ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تروجان IvI

enimonte
31-10-2009, 21:07
سلام.چند روزه سیستمم خراب شده بود ویندوز رو عوض کردم ولی دوباره خراب شد موقعی که درایوهای کامپیوتر رو باز میکردم یک عکس با اسم IVI.jpg میومد و سریع مخفی میشد و بعد روی درایو که کلیک میکردم auto play میشد و بعد هم فولدرهای مخفی نشون داده نمیشه. انتی ویروسم نود 32 و آپدیت 2009.10.31 است.با چی پاکش کنم؟:40:

teznade
31-10-2009, 22:10
ويندوز عوض كن بعد از عوض كردن روي هاردات و پارتيشنات كليك نكن فقط روي سي درام مي توني كليك كني بعد يه انتي ويروس بريز بعد از اسكن هاردت به غير از درايو ويندوز چون اونو تازه عوض كردي بقيه رو اسكن كن بعد ريست هله فقط خبرشو به من بده

picher_s
01-11-2009, 07:59
سلام

کسپر بنصب.

اگه درست نشد گزارش AVZش رو اینجا بزار.

enimonte
01-11-2009, 10:11
ويندوز عوض كن بعد از عوض كردن روي هاردات و پارتيشنات كليك نكن فقط روي سي درام مي توني كليك كني بعد يه انتي ويروس بريز بعد از اسكن هاردت به غير از درايو ويندوز چون اونو تازه عوض كردي بقيه رو اسكن كن بعد ريست هله فقط خبرشو به من بده

ویندوز رو چند روز قبل به خاطر همین مشکل عوض کرده بودم همین کارها رو انجام دادم درست شده بود منتها مموری گوشیم ویروسی بود دوباره زد پی سی رو آلوده کرد.دیروز بعد از اینکه پست رو گذاشتم برنامهwebroot spy sweeper رو نصب کردم مشکل auto play رفع شد ولی فایلهای مخفی نشون داده نمیشند.کاسپر رو نصب میکنم جواب رو میذارم.بازم ممنون:40:

picher_s
01-11-2009, 14:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

enimonte
01-11-2009, 20:28
دوست عزیز ممنونم مشکلم با برنامه ای که دادی رفع شد:40::40: