ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد چت در سایت

traveler
29-10-2009, 18:20
سلام
من می خواستم بتونم در سایتم یک قسمتی مثل چت داشته باشم
ممنون

مهران باینری
31-10-2009, 17:57
اگر میشه یکی کمک کنه چون من هم به همین مشکل برخوردم

_H2_
01-11-2009, 16:20
سلام
دو نوع چت معمول شما میتوانید ایجاد کنید.

ولی هسته کار تقریباً مشتکر خواهد بود ...

شما باید یک بانک اطلاعاتی (یا در RAM و یا در صورت بزرگی در دیتابیس) ایجاد کنید که شامل لیست اتاق های باز و افراد باشد و داده های ارسالی افراد را هم نگاه دارد (حداقل تا زمانی که همه اعضا ان دیتا را دانلود کنند.)

هسته شما باید بتواند اضافه و کم شدن اتاق ها را و افراد داخل را مدیریت کند و دیتاهای جدید رسیده برای هر اتاق را ثبت کند و فقط دیتاهای جدیدی از اخرین دانلود هر کلاینت را برای آن ارسال کند.

ارتباط کلاینت با سرور در هر نوع زیر ساختی معمولاً ساده تر است و بهتر است خود کلاینت های شما در یک تایمر و پروید زمانی (مثلاً یک دهم ثانیه یا نیم ثانیه و...) به سرور وصل شود و درصورت وجود دیتا و مطالب جدید را دانلود کند.

حال برای پیاده سازی کلاینت دو راه خواهید داشت ...

- راه اول که از قدیم مرسوم تر بوده، ارائه یک فایل exe به کاربرانتان است تا با ان از چت ساییتان استفاده کنند.
برای این حالت و در مبنای یک سایت کامل، به نظرم گزینه مناسب، استفاده از وب سرویس در ساییتان است تا exe های در اختیار کاربران بتوانند به سایت متصل شوند و اطلاعات منتقل شود.

به جز زیر ساخت وب سرویس چون برنامه تان exe است میتوانید از تبادلات مستقیم سوکتی هم استفاده کنید که معمولاً کمی کدنویسی بیشتر و پیچیده تری خواهد داشت ولی سرعت و بازدهی بیشتری خواهد داشت.

- راه دوم هم آن است که در خود صفحات سایت کلاینت را پیاده سازی کنید. (بدون exe)
در این حالت باید کدنویسی سمت کلاینت را با javascript و ajax انجام دهیدو مثلاً اطلاعاتی ارسالی را به یک aspx بفرستید و در یک حلقه تایمر وار با پریود زمانی هم وجود دیتای جدید را در سرور بررسی و در صورت نیاز دانلود و نمایش دهید.

=====

متاسفانه وقتم بسیار اندک است و کد نمونه نمیتوانم بگذارم.
ولی برای سوالات احتمالی در خدمت هستم.

=====

نزدیک ترین تاپیک مرتبطی که میتوان معرفی کنم (که احتمالاً دیده اید هم) این است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که برای چت یک سایت چندان فایده ندارد! مگر این exe داشته باشید و از ارتباط سوکتی استفاده کنید تا سمپل فوق بدردتان بخورد (که این هم برایتان کمی سخت است و فقط با حالت وجود exe امکانش وجود دارد.)

=====

موفق باشید.