ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شهرداری تهران

ZOHAA
31-10-2009, 10:13
سلام به دوستای گلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دنبال تبشیقات فراوان شما من بازم کار گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسیم دلش خواست مسخره کنه من کلا جنبم بالاس![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی سالن همایش و دومی هم سالن کنفرانس شهرداری تهرانه.
مثل همیشه در عرض 5 ساعت مدل سازی و متریال و نور و رندر!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که کارم و میبینید و نظر میدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی سن 36 تا t.v تعبیه شده (بالا. پایین.روبرو و دو طرف) که همشون هم زمان مثلا دریا رو به صورت متحرک نشون میدن.البته این انیمشن هم داره .چون وقتم خیلی کم بود3d اونی که میخواستم در نیومد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
31-10-2009, 10:23
ئه به به
کار جدید
خیلی خوب شده
5 ساعت زمان خیلی کمیه ولی خوب کار پولکیه دیگه همین زمان هم زیادیه
در کل جالب شده غیر از نور و متریالش

sarina_sh
31-10-2009, 10:29
به به ببین ضحا چه کرده همه رو دیبونه کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضحا خیلی قشنگ شده
کار اول رو بیشتر دوس داشتم
اگه روی نور هم کار کنی کارت کلی طبیعی تر میشه
موفق باشی

mali.sh
31-10-2009, 10:57
واقعا خوب شده خوشم اومد............. 5 ساعتم عالیه............ با مکس کار میکنی؟

ZOHAA
31-10-2009, 11:47
ئه به به
کار جدید
خیلی خوب شده
5 ساعت زمان خیلی کمیه ولی خوب کار پولکیه دیگه همین زمان هم زیادیه
در کل جالب شده غیر از نور و متریالش

ممنون شهاب از نظرت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم غیر از مدل سازی و نور و متریالش بقیش عالی شده!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به ببین ضحا چه کرده همه رو دیبونه کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضحا خیلی قشنگ شده
کار اول رو بیشتر دوس داشتم
اگه روی نور هم کار کنی کارت کلی طبیعی تر میشه
موفق باشی

با این کار زدنم خودمم دیوونه کردم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mi300000000 عسیسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا خوب شده خوشم اومد............. 5 ساعتم عالیه............ با مکس کار میکنی؟

آخراش دیگه این شکلی بودم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
با مکس و Vray ممنون اومدی کارمو دیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saaaraaa
31-10-2009, 12:24
پیشرفتت رو تبریک میگم عزیزم

کم کم باید به فکر شام باشی ضحی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی کارت خوب شده خوشحالم دومست جونم

کار بعدی حتما بترکونا ها...خب!؟
ها باریکلا

Codename 77
31-10-2009, 13:15
سلام .
ضحی خانوم ... من فقط یه سوال از Modeling داشتم ..... این نقاطی که مشخص کردم تو طرح اصلی هم همین طوری هستن ؟

ZOHAA
31-10-2009, 13:58
پیشرفتت رو تبریک میگم عزیزم

کم کم باید به فکر شام باشی ضحی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی کارت خوب شده خوشحالم دومست جونم

کار بعدی حتما بترکونا ها...خب!؟
ها باریکلا

چرا هر چی میشه باید شام بدم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه با کار بعدی خودم و میترکونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوس جون مرهبونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .
ضحی خانوم ... من فقط یه سوال از Modeling داشتم ..... این نقاطی که مشخص کردم تو طرح اصلی هم همین طوری هستن ؟

ممنون کارم ودیدی فقط یه چیزی.........میدونی..................م عسکتو نمیبینم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N O V A L I S
31-10-2009, 14:24
آفرین.. خیلی خوبه..
تو کار اول یه ایراد بزرگ هست!! اگه گفتی؟؟
(راهنمائی : آدم قطع بود؟؟ آها! مجبورید... خوب اشکال نداره)
بامپ سقف یه خرده زیاد شده.. به دیوارهام یه تکسچر پیچیده تر بدی بهتر میشه.. آجری، آکوستیکی، چیزی..

کار دوم هم خوب شده.. رنگ ها زنده تر از کار قبلی اند.. فقط پرسپکتیو سقف چرا زیر سوال رفته؟؟
خسته نباشی ضحی..

Borhan72
31-10-2009, 14:29
به به به... كار جديد...
آفرين ضحی جون...
خيلی عاليه...
خيلی حال كردم...
ولی 5 ساعت كمه... بيشتر كار كنی كار بهتری در مياد...
موفق باشی خانوم

Dark Kingdom
31-10-2009, 15:03
آفرین خیلی خوب شده . 5 ساعت که خیلی زیاده چی میگین شما ؟

amirala7
31-10-2009, 16:06
ایووول خیلی قشنگ شده .این گوشه های دیفار ها boolean هستش یا extrude ؟آخه خیلی تیز شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی بقول خودت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MB3d
31-10-2009, 16:24
خیلی خوب شده
بهترین قسمتشم آقا صلوات الله هستند که با عینک دودی واقعا خوش تیپ شده اند
ایشالا کارت مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره

simin-silver
31-10-2009, 18:14
خیلی خوب شده ضحا جان خسته نباشی
کارات همه صنعتین . پس رو معماری بیشتر وقت بذار
فاصله صندلی ها یکم زیاده . آدم میخواد تو گوش بغل دستیش حرف بزنه راحت نیست
شوخیدم :46:
خسته نباشی
بازم منتظر کارای قشنگت هستم :10:

tatuy
31-10-2009, 20:37
خیلی خوب شده روست عزیز
من که واقعا خوشم اومد
موفق باشید

saaaraaa
31-10-2009, 22:36
نیست حالا مدام شام و شیرنی میدی...دهه
هی میگم دهنم وا نشه...حیف که نمیشه اسپم داد وگرنه همینجا میگفتم که یه آبمیوه نمیدی چه برسه به چیزای دیگه.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو نورت کار کن دومست جانم

.................................................. ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......

omid1
31-10-2009, 23:59
برای من عکس ها بالا نمیان نمیدونم چرا
اما چون دوستان گفتن قشنگه حتما قشنگ شده دیگه
موفق باشی

zenoos
01-11-2009, 11:07
اینجا رو ببین

خیلی با حال شده:46:
خسته نباشی:10:

Warden
01-11-2009, 11:42
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووففففففففففففف

میگم لازمه به این ضحی بگی کار بذار می ذاره :دی

آفرین خیلی خوبه ......... من حال کردم

شام یادت نره :دی

partnon
01-11-2009, 11:57
خیلی جالب شده .
خسته نباشید

ZOHAA
01-11-2009, 12:57
آفرین.. خیلی خوبه..
تو کار اول یه ایراد بزرگ هست!! اگه گفتی؟؟
(راهنمائی : آدم قطع بود؟؟ آها! مجبورید... خوب اشکال نداره)
بامپ سقف یه خرده زیاد شده.. به دیوارهام یه تکسچر پیچیده تر بدی بهتر میشه.. آجری، آکوستیکی، چیزی..

کار دوم هم خوب شده.. رنگ ها زنده تر از کار قبلی اند.. فقط پرسپکتیو سقف چرا زیر سوال رفته؟؟
خسته نباشی ضحی..

راس میگی چه اشکال بزرگی!!!ولش کن نقص فنیه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه وقت داشتم رو متریلا کار میکردم که کار این وضعی نبود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی خودم پرسپکتیو و فنا کردم. آخه میخواستم زاویش عین عکس در بیاد!
ممنون دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به به... كار جديد...
آفرين ضحی جون...
خيلی عاليه...
خيلی حال كردم...
ولی 5 ساعت كمه... بيشتر كار كنی كار بهتری در مياد...
موفق باشی خانوم

به به آقا برهان...
مرسی اومدی کارم و دیدی
ممنون از تعریفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما بهتر میشد وقتم بیشتر بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفرین خیلی خوب شده . 5 ساعت که خیلی زیاده چی میگین شما ؟

ایووول خیلی قشنگ شده .این گوشه های دیفار ها boolean هستش یا extrude ؟آخه خیلی تیز شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی بقول خودت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره همون boohean . راس میگی تیز شده
یه دنیا ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوب شده
بهترین قسمتشم آقا صلوات الله هستند که با عینک دودی واقعا خوش تیپ شده اند
ایشالا کارت مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره

آره دیگه میدونی من که تو این دنیا دل خوشیم فقط رضایت آقاس!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوب شده ضحا جان خسته نباشی
کارات همه صنعتین . پس رو معماری بیشتر وقت بذار
فاصله صندلی ها یکم زیاده . آدم میخواد تو گوش بغل دستیش حرف بزنه راحت نیست
شوخیدم :46:
خسته نباشی
بازم منتظر کارای قشنگت هستم :10:

عمدا اینجوری چیندم دیگه تو همایش که آدم نباید تو گوش بغل دستی حرف بزنه!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوب شده روست عزیز
من که واقعا خوشم اومد
موفق باشید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو هم موفق باشی.
راستی جدیدا کار کم میزاری ها.فک نکن حواسم نیس! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نیست حالا مدام شام و شیرنی میدی...دهه
هی میگم دهنم وا نشه...حیف که نمیشه اسپم داد وگرنه همینجا میگفتم که یه آبمیوه نمیدی چه برسه به چیزای دیگه.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو نورت کار کن دومست جانم

.................................................. ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......

من چیکار کنم شام دادن من یا میفته تو ماه رمضون یا منتقل میشه خونه تو!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم دوس جان رو همه چی کار میکنم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من عکس ها بالا نمیان نمیدونم چرا
اما چون دوستان گفتن قشنگه حتما قشنگ شده دیگه
موفق باشی

میزارم تو پروفایلت.مرسی اومدی نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا رو ببین

خیلی با حال شده:46:
خسته نباشی:10:

مرسی دوست خوبم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووففففففففففففف

میگم لازمه به این ضحی بگی کار بذار می ذاره :دی

آفرین خیلی خوبه ......... من حال کردم

شام یادت نره :دی

چه جوی دادی فرهاد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خودت خوبه!
من به هیشکی شام نمیدم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از نظرت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

partnon
01-11-2009, 15:27
از مدلهای اماده استفادخ میکنی یا خودت میسازی؟
دلیل انتخاب رنگ دیوارها تو این فضا چی بود؟
مجددا خدا قوت . از کلمات منفی خسته نباشید استفاده نمیکنم.

ZOHAA
02-11-2009, 10:13
از مدلهای اماده استفادخ میکنی یا خودت میسازی؟
دلیل انتخاب رنگ دیوارها تو این فضا چی بود؟
مجددا خدا قوت . از کلمات منفی خسته نباشید استفاده نمیکنم.

آره دوست من صندلیهاشون مدل آماده بود.
خود فضا این رنگی بود!
خوب میکنی خدا قوت قشنگتره،ممنون از نظرت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

New Ray
02-11-2009, 11:35
مدلها مثل قبل كار قبليت خيلي خوب شدن چرا با شهرداري قرارداد نمي بندي ؟ :31:

hosienmax100
02-11-2009, 18:51
سلام /

کار خوبی شده /

فقدان وخت داشتین ها کلی /:46: وگر نه حتمآ دقیق تر میشد /

ولی در کل ایول /

gl

HOMAYOON.F
02-11-2009, 19:12
آفرین خیلی خوب شده...
قشنگه... از همه مهمتر عکس آقاست که ارزش کارو بالا برده...

موفق باشی...

maxya
03-11-2009, 23:42
به به دومین کار مبارک :11:
خیلی قشنگ شده...احسنت
بعد اون کاری که بیرونی بود حالا این یکی رو داخلی زدی...آفرین خیلی خوبه متنوع کار میکنی...
حالا دیگه منتظر کار سومتم...(می خوام این دفعه بترکونیا)
موفق باشی

ZOHAA
04-11-2009, 14:47
مدلها مثل قبل كار قبليت خيلي خوب شدن چرا با شهرداري قرارداد نمي بندي ؟ :31:

والا اونا که خیلی اصرار میکنن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی من دوس ندارم باهاشون کار کنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام /

کار خوبی شده /

فقدان وخت داشتین ها کلی /:46: وگر نه حتمآ دقیق تر میشد /

ولی در کل ایول /

gl

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون از نظرت.

آفرین خیلی خوب شده...
قشنگه... از همه مهمتر عکس آقاست که ارزش کارو بالا برده...

موفق باشی...

آره کارو ول کن فقط عکس آقا رو بچسب!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به دومین کار مبارک :11:
خیلی قشنگ شده...احسنت
بعد اون کاری که بیرونی بود حالا این یکی رو داخلی زدی...آفرین خیلی خوبه متنوع کار میکنی...
حالا دیگه منتظر کار سومتم...(می خوام این دفعه بترکونیا)
موفق باشی

دفه دیگه انقد دیر بیای جریمت میکنم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم کار بعدی میترکونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم موفق باشی،ممنون از نظرت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نعیم7
09-12-2009, 23:23
خوبه. ادامه بدید.

ehsan_wwe
11-12-2009, 03:40
کاره قوی یی شده اما یکم وقت زیادی روش گذاشتی :دی