ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی امتحان کرده کرم موبر Hair-stop دايمي هست ؟

Meel
29-10-2009, 06:38
سلام

بازم بحث تکراری از بین بردن موهای زائد که من می خوام واسه کل بدنم که پر مو هستم انجام بدم

آیا اینکه می گن کرم موبر Hair-stop دايمي هست درسته ؟

من فکر می کنم چون برای کل بدنم ؛ شاید بیش از 10 تا کرم مصرف کنم هزینش قریب به یک میلیون بشه

اونوقت اگه بازم مو ها رشد کنند با اینکه هزینه کردم ولی نتیجه ای که می خواستم نگرفتم ! خیلی ناراحت کننده است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم یک قسمت رو لیزیک کنم مطمئن تره

و اگه کرم Hair-stop دائمی نیست پس کرم های ارزون

کرم موبر باله

کرم لانا یا روغن مورچه یا حتی نوار موبر veet اگر هم دائمی نیستن، نتیجشون راضی کننده هست

ممنون از پاسختون

eMer@lD
31-10-2009, 16:09
سلام
شاید این حقیقت رو بگم کمی برای تمام دوستان مفید باشه:

استفاده از انواع تزریقات و انواع مو کنها و لیزیک یا لیزرهای پوستی و انواع لیفتینگ و پاک کندنده ها که به صورت حجمی و وسیع و به قول مروف دایمی عارضه ای را برطرف میکند عوارض جانبی بی حد به جای میگذاره مگر اینکه در تجربیات اثرات مثبت جایگزین عارضه شده باشه و اغلب این موارد در نزد فرد متخصص انجام میگیره تا بهتر عملیات انجام بشه و اگر اتفاقی پیش افتاد فرد متخصص درمان خطر احتمالی رو بدونه ...
در کل خود پزشکان از این وسایل و دستگاههایی که هر روز جدید و جدید تر میشوند استفاده نمیکنند ..

S0R3N4
02-11-2009, 12:43
بهتره بری پیش متخصص و زیر نظر اون این عارضه رو رفع کنی
هم مطمئنی که نتیجه داره و هم از عوارضش آگاهی...

keyvan_ssi
13-11-2009, 00:00
عزيزم اصلن پولتو دور نريز از نظر پزشكي اين يك ادعاي مضحكه كه با يك كرم...
متخصصين پوست براحتي شما رو با تكنيك الكتروليز و ليزرتراپي شمارو از دست اين موها راحت ميكنن
‏_‏_
اما من براي موهاي ناحيه پوبيك همون روشهاي كرم و... رو توصيه ميكنم