PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمائی برا خرید بهترین MP3 player از بین چند گزینه

mf.designing
30-10-2009, 22:00
سلام به تمام دوستان :11:
بچه ها من تازگیها هوس کردم یه MP3 player توپ و همه کاره و با کلاس بگیرم (با LCD بزرگ و ترجیحا لمسی!)! :دی + صدای خوب اسپیکر ! :دی
چند انتخاب اول کار به ذهنم میاد که دوست دارم بهترین انتخاب رو برام مشخص کنید با دلایل + معایب و محاسن همه و برتریهاشون نسبت به هم ...
یه مورد رو هم میخوام بدونم که کدومشون غیر ipod امکان اجاری گیم دارن ؟!

انتخابهام :

Apple ipod touch 8GB
Cowon D2
Cowon O2
Cowon S9
Creative ZEN small wonder
Creative ZEN X-fi
IRIVER SPINN
SAMSUNG YP-P2Q

a.z.p.z
30-10-2009, 23:07
خوب دیده تو خیلی گسترده هست تا اینجا که میدونم صفحه لمسی بزرگ و تاچ برات خیلی مهمه چون توی همه گزینه هات بود
حالا یک چیزی ایا داشتن نرم افزار و بازی هم برات مهم هست > ؟
با این حال d2 از نظر کیفیت صدا فوق العاده هست ای تاچ از لحاظ برنامه و بازی فوق العاده هست ....
s9 و p2 هم گزینه های خوبی هستند که اگه بخوای p2 بگیری بهتره p3 بگیری ...
o2 هم یه پی ام پی عالی برای دیدن فیلم و تصاویر هست ...
کسی که پلیر میگیره اسپیکر دیگه زیاد براش مهم نیست بیشتر کیفیت توی هدفون مهم هست ...
کمی بیشتر درباره نیازهات توضیح بدی ممنون میشم ..

mf.designing
30-10-2009, 23:14
خوب دیده تو خیلی گسترده هست تا اینجا که میدونم صفحه لمسی بزرگ و تاچ برات خیلی مهمه چون توی همه گزینه هات بود
حالا یک چیزی ایا داشتن نرم افزار و بازی هم برات مهم هست > ؟
با این حال d2 از نظر کیفیت صدا فوق العاده هست ای تاچ از لحاظ برنامه و بازی فوق العاده هست ....
s9 و p2 هم گزینه های خوبی هستند که اگه بخوای p2 بگیری بهتره p3 بگیری ...
o2 هم یه پی ام پی عالی برای دیدن فیلم و تصاویر هست ...
کسی که پلیر میگیره اسپیکر دیگه زیاد براش مهم نیست بیشتر کیفیت توی هدفون مهم هست ...
کمی بیشتر درباره نیازهات توضیح بدی ممنون میشم ..

a.z.p.z جان ممنون از توجهت . خوب اولیتهام اینان ، همونطوری که شمام گفتی :

1- صفحه بزرگ و ترجیحا لمسی
2- صدای بسیار با کیفیت هم در اسپیکر و هم در هدفون (البته بلندی صداشم مهمه)
3- امکان اجرای برنامه های جانبی ، بخصوص بازی
4- شیک و ظاهر زیبا داشتن
5- کیفیت ضبط مناسب
...

H a m e e d
30-10-2009, 23:25
3- امکان اجرای برنامه های جانبی ، بخصوص بازیبرای این مورد دور Cowon رو خط بکش.:41:

a.z.p.z
30-10-2009, 23:28
اگه کیفیت برات مهمه باید cowon بگیری cowon هم s9 مدل خوبیه که بازی و برنامه های فلش داره و اینترفیس و کلی تم داره ...
همچنین p3 سامسونگ هم به همین شکل ..
اگرم برنامه و بازی های با کیفیت میخوای و خیلی برات مهم هست ipod touch باید بگیری که البته اسپیکر رو روش خط بزن + ضبط صدا ..

mf.designing
30-10-2009, 23:33
ممنون ...
اگه میشه زحمت قیمتهای روز رو هم بکشید

خوب آره ، بازیهای سطح بالا برام مهمه . صدای بلند و با کیفیت مهمه .
خوب بازی های مدلهای دیگه (غیر ipod) به چه فرمتی هستن ؟ در چه سطحی هستن ؟ راحت گیر میان ؟ برنامه ها چی ؟

راستی کدوم مدلها قابلیت اتصال به TV دارن ؟ کدوم مدلها خودشون TV دارن ؟!!

H a m e e d
30-10-2009, 23:36
بازی های فلشو ول کن،ضمن اینکه خیلی پیش پا افتاده ن اصلا نمیشه باهاشون بازی کرد، صادقانه بگم که تاچ S9 چندان قابل قبول نیست. من بعد از چندین بار ارتقا ء فیرمور دارم اینو میگم.
از این حیث همون iPOD رو بچسب.

a.z.p.z
31-10-2009, 19:20
پس ظاهرا انتخابت شد ایپاد تاچ ؟ با کابل اتصال به تی وی مخصوص ایپاد میتونی ایپاد رو به تی وی وصل بکنی !!! ...
برنامه و بازی های اصلی ایپادتاچ هم با فرمت ipa هستند که بهترین برنامه ها و بازی ها و تاچ فوق العاده(مولتی تاچ) رو ایپادتاج داره .
.............
اگر برنامه ها و بازی ها و اینترفیس فلش رو باهاش مشکلی نداری من p3 سامسونگ رو پیشنهاد میکنم که بنظرم بسیار خوب هست البته کیفیت صدای s9 از p3 بهتره!!!

GiggleClub
31-10-2009, 20:00
آیپاد تاچ از نظر بازی و برنامه که حرفی توش نیست
برای اینترنت هم خیلی خوبه
اگه جایی wifi باشه میتونی نهایت استفاده رو ببری

اسپیکرش اصلن خوب نیست و اصلن بلند نیست صدا
میکروفون نداره و باید از میکرفون اکسترنال استفاده کنی (مثلن هدستش)

کیفیت صفحه لمسیش که دیگه همه میدونن

قیمتم 8گیگ: ۲۲۵تومن
۳۲گیگ: ۳۴۵ تومن

۳۲گیگ سخت افزار فوق العاده قویتری داره
البته ۸گیگ هم سرعتش خوبه نسبتن

mf.designing
31-10-2009, 22:39
حالا بلندترین صدا ماله کدومه ؟! بهترین هدست ماله کدومه ؟!

seymour
01-11-2009, 17:21
حالا بلندترین صدا ماله کدومه ؟! بهترین هدست ماله کدومه ؟!
از نظر من بلندی صدای آیپادها و سامسونگ ها در یه سطحه و Cowon هم که قطعاً بلندتر خواهد بود ...

//

در مورد هدست هم توجه داشته باش که معمولاً هدست هایی که روی خود پلیرها فروخته میشه، کیفیت معمولی دارند که البته همین هم بسته به مدل می تونه قدری فرق کنه: طبیعیه که بعضی کمپانی ها که خودشون هدفون هم تولید می کنند مثل کریتیو و سونی، هدفونهای قابل قبول تری عرضه می کنند ... هدفونهای بعضی ها مثل سامسونگ و cowon هم طیف قابل توجهی از کاربرها رو راضی نگه میداره .. اما آیپاد، شاید تلاش کمتری برای کیفیت هدفون می کنه و برای افرادی که جدی تر میخوان موسیقی گوش بدن حتماً توصیه میشه که هدفون جداگانه بخرن (15 تومن یه ep630 مثلا) ...

shoeib
02-11-2009, 02:24
با تشکر از راهنمایی دوستان
منم قصد خرید یک Ipod touch رو دارم و با این خصوصیانی که ازش گفتید دیگه مصمم تر شدم
فقط اینکه پلیری که الان دارم Cowon A2 هست و نمیدونم کیفیت پخش صدای Ipod در مقابل این چجوریه ؟
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنین
کیفیت صدای A2 خیلی عالیه

seymour
02-11-2009, 17:45
با تشکر از راهنمایی دوستان
منم قصد خرید یک Ipod touch رو دارم و با این خصوصیانی که ازش گفتید دیگه مصمم تر شدم
فقط اینکه پلیری که الان دارم Cowon A2 هست و نمیدونم کیفیت پخش صدای Ipod در مقابل این چجوریه ؟
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنین
کیفیت صدای A2 خیلی عالیه
کیفیت صدا و تصویر آیپاد تاچ قطعاً در حد A2 نخواهد بود ... پلیر فعلی شما بسیار خوبه و اگه هدفت صدا و تصویره، توصیه می کنم عوضش نکنی .. اما اگه برنامه های جانبی و بازی می طلبی، طبیعتاً تاچ دست بالا رو داره .. و البته معناش این نیست که "خب پس آیپاد از نظر صدا آشغاله" ... نخیر - خیلی هم خوبه ... منتها در مقایسه این وضعیت رو پیدا می کنن و البته شخصاً معتقدم بخش اعظم کاربرها با صدای تاچ راضی باشن ...

بنابراین همه چیز برمی گرده به نیازها و ترجیحات شما.