مشاهده نسخه کامل
: ایجاد چت در سایت
traveler
29-10-2009, 18:20
سلام
من می خواستم بتونم در سایتم یک قسمتی مثل چت داشته باشم
ممنون
مهران باینری
31-10-2009, 17:57
اگر میشه یکی کمک کنه چون من هم به همین مشکل برخوردم
سلام
دو نوع چت معمول شما میتوانید ایجاد کنید.
ولی هسته کار تقریباً مشتکر خواهد بود ...
شما باید یک بانک اطلاعاتی (یا در RAM و یا در صورت بزرگی در دیتابیس) ایجاد کنید که شامل لیست اتاق های باز و افراد باشد و داده های ارسالی افراد را هم نگاه دارد (حداقل تا زمانی که همه اعضا ان دیتا را دانلود کنند.)
هسته شما باید بتواند اضافه و کم شدن اتاق ها را و افراد داخل را مدیریت کند و دیتاهای جدید رسیده برای هر اتاق را ثبت کند و فقط دیتاهای جدیدی از اخرین دانلود هر کلاینت را برای آن ارسال کند.
ارتباط کلاینت با سرور در هر نوع زیر ساختی معمولاً ساده تر است و بهتر است خود کلاینت های شما در یک تایمر و پروید زمانی (مثلاً یک دهم ثانیه یا نیم ثانیه و...) به سرور وصل شود و درصورت وجود دیتا و مطالب جدید را دانلود کند.
حال برای پیاده سازی کلاینت دو راه خواهید داشت ...
- راه اول که از قدیم مرسوم تر بوده، ارائه یک فایل exe به کاربرانتان است تا با ان از چت ساییتان استفاده کنند.
برای این حالت و در مبنای یک سایت کامل، به نظرم گزینه مناسب، استفاده از وب سرویس در ساییتان است تا exe های در اختیار کاربران بتوانند به سایت متصل شوند و اطلاعات منتقل شود.
به جز زیر ساخت وب سرویس چون برنامه تان exe است میتوانید از تبادلات مستقیم سوکتی هم استفاده کنید که معمولاً کمی کدنویسی بیشتر و پیچیده تری خواهد داشت ولی سرعت و بازدهی بیشتری خواهد داشت.
- راه دوم هم آن است که در خود صفحات سایت کلاینت را پیاده سازی کنید. (بدون exe)
در این حالت باید کدنویسی سمت کلاینت را با javascript و ajax انجام دهیدو مثلاً اطلاعاتی ارسالی را به یک aspx بفرستید و در یک حلقه تایمر وار با پریود زمانی هم وجود دیتای جدید را در سرور بررسی و در صورت نیاز دانلود و نمایش دهید.
=====
متاسفانه وقتم بسیار اندک است و کد نمونه نمیتوانم بگذارم.
ولی برای سوالات احتمالی در خدمت هستم.
=====
نزدیک ترین تاپیک مرتبطی که میتوان معرفی کنم (که احتمالاً دیده اید هم) این است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که برای چت یک سایت چندان فایده ندارد! مگر این exe داشته باشید و از ارتباط سوکتی استفاده کنید تا سمپل فوق بدردتان بخورد (که این هم برایتان کمی سخت است و فقط با حالت وجود exe امکانش وجود دارد.)
=====
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.