ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن سیستم در صورت وصل بودن صفحه کلید

mjzaret
30-10-2009, 01:36
سلام به همه دوستان

من یه سیستم دارم که مینش ECS هست. وقتی که صفحه کلیدم رو که PS2 هست بهش وصل می‌کنم سیستم روشن می‌شه ولی بالا نمی‌آد. اگه کابل صفحه‌کلید رو که در بیارم سیستم کار می‌کنه. این مشکل از کجاست؟ دارم دیوونه می‌شم.

EXTREME
30-10-2009, 12:57
بایوس سیستم رو دیفالت کنید وبا یه صفحه کلید دیگه امتحان کنید صفحه کلید خودتونو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید ببینید رو اون سیستم هم همینطوری میشه؟
احتمال بعدی اینه که پورت ps2 مادربورد مشکل پیدا کرده باشه که این مشکل به مین برمیگرده

mjzaret
31-10-2009, 00:18
سیستم رو از جای دیگه برام آوردند و من می‌خواستم ویندوزش رو عوض کنم. صفحه کلیدم رو وصل کردم و دکمه پاور رو فشار دادم، دیدم که سیستم روشن نمیشه. صفحه کلید و هر چی دیگه به غیر از کابل مانیتور و برق، از پشت کیس جدا کردم و دیدم که سیستم روشن می‌شه. بعد یکی یکی دیگه اتصالات مثل شبکه، کابل اسپیکر و ... رو وصل کردم و متوجه شدم که مشکل از صفحه کلید هست.
از اینکه صفحه کلیدم درست باشه مطمئن هستم آخه دارم هر روز باهاش ویندوز نصب می‌کنم و تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. برای نصب ویندوز هم از یه صفحه کلید USB استفاده کردم و مشکلم حل شد. دیگه از صاحب کیس هم سؤال نکردم که صفحه کلیدشون چه طوریه؟ PS2 یا USB؟

mjzaret
31-10-2009, 00:19
بایوس سیستم رو هم Default کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد.

msya92
31-10-2009, 00:35
دوست عزیز
2 تا راه به نظرم می رسه
اول بایوس را آپدیت کن
دوم باتری بک آپ را چک کن.گاهی ولتاژش پایین می آد سیستم بازی های عجیب در می آره.بدون باتری سیتم را روشن کن.قبلش بایوس را ریست کن.
یه تجربه قدیمی هم دارم، یه سیستم داشتم که جای پورت کیبرد و موس علیرغم رنگش جا بجا بود.
موفق باشی

mjzaret
31-10-2009, 14:35
دوست عزیز
2 تا راه به نظرم می رسه
اول بایوس را آپدیت کن
دوم باتری بک آپ را چک کن.گاهی ولتاژش پایین می آد سیستم بازی های عجیب در می آره.بدون باتری سیتم را روشن کن.قبلش بایوس را ریست کن.
یه تجربه قدیمی هم دارم، یه سیستم داشتم که جای پورت کیبرد و موس علیرغم رنگش جا بجا بود.
موفق باشی

من بایوس رو آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد.

در مورد مطلب دوم اینکه باطری رو هم درآوردم ولی بازهم همان بود. یه باطری نو خریدم و جاش گذاشتم ولی این هم افاقه نکرد.

جای صفحه کلید رو به جای موس زدم ولی باز هم به همون صورت قبلی بود و سیستم روشن نشد. احتمالاً مشکل از پورت‌های PS2 باشه و مین مشکل پیدا کرده.