ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيزده سال نشريه «گل‌آقا» در فضاي مجازي قرار گرفت.

saeedn70
01-11-2009, 13:23
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مؤسسه گل‌آقا در اين‌باره اعلام كرد: «نوزده سال پيش در چنين روزهايي (اول آبان ‌١٣٦٩) اولين شماره هفته‌نامه گل‌آقا منتشر و طنز معاصر ايران وارد مرحله جديدي از تحول و ظهور و بروز استعدادهاي جواني در عرصه طنز و کاريکاتور شد. گل‌آقا ‌١٣ سال هر هفته به صورت منظم روي دکه‌هاي روزنامه‌فروشي آمد و شرح اتفاق‌هايي که در اين سال‌ها بر گل‌آقا (اعم از شخص مقام گل‌آقايي و مجله‌اش) و گل‌آقايي‌ها گذشت، مثنوي هفتاد من کاغذ مي‌شود که با توجه به شرايط و امکاناتي که اين روزها به کار مطبوعاتي اختصاص دارد، تهيه نيم‌بندش هم به زحمت امکان‌پذير است! پس همکاران گل‌آقا دست به کار شدند و در صفحه‌هاي مجازي و در قالب وب‌نامه‌اي در سايت گل‌آقا به نشاني «
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مجموعه‌اي متنوع شامل: منتخبي از آثار طنازان گل‌آقايي، روي جلدهاي هفته‌نامه با موضوع سالگرد انتشار گل‌آقا، فيلم کوتاهي از مراحل انتشار هفته‌نامه گل‌آقا، آلبوم عکس مراسم سالگرد هفته‌نامه (با حضور هنرمندان و چهره‌هاي ادبي، سياسي و...)، وقايع مهم سال‌هاي انتشار هفته‌نامه در قالب سال‌شمار و مطالب خواندني و تصاوير ديدني ديگر تهيه کردند.

پس از تعطيلي نشريات گل‌آقا، سايت گل‌آقا همچنان به فعاليت خود ادامه مي‌دهد تا دوستداران حرف حق (از نوع دوکلمه‌يي و حسابي‌اش!) حداقل در فضاي مجازي مجالي براي خواندن و ديدن داشته باشند. چاپ هفته‌نامه گل‌آقا در حالي در سال ‌١٣٨١ متوقف شد که شعار روي جلد آن، مدتي قبل از تعطيلي از: «يک زبان دارم دو تا دندان لق / مي‌زنم تا زنده هستم حرف حق!» به: «...مي‌زنم تا مي‌توانم حرف حق!» تغيير پيدا کرده بود.»