ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این سایت از چه سی ام اسی استفاده می کنه ؟

nastaran_far
01-11-2009, 16:00
سلام
من می خوام یه سایت درست کنم فقط برای معرفی محصولات یه فروشگاه و نه فروشش. چیزی حدود 200 قلم جنس وجود داره با دسته بندیهای مختلف.
یه سایتی رو دیدم که بیشتر اون مد نظرمه ، این سایت با چه ساختاری کار می کنه و چطور می تونم همچین چیزی رو برای خودم درست کنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه سری ویژگی می خوام داشته باشه مثلاً:
Advanced search: که یوزر بتونه بین مارک های مختلف از طریق یه منوی "دراپ- دان" جستجو کنه. تا اونجایی که می دونم باید از ماژول استفاده کنم ولی اینکه چه ماژولی نمی دونم؟! از "کاستوم پراپرتیز" استفاده کردم ولی فقط سرچ متنیش کار می کنه ولی مهم برای من سرچ از طریق "دراپ دان" هستش. چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟ و اینکه آیا کالاها باید در دیتا بیس وارد بشن یا نه برای هر کدوم فقط باید یه آرتیکل ساخته بشه؟ آیا همه قالبها ، سرچ به این شکل رو ندارن و باید با ماژول بهشون اضافه کرد یا قالب هایی هم هستن که این گزینه رو روی خودشون داشته باشن؟
می خوام نتایج جستجو رو به صورت لیست وار بهم نشون بده ،آیا باید از کامپوننت خاصی استفاده کنم؟
می خوام با کلیک روی هر گزینه اطلاعات مربوط به اون محصول رو با ترتیب خاصی بهم نشون بده آیا در اینجا باید برای هر محصول یه آرتیکل درست کنم یا باید از کامپوننت استفاده بشه؟
می خوام کاربر بتونه کامنت بگذاره ، باید از مازول استفاده کنم؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که تمام این خواسته های من مثلاً در قالب خاصی وجود داشته باشه؟
من کار با جوملا رو می دونم ،اگر بتونین منبعی بهم معرفی کنین که یه پروژه رو با جوملا راه اندازی کنه تا از طریق اون بفهمم که خواسته های خودم رو چطور باید پیاده کنم فکر می کنم کمک خیلی خوبی به من خواهد کرد

مرسییییییییییییی

nastaran_far
02-11-2009, 11:45
وااااااااااااای چه ابراز احساساتی ، چه همه جواب !!!

یعنی انقد سوالم سخت بود؟ :(

h_zaman06
02-11-2009, 16:41
نفهمیدم از چه cms ای استفاده میکنه ... اما میشه با جوملا دقیقا همچین چیزی رو در آورد .
برای اطلاعات بیشتر برو به سایت :mambolearn.com و ایجا مطرح کن

eimanpaladin
02-11-2009, 20:45
با سلام
بله دوستمون درست میگن فکر کنم جوملا باشه . میشه با جوملا ؛ میترا , مامیو یه همچین چیزی درست کرد .

nastaran_far
04-11-2009, 18:05
مرسی از راهنمایی

MaSoUd555
04-11-2009, 18:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید