PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان و برزرگان : برنامه صفحه کلید مجازی

karbon2010
01-11-2009, 13:25
با سلام
دوستان گرامی می خواستم بدونم کسی در مورد برنامه صفحه کلید مجازی همانند صفحه کلید مجازی ویندوز کار کرده است برای ارسال کلید به تمامی برنامه ها
با تشکر

Hamed-Beckham
01-11-2009, 13:42
با سلام
دوستان گرامی می خواستم بدونم کسی در مورد برنامه صفحه کلید مجازی همانند صفحه کلید مجازی ویندوز کار کرده است برای ارسال کلید به تمامی برنامه ها
با تشکر

سلام !
من که از ویژوال چیزی سرم نمیشه ولی از سایت های خارجی یکی واستون پیدا کردم !!

تستش نکردم !!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

ویرایش :

اینم پیدا کردم :

karbon2010
01-11-2009, 21:33
سلام
ممنون از شما دوست عزیز اما برنامه های ما هیچ کدام بدرد من نمیخوره اولی که معلوم نیست چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!
دومی هم خوبه اما من سورسش را نیاز دارم
برادران و استادان دیگه ای نیستند اظهار نظری بکنند کمکی نکته ای که بدرد ما بخوره

hk20
01-11-2009, 22:08
ممنون از شما دوست عزیز

VBYOFSKI
02-11-2009, 12:46
سلام.
یه نگاه به این بنداز. فقط مشکلش اینه که تنها توی ورد و پاور پوینت جواب میده. (مخصوص اونا نوشته شده.)

karbon2010
03-11-2009, 22:12
سلام
من می خواهم که تو همجا جواب بده دوستان کسی نیست کمک بکنند

VBYOFSKI
04-11-2009, 12:29
فکر کنم اگه یه نگاه به کداش بندازی بشه تنظیمش کرد که همه جا جواب بده.
خودمم یه نگا میندازم.

karbon2010
14-11-2009, 15:48
سلام
در همون نرم افزار ها جواب نمی ده چه برسه به جاهای دیگه من که نتونستم کاری بکنم لطفا شما یک نگاه عمیق تری بینداز شاید شما بتونی درستش بکنی

karbon2010
01-12-2009, 15:15
سلام
کسی از دوستان در مورد این مطلب اطلاعاتی نداره
من هنوز منتظرم

sinaaeeni
02-12-2009, 19:47
سلام دوست گرامی
سورس فایل کیبرد مجازی تقدیم میگردد .

karbon2010
03-12-2009, 00:38
سلام دوست عزیز و گرامی
از زحمتی که کشیدی ممنونم ولی متاسفانه برنامه شما قابل بهره برداری نیست یعنی اصلا کار نمی کنه بر فرض اینکه عیبش رفع بشه و به کار بیافته باز هم نمیشه ازش استفاده کرد شما برنامه صفحه کلید ویندوز را نگاه کرده اید که به چه روشی کار می کند
منظور اینجانب این بود که بتوان از این برنامه در تمامی نقاط ویندوز همانند صفحه کلید مجازی ویندوز و یا خود صفحه کلید (سخت افزار) استفاده نمود باز هم تاکید می کنم در تمام نقاط ویندوز نه مختص خود برنامه
بازهم ممنون از شما
منتظر جوابتون هستم

sinaaeeni
05-12-2009, 10:02
سلام دوست عزیز و گرامی
از زحمتی که کشیدی ممنونم ولی متاسفانه برنامه شما قابل بهره برداری نیست یعنی اصلا کار نمی کنه بر فرض اینکه عیبش رفع بشه و به کار بیافته باز هم نمیشه ازش استفاده کرد شما برنامه صفحه کلید ویندوز را نگاه کرده اید که به چه روشی کار می کند
منظور اینجانب این بود که بتوان از این برنامه در تمامی نقاط ویندوز همانند صفحه کلید مجازی ویندوز و یا خود صفحه کلید (سخت افزار) استفاده نمود باز هم تاکید می کنم در تمام نقاط ویندوز نه مختص خود برنامه
بازهم ممنون از شما
منتظر جوابتون هستم

سلام دوست گرامی
یه سورس دیگه تقدیم میگردد امیدوارم مورد استفاده قرار گیرد .

karbon2010
05-12-2009, 21:03
سلام به شما دوست عزیز و گرامی
از اینکه باز هم خودتان را به زحمت انداختید معذرت می خواهم اما متاسفانه این برنامه شما بدرد خارج از محیط خود برنامه نمی خوره
و فقط می توانم از ان در محیط برنامه استفاده نمود
بنده گفتم که برنامه همانند خود صفحه کلید مجازی خود ویندوز می خواهم که در تمامی نقاط میشه به راحتی از ان استفاده نمود
برای اینکه منظور من را بهتر درک کنید یک On-Screen Keyboard و Notepad باز کنید و از ان استفاده نموده و حال در اخر CTRL و s صفحه کلید مجازی را بزنید می بینید که notepad ذخیره میشود یا الت و شیفت را بزنید زبان عوض میشود یا کلید های دیگر

من امروز صبح مطلب شما خوندم و دیدم وقتی دیدم کسی حاضر نیست کاری بکنه برنامه قبلی که داشتم را موزد بررسی بیشتر قرار دادم و با مقدار ی ویرایش و تکمیل کدها تونستم تا حدودی این برنامه را تکمیل کنم

فایل exe این برنامه را قرار می دهم زمانی که کاملا تکمیل شد ان شاءا... همراه با سورسش خواهم گذاشت