مشاهده نسخه کامل
: نوکیا از ژاپن خارج می شود !!!!
merikh_merikh
01-11-2009, 20:02
نوکیا، بزرگترین تولید کننده تلفن همراه در جهان اعلام کرد از این پس محصولات خود را در ژاپن عرضه نخواهد کرد.
ژاپن پس از آمریکا، چین و هند، چهارمین بازار بزرگ تلفن همراه در جهان است اما محصولات نوکیا نتوانسته اند نظر مصرف کنندگان را در این کشور جلب کنند.
این کشور همچنین 109 میلیون مشترک تلفن همراه دارد که 85 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند و از این رو بسیاری از شرکت های ارائه کننده خدمات تلفن همراه چشم انداز روشنی برای رشد در آن نمی بینند.
تیمو یاموتیلا، معاون رئیس شرکت فنلاندی نوکیا اعلام کرد: "در شرایط اقتصادی فعلی به این نتیجه رسیده ایم که امکان ادامه سرمایه گذاری در محصولات مخصوص مصرف کنندگان ژاپنی وجود ندارد."
اکثر گوشی های تلفن همراه موجود در بازار ژاپن توسط شرکتهایی که امکانات شبکه نسل سوم موبایل یا کانال های تلویزیونی را در این کشور ارائه می کنند، تامین می شود و نوکیا که 40 درصد بازار گوشی تلفن همراه در جهان را در اختیار دارد، با وجود سابقه 14 ساله در بازار ژاپن نتوانسته است در رقابت با این شرکت ها سهمی بیش از یک درصد بازار را به دست آورد.
البته نوکیا تنها شرکت خارجی تولید کننده موبایل نیست که نتوانسته سهمی قابل توجه از بازار ژاپن را به دست آورد؛ تولید کنندگان غیر ژاپنی بجز سونی-اریکسون تنها پنج درصد بازار تلفن همراه در این کشور را در اختیار دارند.
با این حال نوکیا اعلام کرده است فروش مجموعه گوشی های لوکس ورتو (Vertu) را ادامه خواهد داد.
این گوشی های دست ساز قیمتی بین 3500 تا 100 هزار یورو دارند و قرار است بر روی شبکه دوکومو (DoCoMo) بزرگترین ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در ژاپن به مشتریان عرضه شود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
06-11-2009, 20:37
نوکیا از اکثر کشورهای پیشرفته میره بیرون ! .. فقط این کشورهای جهان سوم هستن که هنوز محصولاتش رو میخرن ... کشورهای افریقایی .. ایران و ...دلیلش هم نداشتن علم و اطلاعات کافی مردم این کشورهاست
total_overdose
06-11-2009, 20:39
نوکیا از اکثر کشورهای پیشرفته میره بیرون ! .. فقط این کشورهای جهان سوم هستن که هنوز محصولاتش رو میخرن ... کشورهای افریقایی .. ایران و ...دلیلش هم نداشتن علم و اطلاعات کافی مردم این کشورهاست
حتما سامسونگ میخواد بره اونجا؟:27:
این ژاپنیها واقعا مردم درستی هستن.
دلیل این کار اینه که تا وقتی کشورشون سازنده موبایل هست و حرفی برایه گفتن داره دیگه چرا برن پول بریزن تو جیب یه شرکت غیر وطنیشون.
pulp_152
06-11-2009, 20:42
اگه امارو و ارقامو داشته باشی .. بیشترین فروش سامسونگ تو کشورهای پیشرفته هستش !
total_overdose
06-11-2009, 20:47
اگه امارو و ارقامو داشته باشی .. بیشترین فروش سامسونگ تو کشورهای پیشرفته هستش !
تو کدوم کشور پیشرفته بیشترین فروش رو داره؟ تو هرکشورپیشرفته ای نوکیا هم به همون مقدار یا با تفاوت کمی داره به غیر از کره.
تو ژاپن؟ تو آمریکا؟کجا؟
در ضمن تو کشورهایه غیر پیشرفته هم که دیگه خودت بهتر میدونی.
لطفا بحث رو تعصبی نکنید .
به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟! در امریکا چه شرکتی بازار رو در دست داره !؟
pulp_152
06-11-2009, 21:20
تو کدوم کشور پیشرفته بیشترین فروش رو داره؟ تو هرکشورپیشرفته ای نوکیا هم به همون مقدار یا با تفاوت کمی داره به غیر از کره.
تو ژاپن؟ تو آمریکا؟کجا؟
در ضمن تو کشورهایه غیر پیشرفته هم که دیگه خودت بهتر میدونی.
!مثلا پر فروش ترین پاکت پیسی امنیا معمولی شد تو اروپا در زمان خودش! ای بابا اینکه مثل روز روشنه .. نوکیا ! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ... دلیلش هم از بچه هایی که خیلی وقته با نوکیا سر و کار دارن میتونی بپرسی .. مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
همون بهتر که خارج شد من که امیدوارم ورشکست بشه دلیلش رو هم خودتون میدونید
pulp_152
06-11-2009, 21:28
تو امریکا apple ... black berry ..palm va samsung ... فروش بیشتری نسبت به بقیه دارند
ali racer
06-11-2009, 21:37
!مثلا پر فروش ترین پاکت پیسی امنیا معمولی شد تو اروپا در زمان خودش! ای بابا اینکه مثل روز روشنه .. نوکیا ! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ... دلیلش هم از بچه هایی که خیلی وقته با نوکیا سر و کار دارن میتونی بپرسی .. مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
منبع ؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک !
pulp_152
06-11-2009, 21:41
منبع ؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک !
منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک
شما که میگید بدون منبع هستش منبع رو کنید تا بنده رو کنم :11:
ali racer
06-11-2009, 21:46
منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم پست های تعصبی. ..بی منطق و بی مدرک
شما که میگید بدون منبع هستش منبع رو کنید تا بنده رو کنم :11:
والا من از روی معده ننوشتم نوکیا فروشش تو کشور های جهان سومه
تو نوشتی !
پس نزن زیر حرفت
گاف دادی روت کم نمیشه ؟:27::27::27:
pulp_152
06-11-2009, 21:53
والا من از روی معده ننوشتم نوکیا فروشش تو کشور های جهان سومه
تو نوشتی !
پس نزن زیر حرفت
گاف دادی روت کم نمیشه ؟:27::27::27:
ببیین داش علی شما فرمودی .. بازم تعصب .. بی منطقی بی مدرکی .. حداقل کسی که این حرفو میزنه خلافشو میتونه ثابت کنه ... اگه تونست ثابت کنه بعد باید بیاد بگه بی منطقی بی مدرکی .. بی مدرکی اونیه که شما میفرمایید زیر نور خورشید دیده نمیشه بعد عکساشو فیلملش تو یوتوب نشون میده که دیده میشه .. یا میگی باتریش ضعیفه بعد همه جا میگه خوبه .. با دلیل و مدرک هم ثابت کردم ولی نگفتم بهت و قرمز هم نکردم ...ولی شما بدون دلیل و مدرک میفرمایید... که فکر میکنم قبلش باید ثابت کنی بعد قرمز کنی و .. اداب معاشرت رو اگه رعایت کنی نیاز به تذکر هم نیس ولی متاسفانه گاهی اوقات این اتفاق نمیفته
هیچ ربطی به فروش جهان سوم واین حرفا نداره
من طرفدار نوکیا نیستم ولی بیشترین فروش نوکیا کشور های شمال اروپا هست
شبکه موبایل ژاپن W-CDMA هست و موبایل های اونجا communication chipset متفاوتی دارن و بر مبنای فرکانس 1700 & 2100 کار میکنند و هیچ موبایل بر پایه استانداد GSM اونجا کار نمی کنه
وبرای کمپانی هایی که بیشتر فروششون تو بازار اروپا هست بسرفه نیست بیان برای هر مدلی دوباره communication Chipset طراحی کنند .
اکثر مبایل های ژاپن مخصوص هستند نمونه های اونها توی کشور های دیگه نیست
ali racer
06-11-2009, 21:55
همچنان منتظر ارایه مدرک هستیم در این رابطه !!
total_overdose
06-11-2009, 21:56
ببین دوست عزیز داری میبریو میدوزی برایه خودت.
من قبول دارم بیشترین فروش نوکیا تو بازار جهان سوم هست.
ولی یچیزه دیگه ام که هست اینه که شما مطمعن باش هرجایی که فکر کنی بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم.
ببین منم رویه برند خودم تعصب دارم و اینم از پستام پیداست ولی شما علاوه بر تعصب پستاتون (تویه اینجا . جاهایه دیگه نه)کاملا از رویه تعصب بیجاست و جز جرو بحث چیزه دیگه ای به وجود نمیاره.
mf.designing
06-11-2009, 22:00
بازار ژاپن برا خیلی از محصولات اینطوریه ، چون :
1- گوشیهای خیلی مناسبتر براشون تو کشورشون با اون کیفیتی که میشناسیم تولید میشه
2- اونا زیاد اهل smart phone نیستن و بیشتر کارشون رو پاکت ها میچرخه
3- سلیقشون هست و عشقشون میکشه ! به من و شما چه !! :دی
total_overdose
06-11-2009, 22:00
ببیین داش علی شما فرمودی .. بازم تعصب .. بی منطقی بی مدرکی .. حداقل کسی که این حرفو میزنه خلافشو میتونه ثابت کنه ... اگه تونست ثابت کنه بعد باید بیاد بگه بی منطقی بی مدرکی .. بی مدرکی اونیه که شما میفرمایید زیر نور خورشید دیده نمیشه بعد عکساشو فیلملش تو یوتوب نشون میده که دیده میشه .. یا میگی باتریش ضعیفه بعد همه جا میگه خوبه .. با دلیل و مدرک هم ثابت کردم ولی نگفتم بهت و قرمز هم نکردم ...ولی شما بدون دلیل و مدرک میفرمایید... که فکر میکنم قبلش باید ثابت کنی بعد قرمز کنی و .. اداب معاشرت رو اگه رعایت کنی نیاز به تذکر هم نیس ولی متاسفانه گاهی اوقات این اتفاق نمیفته
یه مطلب هست که حتما میدونید ولی بازم بگم شاید یادت رفته.
ببین من صفحه این گوشی رو تست کردم و از این نظر خیالم راحته.
دوستمون علی این گوشیرو داره و به داشتنشم افتخار میکنه چون حقیقتا گوشیه کاملی حالا من نمیدونم اخه چه مشکلی با این گوشی داره که بیاد یه مطلبو الکی بنویسه .
وقتی خودش داره و میگه اینتوری هست دیگه من نمیدونم شما حرفتون چیه؟
ali racer
06-11-2009, 22:16
من فردا ان شا ا.. فیلمش رو آپ میکنم براتون تا خیال شما در مورد نا خوانایی راحت بشه :31:
و حالا
نوبت شماست که واسه حرفی که زدین مدرک بیارین !
منتظریم همچنان ...............
شاد باشین و البته با مدرک:27:
البته من Omnia II رو از Touch HD2 پیشرفته تر نمی دونم که یه هفته بعد از ریلیزش تو ایران قراره باشه !
Omnia هم بخاطر افت قیمت ناجورش یکم فروش داشت ! وگرنه همه میدونن چه دردسریه ! هرکی گرفته از باتریش میناله !
! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ...
واسه منم هنوز ثابت نشدش ! :27:
SAEED_BARCELONA
06-11-2009, 22:34
مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
از این حرف نمیشه نتیجه گرفت که نوکیا بازارش فقط کشورای جهان سومه. خوب نوکیا توی ایران خیلی طرفدار داره خیلی برندا اومدن و رفتن مثل آلکاتل و اریکسون و ... ولی نوکیا همچنان هستش. اون زمان که خدای گوشیای سامسونگ N620 بود نوکیا گوشیای خیلی بهتری میزد. 2-خود نمایندگی سامسونگ بی بخاره به برندای دیگه چه ربطی داره؟ همین ساتیو قبل از ریلیز جهانی توی علاالدین بود. پس نمیشه گفت سامسونگ فروشش توی کشورای توسعه یافتست و نوکیا و سونی اریکسون(قبلا همچین حرفی در مورد SE هم زده شده) بازارشون کشورای جهان سومه. اگه اینطور بود که وضعیت فروش و رده بندی اینطوری نمیشد.!!!
free_touch
06-11-2009, 22:40
حالا جدا از این بحثا باید قبول کرد نوکیا دیگه باید کرکرشو بکشه پایین.
تو ایران خودمونم که نوکیا بیشترین فروشو داشت و بازار در سیطرش بود الان فروشش خیلی افت کرده.
نوکیا با کلی دبدبه و کب کبه ان 97 رو مدتها تبلیغ کرد و روش خیلی حساب کرد اما بعد از ورودش همه دیدن که گوشی نیست که قابلیت رقابت با گوشی های هم قیمتشو در برندهایی چون سامسونگ و اچ تی سی و حتی ال جی داشته باشه.
در کل نوکیا هر گوشی که میزنه یک گوشی بهتر در اون رنج قیمت و حتی ارزون تر توسط سامی و سایر برندها میاد که نوکیا باید دستشو بالا ببره.
pulp_152
06-11-2009, 22:42
همچنان منتظر ارایه مدرک هستیم در این رابطه !!
اولین منبع همین تاپیک هستش
یکی از منابع ! تیترهای اخبار مروبط به گوشیهای سامسونگ در همین فروم هستش ... که اگه بخونی میبینی 80 درصدش مربوط به اروپاست ...
سومین منبع هم اینه که میبینی تو ایران سامسونگ نسبت به نوکیا کمه ولی با این حال 20 درصد فروش جهان رو داره و نوکیا 38 درصد .. ولی با این حال این نسبت تو ایران رعایت نشده و خیلی پایینتره ...
و اینکه قبلا خوندم و انقد این سایت اون سایت میرم حضور ذهن ندارم اما ... این اخرین اخبار هستش و یادمه که سال 1 سالو نیم پیش 10 گوشی پر فروش در اروپا رتبه 4 و 5 مال نوکیا بود و رتبه 2 متعلق به f480 و 7 فکر کنم امنیا معمولی و 2 تا دیگه بود که وقتی با توجه به سهم اون موقع سامسونگ از فروش بازار موبایل میبینی که یک سوم نوکیا بود ! با این حال سهمی تقریبا برابر و حتی بیشتر داشت ... خوب با این حال بازار پر فروش نوکیا میشه کجا و بازار پر فروش سامسونگ میشه کجا ؟
و آمارها چه میگویند؟
گزارش IDC، تازهترین گزارش کاملی است که بعد از گزارشهای اختصاصی شرکتها از وضعیت بازار تلفن همراه منتشر شده است. بر اساس این گزارش در سه ماه دوم سال 2009، 6/269میلیون دستگاه تلفن همراه در سراسر دنیا به فروش رسیده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با 8/10درصد کاهش همراه بوده است. IDC که پیشتر کاهش فروش جهانی گوشی در فصل نخست سالجاری را 8/15درصد پیشبینی کرده بود، هماکنون این رقم را به 2/17درصد افزایش داده است. بنابر اعلام IDC؛ با وجود برخی نشانهها مبنیبر افزایش محبوبیت گوشیهای هوشمند بین کاربران، بازار جهانی تلفنهای همراه فصل دوم سال جاری میلادی را با وضعیت نامطلوبی به اتمام رساند.
IDC پیشبینی کرد که میزان فروش گوشی تلفن همراه تا پایان سال 2009 نسبت به سال گذشته 13درصد کاهش یابد. براساس این گزارش نوکیا که در سه ماه دوم سال 2009، 2/103میلیون گوشی به فروش رساند، باز هم عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشی در جهان را به خود اختصاص داد البته فروش این تعداد گوشی نسبت به فروش گوشیهای نوکیا در مدت زمان مشابه سال قبل 4/15درصد کاهش یافت.
در سه ماه دوم سال سامسونگ توانست میزان فروش گوشیهایش را 2/14درصد نسبت به مدت مشابه سال 2008 افزایش دهد.
این شرکت 3/52میلیون دستگاه گوشی به کشورهای مختلف جهان صادر کرد و جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.
شرکت الجی که سومین رتبه را در بازار تلفن همراه به خود اختصاص داده رشد خوبی را در بازار خاورمیانه و آفریقا تجربه کرد و در بازار گوشیهای مجهز به صفحه نمایش لمسی موفقیت چشمگیری داشت.
این شرکت در طول فصل دوم سال جاری میلادی توانست 8/29میلیون دستگاه به فروش برساند و 6/7درصد رشد داشت. به این ترتیب یک حرکت روبه بالا داشت و موتورولا و سونی اریکسون را پشت سرگذاشت و رتبه سوم را از آن خود کرد.
میزان فروش گوشیهای موتورولا در فصل دوم سال 2009 نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 49درصد کاهش یافت. موتورولا در این دوره زمانی تنها 8/14میلیون دستگاه گوشی به فروش رساند و رتبه چهارم جدول را از آن خود کرد.
و اما رتبه پنجم این جدول به شرکت سونیاریکسون اختصاص یافت. سونی اریکسون در طول سه ماه دوم سال 8/13میلیون گوشی به فروش رساند که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با کاهش 4/43درصدی همراه بود.
براساس این گزارش، دو بخش در بازار تلفن همراه از رشد خوبی برخوردار بوده که گفته میشود یکی بخش گوشیهای هوشمند است و دیگر گوشیهای ارزان قیمتی که به بازارهای نوظهور عرضه شده است.
و به این ترتیب آمارها و گزارشهای جهانی خبر از بدترین بحران را در شرکت سونی اریکسون میدهند. اریکسونیها پیش از این یک بار طعم تلخ شکست را در بازار تلفن همراه چشیده و به فکر ادغام افتادند، اما حال باید دید این بار چه سیاستی را پیش روی خود دارند.
گزارشها بیانگر آن است که این شرکت تنها در خاورمیانه از فروش نسبتا بالایی برخوردار بود و بهرغم تبلیغات وسیعی که در بازارهای اروپایی داشته است؛ اما نتوانسته است سهمی در خور توجه از آن بازارها را به خود اختصاص دهد. همان طور که در گزارشهای قبلی نیز به آن اشاره شده این شرکت تا به حال بیشترین آمار در بخش اخراج کارمندان را به خود اختصاص داده و سعی کرده با استفاده از این حربه هزینههای خود را کنترل کند؛ اما گمانهزنیهای کارشناسان جهانی حاکی از خبرهای بدی برای شرکتی است که چندین سال و به مدد بازار خاورمیانه رتبه دوم را به خود اختصاص داده بود.
شنیده میشود که این کمپانی در نظر دارد بیشتر از گذشته توان خود را در بازار ایران و کشورهای عربی صرف کند و در نظر دارد با بمبارانهای تبلیغاتی و کاهش قیمت در چند ماه آینده علاوهبر افزایش سهم در بازار تولیدات گذشته خود را هرچه سریعتر بفروشد. اما در این بین کارشناسان روزهای خوشی را برای سونی اریکسون در بازار ایران پیشبینی نمیکنند، چرا که به گفته آنها هم اکنون سامسونگ، الجی و اچ تی سی پس از نوکیا توانستهاند با عرضه مدلهای متنوع بسیاری از کاربران سونی اریکسون را به سمت محصولات خود جذب کنند. حال باید دید این قهرمان گذشته میتواند تا پایان سال یا حتی در سال آینده به رتبه گذشته خود نزدیک شود یا ...
منبع : دنياي اقتصاد
حالا باز اگه منابعی که قبلا خوندم رو پیدا کردم میزارم ..
pulp_152
06-11-2009, 22:46
ببین دوست عزیز داری میبریو میدوزی برایه خودت.
من قبول دارم بیشترین فروش نوکیا تو بازار جهان سوم هست.
ولی یچیزه دیگه ام که هست اینه که شما مطمعن باش هرجایی که فکر کنی بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم.
ببین منم رویه برند خودم تعصب دارم و اینم از پستام پیداست ولی شما علاوه بر تعصب پستاتون (تویه اینجا . جاهایه دیگه نه)کاملا از رویه تعصب بیجاست و جز جرو بحث چیزه دیگه ای به وجود نمیاره.
حرف منم همینه ! بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم. ... بازار فروش نوکیا جهان سومه که باعث تفاوت سهمش با سامسونگ شده وگرنه فروش بیشتر سامسونگ در قسمت های پیشرفتس و کلی منبع هم قبلا در موردش خونده بودم ولی ایا خودت میتونی خبرهایی که قبلا خوندیو با ذکر منبع بیاری ؟ حداقل باید یه روز دنبالش باشی که خوب منم سعی میکنم
خوب این طومار الان چه ربطی به فروش نوکیا تو کشور های جهان سوم داره ؟:27:
pulp_152
06-11-2009, 22:51
یه مطلب هست که حتما میدونید ولی بازم بگم شاید یادت رفته.
ببین من صفحه این گوشی رو تست کردم و از این نظر خیالم راحته.
دوستمون علی این گوشیرو داره و به داشتنشم افتخار میکنه چون حقیقتا گوشیه کاملی حالا من نمیدونم اخه چه مشکلی با این گوشی داره که بیاد یه مطلبو الکی بنویسه .
وقتی خودش داره و میگه اینتوری هست دیگه من نمیدونم شما حرفتون چیه؟
به تاپیک ربط نداره ! ولی بنده برای اثبات حرفم هم فیلم از یوتوب دارم هم عکس از نینجا که تو تاپیک خود گوشی گذاشتم و هم عکسهای زیاد دیگه که با گوشیهای دیگه زیر نور افتاب مقایسه شده ... ولی با این حال با این همه مدرک ایشون میگن که زیر نور افتاب عملکرد خوبی نداره ... حالا به نظر شما کی تعصب داره ؟ تعصب با دفاع فرق میکنه توجه کنید .. دفاعی که درست باشه چه ایرادی داره ؟
total_overdose
06-11-2009, 22:53
حرف منم همینه ! بیشترین بازار سامسونگ اونجاست نوکیا هم اونجا به همون مقدار حالا کمی کمترو بیشتر وجود داره + بازار جهان سوم. ... بازار فروش نوکیا جهان سومه که باعث تفاوت سهمش با سامسونگ شده وگرنه فروش بیشتر سامسونگ در قسمت های پیشرفتس و کلی منبع هم قبلا در موردش خونده بودم ولی ایا خودت میتونی خبرهایی که قبلا خوندیو با ذکر منبع بیاری ؟ حداقل باید یه روز دنبالش باشی که خوب منم سعی میکنم
سلام
ببین حاج محمد شما اگه همون اول این حرفو میزدید این تاپیک 3تا صفحه جلو نمیرفت:31:
شما جوری گفتی بازار سامسونگ ماله کشورهایه پیشرفتست و هرچی آدم بدبخت هست تو جهان سوم میره نوکیا میخره:31: که لا اقل من برداشتم اینجوری شد.
در ضمن میفهمم چی میگه در رابطه با مدرک آخه آدم روزی صدتا جا میره تو اینترنت و یاد آدم نمیمونه.
total_overdose
06-11-2009, 22:55
به تاپیک ربط نداره ! ولی بنده برای اثبات حرفم هم فیلم از یوتوب دارم هم عکس از نینجا که تو تاپیک خود گوشی گذاشتم و هم عکسهای زیاد دیگه که با گوشیهای دیگه زیر نور افتاب مقایسه شده ... ولی با این حال با این همه مدرک ایشون میگن که زیر نور افتاب عملکرد خوبی نداره ... حالا به نظر شما کی تعصب داره ؟ تعصب با دفاع فرق میکنه توجه کنید .. دفاعی که درست باشه چه ایرادی داره ؟
من که به دیده خودم و علی ایمان دارم.
بنظرم شما بزار فیلم آقا علی رو هم ببین بعد نتیجه گیری کن.:46:
ali racer
06-11-2009, 22:56
شما صبر کن تا فردا الان ساعت 11 است دسترسی به خورشید ندارم:31::31:
فردا برات فیلم میگیرم خوبه ؟
منم هنوز برام ثابت نشده:27:
پالپ عزیز میشه توضیح بدین چه ربطی داره به آمار فروش در کشور های جهان سوم ؟؟
pulp_152
06-11-2009, 22:56
ای خدا شما ولش کن .. همین خود علی زمانی که n97 داشت میومد برداشت گفت بازار اول n97 ایرانه و خودم هم قبلا خوندم که بازار اول نوکیا کشورهای درجه 2 و 3 هستن از لحاظ پیشرفتگی و بعد میره کشورهای دیگه و اگه یکم در جریان باشی میدونی که معمولا برندها محصولاتشون رو اول میفرستن جاهایی که میدونن فروش بیشتری دارن و بعد میفرستن به کشورهایی که فروش کمتری دارن ..
ali racer
06-11-2009, 23:02
ای خدا شما ولش کن .. همین خود علی زمانی که n97 داشت میومد برداشت گفت بازار اول n97 ایرانه و خودم هم قبلا خوندم که بازار اول نوکیا کشورهای درجه 2 و 3 هستن از لحاظ پیشرفتگی و بعد میره کشورهای دیگه و اگه یکم در جریان باشی میدونی که معمولا برندها محصولاتشون رو اول میفرستن جاهایی که میدونن فروش بیشتری دارن و بعد میفرستن به کشورهایی که فروش کمتری دارن ..
عزیزه جان این نمیشه مدرک
مدرک بنما:31:
ضمنا اگه از علی منظورت منم من اصلا 97 نداشتم 3 تا گوشی قبلی ام
هم78 82 و امنیا اچ دی سامسونگ بود
mamad6280
06-11-2009, 23:07
من الان لینک معتبر ندارم
اما طبق شنیده هام همین الان تو ایالات متحده سامسونگ بیشترین فروش رو داره و نوکیا هیچ جایگاهی نداره(فقط تو ایالات متحده)
البته به نظرم این هیچ چیز رو نشون نمیده و نظر من اینه که نه نوکیا و نه سامسونگ مستحق این جایگاهی که الان دارن نیستن و فقط به خاطر خلا تولید کننده های مستقل اینطور واسه خودشون جولان میدن(همون خلایی که مک و اندورید تا حدودی تونستن پرش کنن)
اما واقعیت اینه
خودم هم قبلا خوندم که بازار اول نوکیا کشورهای درجه 2 و 3 هستن از لحاظ پیشرفتگی و بعد میره کشورهای دیگه و اگه یکم در جریان باشی میدونی که معمولا برندها محصولاتشون رو اول میفرستن جاهایی که میدونن فروش بیشتری دارن و بعد میفرستن به کشورهایی که فروش کمتری دارن ..
خوب همینجایی که خوندی کجاس ؟
N97 اولین بازارش ایران نبود ! جزو بازار های اولش بود که میشد پیش خریدم کرد ! این یه کار خوب از طرف نوکیا بود که 97 رو به طور همزمان در چند کشور وارد بازار کرد
(فقط تو ایالات متحده)
دوست عزیز من شنیده بودن آیفون بازار امریکا رو تسخیر کرده که !
pulp_152
06-11-2009, 23:10
خوب همینجایی که خوندی کجاس ؟
N97 اولین بازارش ایران نبود ! جزو بازار های اولش بود که میشد پیش خریدم کرد ! این یه کار خوب از طرف نوکیا بود که 97 رو به طور همزمان در چند کشور وارد بازار کرد
بگردم اگه پیدا کردم میارم ... پیدا هم نکردم یا حرفمو قبول میکنید یعنی بهم اعتماد میکنید یا اینکه قبول نمیکنید ...
pulp_152
06-11-2009, 23:11
دوست عزیز من شنیده بودن آیفون بازار امریکا رو تسخیر کرده که !
تو گوشی های با سیستم عامل .. الان پالم .. بلک بری ... و ایفون .. و کمی سامسونگ هستش .. ولی بدون سیستم عامل دست سامسونگه
ali racer
06-11-2009, 23:12
من الان لینک معتبر ندارم
اما طبق شنیده هام همین الان تو ایالات متحده سامسونگ بیشترین فروش رو داره و نوکیا هیچ جایگاهی نداره(فقط تو ایالات متحده)
البته به نظرم این هیچ چیز رو نشون نمیده و نظر من اینه که نه نوکیا و نه سامسونگ مستحق این جایگاهی که الان دارن نیستن و فقط به خاطر خلا تولید کننده های مستقل اینطور واسه خودشون جولان میدن(همون خلایی که مک و اندورید تا حدودی تونستن پرش کنن)
اما واقعیت اینه
ممد باید به توام گیر بدیم که مدرک ؟:31:
تو ایالات متحذه هنوز شرکت های امریکایی (موتو و بلک بری و اپل) سهم همده بازار رو در دست دارن
برو تو آرنا سرچ کن خبرش ماه یکی دو ماهه پیشه
دلیلش هم فروختن گوشی بصورت کانترت و اقساطی بصورت لاک هستش
نمونه اش همین آیفون
ali racer
06-11-2009, 23:14
بگردم اگه پیدا کردم میارم ... پیدا هم نکردم یا حرفمو قبول میکنید یعنی بهم اعتماد میکنید یا اینکه قبول نمیکنید ...
دوست من شما اول این تیکه رو مدرک بیار که قرمز کردم
باقی باشه واسه بعد
همچنان منتظریم:46:
ali racer
06-11-2009, 23:20
خوب این منبع نداره ؟
یا میخوای بازم یه متن بی ربط بزاری عزیز من !
به نظر من آدم با تعصب به هیچ جا نمیرسه ! پس خواهشا" بیخیال شو
میلاد جان
عصابی نشو این دوستمون پسر خوبیه:31:
فقط عشق به سامسونگ بد جوری هواییش کرده:27:
من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم چون مدرکی در کار نیست والا تا الان رو میشد !:27::27::27:
شاد باشین
ضمنا فردا منتظر فیلم جواب ندادن امنیا اچ دی زیر نور خورشید باشین
ما که مثل بعضی نیستیم الکی پست بدیم:27:
SAEED_BARCELONA
06-11-2009, 23:22
اصلا همه این حرفا به کنار. چرا شما فن بوی های سامی اینقدر اصرار دارید بزنید تو سر خودتون که جهان سومی هستید
همین امیر ( هیچ وقت یادم نمیره حرفش) البته اون موقع مثل الان ساکت نبود روزی 200بار بن میشد گفت:
سونی اریکسون مال شما جهان سومی هاست!!!!!!
بابا انصاف داشته باشید چون شما سامی میخرید پیشرفته و بقیه عقب افتادن؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرفروش ترین گوشی های سال 2009 شمال اروپا
1. (1)
Apple iPhone 3G
2. (2) Nokia 5800 XpressMusic
3. (-) HTC Touch HD
4. (5) Nokia 3109/3110 Evolve
5. (9) Nokia 6700
6. (10) Samsung B2100
7. (3) Nokia N97
8. (4) Nokia 6303 Classic
9. (6) Nokia E51
10. (7) Nokia 6300/6300i/6301
SAEED_BARCELONA
06-11-2009, 23:25
کلا آمریکا و ژاپن قضیشون جداست. نه دیدن بزرگترین بازارهای جهان رو دارن هر وسیله ای رو قبول نمیکنن. برای ژاپن که میرن چیزایی میزنن که اصلا هیچ جای دیگه پیدا نمیشه آمریکا هم طرفدار برندهایی هستن که بقیه جاها زیاد طالب نداره مثل بلک بری (خودشونو خفه میکنن اینجا با 1100 هم عوض نمیکن ملت
pulp_152
06-11-2009, 23:28
میلاد جان
عصابی نشو این دوستمون پسر خوبیه:31:
فقط عشق به سامسونگ بد جوری هواییش کرده:27:
من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم چون مدرکی در کار نیست والا تا الان رو میشد !:27::27::27:
شاد باشین
ضمنا فردا منتظر فیلم جواب ندادن امنیا اچ دی زیر نور خورشید باشین
ما که مثل بعضی نیستیم الکی پست بدیم:27:
شما اگه متنای بالارو بخونی دیگه هی تکرار نمیکنی منبع
در مورد فیلم هم نیازی هم به فیلم نیست ... قبلا چندین تا دیده شده و چیز ثابت شده نیاز به اثبات دوباره نداره ..
گفتم که میگردم منابع رو میارم ولی فکر نمیکنم برای گفتن هر حرفی نیاز به یک اسم : gsm arena باشه تا به شما ثابت بشه وگرنه هیچ شخصی نباید پست بزنه تو این فروم و فقط باید اخبار با منبع بده .. .
یه تجزیه تحلیل کوچیک نشون میده کشور جهان سومی مثل ایران نه توش ال جی زیاده نه سامسونگ و بازار اول فروش نوکیا هم ایرانه و دست اکثر مردم هم نوکیاست پس گوشیهای سامسونگ کجا فروخته میشه ؟ بله جواب اینجاست کمپانی های at&t و اسپرینت و ... بای تا های
S A M S U N G
06-11-2009, 23:29
همین امیر ( هیچ وقت یادم نمیره حرفش) البته اون موقع مثل الان ساکت نبود روزی 200بار بن میشد گفت:
به منه :دی
چه حافظه ائی داره :دی این نشون دهنده علاقت به سامسونگه :دی
من همیشه ساکت بودم :دی
راستی در مورد تاپیک : این نوکیا آدم بشو نیست :دی فکر کرده همه جا ایرانه :دی
مخلصیم .
pulp_152
06-11-2009, 23:32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپرفروش ترین گوشی های سال 2009 شمال اروپا
1. (1)
Apple iPhone 3G
3. (-) HTC Touch HD
5. (9) Nokia 6700
6. (10) Samsung B2100
7. (3) Nokia N97
9. (6) Nokia E51
غرب اروپا مهمه که پیشرفته ان
من الان لینک معتبر ندارم
سلام
خدمت دوستان در مورد حرف این دوستمون لینک لازم نداره
گوشیهایی که با کد سامسونگ میده بیرون مثه FLIGHT مثه MYTHIC و I910 (که اسم کدیشو یادم نیست ) و دهها مدل از این
گوشیها
برای آمریکا ساخته شده و اپراتورهای AT&T و T MOBILE ارایه میدن این مطلبو میرسونه که سامسونگ مثل موتو و
اپل در اون کشور تقاضا برای خرید این جور گوشیها بالاست
یه مثال دیگه
فروش 10 میلیونی استار
5 میلیون در اروپا ..........2 میلیون در آمریکا
1 میلیون در چین
1 میلیون در کشورهای مشترک المنافع و
اون 1 میلیونو دقیق نمیدونم
در مورد نوکیا تو اروپا فروشش بالاست اما در آمریکا هیچ حرفی واسه گفتن نداره
ببخشید الان سوئد کشور عقب افتاده هستش؟؟؟
فلاند ، نروژ ، شامل آلمان هم وو.. میشه
SAEED_BARCELONA
06-11-2009, 23:35
چه حافظه ائی داره
میخوای بگم تو جبهه ما کیا بودن تو جبهه شما کیا؟
میخوای بگم چه مقایسه ای میکردید؟ میگفتید d600 بهتر از k800ـه که بهترین کمرافونه 2006 شده بود!!!!!!
مهیار که دیگه دمش گرم. شما الان بازنشسته شدید نیروی جدید آوردید:دی
pulp_152
06-11-2009, 23:36
بله اروپا هم نوکیا فروش داره ولی کجاهای اروپا ؟ شرق اروپا و شمال و با توجه به نسبت سهمی که از بازار موبایل داره یه نگاه بندازی میبینی این سهمرو از فروش تو کشورهای جهان سوم یا درجه 2 بدست اورده و سهم کمی از بازار کشورهای اروپایی داره مثلا بازار امرکیا یا ژاپن مگه کوچیکه ؟ امریکا خودش 400 میلیون فکر کنم جمعیت داره که کشور پیشرفته ای هم هست یا ژاپن ..
غرب اروپا مهمه که پیشرفته ان
:دی
دیگه داره جالب میشه !
ما هی هرچی میگیم شما حرف خودتونو میزنید !
pulp_152
06-11-2009, 23:38
ببخشید الان سوئد کشور عقب افتاده هستش؟؟؟
فلاند ، نروژ ، شامل آلمان هم وو.. میشه
اخه اگه قرار بود تو فنلاند و نروژ و غیره هم فروش نداشت که اونجا دم و دستگاه داره و ... دیگه هیچی .. فکر کنم یه شهر به اسم نوکیا هم تو فنلاند هست که همه چی نوکیاهه :31: بایدم بازار فروشش تو شمال با توجه به وجود فنلاند بره بالا
امریکا خودش 400 میلیون فکر کنم جمعیت داره که کشور پیشرفته ای هم هست یا ژاپن ..
آمریکا حدود 300 میلیون و ژاپن 150 میلیون نفر جمعیت دارن ! یعنی جمعشون حتی به 10% جمعیت جهان نمیرسه !
تازه تو آمریکا و ژاپن هم که بازار دست سامسونگ نیست که الکی روشون حساب میکنین :دی
hasanmotori
06-11-2009, 23:41
من از مجید جان درخاست میکنم اسم تاپیکو درست کنه
نوکیا از جاپون اخراج میشود نه خارج میشود :27:
قبول کنید تو ایران مردم بیشتر به قیافه و اسم اهمیت میدن
مثلاً وقتی میگی ان97 فک میکنن حالا چیه :27:
ولی مردم کشورای پیشرفته اینجوری نیستن
اگه اینجوری بود هیچ وقت مثلاً آیفون نمیتونست به اینجا برسه ...... فک کنید اوناهم مثه ایرانیا بدون هیچ تحقیقی هی میرفتن نوکیا میخریدن و اصلاً در مورد برندهای جدید تحقیق نمیکردن
نتیجه گیری :دی : حالا که ما مثه بقیه ایرانیا نیستیم و مثل کشورهای پیشرفته تو فروم فعالیت میکنیم باید مثه همون پیشرفته ها در مورد گوشی تحقیق کنیم و نتیجش این میشه که ما ها اصلاً نباید طرفدار نوکیا باشیم :دی :27:
نمیدونم بعضیا چجوری با اینکه روشن فکرن و تو فروم فعالیت میکنن بازم از نوکیا طرفداری میکنن :27:
(در یه کلام : افراد روشن فکر نباید دنبال گوشیهای خز برن ) :27:
ادیت : ما هم تا یه چیزی میگیم خلع درجه میشم ... کاربر فعال بودیم شدیم اخر فروم باز ..... یه درجه بیایم پایینتر معلوم نیست چی میشه !
به همین دلیل از مجید جان و سایر مدیرای عزیز از همین الان معذرت میخام
ali racer
06-11-2009, 23:43
چی شد ؟
خبری از مدرک نشد ؟؟:31:
S A M S U N G
06-11-2009, 23:45
لازم شد چندتا نکته رو اشاره کنم . :40:
پرفروش ترین گوشی های سال 2009 شمال اروپا
1. (1)
Apple iPhone 3G
3. (-) HTC Touch HD
5. (9) Nokia 6700
6. (10) Samsung B2100
7. (3) Nokia N97
9. (6) Nokia E51
به آپاچی خان . خوبی رئیس ؟ موتوئی هستی هنوز ؟ :دی
در مورد آمارت باید بگم این شرکت Krusell آمارش واسه خودش هستش . ببین این Krusell کیف و .... گوشی میسازه و آمارهائی که هر ماه میده بیرون از روی فروش همین چیزها هستش . تو لیستش هم سامسونگ هیچ وقت جائی نداشته چون سامسونگ بیشتر گوشیهائی که به لوازم چانبی احتیاج دارن خودش میزراه توی پکش .
پس این آمار فرت :دی
بیا خود سایت بدبخت هم اینو گفته که : :دی
Don’t forget to take in consideration that this list is based on the number of cases ordered from Krusell during the month of October 2009. It’s not an official worldwide list or anything of that sort
میخوای بگم تو جبهه ما کیا بودن تو جبهه شما کیا؟
میخوای بگم چه مقایسه ای میکردید؟ میگفتید d600 بهتر از k800ـه که بهترین کمرافونه 2006 شده بود!!!!!!
مهیار که دیگه دمش گرم. شما الان بازنشسته شدید نیروی جدید آوردید:دی
سعید یه بار دیگه هم بهت گفتم :دی پا رو دم شیر نذار :دی
ببین K800 به خاطر تنظیمات دوربین بهترین کمرافون سال 2006 شد نه کیفیت . 100 بار دیگه هم بگی بازم آمار تغییر نمیکنه .
مخلصیم .
به نظر من به انتخابای همدیگه اگر احترام بزاریم این بحثا پیش نمیاد
یکی نوکیا رو انتخاب میکنه یکی سامسونگو
چرا همدیگرو مسخره میکنین؟(البته خودتونو مسخره کردین):40:
pulp_152
06-11-2009, 23:50
آمریکا حدود 300 میلیون و ژاپن 150 میلیون نفر جمعیت دارن ! یعنی جمعشون حتی به 10% جمعیت جهان نمیرسه !
تازه تو آمریکا و ژاپن هم که بازار دست سامسونگ نیست که الکی روشون حساب میکنین :دی
امارت قدیمیه .. مهم جمعیت جهان نیست مهم جمعیت جهان پیشرفتس!
امارت قدیمیه .. مهم جمعیت جهان نیست مهم جمعیت جهان پیشرفتس!
اوکی
گیریم حرف تو درست
یعنی فقط آمریکا و ژاپن پیشرفته اند
روسیه و آلمان و ... تبخیر فرت دیگه :دی
pulp_152
06-11-2009, 23:58
اوکی
گیریم حرف تو درست
یعنی فقط آمریکا و ژاپن پیشرفته اند
روسیه و آلمان و ... تبخیر فرت دیگه :دی
جمعیت جهان مگه چقدره؟
پاکستان ب اینکه پیشرفته اس ولی مردم پیشرفته ای نداره
هند هم همینطور
کشورهای افریقایی به غیر از افریقایی جنوبی و چند تا کشور دیگه که تقریبا میشه 100 میلیون پیشرفت ه ان بقیشون همه بدون اطلاعاتن .. که سامسونگ بازار افریقای جنوبی رو هم از دست نوکیا گرفت ...
میمونه چند تا کشور اروپای غربی بعلاوه شرق اسیا .. یعنی کره و ژاپن و مالزی و تایلند ... که نوکیا تو هیچ کدومشون جایگاه خوبی نداره ..
حالا بازار پر فروش نوکیاها کجاهاست .. ایران ... امارات ... عربستان .. افریقا ... پاکستان .. افغانستان و فنلاند که مال خودشه بعلاوه چند تا از همسایه هاش و کشورهایی از این دست ...
pulp_152
07-11-2009, 00:05
همینجوری میگی و میری دیگه ؟ چین به اون بزرگی رو ندیدی ؟:دی
نوکیــا اگه جایگاه خوبی تو چین نداشت این همه گوشی مخصوص چین تولید نمی کرد ...
چرا اتفاقا چین هم قبول دارم .. کلا چین کشوریه که همه توش هستن .. مخصوصا سامسونگ و نوکیا ... اینو میتونی از مدل های تقلبی سامسونگ متوجه بشی و همینطور نوکیا ...
ولی چین هم تقریبا شامل همون کشورهای پیشرفته با مردمی نا اگاه میشه هر چند که از پاکستان و هند مردمش از اطلاعات روز اگاه ترند ... ولی هیچ وقت مردمش مثل ژاپن یا امریکا نبودند و نیستن و ادمای ساده بدون اطلاعات زیاد داره
چشم ..شب بخیر
total_overdose
07-11-2009, 00:09
طبق گفته ی محمدخان آمریکا و ژاپن پیشرفتن.
آمریکا رو من بحس نمیکنم ولی دیگه از ژاپن خبر دارم که اگه نوکیا اونجا سهمش خیلی کمه سامسونگ که دیگه هیچی .
اینو از رو این میگم که چنتا از بستگان اونجا هستن و طی دیدیارهای رسمی که باهاشون داشتم (چقدر ادبی شد:31:) متوجه شدم که نوکیا سهم اندکی داره اونجا.
ali racer
07-11-2009, 00:10
این همه پست دادین بالاخره
ما هر چی داد زدیم فریاد کشیدیم
تکلیف مدارک
این ادعایی که قرمز رو ندیدیم
منبعش چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:
pulp_152
07-11-2009, 00:12
طبق گفته ی محمدخان آمریکا و ژاپن پیشرفتن.
آمریکا رو من بحس نمیکنم ولی دیگه از ژاپن خبر دارم که اگه نوکیا اونجا سهمش خیلی کمه سامسونگ که دیگه هیچی .
اینو از رو این میگم که چنتا از بستگان اونجا هستن و طی دیدیارهای رسمی که باهاشون داشتم (چقدر ادبی شد:31:) متوجه شدم که نوکیا سهم اندکی داره اونجا.
مگه من گفتم سامسونگ تو ژاپن سهم داره ..؟
total_overdose
07-11-2009, 00:21
مگه من گفتم سامسونگ تو ژاپن سهم داره ..؟
ببخشید من فکر کردم گفتی.
پس الان فقط شد همین آمریکا دیگه؟:31:
اینم 10 تا پرفروش های بازار ژاپن
* Apple iPhone 3GS 32 GB
* Sharp SH-06A
* Panasonic 830P
* Sharp SH-05A
* NEC N-08A
* Sony Ericsson Walkman Phone Premier3
* Sharp SH-02A
* Casio W63CA
* Apple iPhone 3GS 16 GB
* Sharp SH001
pulp_152
07-11-2009, 00:24
من منتظرم از اول تاپیک حرفی که زدی رو ثابت کنی با منبع معتبر !!!
اگرم منظورت اینه که جوابی نداری
بهتره به جای استفاده از الفاظی که در حد یک کاربر فعال نیست(قفل کردی)
معذرت خواهی کنی و اشتباهت رو بپذیری !
نه این که از دایره ادب خارج بشی !
همچنان هم منتظر مدرکت هستیم !!!!:27::27::27:
ببین عزیز کسیکه خارج شد من نیستم :27: شما اگه یه کلمرو 50 بار تکرار نکنی یه بار هم که بگی کافیه و جوابتو تو همون پست اول دادم و وقتی تکرار پشت تکرار میشه یا جنبه کل کل داره یا اینکه میخوای چیزی رو ثابت کنی که معلوم میشه هدفت بالا بردن اطلاعاتت نیس ..پس اگه میخوای جواب بگیری برو همون چند تا پستی که جوابت رو دادم دوباره بخون .. اگه هم دوباره تکرار کنی به عقلت شک میکنم ... پس اینکارو نکن چون جوابتو نمیدم
S A M S U N G
07-11-2009, 00:25
با ژاپن شوخی نکنین .
شارپ کل بازار ژاپن رو در اختیار داره .
مخلصیم .
pulp_152
07-11-2009, 00:28
ببخشید من فکر کردم گفتی.
پس الان فقط شد همین آمریکا دیگه؟:31:
نه کشورهای غرب اروپا .. کره ... هنگ کنگ ... مالزی ... امریکا ... افریقای جنوبی و ... بیشترین فروشش تو این کشورایی از این دست هستش و برای امریکا و کره و اروپا شرکت هایی نظیر at&t و اسپرینت t-mobile و شرکت هایی از این دست مسئولیت فروش رو به عهده میگیرن
total_overdose
07-11-2009, 00:31
نه کشورهای غرب اروپا .. کره ... هنگ کنگ ... مالزی ... امریکا ... افریقای جنوبی و ... بیشترین فروشش تو این کشورایی از این دست هستش و برای امریکا و کره و اروپا شرکت هایی نظیر at&t و اسپرینت t-mobile و شرکت هایی از این دست مسئولیت فروش رو به عهده میگیرن
البته منم منظورم همون بیشترین فروشش بود.:46:
ali racer
07-11-2009, 00:34
ببین عزیز کسیکه خارج شد من نیستم :27: شما اگه یه کلمرو 50 بار تکرار نکنی یه بار هم که بگی کافیه و جوابتو تو همون پست اول دادم و وقتی تکرار پشت تکرار میشه یا جنبه کل کل داره یا اینکه میخوای چیزی رو ثابت کنی که معلوم میشه هدفت بالا بردن اطلاعاتت نیس ..پس اگه میخوای جواب بگیری برو همون چند تا پستی که جوابت رو دادم دوباره بخون .. اگه هم دوباره تکرار کنی به عقلت شک میکنم ... پس اینکارو نکن چون جوابتو نمیدم
هدف من فقط بالا بردن اطلاعاتم هستش
ماشالا شما که استاد هستی و کاربر فعالی
من بعنوان یه یوزر تو 7..8 صفحه خواستم منبعی که ربط داشته باشه به پست پایینتون ارایه بدین همین
عینا پست شما رو هم نقل میکنم
هر چی از ما خواستن بود
از شما انکار کردن:41:
شما بعنوان یه کاربر فعال مسلما باید به خواسته های دیگران بیشتر اهمیت بدین
نه این که در جواب درخواست منبه بگین قفل کردی !
چی شد پس منبع ؟؟؟؟
اگه میخواین جواب منو ندین پس حتما جوابی ندارین و منبعی وجود نداره و از روی هوا بوده
آقایی بیخیال شو وگرنه من تا صبح کل کره زمین رو لیست می کنم اینجا
pulp_152
07-11-2009, 00:36
منم منظورم همین بوده وگرنه سامسونگ تو ایران هم هست همینطور ال جی ولی بیشترین فروشاشون اینجا نیست بر عکس نوکیا و این مسئله میتونه بر عکس هم باشه .. امیدوارم سو تفاهم رفع شده باشه
ali racer
07-11-2009, 00:39
آقایی بیخیال شو وگرنه من تا صبح کل کره زمین رو لیست می کنم اینجا
ایشون بیخیال بشن من تا منبع این قسمت قرمز رو برام نگن تا صبح میپرسم
آقا منتظریم زود باش....
pulp_152
07-11-2009, 00:48
ایشون بیخیال بشن من تا منبع این قسمت قرمز رو برام نگن تا صبح میپرسم
آقا منتظریم زود باش....
خیلی خوب بابا چرا اینقدر جنجال بر انگیزی اینم مدرک ...
موبنا- شرکت کره ای " سامسونگ الکترونیک" بیش از 20 درصد از سهم بازار جهانی تلفن همراه را دراختیار می گیرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از " ای بی ان نیوزوایر" ، براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics ، انتظار می رود شرکت سامسونگ الکترونیک افزون بر 20 درصد از سهم بازار جهانی گوشی تلفن همراه را درنیمه دوم سال جاری از آن خود کند.
سامسونگ الکترونیک سهم خود را از بازار جهانی تلفن همراه از 16 درصد در سه ماهه اول به 19.3 درصد درسه ماهه دوم افزایش داده است.
با اینحال ؛ شرکت فنلاندی نوکیا در مجموعه دربازار جهانی تلفن همراه رتبه اول را دارد ولی شرکت سامسونگ الکترونیک در سه ماهه دوم سال جاری ، 25 درصد از سهم بازار ایالات متحده و اروپا را به خود اختصاص داده است.
شرکت سامسونگ الکترونیک در مدت یاد شده در بازار اروپا و ایالات متحده ، 22.2 میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است.
بنابراعلام سامسونگ الکترونیک ، میزان فروش این شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی رشد جهشی 12.3 درصدی داشته است
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25 درصد کی داشته ؟ زمانی که 19 درصد سهمش از بازار بوده و شرکت هایی نظیر اپل و پالم و بلک بری و غیره هم که تو اروپا و امریکا فعالیت میکنند ! و نوکیا و سونی و همه 75 درصد رو در اختیار داشتن .. حالا فروش زیاد سامسونگ کجاست و نوکیا کجاست ؟
ali racer
07-11-2009, 00:56
خب من هر چی فکر میکنم
نمیفهمم بیشتر شدن فروش سامسونگ چه ربطی به فروش بیشتر نوکیا در کشور های جهان سوم داره !:31:
خیلی خوب بابا چرا اینقدر جنجال بر انگیزی اینم مدرک ...
موبنا- شرکت کره ای " سامسونگ الکترونیک" بیش از 20 درصد از سهم بازار جهانی تلفن همراه را دراختیار می گیرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از " ای بی ان نیوزوایر" ، براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics ، انتظار می رود شرکت سامسونگ الکترونیک افزون بر 20 درصد از سهم بازار جهانی گوشی تلفن همراه را درنیمه دوم سال جاری از آن خود کند.
سامسونگ الکترونیک سهم خود را از بازار جهانی تلفن همراه از 16 درصد در سه ماهه اول به 19.3 درصد درسه ماهه دوم افزایش داده است.
با اینحال ؛ شرکت فنلاندی نوکیا در مجموعه دربازار جهانی تلفن همراه رتبه اول را دارد ولی شرکت سامسونگ الکترونیک در سه ماهه دوم سال جاری ، 25 درصد از سهم بازار ایالات متحده و اروپا را به خود اختصاص داده است.
شرکت سامسونگ الکترونیک در مدت یاد شده در بازار اروپا و ایالات متحده ، 22.2 میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است.
بنابراعلام سامسونگ الکترونیک ، میزان فروش این شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی رشد جهشی 12.3 درصدی داشته است
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
25 درصد کی داشته ؟ زمانی که 19 درصد سهمش از بازار بوده و شرکت هایی نظیر اپل و پالم و بلک بری و غیره هم که تو اروپا و امریکا فعالیت میکنند ! و نوکیا و سونی و همه 75 درصد رو در اختیار داشتن .. حالا فروش زیاد سامسونگ کجاست و نوکیا کجاست ؟
ضمنا بازم ربطی نداره به اصل موضوع که فروش سامسونگ تو ایالات متحده قراره بیشتر بشه !!
و فقط در حده پیش بینیه !:27::31:
براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics
ضمنا شما اصلا آماری از فروش نوکیا
ندارین
که میگین فروش نوکیا کمتر بوده
بازم بر حسب حدسه و از روی تعصب !:31::31:
منتظر مدرک موثق هستیم
از سایت موثق (نه موبنا !:2:) به همراه لینک !
علی جان یه سوال از شما داشتم
مگه فروش بالا توی کشورهای جهان سوم چیز بدیه؟
این نشون میده که اون برند تو اون کشورها جاافتادست و همه قبولش دارن
یکیش ایران
با این حرفتون معلوم میشه کشور خودتونو اصلا ............حساب نمیکنین.
ali racer
07-11-2009, 01:05
علی جان یه سوال از شما داشتم
مگه فروش بالا توی کشورهای جهان سوم چیز بدیه؟
این نشون میده که اون برند تو اون کشورها جاافتادست و همه قبولش دارن
یکیش ایران
با این حرفتون معلوم میشه کشور خودتونو اصلا ............حساب نمیکنین.
نه دوست من اصلا بحث جهان اول و سوم نیست
ایشون یه چیزی میگن من مخالفم و نظرم 180 درجه باهاشون فرق داره
واسه همین ازشون خواستم یه منبع ارائه بدن اگه حرفشون درسته(که البته نیست)
منبع ایشون شده یه سایت بی ارزش که البته آماراصلی اش تو خبرفقط پیش بینیه !!!
والا گوشیالان من سامسونگ هستش و اگه رو نوکیا تعصب داشتم سامسونگ نمی خریدم
این دوستمونم از اول نمی خواد قبول کنه حرفش غلطه هی کشش میده
mamad6280
07-11-2009, 01:05
خوب من لینکم رو پیدا کردم، البته ربطی به اون حرف که سامسونگ تو کشورهای پیشرفته بیشتر از نوکیا فروش کرده نداره
لینک نیویورک تایمز هست و معتبره، ضمن اینکه چون موضوع مربوط به پارسال هست برای همین منابع به زور گیر میان :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین آمار میگه که سه ماهه سوم 2008 ، سامسونگ تونسته تو ایالات متحده از موتو پیشی بگیره و تو آمریکا اول بشه
امسال با توجه به بدتر شدن وضع موتو و بهتر شدن سامسونگ احتمالا باز هم وضع به نفع سامسونگ تغییر کرده
نوکیا هم تو آمریکا رتبه پنجم فروش رو داره
بازم میگم اینها چیز خاصی رو نشون نمیده و اصلا آمار فروش کمپانی که 500 مدل تو سال تولید میکنه رو با یه شرکتی که مثلا 10 مدل تولید میکنه نمیشه مقایسه کرد و نتیجه گرفت که گوشی هاش بهترن یا بدترن
کلا از این بحث نتیجه ای در نمیاد، فقط جهت اطلاع خوبه
pulp_152
07-11-2009, 01:06
خب من هر چی فکر میکنم
نمیفهمم بیشتر شدن فروش سامسونگ چه ربطی به فروش بیشتر نوکیا در کشور های جهان سوم داره !:31:
ضمنا بازم ربطی نداره به اصل موضوع که فروش سامسونگ تو ایالات متحده قراره بیشتر بشه !!
و فقط در حده پیش بینیه !:27::31:
ضمنا شما اصلا آماری از فروش نوکیا
ندارین
که میگین فروش نوکیا کمتر بوده
بازم بر حسب حدسه و از روی تعصب !:31::31:
منتظر مدرک موثق هستیم
از سایت موثق (نه موبنا !:2:) به همراه لینک !
ای خدا کاش در مورد درساتم همین قدر کنجکاو بودی ... الان پروفسور میشدی نیازی هم به توضیحات من نبود :31:
ببین تو ایران و کشورهایی نظیر ایران .. ایفون .. پالم .. بلک بری و حتی Htc زیاد فروشی ندارن و دست کمتر کسی میبینی ... ولی تو اروپا و کشورهایی از این دست تقریبا همه برندها فعالیت میکنند در این زمان وقتی یه برند به تنهایی 25 درصد سهم بازار اون کشورهارو بدست میاره و بقیرو میده به اونها که مثلا ایفون تمام فروشش تو اروپا و امریکا هستش یا پالم و بلک بری و تقریبا اکثر گوشیهایی که حتی اسمشو نشنیدی و زیر نوکیا و سامسونگو برندهایی که میشناسی در سایت gsmarena میخونی تو اروپا وبا هم رقابت میکنن و با این حساب اگر سامسونگ 25 درصد رو داشته باشه بقیه بین اینها تقسیم میشه یعنی htc .. نوکیا .. سونی و اکثر اون برندهایی که میخونی ....
و حالا نوکیا چجوری اینقدر فروش میکنه کشورهایی نظیر ایران .. پاکستان .. امارات .. یمن که ایفون htc و سامسونگ کمتر هستن متمرکز میشه و سهم خودشو بالا میبره ... این کاملا قابل درکه و اگ نمیخوای بفهمی و هی دوست داری با یه عالمه توضیح و چند منبع از مله موبنا که به نقل از یه سایت دیگه صحبت کرده ... ! دیگه نمیتونم برات کاری بکنم و متاسفم
ali racer
07-11-2009, 01:11
ای خدا کاش در مورد درساتم همین قدر کنجکاو بودی ... الان پروفسور میشدی نیازی هم به توضیحات من نبود :31:
ببین تو ایران و کشورهایی نظیر ایران .. ایفون .. پالم .. بلک بری و حتی Htc زیاد فروشی ندارن و دست کمتر کسی میبینی ... ولی تو اروپا و کشورهایی از این دست تقریبا همه برندها فعالیت میکنند در این زمان وقتی یه برند به تنهایی 25 درصد سهم بازار اون کشورهارو بدست میاره و بقیرو میده به اونها که مثلا ایفون تمام فروشش تو اروپا و امریکا هستش یا پالم و بلک بری و تقریبا اکثر گوشیهایی که حتی اسمشو نشنیدی و زیر نوکیا و سامسونگو برندهایی که میشناسی در سایت gsmarena میخونی تو اروپا وبا هم رقابت میکنن و با این حساب اگر سامسونگ 25 درصد رو داشته باشه بقیه بین اینها تقسیم میشه یعنی htc .. نوکیا .. سونی و اکثر اون برندهایی که میخونی ....
و حالا نوکیا چجوری اینقدر فروش میکنه کشورهایی نظیر ایران .. پاکستان .. امارات .. یمن که ایفون htc و سامسونگ کمتر هستن متمرکز میشه و سهم خودشو بالا میبره ... این کاملا قابل درکه و اگ نمیخوای بفهمی و هی دوست داری با یه عالمه توضیح و چند منبع از مله موبنا که به نقل از یه سایت دیگه صحبت کرده ... ! دیگه نمیتونم برات کاری بکنم و متاسفم
من پرفسور نشدم ولی ماشالا شما باهوشی زود کاربر فعال شدی !:31:
ضمنا این حرف ها هم سند نمیشه عزیزم
سند و منبع معتبر بیار مثل جناب آپاچی !
با لینک از سایت های مرجع
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!!:27:
pulp_152
07-11-2009, 01:14
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
Rainy eye
07-11-2009, 01:18
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!.gif
جدی!؟؟!!؟ 3 صفحه از کجا مینویسی؟!!؟ منبع ومدرک داری؟!؟
زودتر من منتظرم!!!!!!!:دی
ali racer
07-11-2009, 01:19
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است تو میخوای کل کل کنی و بهم ثابت کنی که من اشتباه حرف زدم در حالی که کلی منطق و منبع میگه درسته .. اگه راضی میشی میگم حرف شما درسته ولی حداقل ! اینهارو داشته باش جای دیگه بر عکسش نکن
حرف شما یا درسته یا غلط !
اگه درسته خب واسش منبع موثق هست(که شما ارائه ندادی)
اگرم غلطه و شما مدرکی در درستی اش نداری چرا اینقدر بحث کردی و کشش دادی ؟
و تازه بعد 10 صفحه رسیدی به حرف من که اینطور نیست و پستت به کل غلط بوده....
بی خیال ادامه بحث به جایی نمیرسه من خودمم سامسونگ دارم!!! ایران هم متاسفانه جهان سومه !
البته زیر نور خورشید بصورت مستقیم هم خوانایی اش کمه
و فردا فیلمش رو براتون آپ لود میکنم
چون پست بی سند و مدرک نمیزنم.....
total_overdose
07-11-2009, 01:27
شب بخیر:31:
ببین حاج محمد ناراحت نشیا ولی بنظرم شما اولین پستی که اینجا دادین باعث شد این همه کل کل و حرف پیش بیاد.
من فکر میکنم شما زیادی از نوکیا حالا به هر دلیلی (سیاسی :21: یا اقتصادی)از برند نوکیا بدتون میاد ولی دلیلی نمیشه که اینجور شروع به کوبیدن این برند کنید آخه هر شرکتی تو هر رنج قیمتی گوشیهای خوب بد زیاد داره.
مثلا الان تو خونه ی ما 3 نفر تلفن همراه دارن که همشم خودم خریدم ولی باور کن به غیر از مال خودمم اون دوتا سامسونگ هستن چون موقع خرید دیدم که با این بودجه این مدل بهترینه.
موفق باشی دوست عزیز
اینم هایتک ها و اسمارت فون ها بازار US
10.HTC Touch Diamond
9. HTC Touch Pro
8. Palm Pre
7. T-Mobile G1
6. BlackBerry Storm
5. BlackBerry Bold
4. Apple iPhone 3G (8GB and 16GB versions)
3. BlackBerry Pearl (81xx series but not the Pearl Flip)
2. Apple iPhone 3GS (both 16GB and 32GB versions)
1. BlackBerry Curve (83xx series and 8900
)
ali racer
07-11-2009, 01:34
اینم هایتک ها و اسمارت فون ها بازار US
10.HTC Touch Diamond
9. HTC Touch Pro
8. Palm Pre
7. T-Mobile G1
6. BlackBerry Storm
5. BlackBerry Bold
4. Apple iPhone 3G (8GB and 16GB versions)
3. BlackBerry Pearl (81xx series but not the Pearl Flip)
2. Apple iPhone 3GS (both 16GB and 32GB versions)
1. BlackBerry Curve (83xx series and 8900
)
این 25 درصد سامسونگ کجاست پس ؟؟:31:
pulp_152
07-11-2009, 01:37
شب بخیر:31:
ببین حاج محمد ناراحت نشیا ولی بنظرم شما اولین پستی که اینجا دادین باعث شد این همه کل کل و حرف پیش بیاد.
من فکر میکنم شما زیادی از نوکیا حالا به هر دلیلی (سیاسی :21: یا اقتصادی)از برند نوکیا بدتون میاد ولی دلیلی نمیشه که اینجور شروع به کوبیدن این برند کنید آخه هر شرکتی تو هر رنج قیمتی گوشیهای خوب بد زیاد داره.
مثلا الان تو خونه ی ما 3 نفر تلفن همراه دارن که همشم خودم خریدم ولی باور کن به غیر از مال خودمم اون دوتا سامسونگ هستن چون موقع خرید دیدم که با این بودجه این مدل بهترینه.
موفق باشی دوست عزیز
شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
اپاچی جان ببخشید منابعتون اگر هم درست باشه ولی ربطی به بحث نداره .. مثلا شما میری اروپای شمالی میاری که حرف ما کشورهای پیشرفته بود نه درجه 2 اروپا .. یا ژاپن میاری ... و درکل بیشتر از اینکه نشون بده برندها چطور وضعیتی دارن ! بیشتر گوشی ها رو نشون میده خوب اپل یدونه 3gs مثلا داره یا 3g ولی سامسونگ 100 مدل داره که 10 مدل فروش خوبی داشته باشه میشه مقام اول مثلا... و منبع اقا محمد قابل اتکا تر هستش ...
total_overdose
07-11-2009, 01:41
[quote=pulp_152;4380696]شاید اینطوری باشه ولی اگر همون نوکیا گوشی بهتری بزنه از سامی خرابش نمیکنم مطمئن باش ولی وقتی هم گوشی بی کیفیت میزنه هم سیاست های خوبی نداره باید ازش طرفداری کنم ؟ دلیلی نمیبینم ...
اگه پیدا کردی به منم بگو.
نه عزیزم کسی نگفته طرفداری کن.
ماهم به همین دلایل طرفداری نمیکنیم.
منظور من این نیست که سامسونگ برند بدی هست و..
ولی هر برندی طرفدار خودش رو داره و نمیشه گفت فلان برن فقط تو جهان سوم هستش...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b.jpg
pulp_152
07-11-2009, 01:49
اا کی گفت فقط تو جهان سومه ؟!اشتباه متوجه شدید یا اگر گفتم عذر میخوام .. حداقل چند صفحه قبل از این نظر با توتال جان صحبت کردیم و چندین بار هم ذکر شد که منظورم فروش بیشترش با توجه به سهمش از بازارهای جهانی در چه کشورهایی هستش ...
دوستان شرمنده بحث خوبی بود شب بخیر
Rainy eye
07-11-2009, 02:17
این 25 درصد سامسونگ کجاست پس ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
شما لطفاً مدرکتونو ارائه کنید!!!!!!!:دی
ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!.gif
SAEED_BARCELONA
07-11-2009, 09:59
سعید یه بار دیگه هم بهت گفتم پا رو دم شیر نذار
ببین K800 به خاطر تنظیمات دوربین بهترین کمرافون سال 2006 شد نه کیفیت . 100 بار دیگه هم بگی بازم آمار تغییر نمیکنه .
کیفیت نداشت؟ لامصب عکس میگرفت در حد نیکون. چرا چشمتو به روی حقایق می بندی؟:دی
-------------------------
آقای توی صفحات 5 الی 7 دیدم گفتید ژاپن و آمریکا روی هم 400میلیون جمعیت داره و نوکسا سهمی ازشون نداره. احیانا نمی میخواید بگید همش دسته سامسونگه؟ بابا تو ژاپن که ببینن جنسی روش made in japan ننوشته یا حداقل اون برند ژاپنی نیست اصلا طرفش نمیرن.
سونی اریکسون همش گوشیایی در حد پشم بزنه تو ژاپن فروشش از نوکیا و سامسونگ و الجی بیشتر میشه:دس
hasanmotori
07-11-2009, 10:23
علی چه گیری دادیا !
ممد که مدرک اورد ....... تو پیشرفته ترین کشور جهان یعنی آمریکا سامسونگ اوله بعد نوکیا پنجمه دیگه مدرک از این واضحتر
آدم خودش باید یکم باید تفکر کنه دیگه .... نه اینکه مثلاً محمد رضا میگه فروش نوکیا بیشتر تو کشور های جهان سومه دقیقاً همین جمله رو بره تو اخبار پیدا کنه ..... خب وقتی میگن امریکا اینجوریه خودت فک کنی میبینی نوکیا خزه دیگه :27:
خودتم میدونی دیگه :27:
حالا که دیگه گوشی خز و ول کردی گوشی بسیار با کلاس !!! خریدی دیگه اون خزرو ول کن :دی
ای بابا چه گیری دادین اصلا سامسونگ بهتره ... خوبه ؟
ولی من باید این حرفو بزنــم ::دی
تو پیشرفته ترین کشور جهان یعنی آمریکا سامسونگ اوله بعد نوکیا پنجمه دیگه مدرک از این واضحتر
آیفون و بلک بری و ... دارن اونجا گل لگد می کنن :27:
mamad6280
07-11-2009, 13:33
طبق شنيده ها (الان نميتونم دنبال لينك بگردم ، ولي تو همون لينك قبلي كه گذاشتم هست) بلك بري چهارم نوكيا پنجم . آيفون ششم هستن تو ايالات متحده
سامسونگ و موتو و ال جي هم اول تا سوم
دلايلش هم تفسير ميخواد كه حسش نيست
karajwizard
07-11-2009, 13:41
تو امریکا apple ... black berry ..palm va samsung ... فروش بیشتری نسبت به بقیه دارند
به نظر شما Motorola که یه شرکت وطنی هستش فروش نداره؟؟؟
hasanmotori
07-11-2009, 13:42
ای بابا چه گیری دادین اصلا سامسونگ بهتره ... خوبه ؟
ولی من باید این حرفو بزنــم ::دی
آیفون و بلک بری و ... دارن اونجا گل لگد می کنن :27:
دیدی الکی میگیفتی مدرک مدرک :27:
مدرکم که اوردیم ولی نمیخای قبول کنی
دیدی الکی میگیفتی مدرک مدرک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
مدرکم که اوردیم ولی نمیخای قبول کنی
هنــوزم میگم ... :دی
یعنی موتورولا و بلک بری و آیفون ( با 30 میلیون فروش البته نه فقط در امریکا ) بعد از سامسونگ هستند ...؟؟؟؟
دست متعصب ها رو از پشت بستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
خســـته نباشید ...
hasanmotori
07-11-2009, 13:53
هنــوزم میگم ... :دی
یعنی موتورولا و بلک بری و آیفون ( با 30 میلیون فروش البته نه فقط در امریکا ) بعد از سامسونگ هستند ...؟؟؟؟
دست متعصب ها رو از پشت بستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
خســـته نباشید ...
همین چند روز پیش آمار فروش شرکتا اومد
سامسونگ 20 درصد
موتورلا 5 درصد
بلک بری و ایفونم که هیچی
ببین آیفون 1 گوشیه ... چطوری میتونه به اندازه کل گوشیهای سامسونگ فروش داشته باشه ؟!
موتورلا هم چند سال اخیر هیچ گوشیه درست حسابی نداشته
بلک بریم باز مثه آیفون ... تعداد گوشیاش انقدا زیاد نیست
شما خیلی بیشتر تعصب داری که مدرک معتبرم قبول نداری :27:
مثلاً این سایتو ببینین :
[qoute][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/quote]
best sellers بیشترش سامسونگه
امنیا 2 فروشش از آیفون 3gs تو اون سایت بیشتره
آقا الکی بحث نکنید... توی آمریکا Motorola و Black Berry بیشترین فروش رو دارن... (در طولانی مدت)
موبایل یه وسیله ایه که برای سلامتی مضره... پس برای چی باید الکی اینهمه پول خرجش کرد...؟؟؟ به جای اینکه اینهمه پول بدی به خاطر دوربین فلان مگاپیکسل و این و اون، میری پول میدی یه گوشی که فقط بتونی باهاش با آشنایان در ارتباط باشی میخری (Motorola) یا اگه برای کار به یه گوشی کاربردی نیاز داری میری یه Black Berry یا Apple میخری...این تفکر یه شهروند توی یه کشور پیشرفته س...
البته خوره تکنولوژی همه جا کشف میشه (اکثراً نسل جوون که سنشون که از 25 رد میشه اونام میرن تو فاز تفکر عام مردم)... این تفکر کلی در کشورهای پیشرفته س... به همین خاطره گوشیای الکی گرون نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون در کشورای پیشرفته فروششون کمه... اگه کسی دنبال یه گوشی پر امکانات بگرده مگه مرض داره Black Berry رو ول کنه بره سراغ محصولات ابتدایی نوکیا...؟؟؟ اکثریت مردمم که به گوشی ای بالاتر و بهتر از گوشیای ارزون Motorola نیاز ندارن... گوشیای HTC (دارای بیشترین حجم تولید Pocket PC در جهان) هم جنسای خوبی هستن و بازار خوبی توی آمریکا واسه خودشون جور کردن...!
در ضمن مردم باید بدونن که گوشی رو نباید نزدیک بدنشون نگه دارن... کیف دستی بهترین مکان برای نگهداری موبایله...
ولی توی ایران کاملاً 180 درجه متفاوته... از بچه شیرخواره تا پیرزن در حال موت همه دنبال چشم و هم چشمی و کلاس گذاشتن واسه همدیگه ن و هیچکدوم (مگر اینکه مجبور باشن) به گوشی زیر 500 هزار تومن راضی نیستن...!
ali racer
07-11-2009, 14:52
از قضا من هم قرمز میکنم
هم مدرک ارائه میدم
هم خودم فیلم میگیرم آپلود میکنم :27:که زیر نور خورشید 8910 عملکرد مزخرفی داره!!
ضمنا شما در مورد گوشی ای که نداری اظهار نظر نکنی بهتره
من از این دسته آدم های تازه به دوران رسیده نیستم
بیام
گوشی ای که خریدم چپ و راست ازش تعریف الکی کنم:27:
وایراداتش رو نگم !
جالب اینه که مورد شماتت کسانی قرار میگیرم که انگار وام دار سامسونگ هستند !:27::27:
pulp_152
07-11-2009, 15:21
از قضا من هم قرمز میکنم
هم مدرک ارائه میدم
هم خودم فیلم میگیرم آپلود میکنم :27:که زیر نور خورشید 8910 عملکرد مزخرفی داره!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا شما در مورد گوشی ای که نداری اظهار نظر نکنی بهتره
من از این دسته آدم های تازه به دوران رسیده نیستم
بیام
گوشی ای که خریدم چپ و راست ازش تعریف الکی کنم:27:
وایراداتش رو نگم !
جالب اینه که مورد شماتت کسانی قرار میگیرم که انگار وام دار سامسونگ هستند !:27::27:
حالا این فیلمو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین عکسارو هم ببین
و بعد این عکس رو هم ببین
فکر میکنی خیلی زرنگی؟! درستته همینطوره
اولا اون دوربینی که شما باهاش فیلم گرفتی انقد بد کیفیته که تو حالت طبیعی ! یعنی تو محیط بسته هم کیفیت قابل قبولی عکس مورد نظر نداشت و انگار 5310 نوکیا رو داری تو اون محیط نگاه میکنی در حالیکه کیفیت واقعیش که از جلو میبینی همین عکس بالایی هستش ...
مسئله دوم عکس بک گراندی هستش که انتخاب کردی که وقتی میری تو منو کاملا معلوم میکنه که عکسش خوب نیست و شما فکر کنم از عمد اون عکس رو انتخاب کردی که امیدوارم اینطور نباشه !
سومین مسئله در مورد اینه که خیلی خوب بود در کنار یه گوشی که خودت قبول داشتی میزاشتی معمولا گوشیهارو که با خودشون مقایسه نمیکنن با یه گوشی دیگه مقایسه میکنن ...
مسئله بعدی هم اینه که بنده و امثالهم بهشون همه چیز ثابت شده ! و غیر از این فیلم حداقل 10 تا فیلم دیگه در این رابطه در کنار گوشیهای مختلف دیدم ... و از جلو هم دیدم و واقعا اگر یکم مراعات کنی دیگه این مشکلات پیش نمیاد که مجبور بشم بهت تذکر بدم که اطلاع رسانی به اشتباه نکنی
ببین چه گردو خاکی کرده این تاپیک الحق که آدم های.......هستید:2:
من فکر میکنم یک دلیلش اینکه شرکت سونی اریکسون توی ژاپن هم هست و محصولاتی مختص خودش میزنه و امکانات نجومی با قیمت ارزون داره که نیازی به خرید گوشی اجنبی نیست
ali racer
07-11-2009, 17:53
من بحثی ندارم دیگه
فیلم واضحه
ضمنا اون عکس ها زیر تابش مستقیم خورشید نیستند
کسی که خودش رو بخواب زده رو نمیشه بیدار کرد :27: خود سامسونگ هم اعلام کنه ایراد داره
به سامسونگ میگی اشتباه میکنی :27::27:
بحث با آدم بی منطق همینه
pulp_152
07-11-2009, 17:57
من بحثی ندارم دیگه
فیلم واضحه
ضمنا اون عکس ها زیر تابش مستقیم خورشید نیستند
کسی که خودش رو بخواب زده رو نمیشه بیدار کرد :27: خود سامسونگ هم اعلام کنه ایراد داره
به سامسونگ میگی اشتباه میکنی :27::27:
بحث با آدم بی منطق همینه
اها پس منظورت اینه که گوشی رو مثل اینه کنی زیر نور خورشید که خورشیدو توش ببینی بله حرف شما درسته !... ولی بنده تا حالا ندیدم هیچ جایی چنین کاریو بکنن و چنین ملاکیو قرار بدن و بعد بگن زیر نور خورشید افتضاح عمل کرده ... کسی دیده ؟ بیاد بگه
S A M S U N G
07-11-2009, 17:58
علی بیا منو تو بریم COD بزنیم :دی حالش بیشتره :دی به این سعیدم بگو بیاد اگه سیستم هندلیش کشید :دی
مخلصیم .
SAEED_BARCELONA
07-11-2009, 19:10
به این سعیدم بگو بیاد اگه سیستم هندلیش کشید
منظورت منم؟ بابا من pc باز نیستم. ولی cod رو پایم. بزار بازیم فردا پس فردا برسه اسکرین شات برات میزارم زندگی کنی!!!
pulp @
بابا تو دیگه کی هستی. این علی خیلی پیشرفتس که الکی با چشم بسته نمیگه گوشیه من بهترین گوشیه دنیاست. بیخیال بابا
600تومن پول بده بابت گوشی بعد بیاد ایراداتشم بگه خیلی کار ردیفی انجام داده
تو حالا از روی چند تا عکس میگی نه تو که گوشی دستته اشتباه میکنی ولی من که چندتا عکس دارم درست میگم؟؟؟؟ ایول به ولت بابا
---------------------------
امیر برو 360 بگیر زندگی کن تا کی میخوای با موس وکیبورد بازی کنی؟ خجالت بکش جهان سومی:دی
Majid393
08-11-2009, 00:06
به دلیل اینکه تاپیک از موضوع اصلیه خودش خارج شد و به خاکی رفت؛ قفل میشه.
یه سری از پستها هم پاک شد. باقیشون هم همینجوری میمونه.
در صورتی که خبر جدیدی با منبع موثق و معتبر داشتید، تاپیک جدید ایجاد کنید.
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.