ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : REPORT GENERATOR

delphianddotnet
31-10-2009, 11:56
با سلام
میخوام یه REPORT GENERATOR با ابزار خود دلفی و نمایش نهایی گزارش با fAST باشه
من با نحوه طراحی مشکل دارم . به فرض مثال به نحوه vIEW ساختن در sQLSERVER نگاه کنید
که چطوری فیلد ها و جداول رو به جوین میکنه و در نهایت رکوردهای مربوطه رو نمایش میده ؟
اگه کسی تجربه ساخت rEPORT gENERATOR رو داره ممنون میشم که ما رو وراهنمایی کنه؟

moh_majdi
31-10-2009, 12:42
با سلام به شما دوست عزيز
من يه نمونه برنامه دارم كه كار خودمه.آدرس هم دارم.برات آپ مي كنم.
اينم مسيرش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشكلي بود مطرح كن.
به اميد ديدار

delphianddotnet
01-11-2009, 09:12
با تشکر از دوست عزیز.
اگه لطف کنی و exe برنامه رو هم آپ کنی ممنون میشم . آخه من اکثر کامپوننتها یی که شما استفاده کردی رو ندارم!

مرد مباح
01-11-2009, 18:23
ترجیح داره اگه کامپوننتهایی رو که استفاده کردی آپ کنی.
ولی اگه نشد اسماشون رو بگو من شاید داشته باشم و آپ کنم.

متاسفانه نتونستم برنامه شما رو ببینم. (نبود دلفی)

moh_majdi
02-11-2009, 18:38
با سلام به شما دوست عزيز و مرد مباح گل
من از كامپوننت lmd نسخه 7 و فست ريپ ورت نسخه 3.24 و يه كامپوننت تقويم شمسي و يه كامپوننت گمنام براي نگهداري history استفاده كردم.
البته كامل نيست و هنوز فرصت تكميل كردن فراهم نشده.
دو تا كامپوننت آخري رو آپ مي كنم به همراه exe برنامه.اون دوتاي ديگه كه فراوونه.
با سپاس از شما بخاطر توجه تون.
ضمنا تو سايت about.com ميتوني راهنمائي بيشتر بگيري.

به اميد ديدار

m_maj
02-11-2009, 18:46
سلام به شما دوستان عزيز
من 4 -5 سال قبل نام كاربري داشتم كه رمزش فراموشم شده بود و امروز يادم اومد بازيابيش كردم.
جواب اين پست رو با نام كاربري جديد دادم كه نياز به تائيد از طرف مديران داره.اگه تا فردا نشون داده نشد دوباره مي نويسمش.
به اميد ديدار دوباره.

m_maj
06-11-2009, 11:20
با سلام به همه
بازديد داره ولي دريغ از يه انتقاد
اينم يه نسخه ديگه كه قبل از نسخه معرفي شده بالا درست كردم و به نسبت كامل تره
به همراه ايجاد كننده گزارش
اينم آدرس واسه دانلود :

به اميد موفقيت همه جوانان عزيز اين مرز و بوم

delphianddotnet
07-11-2009, 13:38
با تشکر از دوستان
دوست عزیز moh_majdi برنامه شما روی یه جدول کار میکنه و و دوست دوم ما هم که زحمت کشیدن و برنامه خودشونو گذاشتن اما
اینو دقت داشته باشید که منظور من تنها یه جدول نیست که بخوام فیلدهای اونو کم و زیاد کنم و در نهایت از دیتای اونها گزارش تهیه کنم !
من از جدول شماره 1 2 فیلد و جدول شماره 2 2 فیلد ; حالا چطور ارتباط بین اونها رو من ایجاد کنم در صورتی که مستر دیتیل باشند و اگر یک رابطه چند به یک و یک به چند باشه چی ؟
حالا این تازه اولشه اگه یه ارتباط چند به چند باشه و یه جدول سوی هم بیاد وسط چی ؟
نوع ارتباط ها چی چطوری تعیین کنم : 1-اینر (که این یکی یه کم راحته) 2- رایت 3- لفت و در آخر فول جوین ؟

مرد مباح
08-11-2009, 17:14
دوست عزیز.
اگه برنامه شما فارسی باشه راه سختی در پیش داری. من خودم به زودی (فکر کنم کمتر از 1 ماه) به یک جایی از پروژه خودم میرسم که باید چنین بخشی توش ایجاد کنم. اگه زمان خیلی برات مطرح نیست، من بعد از اینکه ساختمش، برات آپ میکنم. شاید هم به صورت یک کامپوننت درآوردمش که راحتتر باشه.

شما باید از اصول کامپایلر (اگه نرم افزار خونده باشی میدونی چی میگم ولی من خودم رشتم چیز دیگس :31:) برای ساخت کدهای SQL استفاده کنی و بعد یک تیبل رو با اون کدها لود کنی و بعد به کمک یک برنامه ریپورت و بسته به تنظیمات درون برنامه اونا رو نشون بده.

m_maj
11-11-2009, 19:07
با سلام مجدد به شما دوستان عزيز و استاد گرام مرد مباح عزيز
خدمت شما عارضم كه هر دو نا نام كاربري مربوط به خودمه.از moh_majdi استفاده نمي كنم.
من اين برنامه رو بيشتر واسه دل خودم نوشتم و اكثريت كاربرد اون اين بود كه مي خوام شبيه Enterprise manager برنامه sql server بشه و دارم تكميلش ميكنم و ديدم يه گزارش گيري كم داره به همين خاطر از گزارش گيري فست ريپورت در كنارش استفاده كردم.يعني اصل نتيجه گيري من يه مدير بانك sql هست نه گزارش گير.وفكر كنم منظور شما دوست عزيز (delphianddotnet) بيشتر به گزارش گيري شرطي شبيه باشه.
فعلا يكم سرم شلوغه.يكم خلوت بشم نسخه جديدترش رو ميذارم واسه دانلود.
اين برنامه ايراد زياد داره و منتظر نظرات شما عزيران يا اصلاح اون هستم.
به اميد ديدار دوباره يا علي مدد.