PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Randomize و ClrScr

3Dmajid
29-10-2009, 13:12
من با Visual ++c کار میکنم البته تازه شروع کردم.
بعضی از کدها رو از کدوم هیدری باید صدا زد ؟
مگه با Borland فرق داره ؟!!
مثلا کد Randomize باید تو هیدر Stdlib.h باشه ولی نیست !!
ClrScr واسه پاک کردن صفحه کنسول باید باشه که نیست :13:
چه جوری از این دو تا کد میتونم استفاده کنم ؟

sin2x=2sinxcosx
29-10-2009, 13:28
تو ++Visual C به جای clrscr از دستور :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده می کنین که توی iostream هست و rand هم توی cstdlib هست نه stdlib.h .

3Dmajid
29-10-2009, 18:45
ممنون از راهنماییت رفیق :46:
ولی منظور من کد Randomize بود، Rand که توی stdlib.h هست که منم از همونجا ازش استفاده کردم.
فکر کنم شما با یه چی دیگه اشتباه گرفتی :20:
کد پاک کردن صفحه رو ممنونم که بهم گفتی :40:

راستی یه سوال دیگه ... توی ویژوال سی وقتی دو تا کلن میزاریم مثل "::" یه لیست باز میشه که کدها توش هستن. اگه اشتباه نکنم کدهای هیدرهارو بهمون نشون میده. آیا این کدهای همون هیدرهاییه که اون بالا معرفی کردیم ؟ اگه مثلا سه تا هیدر معرفی کرده باشم آیا روشی هست که بتونم لیست تمام کدهای اونا رو ببینم ؟ مثلا هیدر iostream یا conio.h و ...

sin2x=2sinxcosx
29-10-2009, 21:35
نمی دونم منظورتون از کد Randomize چیه .
در مورد سوال دوم هم بله . اگه بعد از مثلا نام کلاس دو تا کولن گذاشته باشه اعضای داده ای اون اعم از توابع و داده های اون کلاس نشون داده میشه .

3Dmajid
29-10-2009, 22:07
نمی دونم منظورتون از کد Randomize چیه .

مثلا این کد رو نگاه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد بالا 10 رقم تصادفی بین 0 تا 99 نشون میده و اگه اشتباه نکنم Randomize باعث میشه تا اعداد تصادفی تولید شده با هم تکراری نباشن. مثلا یه بار برنامه رو اجرا میکنید و بار دیگه که اجرا کردید میبینید 10 رقم تولید شده در دو برنامه با هم متفاوتند ولی اگه Randomize نباشه هر بار که برنامه رو اجرا میکنید اعداد مثل هم هستند. :10:

sin2x=2sinxcosx
29-10-2009, 23:19
حالا چرا stdlib.h رو دو بار include کردین ؟
ضمنا چنین تابعی تو ++C فکر نکنم وجود داشته باشه . به جای اون کاری که شما گفتی از srand استفاده میشه که بهش یه آرگومان صحیح می دیم و عمل rand رو تصادفی می کنه .

3Dmajid
30-10-2009, 00:02
نه دوست عزیز ... دفت کن .
یکیش StdLib.h و یکیش stdio.h

sin2x=2sinxcosx
30-10-2009, 00:46
نه دوست عزیز ... دفت کن .
یکیش StdLib.h و یکیش stdio.h

:11: دقت کردم . ببخشید ... :46: