مشاهده نسخه کامل
: بازيابي اطلاعات پاک شده
mahsa_okay
01-11-2009, 23:26
سلام.من وينوزمو عوض کردم .پارتيشن بندي رو هم به کل عوض کردم...حالا فهميدم يه فايل خيلي مهم داشتم که تو عوض کردن پارتيشن بندي پريده ...راهي هست که بشه برش گردوند؟ خــــــــــــــــــــــــ ـــيلي مهمه
احتمالش خیلی ضعیفه ولی برنامه getdatbackروامتحان کن
mehdi_halla
02-11-2009, 00:12
نه دوست عزیز
اگه اون فایل رو سیستمت تازگی ها(نزدیک زمان پاک کردن پارتیشن ها) رو سیستم بوده احتمال خیلی زیلد برمیگرده نگران نباش.
من getdata back و Rstudio ,و easyrecovery و .. رو امتحان کردم به جرات میتونم بگم تا به حال مثل این Rstudio ندیدم.
mahsa_okay
02-11-2009, 02:19
خيلي ممنون از جواباتون من الان يه برنامه به اسم recover my files پيدا کردم که بيشتر فايلاي پاک شدمو نشون ميده ولي نميدونم چه جوري برشون گردونم جون وقتي save رو ميزنم ازم licene key ميخواد روي خود اون فايل هم که right click ميکنم يه copy to clipboard و clear log داره که وقتي روشون کليک ميکنم اتفاق خاصي نميفته يعني نميدونم چي ميشه...ميشه راهنماييم کنيد؟برنامه هاي شما رو هم الان امتحان ميکنم
خيلي ممنون از جواباتون من الان يه برنامه به اسم recover my files پيدا کردم که بيشتر فايلاي پاک شدمو نشون ميده ولي نميدونم چه جوري برشون گردونم جون وقتي save رو ميزنم ازم licene key ميخواد روي خود اون فايل هم که right click ميکنم يه copy to clipboard و clear log داره که وقتي روشون کليک ميکنم اتفاق خاصي نميفته يعني نميدونم چي ميشه...ميشه راهنماييم کنيد؟برنامه هاي شما رو هم الان امتحان ميکنم
سلام
شما از لینک های زیر دانلود کن توش کرکش یا licence key یا سریال فعال سازی هست.
هر کدوم یه نرم افزار قوی هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahsa_okay
02-11-2009, 11:47
ببخشيد ميشه آموزش کار با اين R-studio رو بگيد؟ من گيج شدم نميدونم چي کار کنم
mehdi_halla
02-11-2009, 13:39
سلام دوست عزیز
شما روی پارتیشنی که میخواین ریکاوری کنین کلیک راست کرده و گزینه Scan رو بزنین.پس از اینکه Scan تموم شد زیر همون پارتیشن چند مورد با عنوان recognized دیده میشه.که شما با دبل کلیک روی هر کدوم یه پنجره مجزا براش خواهید داشت.اونی که بیشترین سایز رو داره امتحان کنین اگه داخلش فایلتون نبود یکی یکی بقیه recognizedها رو دبل کلیک کنین.که فایل های پیدا شده رو نشون میده(تو پوشه Root دنبال فایل ها بگردین).
حالا هر وقت فایل تون رو دیدن اونو تیک دار کنین و روش کلیک راست کرده و Recover Marked رو بزنین تو پنجره ظاهر شده جایی رو که میخواین فایل ریکاور شده ذخیره بشه رو مشخص کنین(درایوی غیر از درایو مبدأ).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.