعد پیکسل سوختن می باشن,پیکسل سوختن ال سی دی ها بیشتر بر اثر فشار و ضربه اتفاق می افتد.

بنابرین کاربر dada_zebel چطور به این کشف نایل شدن پنل های ال سی دی از جمله پنل اشاره شده 690 مستعد مشکل brun in هستن سوالیس بی پاسخ! اگر این دوستمون واس ادعای صحبتاشون منبعی دارن لطفا ذکر کنند.

و اما در مورد usb پنل 690

usb این پنل با 95 درصد فرمت های تصویری سازگاری داره و رزلوشن تا سقف 1080p و بیت ریت رو بدون هیچ محدودیت خاصی ساپورت میکنه , و رسما یه hd player در سطح مطلوب به شمار می رود,usb پنل سامسونگ فایل های تصویری پلی شده از رو usb در اندازه نسبت تصویر orginal نمایش میده اگر تصویری wide بود به همون صورت wide نمایش خواهد داد و اگر سورسی با نسبت تصویر 4:3 باشه به همون صورت در پنل نمایش خواهد داد,بنابرین fix تصاویر sd با نسبت 4:3 به wide از طریق usb امکان پذیر نیست.پلیر این usb طراحی شده برای تصاویر hd با نسبت تصویر 16:9 یا همون wide هستش نه صرفا تصاویر با سورس Sd با نسبت تصویر4:3 ! برای پخش تصاویر sd با نسبت تصویر 4:3 به 16:9 یه پلیرsd با قیمت 30 تومنی هم کار راه انداز هست.

و اما upscaling

چیپست های upscaling در پنل های سری b سامسونگ جزو چیپست های high end به شمار می روند, و از دید بیشتر منتقدین و منابع مرجع از جمله cnet,avfroums,hdtvtest امتیازاتی از قیبل excellent رو کسب کرده اند

همچنین از لحاظ پردازش و کیفیت چیپست های upscaling سامسونگ بعد از چیسپت های پایونیر در مقام بعدی جا دارن .

نظریه کاربر dada_zebel هر چند محترم اما به هیچ وج مورد پذیرش و قابل تایید نمی تونه باشه.

سلام و خسته نباشید
1- نوشته من در مورد مشکل ایجاد در اثر تصاویر 4:3 دقیقا استناد به نوشته دفترچه راهنمای سامسونگ است که گفته از تماشای طولانی این نوع فیلمها خودداری شود که باعث ماندگی خطوط کناره تصاویر در حال پخش بر روی پنل می شود.
2- در مورد تاخیر در play برخی فرمتها که اینرا عینا خودم دیدم نظری ندادید.
3-در مورد upscalling هم شاید چون به امکانات مجود در روی سینمای خانوادگی عادت کردم انتظارم بالاست .
4- ضمنا در مورد محدودیت تنظیمات پیشرفته تصوبیر نیز فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم . چون معمولا براقیت و درخشندگی ال سی دی ها از جلوی پانل بالاست ولی در مورد سامسونگ و ال جی قطعا کمتر از پاناسونیک و سونی است. چشم آدم که دیگه دروغ نمیگه . شادم به قول دوست دیگمون توقع من بالاست
با تشکر

Ami R 940
16-02-2010, 17:14
سلام و خسته نباشید
1- نوشته من در مورد مشکل ایجاد در اثر تصاویر 4:3 دقیقا استناد به نوشته دفترچه راهنمای سامسونگ است که گفته از تماشای طولانی این نوع فیلمها خودداری شود که باعث ماندگی خطوط کناره تصاویر در حال پخش بر روی پنل می شود.
2- در مورد تاخیر در play برخی فرمتها که اینرا عینا خودم دیدم نظری ندادید.
3-در مورد upscalling هم شاید چون به امکانات مجود در روی سینمای خانوادگی عادت کردم انتظارم بالاست .
4- ضمنا در مورد محدودیت تنظیمات پیشرفته تصوبیر نیز فکر نمی کنم اشتباه کرده باشم . چون معمولا براقیت و درخشندگی ال سی دی ها از جلوی پانل بالاست ولی در مورد سامسونگ و ال جی قطعا کمتر از پاناسونیک و سونی است. چشم آدم که دیگه دروغ نمیگه . شادم به قول دوست دیگمون توقع من بالاست
با تشکر

سلام مرسی دوست عزیز

تعریف هر شخص از زیبایی متفاوته بنابرین اگر شما از کیفیت این پنل خوشتان نیامده بر می گرده به نظر و سلایق شخصی شما و من در این مورد نظر خاصی ندارم,و اما از لحاظ درخشش و براقیت منظور شما برایتنس میشه 690 جزو پنل های براق بازار به شمار میره ,برایتنس مدل 690 چیزی نزدیک 106 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک بر روی کنتراست 100 هستش ,و lcd سری g پاناسونیک برابر با 120 کاندلا بر متر مربع در حالت داینامیک و پلاسما سری g پاناسونیک برابر با 92 کاندلا بر متر مربع در داینامیک < بنابرین از لحاظ درخشندگی ال سی دی 690 از پلاسماهای پاناسونیک تصویر براق تر و درخشان تر رو داراس,براق ترین پنلی که در حال حاظر در ایران قابل خرید هست lcd series g پاناسونیک هست که از بیشتر ال سی دی ها تصویر براق تری داره .

و اما تاخیر در پلی بعضی فایل ها من به شخصه همچین مشکلی رو مشاهده نکردم دوست عزیز البته لازم به ذکر هست من فریمور پنل رو همون روز که خریدم آپدیت کردم. احتمالا این مشکل شما بر می گرده به فریمور های قدیمی که بر روی پنل هستش پیشنهاد میشه پنل رو آپگرید کنید.

و در آخر شما لطف کنید یک عکس ار دفترچه سامسونگ بگزارید, این مدل رو من دارم و همچین چیزی رو که اول صحبتاتون فرمودین مشاهده نکردم .این قضیه همنطور که عرض کردم مشکل brun in هست و به هیچ ربطی به تکنولوژی lcd نداره معمولا در دفترچه های پلاسما پنل ها به طور مختصر ذکر و توصیه های لازم گفته میشه,حالا یا دفترچه اشتباهی گذاشته شده داخل پک پنل شما و یا پنل این اقوام شما پلاسما 650 هست نه ال سی دی 650 .

به هر حال موفق باشید .

m_jasour
16-02-2010, 17:19

شما مطمئنی که زیرنویس فارسی رو پخش میکنه؟
یعنی فایل srt فارسی رو بدون هیچ مشکلی تو b690 میبینی؟

1080p رو براحتی پخش میکنه. چه از روی فلش و چه از طریق dlna
زیرنویس فارسی رو هم بخوبی ساپورت میکنه و فقط باید وقتی دارید فیلم با زیرنویس فارسی میبنید، تنظیمات زیرنویس یا همون caption رو بذارید روی arabic.
تازه قابلیت تایم شیفتینگ هم برای زیرنویس داره.
من که خیلی راضی هستم.
اون مشکل کناره های تصویر در اندازه 4:3 برایحتی با یک پچ حل میشه. یعنی باید برید تو کار -- و اینجور مسائل.

mohsenmetal
16-02-2010, 17:32
فكر كنم ال سي دي سري v براقيتش بيشتر از سري g باشه وقتي كه اين دو پنل رو ميبيني همين به تظر ميرسه

dada_zebel
17-02-2010, 00:46
با تشکر از امیر عزیز
من lan را امروز امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت . البته وایرلس نه . در حالت lan دست بازتر میشه کار کرد . فقط عیبش اینه که بای تو کامپیوتر و نحوه شبکه کردن وارد باشی و برای افراد معمولی سخته.در ضمن وقتی از neuview media player استفاده میکنی کیفیت تصویر پخش شده خیلی بهتر میشود.
دوستان نظر من هم در مورد usb اون چیزی بود که لمس کردم . والا با این tv پدر کشتگی که ندارم . باور کنید در مورد سالم بودن فرمتها مطمئنم ولی در usb بیشتر فرمت ها را نه اینکه پخش نمی کنه بلکه فقط اول یه پیغام " فرمت ساپورت نشده " میاره بعد از 10 ثانیه شروع به پخش میکنه
حالا شاید از فریمور پنل باشه که اونو هم آپدیت میکنم نتییجه رو میگم
اون دوستی هم که میگه مشکل 4:3 با یک پچ قابل حله به این سادگی هم نیست .و نیاز به یه موش آزمایشگاهی داره ( یه tv با پنل فاتحه دار )

whitewolf
17-02-2010, 03:44
dada_zebel جان ممنون از پست هاتون
ولی من خودم 46 اینچ این مدل رو دارم و راستش خیلی از مشکلات شما رو ندارم. مثل با تاخیر پخش کردن فایل از usb یا سیاهی بد پنل که در اولین پستتون فرمودین
فقط اون مورد 4:3 پخش کردن : راستش من که یه فیلم بین حرفه ایم تا حالا هیچ فیلمی رو به صورت 4:3 ندیدم. همه فیلم ها wide هستن. فقط dvd ها wide نیستن که اونم اتوماتیک بوسیله dvd player ها wide میشن. بقیه فرمت های رایج مثل divx, mp4, mkv همه wide هستن. پس در تی وی هم wide پخش میشه. همین طور فایل های dat به صورت 4:3 هستن که اونم با تقلب، معمولا بالا و پایین فیلم به صورت مصنوعی سیاهی گذاشتن که باعث میشه فیلم wide بشه.اگرم نداشت اون سیاهی ها روT باز هم dvd player های پیشرفته اون فایل هارو هم wide می کنن.
می مونه فایل های ضبط شده از ----- : شبکه های ماهواره ای sd چون همه 4:3 و 3:2 هستن و متاسفانه usb b690 هم قابلیت تبدیل 4:3 به 16:9 رو نداره بنابراین همون هم طور پخش میشه. ولی اینجا یه نکته هست: همون رسیوری که باهاش فایل های ts ضبط میکنی می تونه این مشکل رو رفع کنه. یعنی فایل ts ضبط شده رو به صورت wide نشون میده . پس این مشکلم خود به خود حل میشه.

البته اینم بگم که این مشکل که چون کناره های فایل های 4:3 مدت زیادی سیاهی می مونه ممکنه به تی وی اسیب بزنه هست ولی بیشتر در ال سی دی های قدیمی بود.در ال سی دی های جدید راحت می تونین تا 2-3 ساعت یه تصویر رو ثابت نگه دارین و مطمئن باشین که هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگرم به تنظیمات screen saver همین تی وی برین می بینین که حداقل زمان برای اتوماتیک فعال شده اسکرین سیور 2 ساعته.یعنی از 2 ساعت شروع شده تا به بالا.پس احتیاج نیست هر چند دقیقه وسط فیلم بزنین یه شبکه دیگه که مثلا مشکلی پیش نیاد برای تی وی. حتی خیلی از شبکه های ماه واره هم که تماما فیلم پخش می کنن ممکنه تا 1-2 ساعت بالا و پایین صفحه سیاه بمونه.
پس مطمئن باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد

بی690 تنها پلیری هست که می تونه زیرنویس فارسی srt بخونه (در پلیر های دیگه باید به idx تبیدل بشه).
البته زیرنویس های idx رو با هر زبانی نمی خونه

ضمنا این امکانات جانبی برای این نیست که سامسونگ تی ویش رو بفروشه. برای اینه که خریدار از دستگاه های اضافی با مارک دیگه بی نیاز بشه. یعنی سامسونگ همه چیز رو برای خودش می خواد. مطمئن باشید سامسونگ به خاطر همین usb کلی برده رو قیمت تی وی و مجانی این قابلیت رو اضافه نکرده.

سیاهی پنل هم در حد خیلی خوبیه. (0.07 کاندلا بر متر مربع) و از بهترین های بازاره (گرچه در بازار بهترش هم پیدا میشه) شاید اون چیزی که شما دیدین به خاطر خود سورس یا تنظیم نبودن تی وی بوده باشه. می خودم در تصویر های خیلی روشن، در کنارش سیاهی های خیلی عمیق رو هم دیدم.

گرچه مشکلاتی مثل روان نبودن تصویر در سورس های سریع یا وجود lag در بازی ها هم داره
در کل شما هیچ محصول بدون مشکلی رو نمی تونید پیدا کنید

m_jasour
17-02-2010, 13:57
با تشکر از امیر عزیز
من lan را امروز امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت . البته وایرلس نه . در حالت lan دست بازتر میشه کار کرد . فقط عیبش اینه که بای تو کامپیوتر و نحوه شبکه کردن وارد باشی و برای افراد معمولی سخته.در ضمن وقتی از neuview media player استفاده میکنی کیفیت تصویر پخش شده خیلی بهتر میشود.
دوستان نظر من هم در مورد usb اون چیزی بود که لمس کردم . والا با این tv پدر کشتگی که ندارم . باور کنید در مورد سالم بودن فرمتها مطمئنم ولی در usb بیشتر فرمت ها را نه اینکه پخش نمی کنه بلکه فقط اول یه پیغام " فرمت ساپورت نشده " میاره بعد از 10 ثانیه شروع به پخش میکنه
اون دوستی هم که میگه مشکل 4:3 با یک پچ قابل حله به این سادگی هم نیست .و نیاز به یه موش آزمایشگاهی داره ( یه tv با پنل فاتحه دار )

دوست عزیز

من این کار رو خودم انجام دادم که دارم میگم. منتها خیلی ها دلشون نمیاد تلویزیونی که نزدیک 1 تومن پولشو دادن دستکاری کنن.

amirardallan
17-02-2010, 16:12
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

و اما تاخیر در پلی بعضی فایل ها من به شخصه همچین مشکلی رو مشاهده نکردم دوست عزیز البته لازم به ذکر هست من فریمور پنل رو همون روز که خریدم آپدیت کردم. احتمالا این مشکل شما بر می گرده به فریمور های قدیمی که بر روی پنل هستش پیشنهاد میشه پنل رو آپگرید کنید.

----

امیر عزیز
من پلاسما b650 دارم . میشه بهم بگید که از کجا باید بفهمم که فایل اپدیت براش آمده و یا نه و چطوری باید اپدیت کنم فریمور دستگاه رو ؟

arash_2006
17-02-2010, 22:53
با تشکر از امیر عزیز
سلام دوست عزیز
در مورد LAN میشه بیشتر توضیح بدید؟ آخه من امروز تو یکی از نمایندگی های سامسونگ بودم و در مورد شبکه کردن و ... پرسیدم که گفت نمیشه (البته من وایرلس رو سوال کردم) شما با کابل به تلویزیون وصل کردید؟
همه فایل های درون کامپیوتر درون ال سی دی نمایش داده میشه؟ به عبارتی میشه از ال سی دی بعنوان صفحه نمایش کامپیوتر استفاده کرد؟
من دنبال امکان برقراری ارتباط بدون سیم با کامپیوتر هستم (یک چیزی مثل بلوتوث ال جی) آیا سامسونگ همچین امکانی داره؟

dada_zebel
17-02-2010, 23:03
سلام دوست عزیز
در مورد LAN میشه بیشتر توضیح بدید؟ آخه من امروز تو یکی از نمایندگی های سامسونگ بودم و در مورد شبکه کردن و ... پرسیدم که گفت نمیشه (البته من وایرلس رو سوال کردم) شما با کابل به تلویزیون وصل کردید؟
همه فایل های درون کامپیوتر درون ال سی دی نمایش داده میشه؟ به عبارتی میشه از ال سی دی بعنوان صفحه نمایش کامپیوتر استفاده کرد؟
من دنبال امکان برقراری ارتباط بدون سیم با کامپیوتر هستم (یک چیزی مثل بلوتوث ال جی) آیا سامسونگ همچین امکانی داره؟
چون لپ تابم وایرلس نداره نتونستم . ولی بهترنپه اینکارو بکنی که مودم وایرلس adsl رو به tv وصل کنی. بعدا اونو با کامپیوترت شبکه کنی . باید در مورد شیوه شبکه کردن یه کمی اطلاعات اولیه و آشنایی از اصطلاحات داشته باشی تا بتونم بهت کمک کنم

arash_2006
17-02-2010, 23:19
من هنوز خرید نکردم دوست عزیز ولی با شبکه تا حدودی آشنایی دارم
در مورد موردم هم وایرلس نیست ولی اگر لازم باشه عوضش میکنم

Ami R 940
18-02-2010, 20:35
سلام دوست عزیز

پنل 690 دارای فن آوری DLNA هست
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید به صورت بی سیم. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق wirless می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.

برخی از نرم‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

ArcSoft TotalMedia 3.5

CyberLink Media Server 2

PlayON from MediaMall

TVMOBiLi - A free DLNA/UPnP Media Server for Windows 7 , Mac OS/X and Linux

Windows Media Player 12

برخی از سخت‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

Sony Roomlink devices

Hewlett Packard Media Vault home servers

Mobile Phones: Omina Hd samsung ....

اتفاقا چند وقت پیش با گوشی omina hd که دارای فن آوری DLNA هست به صورت بی سیم وصل شدم به پنل و کنترل گوشی رو از پنل بر عهده داشتم و همچنین فایل hd 720 رو بدون هیچ مشکل و تاخیری راحت تو پنل دیدم !

امکان شبکه شدن پنل 690 به صورت سنتی هم هست,در این صورت شما نیاز به یک کابل شبکه معمولی دارید و نیاز مبرم به داشتن کارت شبکه onboard و غیر onboard هم فرقی نمیکنه تریجا کارت شبکه باشه,کابل رو یه سر به کارت شبکه متصل می کنی و سر دیگه رو به پنل,برنامه SAMSUNG PC Share Manager یرو دانلود یا از سی دی موجود در پک نصب کرده و رنج ip در پنل و سیستم رو مشخص می کنید و در انتخا conect میزنید .وقتی پنل با سیستم متصل شد شما می توانید فایل های موجود کل در هارد سیستم اعم از عکس موزیک و حتی فایل های 1080p full hd رو share کنید و در پنل مشاهده کنید همچنین کنترل فایل ها رو با ریموت کنترل پنل بر عهده می گیریند.

. می خودم در تصویر های خیلی روشن، در کنارش سیاهی های خیلی عمیق رو هم دیدم.

حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید حدود 70 درصد پنل های بازار در تصاویری ادغامی رنگ های تیره و روشن با هم مشکلی از بابت رنگ سیاه ندارن,مشکل اساسی بیشتر پنل ها به خصوص lcd led در تصاویری با نماهای تاریک و یه دست تیره هست که از نشون دادن رنگ سیاه عاجز هستن و مشکی به سمت سرمه ای و بعضا آبی سوق پیدا میکنه.

رنگ مشکی پنل 690 در نماهای یه دست تیره و تاریک در بعضی نقاط کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا میکنه ,به نظر من بلک لول این پنل برای تکنولوژی ال سی دی به خصوص با این قیمت در سطح مطلوبی قرار دارد ولی در مبنای مقایسه و کلی با پنلی چون جی 10 در سطح متوسطی هستش.

امیر عزیز
من پلاسما b650 دارم . میشه بهم بگید که از کجا باید بفهمم که فایل اپدیت براش آمده و یا نه و چطوری باید اپدیت کنم فریمور دستگاه رو ؟

شما مدل دقیق پنلت رو واسم بنوس فایل فریمور به روز رو واست بزارم ,می خوام ببین پنلت چه ریجن و چه سایزی هست پشت پنلت رو نگاه کنی رو برچسب مشخصات دقیق ذکر شده .

whitewolf
18-02-2010, 22:18
حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید حدود 70 درصد پنل های بازار در تصاویری ادغامی رنگ های تیره و روشن با هم مشکلی از بابت رنگ سیاه ندارن,مشکل اساسی بیشتر پنل ها به خصوص lcd led در تصاویری با نماهای تاریک و یه دست تیره هست که از نشون دادن رنگ سیاه عاجز هستن و مشکی به سمت سرمه ای و بعضا آبی سوق پیدا میکنه.

رنگ مشکی پنل 690 در نماهای یه دست تیره و تاریک در بعضی نقاط کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا میکنه ,به نظر من بلک لول این پنل برای تکنولوژی ال سی دی به خصوص با این قیمت در سطح مطلوبی قرار دارد ولی در مبنای مقایسه و کلی با پنلی چون جی 10 در سطح متوسطی هستش.

درسته. متاسانه این مشکل رو داره. ولی اگه بخوایم منطقی به این مشکل نگاه کنیم دلیل این امر اینه که کنتراست تصویر در صحنه های تاریک یه فیلم، خود به خود پایین میاد. یعنی یه فیلم با صحنه های تاریکش و با کیفیت بد SD ش می تونه کنتراست نهایی رو که چشم ما می بینه به شدت پایین بیاره. ولی خب این مشکل هست توی این پنل.
نمی دونم جی 10 توی همین صحنه های چه جوری عمل می کنه ولی نمیشه منکر شد که بخش زیادی از این مشکل به خاطر فیلم، یعنی سورسمون که sd هست بوجود میاد. با این حال اگه تلویزیونی این مشکل رو کمتر بروز بده صد درصد قابل ستایشه . پیشنهاد میشه شما که هردو پنل رو دارین یه مقایسه تصویری توی صحنه های تاریک یه فیلم بذارین. خیلی خوب میشه
پس دوستان اگه زیاد فیلم ترسناک می بینن زیاد سراغ این پنل نرین :31:

راستی چرا تنظیمات تصویر بی690 رو ارسال نکردین؟؟ (من از رو نمیرم انقدر میگم تا کالیبراسیون تون رو بذارین:31:)
اگه وقت ندارین من گزینه هارو بنویسم شما جلوشونو پر کنین فقط. ها؟؟ :8:

Ami R 940
18-02-2010, 23:18
درسته. متاسانه این مشکل رو داره. ولی اگه بخوایم منطقی به این مشکل نگاه کنیم دلیل این امر اینه که کنتراست تصویر در صحنه های تاریک یه فیلم، خود به خود پایین میاد. یعنی یه فیلم با صحنه های تاریکش و با کیفیت بد SD ش می تونه کنتراست نهایی رو که چشم ما می بینه به شدت پایین بیاره. ولی خب این مشکل هست توی این پنل.
نمی دونم جی 10 توی همین صحنه های چه جوری عمل می کنه ولی نمیشه منکر شد که بخش زیادی از این مشکل به خاطر فیلم، یعنی سورسمون که sd هست بوجود میاد. با این حال اگه تلویزیونی این مشکل رو کمتر بروز بده صد درصد قابل ستایشه . پیشنهاد میشه شما که هردو پنل رو دارین یه مقایسه تصویری توی صحنه های تاریک یه فیلم بذارین. خیلی خوب میشه
پس دوستان اگه زیاد فیلم ترسناک می بینن زیاد سراغ این پنل نرین :31:

راستی چرا تنظیمات تصویر بی690 رو ارسال نکردین؟؟ (من از رو نمیرم انقدر میگم تا کالیبراسیون تون رو بذارین:31:)
اگه وقت ندارین من گزینه هارو بنویسم شما جلوشونو پر کنین فقط. ها؟؟ :8:

کنتراست نقشی در این قضیه نداره! دلیلش این هستش پلاسما نور مورد نیاز پیکسلهاشو رو خود هر پیکسل تولید و تایین میکنه و تحت هر شرایط برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه داشته میشه ولی LCD برای تولید نور پیکسل ها از بک لایت کمک می گیره در پشت صفحه LCD عامینه بگم یک صفحه سفید رنگ نور پشتی هست که همیشه روشنه و پیکسل ها از این صفحه نور دهی که اصطلاحا بهش بک لایت میگن تامین نور می کنند . و LCD باید برای نشون دادن رنگ مشکی باید بتونه این نور رو به طور کامل دفع کنه که از انجام این کار عاجز هست و همیشه مقداری نور درز پیدا میکنه به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن!
یه مسئله ای که نیاز می دونم تاکید کنم من هر معیاری سنجیدم تو بهترین سورس 720p یا 1080p بوده و هیچ وقت ملاک صحبت هام sd نبوده . اختلاف تو این پنل های بین تصاویر با سورس Sd نهیتا به 10 15 درصد میرسه , در تصاویر Sd مهم ترین ملاک upscaling هست .

در رابطه با کالیبره حتما میزارمش همین وقتا متاسفانه وقت نمیشد و فراموش می کردم .

موفق باشی

whitewolf
19-02-2010, 00:49
کنتراست نقشی در این قضیه نداره! دلیلش این هستش پلاسما نور مورد نیاز پیکسلهاشو رو خود هر پیکسل تولید و تایین میکنه و تحت هر شرایط برای تولید رنگ مشکی پیکسلهارو خاموش نگه داشته میشه ولی LCD برای تولید نور پیکسل ها از بک لایت کمک می گیره در پشت صفحه LCD عامینه بگم یک صفحه سفید رنگ نور پشتی هست که همیشه روشنه و پیکسل ها از این صفحه نور دهی که اصطلاحا بهش بک لایت میگن تامین نور می کنند . و LCD باید برای نشون دادن رنگ مشکی باید بتونه این نور رو به طور کامل دفع کنه که از انجام این کار عاجز هست و همیشه مقداری نور درز پیدا میکنه به همین دلیل هست که LCD ها در نمایش رنگ مشکی مشکل دارن!

شما استاد مایی :31: ولی :
پس چرا در صحنه های معمولی که به غیر از سیاهی، رنگ های دیگه مثل سفیدی یا رنگ های دیگه هم هست، سیاهی ها رو خوب نشون میده (یا بهتر بگم مشکل به سرمه ای میل کردن رو نداره دیگه). مگه در این صحنه ها هم نباید به قول خودتون: نور های اون قسمت سیاهی رنگ رو دفع کنه؟
یا مثلا چرا در صحنه هایی که تیتراز فیلم رو می نویسه (که پس زمینه تماما به غیر از نوشته ها تاریک هست) باز هم اون مشکل رو نداره. چون طبق حرف خودتون :

حقیقتا قدرت پنل در نمایش رنگ سیاه یا همون black level رو باید تو نماهای تاریک سنجید
پس چرا در یک صحنه تمام تاریک مشکل داره و در یک صحنه دیگه (تیتراژ) مشکل نداره؟

یه مثال بزنم : دیروز داشتم press tv میدیم، چند نکته کاملا مشخص بود :
- توی یه قسمت، شبکه داشت با تیتراز ساخت دست خودش شبکه رو معرفی و تبلیغ می کرد، توی این قسمت کیفیت شبکه انقدر بالا بود که فکر نمی کردی این یه شبکه sd با حداکثر سورس 576p هست. یه قسمتش نصویر کاملا سیاه شد و کم کم روشن شد (خورشید طلوع کرد خیر سرشون) ولی هیچ وقت مشکل سرمه ای بودن رو نداشت
- توی قسمت بعدش اعلام کرد که پاکستان بمب گذاری شده و اینا... (چه خبر غیر منتظره ای :31:). تصویر توی شب فیلم برداری شده بود و از شبکه ملی پاکستان با سورس بدش ضبط شده بود (در حالی که سورس پرس تیوی هنوز همون 576*720 بود) ولی سیاهی ها شدیدا به سرمه ای می خورد
- خبر بعدیش درباره سرما توی لهستان بود که از تصاویرش از شبکه های اروپایی (که وضعیت خیلی بهتری از شبکه ی پاکستان دارن) ضبط شده بود. خوشبختانه در یه شات لهستان رو در شب نشون داد که تقریبا با تاریکی شب پاکستان برابر بود، ولی اون وضعیت سرمه ای بودن خیلی کمتر دیده میشد (البته هنوز یه کمی وجود داشت ولی خدایی خیلی کمتر ازخبر پاکستان بود)
توی هر 3 قسمت، سورس پرس تی وی همون 576*720 بود ولی خیلی کیفیت ها با هم فرق داشتن یعنی به سورس شبکه ای که خبر ها ازشون ضبط شده بود ربط داشت.
می خوام بگم توی قسمت اول که تیتراژ دست ساز پخش شد، تیتراژ مثل trailer های بازی ها، بهترین گرافیک رو داشت. ولی مثلا فلان فیلم divx که شات ها تاریک زیادی داره هزار بار rip میشه تا بدست ما میرسه تا جایی که من خودم سیاهی های بعضی هاشون رو توی تلویوزیون های لامپی هم سرمه ای دیدم

چقدر حرف زدم..... در کل نمی خوام مشکل بی690 توی بیش از حد سرمه نشون دادن سیاهی ها رو نقض کنم

یه مسئله ای که نیاز می دونم تاکید کنم من هر معیاری سنجیدم تو بهترین سورس 720p یا 1080p بوده و هیچ وقت ملاک صحبت هام sd نبوده . اختلاف تو این پنل های بین تصاویر با سورس Sd نهیتا به 10 15 درصد میرسه , در تصاویر Sd مهم ترین ملاک upscaling هست .

البته منظور من از تست روی تصاویر sd اپسکیلش نبود. منظورم این بود که چه مقدار از این مشکل به سرمه ای میل کردن به خاطر سورس SD بودن پیش میاد. کاری به اپسکیل ندارم

گرچه بماند که تست پنل روی این سورس ها (720 و 1080) یه طور هایی گول زدن خودمون هست. منظورم همه نوع تستی هست. چون چه بخوایم چه نخوایم 95 درصد سورس هامون sd هستن. حالا کاری ندارم کدوم پنل چند درصد بهتره. فعلا بحثمون روی سیاهی هست.
شما که هردو پنل رو دارین اگه زحمت بکشین یه تست سیاهی با سورسی که عمومیت بیشتری داره، مثلا divx که عمومشون با رزولیشن 272*640 (wide) هستن بذارید خیلی خوب میشد.

در رابطه با کالیبره حتما میزارمش همین وقتا متاسفانه وقت نمیشد و فراموش می کردم .
موفق باشی

ممنون. منتظریم

arash_2006
19-02-2010, 09:55
پنل 690 دارای فن آوری DLNA هست
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance است که ترجمه تحت اللفظی فارسی آن می‌شود "اتحادیه شبکه زندگی دیجیتالی". DLNA استانداردی است که توسط تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی استفاده می‌شود تا برای لوازم الکترونیکی موجود در یک خانه، امکان به اشتراک گذاری محتویات رسانه‌ای دیجیتالی (مانند فیلم، عکس و موسیقی) در یک شبکه خانگی بوجود آید به صورت بی سیم. بعبارت ساده تر، اگر دستگاهی را با این حروف و لوگو دیدید بدانید که این دستگاه قادر است محتویات دیجیتالی دستگاه دیگر (مثل موسیقی، ویدئو یا عکس موجود در کامپیوتر شخصیتان) را پخش یا محتویات دیجیتالی خود را در اختیار دستگاهی دیگر متصل به یک شبکه کامپیوتری، قرار دهد. بعنوان مثال اگر سینمای خانگی شما به این سیستم مجهز باشد با اتصال آن به کامپیوتر شخصیتان از طریق wirless می‌توانید موسیقی، فیلم و عکسهای موجود در کامپیوترتان را به سینمای خانگی فرستاده و آنها را مشاهده یا بشنوید.

برخی از نرم‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

ArcSoft TotalMedia 3.5

CyberLink Media Server 2

PlayON from MediaMall

TVMOBiLi - A free DLNA/UPnP Media Server for Windows 7 , Mac OS/X and Linux

Windows Media Player 12

برخی از سخت‌افزارهای سازگار با DLNA عبارتند از:

Sony Roomlink devices

Hewlett Packard Media Vault home servers

Mobile Phones: Omina Hd samsung ....

اتفاقا چند وقت پیش با گوشی omina hd که دارای فن آوری DLNA هست به صورت بی سیم وصل شدم به پنل و کنترل گوشی رو از پنل بر عهده داشتم و همچنین فایل hd 720 رو بدون هیچ مشکل و تاخیری راحت تو پنل دیدم !

امکان شبکه شدن پنل 690 به صورت سنتی هم هست,در این صورت شما نیاز به یک کابل شبکه معمولی دارید و نیاز مبرم به داشتن کارت شبکه onboard و غیر onboard هم فرقی نمیکنه تریجا کارت شبکه باشه,کابل رو یه سر به کارت شبکه متصل می کنی و سر دیگه رو به پنل,برنامه SAMSUNG PC Share Manager یرو دانلود یا از سی دی موجود در پک نصب کرده و رنج ip در پنل و سیستم رو مشخص می کنید و در انتخا conect میزنید .وقتی پنل با سیستم متصل شد شما می توانید فایل های موجود کل در هارد سیستم اعم از عکس موزیک و حتی فایل های 1080p full hd رو share کنید و در پنل مشاهده کنید همچنین کنترل فایل ها رو با ریموت کنترل پنل بر عهده می گیریند.
:thumbsup::thumbsup:
امیر جان واقعا باید بهت آفرین گفت با این مطلبی که گذاشتی:33::33:
من در مورد این قضیه فکر میکنم همه جا و از همه کس سوال کردم بغیر از شما که آخرش جواب رو از شما گرفتم.
شاید باور نکنی ولی حتی از نمایندگی ها هم این مساله رو سوال کردم کاملا مطمئنم که اطلاعی نداشتند و یارو که مونده بود چی بگه میگفت که نه بابا این امکانات در ایران کارایی نداره:18:
حالا هرچی بهش میگفتم که شما کلی رو این امکانش تبلیغ میکنید اونوقت میگید کارایی نداره گوشش بدهکار نبود. اینو از چندین نمایندگی سوال کردم و تقریبا همه یک پاسخ رو میدادند.
جا داره که اینو به افتخارت بزنیم بالا:7:
امیرجان شما 650 داری یا 690؟ آیا مشکل 650 با زیرنویس و تلتکست فارسی با آپدیت حل میشه؟
میشه لطف کنی و بگی به نظر خودت بین b650 و ال ای دی 7000 و ال سی دی ال جی sl800 کدوم یکی بهتره؟
من دقیقا دنبال یک همچین امکانی در ال سی دی ها بودم (ارتباط با کامپیوتر بصورت بی سیم) در ال جی بلوتوث موجوده که شنیدم فقط برای mp3 و عکس میشه ازش استفاده کرد.
آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟ یعنی نمیشه فیلم رو باهاش تماشا کرد؟
یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم!!! وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
شرمنده که سوالاتم زیاد شد ولی تا بحال تنها کسی رو متوجه شدم اشراف کاملی به این قضایا داره شمایید. بنابراین ممنون میشم جواب وسالاتم رو بدید.:11:

javades
19-02-2010, 15:15
دوست عزیز اصلا شک نکن به نظر من پاناسونیک 42g10 تو رده خودش بی رقیبه من به تازگی یکیش رو خریده ام وفوق العاده ازش راضیم

hrezaei
20-02-2010, 15:13
با سلام به همه دوستان
بلاخره بعد از تحقیقات فراوان و استفاده از مطالب خوب این سایت و نظرات همه دوستان و اساتید ( اقا مهدی و امیرخان ) تصمیم به خرید b690 گرفتم البته خیلی دوست داشتم که g10 بخرم ولی توضیحات اقا مهدی مبنی بر دست نگهداشتن بر خرید و همچنین مطالب خیلی خوب ایشان راجب به hdtv های سال 2010 پاناسونیک که در انها از تکنولوژی کامل پایونیر استفاده شده ، فعلا خرید g10 را متوقف کردم تا در اینده یک فروند g25 یا vtr بخرم . سینما خانگی سامسونگ را نخریدم و تصمیم دارم که پایونیر 787 بخرم .
به قول کاربر pmax وقتی از crt به lcd منتقل میشی میخواهی همون روز اول ببری و اونو بفروشی ولی به مرور بهتر میشه .
تلویزیون ایران را از ----t و با کابل hdmi ، دایو که 35000 تومان خریدم به تلو یزیون وصل کردم کیفیت خوبه ولی تو تماشای فوتبال ادم از خریدش پشیمون میشه چون تصویر بده و همش تو نماهای دور ، دور ادمها شبح یا اغتشاش و یا اعوجاج دیده میشه که اعصاب خرد کن است ولی تو نماهای نزدیک خیلی خوبه ، کلی هم موشن پلاس و دستکاری کردم و فیلم مود را هم خاموش و روشن کردم تغییر انچنانی نمی کنه فقط وقتی موشن پلاس را روی حالت smooth میذاری تصاویر خیلی مصنوعی میشه . این از فوتبال بعدازظهر ، سریال سالهای مشروطه با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد ولی تو حرکت سریع دوربین روی شخصیتهای فیلم ادم سر درد میگیره ، میرسیم به سریال در چشم باد ، با کیفیت بسیار بالا پخش شد مخصوصا در نماهای کلوزاپ تصاویر بسیار زیبایی نشان می داد کنتراست بالا ، مشکی خیلی خوب ، زاویه دید خیلی خوب ، رنگهای شاداب ، صدای عالی ، usb قوی از مشخصات بارز این تی وی است ولی تو تصاویر سریع جالب نیست .
زیر نویس شبکه خبر خوبه و لرزش زیرنویس های ریز از فاصاله نیم تا 1 متری قابل رویت است ولی فواصل بالاتر اینطور نیست . در مورد کانالهای دیگر مثلا لوگوهای شبکه های استانی و لوگوی خبر و titlle هایی که در شبکه سوم زیر صفحه و برای معرفی نفر صحبت کننده میاد ، دور انها شبح یا اعوجاج است که در نماهای روشن بیشر به چشم میاد .
یک نکته مهم وقتی کانالهای ایران را مستقیما و بدون ----t میگیرم زیر نویس شبکه خبر بدون لرزش و لوگوی ان دارای اعوجاج خیلی کمی است و همینطور برای titlle های دیگر شبکه ها .
در کل تی وی خیلی خوبی است شاید برای فوتبال و ... پلاسما بهتر باشه دوستانی که پلاسما دارن بفرمایند که این مشکلات را دارن یا نه . شایر هم تنظیماتی داره که وضع خیلی بهتر میکنه منتظر راهنمایی دوستان و اساتید ( امیر خان و اقا مهدی ) هستم .
در مورد تله تکس ، نصاب رفت تو منو مخفی و بعضی جاها را فارسی کرد ولی هنوز کامل فارسی نیست و مشکلاتی داره قرار وقتی از سام سرویس برای اطمینان از نصب درست زنگ زدند این مورد را بگم .
ببخشید خیلی حرف زدم امیدوارم که مفید بوده باشه .

abbas_p
20-02-2010, 17:53
با سلام به همه دوستان
بلاخره بعد از تحقیقات فراوان و استفاده از مطالب خوب این سایت و نظرات همه دوستان و اساتید ( اقا مهدی و امیرخان ) تصمیم به خرید b690 گرفتم البته خیلی دوست داشتم که g10 بخرم ولی توضیحات اقا مهدی مبنی بر دست نگهداشتن بر خرید و همچنین مطالب خیلی خوب ایشان راجب به hdtv های سال 2010 پاناسونیک که در انها از تکنولوژی کامل پایونیر استفاده شده ، فعلا خرید g10 را متوقف کردم تا در اینده یک فروند g25 یا vtr بخرم . سینما خانگی سامسونگ را نخریدم و تصمیم دارم که پایونیر 787 بخرم .
به قول کاربر pmax وقتی از crt به lcd منتقل میشی میخواهی همون روز اول ببری و اونو بفروشی ولی به مرور بهتر میشه .
تلویزیون ایران را از ----t و با کابل hdmi ، دایو که 35000 تومان خریدم به تلو یزیون وصل کردم کیفیت خوبه ولی تو تماشای فوتبال ادم از خریدش پشیمون میشه چون تصویر بده و همش تو نماهای دور ، دور ادمها شبح یا اغتشاش و یا اعوجاج دیده میشه که اعصاب خرد کن است ولی تو نماهای نزدیک خیلی خوبه ، کلی هم موشن پلاس و دستکاری کردم و فیلم مود را هم خاموش و روشن کردم تغییر انچنانی نمی کنه فقط وقتی موشن پلاس را روی حالت smooth میذاری تصاویر خیلی مصنوعی میشه . این از فوتبال بعدازظهر ، سریال سالهای مشروطه با کیفیت خیلی خوبی پخش میشد ولی تو حرکت سریع دوربین روی شخصیتهای فیلم ادم سر درد میگیره ، میرسیم به سریال در چشم باد ، با کیفیت بسیار بالا پخش شد مخصوصا در نماهای کلوزاپ تصاویر بسیار زیبایی نشان می داد کنتراست بالا ، مشکی خیلی خوب ، زاویه دید خیلی خوب ، رنگهای شاداب ، صدای عالی ، usb قوی از مشخصات بارز این تی وی است ولی تو تصاویر سریع جالب نیست .
زیر نویس شبکه خبر خوبه و لرزش زیرنویس های ریز از فاصاله نیم تا 1 متری قابل رویت است ولی فواصل بالاتر اینطور نیست . در مورد کانالهای دیگر مثلا لوگوهای شبکه های استانی و لوگوی خبر و titlle هایی که در شبکه سوم زیر صفحه و برای معرفی نفر صحبت کننده میاد ، دور انها شبح یا اعوجاج است که در نماهای روشن بیشر به چشم میاد .
یک نکته مهم وقتی کانالهای ایران را مستقیما و بدون ----t میگیرم زیر نویس شبکه خبر بدون لرزش و لوگوی ان دارای اعوجاج خیلی کمی است و همینطور برای titlle های دیگر شبکه ها .
در کل تی وی خیلی خوبی است شاید برای فوتبال و ... پلاسما بهتر باشه دوستانی که پلاسما دارن بفرمایند که این مشکلات را دارن یا نه . شایر هم تنظیماتی داره که وضع خیلی بهتر میکنه منتظر راهنمایی دوستان و اساتید ( امیر خان و اقا مهدی ) هستم .
در مورد تله تکس ، نصاب رفت تو منو مخفی و بعضی جاها را فارسی کرد ولی هنوز کامل فارسی نیست و مشکلاتی داره قرار وقتی از سام سرویس برای اطمینان از نصب درست زنگ زدند این مورد را بگم .

سلام..دوست من لطفا مدل ----T رو که گرفتی بگو ..اخه من میخوام برای جی 10 یکی بخرم!!!!!!!

abbas_p
20-02-2010, 18:11
یک دونه عکس از جی 10 میزارم...تصویر با انتن معمولی گرفته شده!!

arash_2006
20-02-2010, 18:22
منم همین سوال رو دارم و البته قیمتی که فرمودید مربوط به دستگاه به همراه کابل اچ دی بود یا فقط قیمت کابل 35 تومنه؟
این منوی مخفی رو چطور وارد میشن؟ کد مخصوص داره یا با دستگاه خاصی وارد میشن؟

Ami R 940
20-02-2010, 19:58
شما استاد مایی :31: ولی :
پس چرا در صحنه های معمولی که به غیر از سیاهی، رنگ های دیگه مثل سفیدی یا رنگ های دیگه هم هست، سیاهی ها رو خوب نشون میده (یا بهتر بگم مشکل به سرمه ای میل کردن رو نداره دیگه). مگه در این صحنه ها هم نباید به قول خودتون: نور های اون قسمت سیاهی رنگ رو دفع کنه؟
یا مثلا چرا در صحنه هایی که تیتراز فیلم رو می نویسه (که پس زمینه تماما به غیر از نوشته ها تاریک هست) باز هم اون مشکل رو نداره. چون طبق حرف خودتون :

پس چرا در یک صحنه تمام تاریک مشکل داره و در یک صحنه دیگه (تیتراژ) مشکل نداره؟

یه مثال بزنم : دیروز داشتم press tv میدیم، چند نکته کاملا مشخص بود :
- توی یه قسمت، شبکه داشت با تیتراز ساخت دست خودش شبکه رو معرفی و تبلیغ می کرد، توی این قسمت کیفیت شبکه انقدر بالا بود که فکر نمی کردی این یه شبکه sd با حداکثر سورس 576p هست. یه قسمتش نصویر کاملا سیاه شد و کم کم روشن شد (خورشید طلوع کرد خیر سرشون) ولی هیچ وقت مشکل سرمه ای بودن رو نداشت
- توی قسمت بعدش اعلام کرد که پاکستان بمب گذاری شده و اینا... (چه خبر غیر منتظره ای :31:). تصویر توی شب فیلم برداری شده بود و از شبکه ملی پاکستان با سورس بدش ضبط شده بود (در حالی که سورس پرس تیوی هنوز همون 576*720 بود) ولی سیاهی ها شدیدا به سرمه ای می خورد
- خبر بعدیش درباره سرما توی لهستان بود که از تصاویرش از شبکه های اروپایی (که وضعیت خیلی بهتری از شبکه ی پاکستان دارن) ضبط شده بود. خوشبختانه در یه شات لهستان رو در شب نشون داد که تقریبا با تاریکی شب پاکستان برابر بود، ولی اون وضعیت سرمه ای بودن خیلی کمتر دیده میشد (البته هنوز یه کمی وجود داشت ولی خدایی خیلی کمتر ازخبر پاکستان بود)
توی هر 3 قسمت، سورس پرس تی وی همون 576*720 بود ولی خیلی کیفیت ها با هم فرق داشتن یعنی به سورس شبکه ای که خبر ها ازشون ضبط شده بود ربط داشت.
می خوام بگم توی قسمت اول که تیتراژ دست ساز پخش شد، تیتراژ مثل trailer های بازی ها، بهترین گرافیک رو داشت. ولی مثلا فلان فیلم divx که شات ها تاریک زیادی داره هزار بار rip میشه تا بدست ما میرسه تا جایی که من خودم سیاهی های بعضی هاشون رو توی تلویوزیون های لامپی هم سرمه ای دیدم

چقدر حرف زدم..... در کل نمی خوام مشکل بی690 توی بیش از حد سرمه نشون دادن سیاهی ها رو نقض کنم

البته منظور من از تست روی تصاویر sd اپسکیلش نبود. منظورم این بود که چه مقدار از این مشکل به سرمه ای میل کردن به خاطر سورس SD بودن پیش میاد. کاری به اپسکیل ندارم

گرچه بماند که تست پنل روی این سورس ها (720 و 1080) یه طور هایی گول زدن خودمون هست. منظورم همه نوع تستی هست. چون چه بخوایم چه نخوایم 95 درصد سورس هامون sd هستن. حالا کاری ندارم کدوم پنل چند درصد بهتره. فعلا بحثمون روی سیاهی هست.
شما که هردو پنل رو دارین اگه زحمت بکشین یه تست سیاهی با سورسی که عمومیت بیشتری داره، مثلا divx که عمومشون با رزولیشن 272*640 (wide) هستن بذارید خیلی خوب میشد.

ممنون. منتظریم

شما چشم مایی لطف داری :10:

شما کدوم تیتراژ رو دیدین همچین مشکلی وجود نداشته ؟ من هر تیتراژ یا پس زمینه ای که 70 80 درصد شامل رنگ های تیره بود دیدم مشکی کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا کرده بود,تو هر سورس اعم از hd و sd
احتمال میدم چون معیاری واس سنجش نداشتین چشمتون عادت کرده

ببین تو نماهای ادغامی رنگ های تیره و روشن مشکی این پنل به خصوص, هیچ مشکلی نداره,مشکل اساسی این پنل تو نشون دادن دقیق رنگ مشکی تو نماهای تیره هستش. تو نماهای کامپلکس(نماهای روشن و تیره با هم) مشکی با مقادر متعادل با رنگ های روشن یا کمتر از اون هست,پیکسل های ال سی دی در نماهای با بیشترین رنگ تیره عملیات کامل بلوک رو نمی تونن انجام بدن اما رو نماهای روشن که مشکی کمتر هست مشکلی از این بابت ندارن .

لازم به ذکر می دونم بگم مشکی این پنل رو میتوان عمیق ترین مشکی تو پنل های ال سی دی یا بک لایت led ها موجود در حال حاظر در ایران دید,همچنین از دید مراجعی مانند avs مشکی این پنل برای یک ال سی دی در سطح مطلوبی قرار داره و نسبت به پنل های دیگه نتایج بهتری کسب کرده به هر حال سوق پیدا کردن مشکی به سرمه ای در نماهای تیره قابل دید هست و نمیشه منکر این قضیه بود.

پنل جی 10 در تصاویر با سورس sd مشکیش بیش از حد نرمال افت پیدا میکنه و به سمت مشکی بور در نماهای تیره سوق پیدا میکنه که این بر می گرده به سیاست های مسخره پاناسونیک برای سورس های sd همانند مشکل upscaling برای اینگونه سورس ها,در تصاویر hd بارتولید مشکی این پنل در سطح خیلی خوبی هستش و مشکلی از بابت خطا در نشون دادن رنگ بلک در نماهای تیره در سورس hd مانند 690 نداره.

امیر جان واقعا باید بهت آفرین گفت با این مطلبی که گذاشتی
من در مورد این قضیه فکر میکنم همه جا و از همه کس سوال کردم بغیر از شما که آخرش جواب رو از شما گرفتم.
شاید باور نکنی ولی حتی از نمایندگی ها هم این مساله رو سوال کردم کاملا مطمئنم که اطلاعی نداشتند و یارو که مونده بود چی بگه میگفت که نه بابا این امکانات در ایران کارایی نداره
حالا هرچی بهش میگفتم که شما کلی رو این امکانش تبلیغ میکنید اونوقت میگید کارایی نداره گوشش بدهکار نبود. اینو از چندین نمایندگی سوال کردم و تقریبا همه یک پاسخ رو میدادند.
جا داره که اینو به افتخارت بزنیم بالا
امیرجان شما 650 داری یا 690؟ آیا مشکل 650 با زیرنویس و تلتکست فارسی با آپدیت حل میشه؟
میشه لطف کنی و بگی به نظر خودت بین b650 و ال ای دی 7000 و ال سی دی ال جی sl800 کدوم یکی بهتره؟
من دقیقا دنبال یک همچین امکانی در ال سی دی ها بودم (ارتباط با کامپیوتر بصورت بی سیم) در ال جی بلوتوث موجوده که شنیدم فقط برای mp3 و عکس میشه ازش استفاده کرد.
آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟ یعنی نمیشه فیلم رو باهاش تماشا کرد؟
یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم!!! وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
شرمنده که سوالاتم زیاد شد ولی تا بحال تنها کسی رو متوجه شدم اشراف کاملی به این قضایا داره شمایید. بنابراین ممنون میشم جواب وسالاتم رو بدید.
arash_2006 is online now گزارش تخلف Reply With Quote

پاناسونیک برای ریجن های آسیایی جی 10 محافظی بر روی پنل قرار داده که این پنل رو برابر ضربات ناخواسته مقاوم تر میکنه و در عوضش به دلیل گذاشتن این قابلیت آنتی رفلکتور رو از ریجن های آسیایی حذف کرده!,به نظر من از لحاظ مقاوت این پنل در سطح خوبی هستش اما از لحاظ کیفیت ساخت چندان چنگی به دل نمیزنه .

و اما 690 کیفیت ساختش بر خلاف جی 10 در سطح بسیار مطلوبی هستش,به دلیل استفاده از کریستال نشکن دور تا دور پنل از لحاظ مقاومت بدنه در سطح خوبی هست اما خود شیشه پنل نسبت به جی 10 مقاومت کمتری داره .

همچنین شما با dlna می تونین فایل رو بدون هیچ گونه تاخیری فرستاده و تماشا کنین.

با سلام به همه دوستان

مبارک باشه داداش عزیز پیکسل های پنل واست همیشه روشن بمونه

پنل 690 بعد کالیبره تصویر به مراتب بهتری نسبت به تظنیمات دیفالت اولیه داره,سعی میکنم ضرف امروز و فردا از پنل عکس بگیرم به همراه کالیبره پیشنهادی پستی رو ارسال کنم.

بهترین تنظیمات ترموشن برای پنل 690 این هست

100hrtz motion plus

Custom

Blur 10
Judder 5

گذاشتن بر روی smooth یا همون اتوماتیک باعث میشه پنل در بعضی از حرکات تشخیص نادرست بده و عوارضی ایجاد کنه, این تنظیم به نظر من بهترین تنظمیات برای ترومشن برای کلیه صحنه های اعم از ورزشی,گیم و...هست و تاثیر مثبتش نسبت به مد های پشش فرض مملوس هست,همچنین 24p و کلیه حالت های سینمایی و مد های مرتبط از این دست رو جز digital nr همه رو off کنید.

pesar_tanha
20-02-2010, 21:06
نکته مهم قبل از خرید !
بیاد داشته باشید موقه خرید اجناس بدون گارانتی حتما" حتما" باید پیکسلها تست شود
یه سری عکس رنگی واسه تست میزارم با دقت تمام به رنگها خیره شوید بغیر از رنگ که گذاشتید کوچیکترین خط یا نقطه دیده نشود اگه شد پیکسل سوزونده نباید بگیریدش
در کنارش بزارید اندازه نیم ساعت روشن بمونه اگه مشکلی داشته باشه خودشو نشون بده
دور ال سی دی رو حتما" با دقت نگاه کنید ضربه نخورده باشه چون از اونور مرز ال سی دی هارو با الاغ - قاتر - اسب میارن احتمال داره جای افتاده باشه از دستشون

دانلود تست

tala12
21-02-2010, 02:00
درود
اقا اين روش روي پلاسما هم قابل اجراست ؟ يعني با نمايش انها در پلاسما هم مي توان پيكسل سوخته را تشخيص داد چون من تو همين هفته مي خواهم يم g10 بدون گارانتي بخرم راستي الان g10 اصل مال سنگاپور هست يا هنوز ژاپن هست اگر ممكنه يك مشخصات كلي از تشخيص اصل و تقلبي اين پنل قرار ديد
با تشكر

hrezaei
21-02-2010, 08:11
با سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی و تبریک امیرخان
مدل ----t من provision است ، قیمت کابل فقط 35000 تومان است ، قیمت دستگاه 110000 .
منو مخفی هم اینطور وارد میشن البته باید خیلی مواظب باشی که تغییرات ندی که پنل تعطیل میشه . وارد نشی بهتره .
این کلیدها را پشت سرهم میزنی
info -- menu -- mute -- power
امیر خان تو صفحه اول منو مخفی یه دونه تاریخ است که نوشته 2009/7/02 این اخرین ورژن فریم ویر است یا باید اپدیت بشه . تو سایت ساوسونگ مالزی یه ورژن 2010 هم است درست میگم .تو برگه فروش تی وی هم همین تاریخ و نوشته . اینا هم نرم افزاری اپدیت میشن هم سخت افزاری ؟
یه جا تو منو مخفی است که 24p نوشته و off است اون چیه ؟
دیشب با فوتبال ارسنال و ساندرلند خیلی حال کردم چون تصویر ارسالی خیلی کیفیت بالا بود .
باز هم ممنون از دوستان

hrezaei
21-02-2010, 10:31

hrezaei
21-02-2010, 10:39
ببخشید کادر عکس خوب نیست .

peddi
22-02-2010, 01:37
ببخشید دوستان ، کسی می تونه به من تفاوتهای اصلی g10 و s10 رو بگه ؟

تو پخش تصاویر sd و مخصوصا انتن خودمون b690 از g10 بهتره دیگه ، ها ؟! w550 چی ؟!

upscale در b690 خیلی قویتره ؟ اقا برای من پخش قوی تصاویر sd و همچنین سازگاری با PC خیلی مهمه ! باز هم b690 در این زمینه بهتره ؟

mohsenmetal
22-02-2010, 14:32
upscaling b690 قوي هست ولي خيلي قويتر از g10 نيست و g10 كابل ورودي pc داره ولي lan نداره به نظر من زياد نبايد تو نخ تصاوير sd رفت و يه تلويزيون رو بخاطر اينكه در نشون دادن تصاوير sd يكم از اون يكي ضعيف تره رد كرد ديروز اخبار مصاحبه زرقامي رو نشون داد كه ميگفت داريم دستگاهايه جديدي ميخريم تا كيفيت تصاوير كانالها رو به روز كنيم البته گفت يه 5 سالي طول ميكشه چه ديدي شايد ما هم يه وقت كانال 3 رو hd رفتيم:31:

mohsenmetal
22-02-2010, 14:34
upscaling b690 قوي هست ولي خيلي قويتر از g10 نيست و g10 كابل ورودي pc داره ولي lan نداره به نظر من زياد نبايد تو نخ تصاوير sd رفت و يه تلويزيون رو بخاطر اينكه در نشون دادن تصاوير sd يكم از اون يكي ضعيف تره رد كرد ديروز اخبار مصاحبه زرقامي رو نشون داد كه ميگفت داريم دستگاهايه جديدي ميخريم تا كيفيت تصاوير كانالها رو به روز كنيم البته گفت يه 5 سالي طول ميكشه چه ديدي شايد ما هم يه وقت كانال 3 رو hd گرفتيم:31:

Guts
22-02-2010, 16:30
upscaling b690 قوي هست ولي خيلي قويتر از g10 نيست و g10 كابل ورودي pc داره ولي lan نداره به نظر من زياد نبايد تو نخ تصاوير sd رفت و يه تلويزيون رو بخاطر اينكه در نشون دادن تصاوير sd يكم از اون يكي ضعيف تره رد كرد ديروز اخبار مصاحبه زرقامي رو نشون داد كه ميگفت داريم دستگاهايه جديدي ميخريم تا كيفيت تصاوير كانالها رو به روز كنيم البته گفت يه 5 سالي طول ميكشه چه ديدي شايد ما هم يه وقت كانال 3 رو hd گرفتيم:31:
کیفیت تصاویر بازم HD نمیشه همون SD میمونه.

nathan
22-02-2010, 17:59
بین این سه تا عکسی که برو بچز گذاشتن بازم g10 از همشون خوش آب و رنگتره.

جی 10 سالار

بی 690

دبلیو 550

peddi
22-02-2010, 22:49
اقا از رو عکس که نمی شه نظر داد ! ولی بین این سه تا که b690 بهتره !!! :31:

upsclaeing تو b690 خیلی قویتر نیست ؟!!

بعدشم ، من با توجه به پولم بیشتر s10 مد نظرمه. کسی نیست تفاوتهای اصلی g10 و s10 رو به من بگه؟ :wac:

در مورد سازگاری s10 و w550 با pc و راههای وصل کردنشونم توضیح بدین لطفا !! :wac: b690 از این دوتا تو این مورد بهتره ؟!

بعدشم ، وقتی بیش از 50% استفاده ی ما تصاویر sd است ، نمی شه تو نخش نرفت !

Hossein_P
22-02-2010, 23:15
بین این سه تا عکسی که برو بچز گذاشتن بازم g10 از همشون خوش آب و رنگتره.

جی 10 سالار

بی 690

دبلیو 550
دوست من قصد جسارت ندارم. امیدوارم دلگیر نشید.
ولی این تصاویر به هیچ وجه به درد مقایسه نمیخوره.
چون
1- برنامه ها یکی نیست و ممکن کیفیت فیلمبرداری باهم فرق کنه. تازه در صورت یکی بودن برنامه ها باید تصاویر یکسان باشه
2-باید فاصله دوربین در همه عکسها از تلویزیون یکسان و به طور دقیق از روبر باشه و نور محیطی در همه یکسان باشه
3- مهمتر از همه، تمام عکسها با یک دوربین گرفته شده باشه و خیلی چیزهای دیگه باید رعایت بشه
حتی اگر همه اینها هم رعایت بشه بازم نمیشه از روی عکس به درستی قضاوت کرد قضاوت کرد .

بازم اگر جسارت کردم معذرت میخوام.

amirvania
25-02-2010, 11:53
سلام وخسته نباشید
در رابطه با تفاوتهای G10 و G25 اگه امکان داره دوستان یه اعلام نظر کنن . واینکه G25 فکر میکنید که کی وارد ایران بشه و با چه قیمتی ؟

*Alucard*
25-02-2010, 22:34
سلام وخسته نباشید
در رابطه با تفاوتهای G10 و G25 اگه امکان داره دوستان یه اعلام نظر کنن . واینکه G25 فکر میکنید که کی وارد ایران بشه و با چه قیمتی ؟

تفاوت G10 و G25 فعلا فقط اون چیزی هست که سازنده اعلام کرده.
مزایای G25 :
مشکی عمیقتر
درخشش بالاتر
مصرف برق کمتر
صفحه ضد تابش جدید( فعلا در مورد مدلهای آسیایی تائید نشده)
کنتراست واقعی 5 میلیون به یک (به گفته سازنده)
پورت USB
قابلیت اتصال Keyboard و Webcam
------------------------------------------------
قیمتش رو من حدس میزنم برای مدل 42 اینچ (اگر برای آسیا ساخته بشه) تو ایران بین 1.7 تا 1.8 میلیون باشه

dada_zebel
25-02-2010, 23:37
مزایای G25 :
مشکی عمیقتر
درخشش بالاتر
مصرف برق کمتر
پورت USB
قیمتش رو من حدس میزنم برای مدل 42 اینچ (اگر برای آسیا ساخته بشه) تو ایران بین 1.7 تا 1.8 میلیون باشه

با سلام - به طور یقین قبل از عید که نمی یاد ؟
آیا ارزش داره تا اینجا که نخریدم صبر کنم g25 بخرم .
البته احساس می کنم نمایندگی پاناسونیک با وارد کردن یه مدل جدید رونق بازار رو زیاد کنه ولی همیشه بد قول بودن .این بار نمی دونم شانس من چطوره ؟ دوست داشتم قبل از عید بخرم ولی مشکی عمیق تر و هم چنین مصرف برق کمتر دو ویژگیست که من نمیتونم از کنارش به راحتی بگذرم . به همین خاطر اگه منبع موثقی هست که بتوان از زمان ورود این مدل به ایران اطلاع پیدا کرد معرفی کنید. با تشکر

*Alucard*
26-02-2010, 02:13
با سلام - به طور یقین قبل از عید که نمی یاد ؟
آیا ارزش داره تا اینجا که نخریدم صبر کنم g25 بخرم .
البته احساس می کنم نمایندگی پاناسونیک با وارد کردن یه مدل جدید رونق بازار رو زیاد کنه ولی همیشه بد قول بودن .این بار نمی دونم شانس من چطوره ؟ دوست داشتم قبل از عید بخرم ولی مشکی عمیق تر و هم چنین مصرف برق کمتر دو ویژگیست که من نمیتونم از کنارش به راحتی بگذرم . به همین خاطر اگه منبع موثقی هست که بتوان از زمان ورود این مدل به ایران اطلاع پیدا کرد معرفی کنید. با تشکر

به طور یقین تا اواخر تابستون هم نمیاد مگر اینکه پاناسونیک جدول release محصولات برای آسیا رو عوض کنه که به نظر من بعیده.

whitewolf
27-02-2010, 19:39
شما چشم مایی لطف داری :10:

شما کدوم تیتراژ رو دیدین همچین مشکلی وجود نداشته ؟ من هر تیتراژ یا پس زمینه ای که 70 80 درصد شامل رنگ های تیره بود دیدم مشکی کمی به سمت سرمه ای سوق پیدا کرده بود,تو هر سورس اعم از hd و sd
احتمال میدم چون معیاری واس سنجش نداشتین چشمتون عادت کرده

ببین تو نماهای ادغامی رنگ های تیره و روشن مشکی این پنل به خصوص, هیچ مشکلی نداره,مشکل اساسی این پنل تو نشون دادن دقیق رنگ مشکی تو نماهای تیره هستش. تو نماهای کامپلکس(نماهای روشن و تیره با هم) مشکی با مقادر متعادل با رنگ های روشن یا کمتر از اون هست,پیکسل های ال سی دی در نماهای با بیشترین رنگ تیره عملیات کامل بلوک رو نمی تونن انجام بدن اما رو نماهای روشن که مشکی کمتر هست مشکلی از این بابت ندارن .

لازم به ذکر می دونم بگم مشکی این پنل رو میتوان عمیق ترین مشکی تو پنل های ال سی دی یا بک لایت led ها موجود در حال حاظر در ایران دید,همچنین از دید مراجعی مانند avs مشکی این پنل برای یک ال سی دی در سطح مطلوبی قرار داره و نسبت به پنل های دیگه نتایج بهتری کسب کرده به هر حال سوق پیدا کردن مشکی به سرمه ای در نماهای تیره قابل دید هست و نمیشه منکر این قضیه بود.

پنل جی 10 در تصاویر با سورس sd مشکیش بیش از حد نرمال افت پیدا میکنه و به سمت مشکی بور در نماهای تیره سوق پیدا میکنه که این بر می گرده به سیاست های مسخره پاناسونیک برای سورس های sd همانند مشکل upscaling برای اینگونه سورس ها,در تصاویر hd بارتولید مشکی این پنل در سطح خیلی خوبی هستش و مشکلی از بابت خطا در نشون دادن رنگ بلک در نماهای تیره در سورس hd مانند 690 نداره

مرسي امير جان
راستش شايد شما درست بگي در مورد عادت كردن چشم من ولي فكر نكنم . فوقش چند درصد اين مورد صادقه
در مورد تيتراژ هم تيتراژ پاياني خيلي از فيلم ها و سريال ها كه از چاهباره ميده منظورم هست. حالا اگه لازم باشه عكس هم مي ذارم. در ضمن بععععله مي دونم. عكس معيار دقيقي براي تشخيص نيست.شايد black tone شما خاموشه or something ؟ نمي دونم حالا استفاده از اين گزينه درست هست يا نه

منتظر ارسال كاليبراسيونتون هم هستيم:31:

mahan
06-03-2010, 21:28
سلام به دوستان عزیز من می خوام 42"LCD LH500 بخرم ایا انتخاب خوبی؟

خب اینجا که جاش نیست ؟ چه ربطی به V10 و B690 داره ؟ :31:
در مورد این مدل تو تاپیکهای دیه بیشتر صحبت شده که !

ardalan_o
07-03-2010, 20:27
سلام به همه اساتید
من بالاخره بعد از 2 هفته جستجو به این نتیجه رسیدم که B690 برای من مناسبه و امروز رفتم یک 46 اینچ خریدم که ایشالا فردا میارن برای نصب.
چون هر چی گشتم و دکمه تشکری پیدا نکردم از همه دوستان که اینجا و چند تا تاپیک دیگه بقیه رو راهنمایی کردن تشکر می کنم. به خصوص *Alucard* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، خانم PMAX و Ami R 940
پ.ن. یکی به ما این تشکر رو یاد بده که اینجوری دهاتی تشکر نکنیم:31:

*Alucard*
07-03-2010, 22:59
دکمه تشکر شما بعد از یک مدت خود به خود فعال میشه دوست عزیز.
TV جدیدت هم مبارک :20:

hossein509
08-03-2010, 17:41
سلام به همه اساتید
من بالاخره بعد از 2 هفته جستجو به این نتیجه رسیدم که B690 برای من مناسبه و امروز رفتم یک 46 اینچ خریدم که ایشالا فردا میارن برای نصب.
چون هر چی گشتم و دکمه تشکری پیدا نکردم از همه دوستان که اینجا و چند تا تاپیک دیگه بقیه رو راهنمایی کردن تشکر می کنم. به خصوص *Alucard* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، خانم PMAX و Ami R 940
پ.ن. یکی به ما این تشکر رو یاد بده که اینجوری دهاتی تشکر نکنیم:31:

بايد با يوزر خود وارد سايت بشي بعد تشكر مياد.

mforce
09-03-2010, 02:19
دوستان من بین خرید s10 و g10 موندم استفاده هم فقط گیم و فیلم های HD هستش که از لپ تاپ و ورودی pc استفاده میکنم
البته از نظر مالی s10 خریدش برام راحت تر هست میخوام ببینم می ارزه بیشتر هزینه کنم و g10 بخرم یا نه

ardalan_o
09-03-2010, 11:32
بالاخره پروژه خرید ما هم به اتمام رسید و LCD دار شدیم(B690 46 اینچ).
دو تا آدم مودب اوردنش خونه فقط چون دیوار خونه ما بتونیه مجبور شدم برم براشون دریل چکشی بیارم
ولی سریع و بی دردسر نصبش کردن روی دیوار .
موقع تحویل دادن هم خیلی خوب توضیح دادن
کمک هم کردن تا تمام دستگاهای موجود رو نصب کنیم و تست بگیریم
بی سر وسدا و بی دردسر هم رفتن و من مجبور شدم دنبالشون برم تا یه شیرینی کوچک بهشون بدم.

اصولا سوای بحث فنی نحوه تحویلشون باعث میشه تا آدم از خریدش راضی باشه و مثل بعضی برندها و محصولات دیگه به خاطر انتخابش به خودش لعنت نفرسته

amirrezan95
09-03-2010, 14:42
مزایای G25 :
مشکی عمیقتر
درخشش بالاتر
مصرف برق کمتر
پورت USB
فکر کنم upsclaeing قوی تر نسبت به g10 را جا انداختی

ramincybran
09-03-2010, 17:26
بالاخره پروژه خرید ما هم به اتمام رسید و LCD دار شدیم(B690 46 اینچ).
دو تا آدم مودب اوردنش خونه فقط چون دیوار خونه ما بتونیه مجبور شدم برم براشون دریل چکشی بیارم
ولی سریع و بی دردسر نصبش کردن روی دیوار .
موقع تحویل دادن هم خیلی خوب توضیح دادن
کمک هم کردن تا تمام دستگاهای موجود رو نصب کنیم و تست بگیریم
بی سر وسدا و بی دردسر هم رفتن و من مجبور شدم دنبالشون برم تا یه شیرینی کوچک بهشون بدم.

اصولا سوای بحث فنی نحوه تحویلشون باعث میشه تا آدم از خریدش راضی باشه و مثل بعضی برندها و محصولات دیگه به خاطر انتخابش به خودش لعنت نفرسته

مباركتون باشه دوست من

شما الان بهترين خريد ممكن رو انجام دادين.

در ضمن دوست عزيز براي كاليبره دقيق tv براي استفاده هاي مختلف حتما به پست avs زير بريد و با توجه به نوع استفادتون يكي از تنضيماتو روش انجام بديد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين هم يكي از بهترين ريويوو هايي كه براي اين hdtv ديدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما تا اخرش با دقت بخونيد.

اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم

يا حق

masoooud
19-03-2010, 11:54
من چند روز پیش تصمیم به خرید g10 گرفتم! نمایندگی پاناسونیک به زبون بی زبونی وجود مشکل رو تائید کرد! بعنوان جایگزین s10 رو پیشنهاد کرد که به لطف فروشنده از فیلم dvd معمولی تا hd رو چک کردم هر چی تنظیمات رنگ تغییر دادم باز هم تصویر مات بود حتی نسبت به مدلهای xوc در نتیجه با توجه به وارد نشدن مدلهای 2010 پاتاسونیک تا اواخر تابستان، انتخابم 40B690 شد ولی متاسفانه40 اینچ این مدل هم تا 15 فروردین توزیع نمیشه!:19:

capitanrayan
04-04-2010, 19:43
درود
من میخوام تو چند روزه اینده یه پنل بخرم
-ریسیورمون خروجی کامپوننت داره!و انتن کلا استفاده نمیکنیم!(حتی برای داخلی از ریسیور استفاده میکنیم)
- میخوام با پنل برای گیم استفاده کنم PS3 , X360
- فیلمهای HD هم میخوام ببینم!هم BD و هم میخوام فایلهای پسوند دار رو ببینم!
-اون قسمت لرزش دار تصویر روی پنلهای قدیمی که داشتیم مثل بازی فوتبال تا میزان کمی اذیتم میکرد!نه خیلی ولی در هر صورت رو مخم بود!
-من میخوام 690 -40 اینچ یا G10 ---42 اینچ بگیم!(حتما سمته 40-42)
-میزات گیم و فیلم اگه خیلی باشه نزدیک 14 تا 20 ساعت در هفته هست!(چون مانیتور هم دارم از اون هم استفاده میکنم!)
-تصاویر SD رو زیاد میبینیم!بخصوص تو TV!
-فاصله مبل راحتی مون با TV رو به فاضله 3 تا 3/5 متر گذاشتیم! که زیاد نمیشه افزایشش داد!
-میخوام تلویزیون پس فردا حرف برام در نیارن بگن- تو گفتی اینو بگیر و .... در کل میخوام یک TV ّگیریم با خیال راحت!
و تا مقدار زیادی هم میخوام دیزاین کلاس دار خونه بهم نخوره! میزش رو پیش داشتیم - تازه عوض کرده بودیم(پنل قبلیمون رو فروختیم LCD و مدل R یا A سامسونگ بود)از اون داریم!

یک سوال بزرگ دارم!
-من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟

-در کل به یک پلیر نیاز دارم!اگه مجبور بشم G10 بگیرم 100% به یک Dig...-Player نیاز دارم!
- سینمای خانوادگی هم از قبل یه 425 سامسونگ داریم!(دادیم رفت ولی پس میگیرمش:31:)
-و جونم براتون بگه! ایا پلاسما به میز پایه دار پیچ میشه؟ چون حتما میخوام از میز یه ارتفاعی بگیره! و اینکه واقعا دوست ندارم -باز میز جدید بخرم!

در کل نظرتون رو برام بگید!ممنون-شرمنده سرتون رو درد اوردم!

michelll1
05-04-2010, 12:05
درود
من میخوام تو چند روزه اینده یه پنل بخرم
-ریسیورمون خروجی کامپوننت داره!و انتن کلا استفاده نمیکنیم!(حتی برای داخلی از ریسیور استفاده میکنیم)
- میخوام با پنل برای گیم استفاده کنم PS3 , X360
- فیلمهای HD هم میخوام ببینم!هم BD و هم میخوام فایلهای پسوند دار رو ببینم!
-اون قسمت لرزش دار تصویر روی پنلهای قدیمی که داشتیم مثل بازی فوتبال تا میزان کمی اذیتم میکرد!نه خیلی ولی در هر صورت رو مخم بود!
-من میخوام 690 -40 اینچ یا G10 ---42 اینچ بگیم!(حتما سمته 40-42)
-میزات گیم و فیلم اگه خیلی باشه نزدیک 14 تا 20 ساعت در هفته هست!(چون مانیتور هم دارم از اون هم استفاده میکنم!)
-تصاویر SD رو زیاد میبینیم!بخصوص تو TV!
-فاصله مبل راحتی مون با TV رو به فاضله 3 تا 3/5 متر گذاشتیم! که زیاد نمیشه افزایشش داد!
-میخوام تلویزیون پس فردا حرف برام در نیارن بگن- تو گفتی اینو بگیر و .... در کل میخوام یک TV ّگیریم با خیال راحت!
و تا مقدار زیادی هم میخوام دیزاین کلاس دار خونه بهم نخوره! میزش رو پیش داشتیم - تازه عوض کرده بودیم(پنل قبلیمون رو فروختیم LCD و مدل R یا A سامسونگ بود)از اون داریم!

یک سوال بزرگ دارم!
-من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟

-در کل به یک پلیر نیاز دارم!اگه مجبور بشم G10 بگیرم 100% به یک Dig...-Player نیاز دارم!
- سینمای خانوادگی هم از قبل یه 425 سامسونگ داریم!(دادیم رفت ولی پس میگیرمش:31:)
-و جونم براتون بگه! ایا پلاسما به میز پایه دار پیچ میشه؟ چون حتما میخوام از میز یه ارتفاعی بگیره! و اینکه واقعا دوست ندارم -باز میز جدید بخرم!

در کل نظرتون رو برام بگید!ممنون-شرمنده سرتون رو درد اوردم!
من که بعد از کلی بررسی وتحقیق تئوری وعملی مثل مشاهده نزدیک در فروشگاههای جمهوری تنها چیزی که متوجه شدم این بود که B690 OR B650 کاملترین تلویزیون موجود دربازار بود البته ظاهراغیراز یک مدل سونی با نام X450 که سایز چهلش فقط بک راند فقط ال ای دی داره که زیاد مهم نیست با قیمت دو ونیم ولی سایز 46 این مدل میگن ال ای دی آر جی بی هست یعنی سه رنگ که التبه حدود پنج میلیون قیمتشه پس کلا تو این سایز(40-42) و با قیمت حدود دومیلیون هیچ گزینه ای کاملتر از همین B690 وجود نداره درضمن یه مدتی تو بازار ال ای دی های سری هشت هم حتی اومده ولی تورو خدا حتما یه سری بزن واز نزدیک خودت نگاه کن ببین ال سی دیB690 بهتره یا ال ای دی های بی جهت گرون قیمت سری 7 یا حتی8 بعد قضاوت کن دیگه خود دانی ولی حتما از نزدیک برو تصاویرشون رو بررسی کن .

capitanrayan
05-04-2010, 13:04
این سوال رو هم جواب بدید!ممنون

یک سوال بزرگ دارم!

michelll1
05-04-2010, 14:04
این سوال رو هم جواب بدید!ممنون
بله قبلا تست کردم زیرنویس هم مثل خود فیلم در یو اس بی کپی کنید براحتی اونو براتون پخش میکنه خیالتون راحت.:46: