مشاهده نسخه کامل
: NW Sony 130 با CPU 2.66
dany_3p4u
01-11-2009, 21:07
با سلام
امروز رفتم 1520 بگیرم
آقای فروشنده این مدل را بنا بدلایلی پیشنهاد دادن (تقریبا آشنا بودن)
NW Sony 130
cpu 2.66
کش 6 مگ
هارد 320
Ati 3470
web
BT
DVD R.W
قیمت 1/150/000 ت
950 خود لپ تاپ + 200 قیمت سی پی یو
توضیح : خود آقای فروشنده می گفتن که سی پی یو این مدل 2 هست و خودشن 2.66 را روش می ندازن
فقط چند تا نکته :
اول اینکه من نمی دونم این کارشون درسته یا نه ! سی پی یو اینتل 2.66 قرار شد بندازه ( اگه من قبول کنم)
یک نکته دیگه من 1520 را بخاطر جون سختیش می خواستم و ساعت کار زیاد طوری که داغ نکنه و برای نصب برنامه هایی مثله متلب و سالید ورک و ... (بیشتر برای مهندسی مکانیک)
حالا سوالم اینه که آیا این انتخاب درسته یا نه ؟
قیمت پیشنهادیش چی ؟
ممنون
H@mid-Vista
01-11-2009, 21:55
سوني وايو NW-130 در رنج قيمت حدود يك تومن خيلي خيلي عاليه
اما اگه توان محاسباتي خيلي بالا مي خواهي روي 1520 با 6 مگ كچ فكر كن.
dany_3p4u
01-11-2009, 22:00
سوني وايو NW-130 در رنج قيمت حدود يك تومن خيلي خيلي عاليه
اما اگه توان محاسباتي خيلي بالا مي خواهي روي 1520 با 6 مگ كچ فكر كن.
یعنی NW-130 با سی پی یو 2.66 و 6 مگ کش به اندازه 1520 با همین مشخصات قابل رقابت نیست ؟
توضیح : خود آقای فروشنده می گفتن که سی پی یو این مدل 2 هست و خودشن 2.66 را روش می ندازن
این چه سیاستی هست که لپ تاپ رو بخری ازش برات CPU رو عوض کنه !! لپ تاپ نو رو کی باز میکنه برای تعویض CPU ؟؟
اصلا با این هدف نخرید که کار اشتباهی هست
مشخصات اصلی این مدل با گرافیک 4570 هست که قیمت کف 940 هست
ارزش اقتصادی نداره براتون و هم اینکه لپ تاپ آکبند سر یه CPU باز بشه
(نظر من اینه ، انتخاب با شماست)
dany_3p4u
01-11-2009, 22:28
این چه سیاستی هست که لپ تاپ رو بخری ازش برات CPU رو عوض کنه !! لپ تاپ نو رو کی باز میکنه برای تعویض CPU ؟؟
اصلا با این هدف نخرید که کار اشتباهی هست
مشخصات اصلی این مدل با گرافیک 4570 هست که قیمت کف 940 هست
ارزش اقتصادی نداره براتون و هم اینکه لپ تاپ آکبند سر یه CPU باز بشه
(نظر من اینه ، انتخاب با شماست)
دوتا نکته :
وقتی خودش گارانتیش می کنه ممکنه بازم مشکلی پیش بیاد ؟
(در مورد قیمت هم لپ تاپ را 950 می ده و 200 برای تعویض سی پی یو می گیره)
ولی برای خودم یک سوال پیش اومده ! این سی پی یو را از کجا قراره ایشون بیاره ؟؟؟ (یعنی دسته دومه ؟؟؟)
UN.REGISTERED USER
01-11-2009, 22:34
سی پی یو رو فکر نکنم توی شرکت عوض کنه ! توی دبی یا محل خرید کانفیگ و یا چنج میشه
دوتا نکته :
(در مورد قیمت هم لپ تاپ را 950 می ده و 200 برای تعویض سی پی یو می گیره)
ولی برای خودم یک سوال پیش اومده ! این سی پی یو را از کجا قراره ایشون بیاره ؟؟؟ (یعنی دسته دومه ؟؟؟)
دست دوم که هست ، کسی تو ایران زیاد در واردات قطعات اصلی مهارت نداره ( مثل خرید CPU دسکتاپ نیست )
البته بیشتر اینها از روی لپ تاپ هایی باز میشه که اوراقی هستند و مشکلی دارند که تعمیرش هزینه بالایی داره
سی پی یو رو فکر نکنم توی شرکت عوض کنه ! توی دبی یا محل خرید کانفیگ و یا چنج میشه
چرا عوض کردنش راحته ، فقط باید طرف کاربلد باشه تا بتونه هیت سینک رو باز کنه ، همین
رو این حرف ها اعتباری نیست ، باز میگم اگه NW130 میخوای بخری دست بهش نزن ، اگه پردازنده 2,66 میخوای یه لپ تاپ دیگه بخری بهتره تا CPU رو اینطوری عوض کنی
dany_3p4u
01-11-2009, 23:34
بله طرف گفت 4 ساعت کار داره و خودش عوض می کنه !
دست دوم که هست ، کسی تو ایران زیاد در واردات قطعات اصلی مهارت نداره ( مثل خرید CPU دسکتاپ نیست )
البته بیشتر اینها از روی لپ تاپ هایی باز میشه که اوراقی هستند و مشکلی دارند که تعمیرش هزینه بالایی داره
چرا عوض کردنش راحته ، فقط باید طرف کاربلد باشه تا بتونه هیت سینک رو باز کنه ، همین
الآن با دوستم حرف می زدم
می گفت اصلا با عقل جور در نمی یاد که بیاد اسمبل شرکت را عوض کنه و یک سی پی یو خودش بندازه !
UN.REGISTERED USER
01-11-2009, 23:38
بله طرف گفت 4 ساعت کار داره و خودش عئض می کنه !
بله خوب وقتی فیلم آموزشی اش هست اینطوری میکند دیگه ! یادمه پیام توی یوتیوب قبلا دیدم چطور اینکارو می کنند
ولی به نظرت کیفیت کار حفظ میشه ؟ ابدا !
کار خطرناکیه ایرانی جماعت دست بزنه چون اصلا دقت لازمه رو نداره + حوصله هم نداره !
بله طرف گفت 4 ساعت کار داره و خودش عوض می کنه !
الآن با دوستم حرف می زدم
می گفت اصلا با عقل جور در نمی یاد که بیاد اسمبل شرکت را عوض کنه و یک سی پی یو خودش بندازه !
اینکه سی پی یو را میشه در چند ساعت عوض کرد درسته و مشکلی نیست، خودم دیدم چجوری بازش کردن:31:
اما حالا این سی پی یو جدید که میخواد وست بزاره رو از کجا اورده؟ مگه سی پی یو رو فله ای تو بازار میفروشن؟ از کجا معلوم نو بندازه؟
یه سوال دیگه این هست که وقتی که سی پی یو را جا میندازه و دستش به برد های سیستم میخوره! این باعث کاهش عمر قطعات به خاطر الکتریسیته ساکن نمیشه؟
در ضمن این که میگید دل ها سخت جان هستن، باید بگم که سونی علاوه بر سخت جانی، لوکس و زیبا هم هست
UN.REGISTERED USER
01-11-2009, 23:48
اما حالا این سی پی یو جدید که میخواد وست بزاره رو از کجا اورده؟ مگه سی پی یو رو فله ای تو بازار میفروشن؟ از کجا معلوم نو بندازه؟ راست وگوئه ! ازش بخواه جعبه بهت بده ! :31:
ولی فکر کنم جدا فله ای باشند ! شوخی کردم جعبه دارم روش نوشته pentium M Processors
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله خوب وقتی فیلم آموزشی اش هست اینطوری میکند دیگه ! یادمه پیام توی یوتیوب قبلا دیدم چطور اینکارو می کنند
ولی به نظرت کیفیت کار حفظ میشه ؟ ابدا !
کار خطرناکیه ایرانی جماعت دست بزنه چون اصلا دقت لازمه رو نداره + حوصله هم نداره !
من 1 ماه پیش که داشتم لپ تاپ رو تمیز میکردم CPU رو هم در آوردم ، کار راحتیه ولی اگه هول هولی بشه و یک جای کار رو اشتباه بری ... ! مخصوصا بستن دقیق و درست هیت سینک ، که باید دقیقا روی CPU سوار بشه
مشکل من هم کیفیت کاره دیگه ! عمرا مثل اولش ببندن برات !
راست وگوئه ! ازش بخواه جعبه بهت بده ! :31:
ولی فکر کنم جدا فله ای باشند ! شوخی کردم جعبه دارم روش نوشته pentium M Processors
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قطعات لپ تاپ همه فله ای وارد میشه ، مخصوصا رم و هارد که تو هیچ پکی نیست ، تنها قطعه ای که تو پک گذاشته میشه باتری هست که ضربه نخوره باعث انفجار بشه
عین شونه تخم مرغ میمونه بسته هاش ، کارتن نداره ( من ندیدم )
UN.REGISTERED USER
02-11-2009, 00:00
پیام جان من دیدم می دونم ... هارد نوت بوک رو میزارن تو کیسه فریزر پنگوئن :دی
ولی قطعات تک نوت بوک مخصوصا سی پی یو های اوریجینال اینتل و AMD همه و همه پیک دارند مثل درایور ها ، باتری ها ، پاور و ...
H@mid-Vista
02-11-2009, 00:27
یعنی NW-130 با سی پی یو 2.66 و 6 مگ کش به اندازه 1520 با همین مشخصات قابل رقابت نیست ؟
ببخشين من مدل 2 مگ كچ اصلي در ذهنم بود
كاملا" صحيح مي فرمايين از دل 1520 سرتره به خصوص كيفيت تصوير هم خوبه
اما مانند دوستان به نظرم دست تو كانفيگ نره بهتره
دوست عزيز اگه دنبال توان بالاي محاسباتي هستي برو سراغ همون 1520 كه با پولت هم ميخونه
گرافيكش هم 9300 هست و با كچ 6 مگ كارتو راه ميندازه
بهتر از كانفيگي هست كه خودت بسازي!!!
dany_3p4u
02-11-2009, 20:07
خریداری شد !
1.075.000 ت
گارانتی الماس
1520 با سی پی یو 2.66 و 6 مگ کچ
880811
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.