ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی کره ای

Mehr.Iman
28-10-2009, 21:58
با سلام
دوستان امروز یه آگهی دیدم خیلی وسوسه شدم ، خواستم قبل از اقدام به خرید با شما مشورت کنم.
یه سری گوشیهای کره ای با گارانتی و قیمت مناسب بود:
مدل N98 تلویزیون دار 145 تومن
مدل N96 تلویزیون دار 128 تومن
و خیلی مدلای دیگه که گرونترینشون دیگه از 200 بالاتر نمیزد ، همشونم دو سیم کارت میخورن.
البته هنوز تماس نگرفتم ببینم گارانتیشون چجوریه.
فرقشون با اصلشون تو چیه؟
از رو ظاهرشون میشه فهمید کره این؟
اصلا کلا خرید اینجور گوشیها کار عاقلانه ایه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.:11:

free_touch
28-10-2009, 22:29
دوست من اولا که اینا همشون 100 در 100 چینی هستن و کره ای نیستن.برای اینکه ما ایرانیا به اسم کالاهای چینی حساس شدیم اینا مثلا می خوان زرنگی کنن و بگن گوشی کره ای هستش نه چینی !!
دوما با چنین پولی میشه یک گوشی خوب از ال جی و سامسونگ گرفت.که برندهای معتبری هستن و ادم مطمئن هستش که کیفیت خوبی دارن و تقلبی نیستن.
در کل این گوشی های (به اصطلاح کره ای و در واقع چینی) پدرو مادر ندارن و هیچ اعتمادی بهشون نمیشه کرد.حتی من جایی خونده بودم که این گوشی ها میزان تشعشعاتشون بیش از حد استاندارده واستاندارد sar که مربوط به پرتودهی گوشی هاس رو ندارن و در نتیجه خطراتشون بر روی سلامتی بیشتر از گوشی های برندهای معتبره.
پیشنهاد من به شما گوشی های لمسی و جدید از ال جی و سامسونگه که باوجود قیمت بسیار پائین کیفیت بالایی دارن .مثلsamsung s5233 یا lg kp500 .

Mehr.Iman
28-10-2009, 23:44
چی بگم والا!
آخه من خودم خیلی وقته دیگه اهل گوشی بازیو این حرفا نیستم ، آخرین گوشیم N71 بود که از وسط نصف شد ، الانم یکساله 1200 دارم (با قابلیت شماره گیری مجدد!)؛ میخواستم برا تنوعم که شده یدونه از اینا بخرم ، آخه جنازه N98 اصلیو 145 نمیدن نمیدونم چجوریه این یکی.
البته منم قطعا انتظار ندارم کاراییش مثل اصلیش باشه ، ولی خب همین که قیافش قیافه N98 خودش کلی می ارزه ،کاراییشم اگه در حد یه گوشی معمولی مثل K750 باشه بسه ، انگار رو زانتیا موتور پراید انداخته باشی!
الان نصفه شبه فردا زنگ میزنم گارانتیشو سوال میکنم چجوریاس.
دوستان تا حالا کسی این گوشیهارو تجربه کرده؟
اگه نظری دارید خواهشا بیان کنید.
ممنون

mkhavari2000
29-10-2009, 00:11
اصلا دنبالش نرو و وسوسه هم نشو همونطور که دوست عزیزمون گفتند اینها 100 درصد چینی هستند و علاوه بر تشعشعات غیر مجاز زیادی که دارند معایبی هم دارند که چند تاش رو برات میگم:
کیفیت فوق العاده پایین قطعات و خرابی خیلی سریعشون
نداشتن سیستم عامل مشخص
نصب نشدن برنامه
کیفیت پایین صدای زنگ و مکالمه (ممکنه چند روز اول جواب بده اما به سرعت خراب میشه)
کیفیت افتضاح دوربین
کیفیت بد ال سی دی که از یه زاویه خاص فقط باید تلوزیون ببینی و چشم درد بگیری
هنگ کردن و خاموش شدن احتمالی در بسیاری از این گوشی ها
از یه متخصص نقل قول میکنم که در واقع پلتفرم اصلی این گوشی های چینی mpeg4 پلیر هست که یه برد آنتن روش اضافه میکنند
گارانتی هم اصلا حرفش رو نزن اسم شرکت های معتبر گارانتی رو با اضافه کردن یه پسوند یا پیشوند میدزدند و وقتی میری سراغشون میبینی یه آدم فسیل بیسواد زیر پله مغازه اجاره کرده اسمش رو گذاشته گارانتی
بهترین کار اینه که با 150 تا 200 تومن بری سراغ سامسونگ و ال جی که گوشی های با کیفیت و خوبی دارند
من بهت پیشنهاد میکنم حدود 210 بدی و ویوتی ال جی رو بگیری برای اطلاع بیشتر از این گوشی فوق العاده ال جی تاپیک هم هست

far2009
29-10-2009, 15:28
هنگ کردن و خاموش شدن احتمالی در بسیاری از این گوشی ها

اين حرف شما نشان مي دهد تا به حال با اين گوشي ها کار نکرده ايد اما من با 2 يا 3 تا از اين گوشي ها کار کردم و موارد شما را کاملا رد مي کنم. نظر من به عنوان کسي که اين گوشي ها را يکي ، دوسال داشته اين است.

- کيفيت فوق العاده اي قطعات دارند از دست افتاده و چيزي نشده بعد از يک سال هم رنگش کاملا سالمه .

- راحت ترين سيستم عامل با امکان نصب بازي هاي بسيار فراوان البته نه برنامه

- بالاترين کيفيت پخش آهنگ در بين کليه برندها مخصوص گوشي هاي چيني است ( تضميني )

- کيفيت دوربين به دليل اندازه صفحه خيلي خوب است و واقعا عکس ها و فيلم هاي خيلي خوبي مي توان گرفت.

- کيفيت تصوير گوشي هاي چيني فوق العاده است به نظرم در حد آيفون مي باشد.

- اصلا اين گوشي ها هنگ نمي کنند حتي 1 مورد.

- تنها گوشي هاي دو سيمکارته همين ها هستند چه جوري امکان فرعي اين هاست.

- در ضمن اين گوشي ها مثل آيفون امکان باز کردن صفحه با حرکت دادن فلش به سمت راست به کمک صفحه لمسي را دارند.

اما دوست من شما در مدل و خريد بايد دقت کنيد . اگر دقت کنيد قطعا بهترين انتخاب را کرده ايد.

احمدصالح پور
29-10-2009, 15:36
اصلا" چیزی به نام گوشی کره ای (منهای مارک های معروف سامسونگ و ل جی و هیوندای)وجود خارجی نداره خود چین چون کره خوشنام تر هستش می زنه made in korea

free_touch
29-10-2009, 15:50
اين حرف شما نشان مي دهد تا به حال با اين گوشي ها کار نکرده ايد اما من با 2 يا 3 تا از اين گوشي ها کار کردم و موارد شما را کاملا رد مي کنم. نظر من به عنوان کسي که اين گوشي ها را يکي ، دوسال داشته اين است.

- کيفيت فوق العاده اي قطعات دارند از دست افتاده و چيزي نشده بعد از يک سال هم رنگش کاملا سالمه .

- راحت ترين سيستم عامل با امکان نصب بازي هاي بسيار فراوان البته نه برنامه

- بالاترين کيفيت پخش آهنگ در بين کليه برندها مخصوص گوشي هاي چيني است ( تضميني )

- کيفيت دوربين به دليل اندازه صفحه خيلي خوب است و واقعا عکس ها و فيلم هاي خيلي خوبي مي توان گرفت.

- کيفيت تصوير گوشي هاي چيني فوق العاده است به نظرم در حد آيفون مي باشد.

- اصلا اين گوشي ها هنگ نمي کنند حتي 1 مورد.

- تنها گوشي هاي دو سيمکارته همين ها هستند چه جوري امکان فرعي اين هاست.

- در ضمن اين گوشي ها مثل آيفون امکان باز کردن صفحه با حرکت دادن فلش به سمت راست به کمک صفحه لمسي را دارند.

اما دوست من شما در مدل و خريد بايد دقت کنيد . اگر دقت کنيد قطعا بهترين انتخاب را کرده ايد.

داداش فکر کنم شما رفتی گوشی چینی بخری فروشنده ایفون قالبت کرده !!! :31: اینایی که میگی برای ایفونه نه گوشی چینی 70 تومنی !!!
برخی از مواردی که نوشتین واقعا جک هستن مثلا اولی : کيفيت تصوير گوشي هاي چيني فوق العاده است به نظرم در حد آيفون مي باشد

دومی :
بالاترين کيفيت پخش آهنگ در بين کليه برندها مخصوص گوشي هاي چيني است .

اینکه این گوشی ها صداشون بلنده (در ابتدا ) شکی نیست اما بعد یه مدت به خر خر می افتن و صداشون داغون میشه.اما کیفیتشون از همون اول در حد یک گوشی کاملا معمولیه.

سومی : راحت ترين سيستم عامل با امکان نصب بازي هاي بسيار فراوان البته نه برنامه :18:

چهارمی : کيفيت فوق العاده اي قطعات دارند از دست افتاده و چيزي نشده بعد از يک سال هم رنگش کاملا سالمه
یه عمر ما ایرانیا از جنس های نامرغوب چینی می نالیم بعد شما میگی این گوشی ها کیفیت فوق العاده ای دارن :41:

اما اینکه هنگ نمی کنن رو قبول دارم چون چیزی ندارن و برنامه ای ندارن که هنگ کنن.
این گوشی ها ظاهر خوبی دارن اما باطن خراب. مثلا که گفتید مثل ایفون با کشیدن دست انلاک میشن.یا با تکان دادن گوشی اهنگ عوض میشه و..... اما صفحه لمسی این گوشی ها رفلکسش زیاد جالب نیست و زود خراب میشن.
انقدر خرابیشون بالاس که تو علاءالدین چندتا مغازه زدن مخصوص عوض کردن تاچ گوشی چینی.
در ضمن کی گفته تنها گوشی های 2 سیمکارته اینا هستن ؟ شما samsung d980 و ال جیKS660 v رو تا حالا ندیدی ؟ این چینی ها 2 سیمکارته هستن اما بر خلاف این 2 تا که من نوشتم نمیشه از هر 2 سیمکارت بطور همزمان استفاده کرد.
در کل این گوشی ها در حد یک اسباب بازی بچه هستن نه یک گوشی بدردبخور.

far2009
29-10-2009, 16:08
داداش فکر کنم شما رفتی گوشی چینی بخری فروشنده ایفون قالبت کرده !!! :31: اینایی که میگی برای ایفونه نه گوشی چینی 70 تومنی !!!
من از خريد گوشي چيني خودم مطمئنم شايد آيفون فرقي با گوشي چيني ندارد.

برخی از مواردی که نوشتین واقعا جک هستن مثلا اولی : کيفيت تصوير گوشي هاي چيني فوق العاده است به نظرم در حد آيفون مي باشد

دومی :
بالاترين کيفيت پخش آهنگ در بين کليه برندها مخصوص گوشي هاي چيني است .
اینکه این گوشی ها صداشون بلنده (در ابتدا ) شکی نیست اما بعد یه مدت به خر خر می افتن و صداشون داغون میشه.اما کیفیتشون از همون اول در حد یک گوشی کاملا معمولیه.
به شدت حرف شما را رد مي کنم. من يکي با کامپيوتر يکي با گوشي چيني آهنگ گوش مي دهم ( در فضاي باز ) هيچ گوشي ديگه اي اين امکان را ندارد ( خودم امتحان نکردم حتي آيفون )
اين گوشي ها sub داخلي دارند کافي يک آهنگ شاد گوش کنيد ديگه صدا به هيچ کس نمي رسه.

سومی : راحت ترين سيستم عامل با امکان نصب بازي هاي بسيار فراوان البته نه برنامه :18: .
سايت معرفي مي کنم با امکان دانلود بيش از 100 هزار بازي در ضمن بازي ها نياز به نصب ندارند.

چهارمی : کيفيت فوق العاده اي قطعات دارند از دست افتاده و چيزي نشده بعد از يک سال هم رنگش کاملا سالمه
یه عمر ما ایرانیا از جنس های نامرغوب چینی می نالیم بعد شما میگی این گوشی ها کیفیت فوق العاده ای دارن :41:.
N70 دارم با اين که خيلي باهاش کار نمي کنم رنگ به رخصار ندارد اما اين گوشي فوق العاده با کيفيت است.

اما اینکه هنگ نمی کنن رو قبول دارم چون چیزی ندارن و برنامه ای ندارن که هنگ کنن.
این گوشی ها ظاهر خوبی دارن اما باطن خراب. مثلا که گفتید مثل ایفون با کشیدن دست انلاک میشن.یا با تکان دادن گوشی اهنگ عوض میشه و..... اما صفحه لمسی این گوشی ها رفلکسش زیاد جالب نیست و زود خراب میشن..
شما چي خريديد من خودم يک ساله و دوستانم 2 ساله اين گوشي ها را دارند و هيچ مشکلي هم ندارند.

انقدر خرابیشون بالاس که تو علاءالدین چندتا مغازه زدن مخصوص عوض کردن تاچ گوشی چینی.
در ضمن کی گفته تنها گوشی های 2 سیمکارته اینا هستن ؟ شما samsung d980 و ال جیKS660 v رو تا حالا ندیدی ؟ این چینی ها 2 سیمکارته هستن اما بر خلاف این 2 تا که من نوشتم نمیشه از هر 2 سیمکارت بطور همزمان استفاده کرد...
در کل این گوشی ها در حد یک اسباب بازی بچه هستن نه یک گوشی بدردبخور.
کي گفته نميشه همزمان از دو سيمکارت استفاده کرد حتي ميشه همزمان با چند نفر مکالمه کرد.

شايد باورتون نشه ولي چه فيلم هايي که در مسافرت با اين گوشي نديديم.

free_touch
29-10-2009, 16:35
دوست گرامی چون شما از این جور گوشی ها داری تعصب داری روش.
منم هرچی بگم اینا بدن صداشون داغون میشه کیفیت صفحه پایینه و..... به خرج شما نمیره و شما حرف خودت رو می زنی و نظرتونم کاملا محترم.
اما این گوشی ها انقدر بد هستن که بازار عمده فروششون فقط تو ایران و چندتا کشور دربو داغونه خاورمیانس.
من پسر عموم تو چین زندگی می کنه.منم یه مدت تو نخ این گوشی ها بودم.اما پسر عموم به من گفت حتی خود چینی ها از این گوشی ها تو کشورشون استفاده نمی کنن و اونا از برندهای معتبر مثل نوکیا ، سامسونگ و بلک بری و اچ تی سی و... استفاده میکنن.حتی گفت خود چینی ها این گوشی ها رو مسخره می کنن!!!
با این تفاصیل حتی اگه بازم قبول نکنید.چرا این گوشی ها با وجود این امکاناتی که شما میگید اینقدر ارزون هستن ؟یعنی مواد اولیه رو چینی ها نسبت به کمپانی های بزرگ ارزون تر می خرن ؟ یا اینکه مواد بی کیفیتو ارزون می خرن ؟ و با مواد بی کیفیت و ارزون گوشی ارزون میدن دست مردم ؟
دلیل ارزونی رو مشخص کنید.خیلی از مردم این گوشی ها رو به خاطرکپی بودن مثلا کپی بودن از ایفون یا n97 و... می خرن .چون پولشون نمیرسه اصل رو بگیرن میرن دنبال بدلش!!
بعدش برید بازار گوشی ببینید بیشترین خرابی گوشی مربوط به چه گوشی هایی هستش .بپرسید بیشترین شکایات مردمی از فروشنده های موبایل مربوط به چه گوشی هایی هستش ؟
اگه این گوشی ها اون جور که شما میگید خوب بدون هیچکی نمی رفت سراغ ایفون و سامسونگو اچ تی سی.مگه عقل ادم کمه بره 700 پول ایفون بده میره با نهایت 120 تومن یک چینی میگیره.
موفق باشید.

far2009
29-10-2009, 16:55
دوست گرامی چون شما از این جور گوشی ها داری تعصب داری روش.
منم هرچی بگم اینا بدن صداشون داغون میشه کیفیت صفحه پایینه و..... به خرج شما نمیره و شما حرف خودت رو می زنی و نظرتونم کاملا محترم..
ببين دوست من . من تعصب ندارم اما چون با چند تا از اين گوشي ها کار کردم و هيچ کدام از اين مشکلات را نداشته اين مطلب را مي گم.

اما این گوشی ها انقدر بد هستن که بازار عمده فروششون فقط تو ایران و چندتا کشور دربو داغونه خاورمیانس.
من پسر عموم تو چین زندگی می کنه.منم یه مدت تو نخ این گوشی ها بودم.اما پسر عموم به من گفت حتی خود چینی ها از این گوشی ها تو کشورشون استفاده نمی کنن و اونا از برندهای معتبر مثل نوکیا ، سامسونگ و بلک بری و اچ تی سی و... استفاده میکنن.حتی گفت خود چینی ها این گوشی ها رو مسخره می کنن!!!.
اين حرف که اين گوشي ها فقط در ايران هستند کاملا بي اساس هست حتي من خودم چند مدل از اين گوشي ها را توي ايران پيدا نکردم.
گوشي هاي چيني درجه 1 و 2 و 3 دارند . بهترين ها يعني درجه 1 مستقيما براي آمريکا و اروپا مي روند و کمتر وارد بازار ايران مي شوند. پس بايد مواظب بود. يک گوشي چيني خوب هرگز عيب و ايرادات شما را ندارد.

با این تفاصیل حتی اگه بازم قبول نکنید.چرا این گوشی ها با وجود این امکاناتی که شما میگید اینقدر ارزون هستن ؟یعنی مواد اولیه رو چینی ها نسبت به کمپانی های بزرگ ارزون تر می خرن ؟ یا اینکه مواد بی کیفیتو ارزون می خرن ؟ و با مواد بی کیفیت و ارزون گوشی ارزون میدن دست مردم ؟
جنس گوشي هاي چيني هرگز از گوشي هاي نوکيا بدتر نيست و واقعا مستحکم هستند در ضمن قيمت گوشي ها به اندازشون نيست که چقدر مواد اوليه مصرف کرده است. [/quote]

دلیل ارزونی رو مشخص کنید.خیلی از مردم این گوشی ها رو به خاطرکپی بودن مثلا کپی بودن از ایفون یا n97 و... می خرن .چون پولشون نمیرسه اصل رو بگیرن میرن دنبال بدلش!!
من گوشي چيني را به N70 خودم که قبلا 300 هزار تومان پولش را دادم از همه لحاظ ترجيح مي دهم و واقعا N70 هيچ برتري نسبت به آن ندارد.

بعدش برید بازار گوشی ببینید بیشترین خرابی گوشی مربوط به چه گوشی هایی هستش .بپرسید بیشترین شکایات مردمی از فروشنده های موبایل مربوط به چه گوشی هایی هستش ؟
اگه این گوشی ها اون جور که شما میگید خوب بدون هیچکی نمی رفت سراغ ایفون و سامسونگو اچ تی سی.مگه عقل ادم کمه بره 700 پول ایفون بده میره با نهایت 120 تومن یک چینی میگیره.
موفق باشید.
من گوشي چيني را به خاطر امکاناتش هم به آيفون ترجيح مي دهم چون خودم با صفحه لمسي گوشي هاي چيني کار کردم وقتي به سراغ آيفون رفتم هيچ چيزي از اون من را راضي نکرد حتي بازي هاش که کيفيت بالايي هم ندارند.

far2009
29-10-2009, 16:57
خداييش کدام يکي از اين گوشي ها خوشگل ترند ( اولي گوشي چيني خودم هست )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آيفون 3gs

dc_error691
29-10-2009, 17:05
به نظر من که iPhone آخه اولی اصلاً ظریف کار نکرده

far2009
29-10-2009, 17:25
يعني چي ظريف کار نکرده ؟!

اولا اندازه واقعي ايش اين نيست و به اين بزرگي نيست. تقريبا به کلفتي N73 و حتي کوتاه تر از آيفون

دوما فرض کنيم ظريف نباشه اما :

- صفحه اش 3 حالت مختلف داره
1- عادي که روي joystick را مي گيرد و با دکمه هاي قابل مشاهده مي توان کار کرد.
2- حالتي که صفحه به صورت موازي به کنار مي رود و شماره ها مناسب انجام کار مي شوند
3- حالتي که در تصوير مي بينيد مخصوص ديدن تلويزيون و بازي کردن با joystick ها

- تلويزيون و راديو را بدون هندزفري با کيفيت خيلي خوب مي گيرد ( اگر به آنتن تلويزيون وصل کنيد مثل LCD ها کيفيتي در حد HD دارد )

- مثل يک فلش مموري نياز به cd براي نصب ندارد ( به هر کامپيوتري وصب مي شود )

و ...

که هيچ گوشي حتي آيفون هم ندارد ؟!

Mehr.Iman
29-10-2009, 18:15
سلام دوستان
مرسی از نظراتتون
با شرکتی که این گوشیهارو میفروشه تماس گرفقم ، میگن که تا یک ماه گارانتی تعویض داره.
جناب far2009 مدل گوشی چینی شما دقیقا چیه؟
اینم تصویر آگهی شرکتس :

خب با توجه به اینکه گارانتی هم داره (کلاس شرکته هم بالاسا ، تو علائدین نیست ، ظاهرا خودشون اینارو وارد کردن) جرات آدم برا خرید میره بالا.
نمیدونم والا همینجا بین علما اختلاف افتاده ، به حرف بازاریها هم که اصلا نمیشه اعتماد کرد ، یکی میگه بخر اون یکی میگه اگه میخوای پولتو بریزی سطل آشغال بخر.
ولی فکر میکنم ارزش ریسک کردن و خریدن داشته باشه،دیگه اینجوریا هم نیست که همه چیش از کار بیفته ، انتظار بالایی ازش ندارم ،فقط امکانات یه گوشی معمولیو داشته باشه بسه،مهم چشم مردمه که N98 میبینن!
یه سوال دیگه اینکه از ظاهرشون نمیشه پی به اعماق وجودشون (چینی یا کره ای بودنشون) برد؟

Majid393
29-10-2009, 18:19
جناب far2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

لازم نیست گوشیهای چینی یا کره ای رو با آیفون مقایسه کنید !

free_touch
29-10-2009, 20:43
اینکه شما میگید گوشیوتون از ایفون قشنگتره رو فکر کنم شوخی کردین.رو دست ایفون هیچ گوشی نیومده(اگه از نزدیک ببینید متوجه میشید ).
بنده مطمئنم شما تاحالا ایفونو از نزدیک ندیدی و نمی دونی چیه و فقط اسمشو شنیدی یا عکساشو دیدی که داری میگی گوشی چینی بهتر از ایفونه !!!
اینکه میگید بازی های ایفون کیفیت ندارن نشون میده شما تاحالا این گوشیو ندیدی چه برسه باهاش کار کنی.
وقتی خود مردم چین گوشی های ساخت کشورشونو مسخره می کنن و نمی خرن واقعا عجیبه که تو ایران این گوشی ها طرفدار داره.
در کل انتخاب با خریداره اما این گوشی ها اصلا در حدی نیستن که با گوشی های معمولی از برندهای معروف مقایسه بشن چه برسه با آیفون.
به نظر من گوشی های ساژم از گوشی های چینی بهترن :31:
در کل نظرتون محترمه اما از نظر علمی و عقلی کاملا باطل.
موفق باشید.

AT&T
29-10-2009, 20:55
اگر به آنتن تلويزيون وصل کنيد مثل LCD ها کيفيتي در حد HD دارد................................

:13:

مثل يک فلش مموري نياز به cd براي نصب ندارد ( به هر کامپيوتري وصب مي شود )

اینو که اکثر گوشی ها این قابلیتو دارن.............:10:

far2009
29-10-2009, 21:05
اینکه شما میگید گوشیوتون از ایفون قشنگتره رو فکر کنم شوخی کردین.رو دست ایفون هیچ گوشی نیومده(اگه از نزدیک ببینید متوجه میشید ).
اینکه میگید بازی های ایفون کیفیت ندارن نشون میده شما تاحالا این گوشیو ندیدی چه برسه باهاش کار کنی.
وقتی خود مردم چین گوشی های ساخت کشورشونو مسخره می کنن و نمی خرن واقعا عجیبه که تو ایران این گوشی ها طرفدار داره.
.
- آيفون با يک صفحه نمايش کلي چه زيبايي دارد ؟!! ( شايد چشاتون قشنگ مي بيني ) اما گوشي چيني که 3 حالت مختلف LCD ش داره با آن ابهت زيبا نيست ؟

- خداييش فوتبال آيفون چه کيفيتي دارد بازي هاي ديگه اش هم همينطور ؟!!!

- ژاپن ، چين و کره کشور هايي هستند که گوشي هاي ساخت کشورشان جاي نوکيا و ... را گرفته است چون امکانات بهتري دارند. ( فعلا تو داري مسخره مي کني ) ( کليک امروز نشان داد )

سلام دوستان

مرسی از نظراتتون
با شرکتی که این گوشیهارو میفروشه تماس گرفقم ، میگن که تا یک ماه گارانتی تعویض داره.
جناب far2009 مدل گوشی چینی شما دقیقا چیه؟
اینم تصویر آگهی شرکتس :

خب با توجه به اینکه گارانتی هم داره (کلاس شرکته هم بالاسا ، تو علائدین نیست ، ظاهرا خودشون اینارو وارد کردن) جرات آدم برا خرید میره بالا.
نمیدونم والا همینجا بین علما اختلاف افتاده ، به حرف بازاریها هم که اصلا نمیشه اعتماد کرد ، یکی میگه بخر اون یکی میگه اگه میخوای پولتو بریزی سطل آشغال بخر.
ولی فکر میکنم ارزش ریسک کردن و خریدن داشته باشه،دیگه اینجوریا هم نیست که همه چیش از کار بیفته ، انتظار بالایی ازش ندارم ،فقط امکانات یه گوشی معمولیو داشته باشه بسه،مهم چشم مردمه که N98 میبینن!
یه سوال دیگه اینکه از ظاهرشون نمیشه پی به اعماق وجودشون (چینی یا کره ای بودنشون) برد؟

- مغازه اي که من ازش گوشي را گرفتم يک سال گارانتي خود مغازه را که به نظر معتبر هم بود به ما داد و خوشبختانه من بهش احتياج پيدا نکردم.

- خودم شخصا فقط 2 يا 3 مورد را ديدم که همه آنها هم به خوبي کار مي کردند.

- اين گوشي ها ساده نيستند امکاناتي مفيدي دارند که هيچ گوشي حتي آيفون ندارد. مفصل خواهم گفت .

- اما براي خريد خيلي بايد دقت کني. من چند مورد را که به ذهنم مي آيد را مي گم ولي همه چيز بستگي به خودت داره
الف) در صورت امکان از آشنا گوشي را خريداري کن
ب) حتما گوشي تميز و نو باشد ( نمي دانم اين مورد چقدر ماثر است ولي گوشي چيني را در صورت امکان ويتريني را بردار چون مدت کارکرد بيش تري دارد - فقط در حد نظر بود - )
ج) اگر مثل مدل من مي خواهي دقت کن صفحه نمايش تکان زيادي نخورد
د) گول حرف مغازه داران را هم نخور
ه ) حتما مطمئين شو که در بخش بازي فولدر ( بازي هاي تقليدي ) را داشته باشد تا امکان نصب بازي داشته باشد.

جناب far2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

لازم نیست گوشیهای چینی یا کره ای رو با آیفون مقایسه کنید !
خداييش دارم شاخ در مي آورم به همه چيز آدم گير مي دهيد ( موبايل انجمن جديد قانون ؟! )
در ضمن از ورودتان مستقيمتان به بحث بدون ... تشکر مي کنم اميدوارم بحث خوبي داشته باشيم.

اما چرا اين گوشي c9000 با آيفون 3gs قابل مقايسه است -تصاوير در بالاي صفحه- ( چه کسي اين امکانات منحصر به فرد برايش مهم نيست که گوشي چيني دارد و آيفون ندارد ؟!! )

1- امکان تماشاي تلويزيون به کمک آنتن خود گوشي بدون نياز به هندزفري

2- امکان گوش دادن به راديو بدون هندزفري

3- کيفيت صداي فوق العاده شفاف و با کيفيت همراه با sub داخلي ( يک bass واقعي که هيچ گوشي ندارد )

4- امکان اتصال به کامپيوتر بدون نياز به نصب برنامه مانند فلش مموري

5- کيفيت تصوير بسيار واضح و شفاف در حد آيفون ( بدون اغراق خودم مقايسه کردم )

6- قابليت قرار دادن صفحه نمايش به 3 حالت مختلف

7- داراي کليدهاي مخصوص بازي مانند psp و حتي امکان تنظيم عملکرد

8- صفحه لمسي مشابه آيفون به طوري که تفاوتش براي شما نا محسوس است.

9- امکان نصب ده ها هزار بازي بدون نياز به نصب

10- اينترنت با قابليت تنظيم ------ ( ... شکن اينترنت )

11- امکان استفاده از 2 سيمکارت به صورت همزمان

12- داراي 2 دوربين با کيفيت 3 مگاپيکسل

13- امکان قرار دادن صفحه نمايش به حالت بازي و استفاده از دوربين دوم و تبديل گوشي به( handy cam )

14- امکان ضبط مکالمات بدون نصب برنامه

15- منوي زيباتر از آيفون

16- قيمتي برابر يک پنجم آيفون 3g و يک هشتم آيفون 3gs

آقاي Majid393 متوجه شديد که چرا قابل مقايسه اند.

Majid393
29-10-2009, 22:45
خداييش دارم شاخ در مي آورم به همه چيز آدم گير مي دهيد ( موبايل انجمن جديد قانون ؟! )
در ضمن از ورودتان مستقيمتان به بحث بدون ... تشکر مي کنم اميدوارم بحث خوبي داشته باشيم.

اما چرا اين گوشي c9000 با آيفون 3gs قابل مقايسه است -تصاوير در بالاي صفحه- ( چه کسي اين امکانات منحصر به فرد برايش مهم نيست که گوشي چيني دارد و آيفون ندارد ؟!! )

3- کيفيت صداي فوق العاده شفاف و با کيفيت همراه با sub داخلي ( يک bass واقعي که هيچ گوشي ندارد )

4- امکان اتصال به کامپيوتر بدون نياز به نصب برنامه مانند فلش مموري

5- کيفيت تصوير بسيار واضح و شفاف در حد آيفون ( بدون اغراق خودم مقايسه کردم )

6- قابليت قرار دادن صفحه نمايش به 3 حالت مختلف

7- داراي کليدهاي مخصوص بازي مانند psp و حتي امکان تنظيم عملکرد

10- اينترنت با قابليت تنظيم ------ ( ... شکن اينترنت )

11- امکان استفاده از 2 سيمکارت به صورت همزمان

12- داراي 2 دوربين با کيفيت 3 مگاپيکسل

13- امکان قرار دادن صفحه نمايش به حالت بازي و استفاده از دوربين دوم و تبديل گوشي به( handy cam )

14- امکان ضبط مکالمات بدون نصب برنامه

15- منوي زيباتر از آيفون

16- قيمتي برابر يک پنجم آيفون 3g و يک هشتم آيفون 3gs

آقاي Majid393 متوجه شديد که چرا قابل مقايسه اند.

کسی از شما نخواست گوشی چینی یا کره ای رو با آیفون مقایسه کنی !
دوستی که تاپیک رو ایجاد کرده نظر بقیه رو درباره ی خرید گوشیهای کره ای پرسیده. نگفته اونا رو با آیفون مقایسه کنید !
شما میای گوشی ای که قیمتش حدود 150 هزار تومان هست رو با آیفونی که قیمتش حدود 1 میلیون هست مقایسه میکنی ؟؟

از این به بعد هم پستهای که مربوط به مقایسه این گوشیها با گوشیهای غیر هم سطح خودشون باشه، بدون اطلاع قبلی حذف میشه.

درضمن اگر با قوانین مشکل دارید، میتونید لوگین نکنید !

Majid393
30-10-2009, 13:48
خوب خدا را شکر با حذف پست ها آبروي آيفون هم حفظ شد و هيچ کس متوجه معايب نشد.

اما پستي که پاک نخواهد شد مزيت هاي گوشي چيني نسبت به آيفون هست. چه کسي مي تواند اين مزيت ها را رد کند شايد با نصب برنامه آيفون تلويزيون دار هم بشود ؟!

مزيت هاي بزرگ گوشي چيني نسبت به آيفون بالاي 20 مورد است که تا کنون 16 مورد بيان شده به زودي موارد ديگر را هم بيان مي کنم.

خواهشا" یکبار به عنوان تاپیک توجه کنید :
خرید گوشی کره ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هر پستی که موضوعش خارج از عنوان تاپیک باشه، حذف میشه. حالا میخواد مقایسه گوشیهای کره ای با آیفون باشه یا 1200 یا هر چیز دیگه!

dc_error691
30-10-2009, 13:57
یچ کس منکر این نیست که گوشی های چینی امکانات بالایی دارند
فقط دوامشون پایینه و قطعاتشون گیر نمیاد و ساپرتشون صفره تقریباً
دوست ما far2000 هم منظوری نداشته

far2009
30-10-2009, 14:04
اگر اسم تاپيک آيفون نباشه = هر گونه مقايسه گوشي با آيفون پاک ميشه

اگر اسم تاپيک "آيفون" باشه = هر گونه توهين به آيفون پاک ميشه

اگر توهين به آيفون نشه = هر گونه مقايسه اي که آيفون ضعيف باشه پاک ميشه

اگر مقايسه نباشه = هر گونه بيان معايب پاک ميشه

پس گفتن معايب آيفون جاش کجااااااااااااااااست؟!!!!! :13:

به هر حال

یچ کس منکر این نیست که گوشی های چینی امکانات بالایی دارند
فقط دوامشون پایینه و قطعاتشون گیر نمیاد و ساپرتشون صفره تقریباً
دوست ما far2000 هم منظوری نداشته
اولا دوستم دو ساله و خودم 1 ساله هيچ مشکلي با گوشي ها نداشته ايم.

دوما پسر خاله ام يک N96 چيني داشت که از دستش روي کاشي افتاد و صفحه اش شکست در عرض يکي دو روز صفحه اش را بدون هيچ مشکلي تعمير کرد

سوما اگر دقت کنيد گوشي من صفحه اش کمي از بدنه عقب تر است پس بدنه محافظ صفحه است در صورتي که هيچ گوشي لمسي ديگه اي اينجوري نيست.

و مورد آخر گوشي هاي چيني بيش از 100 هزار بازي دارند چجوري ساپورت نمي شوند.

Mehr.Iman
30-10-2009, 23:26
من نمیدونم چطور شده با این تفاسیری که دوستمونfar2009 دادن...چرا گوشی های چینی طرفدار زیادی نداره؟!

آره ،واقعا" چرا؟
شاید به خاطر اینه که ما ایرانیا کلا به کلمه "چینی" آلرژی پیدا کردیم ، هر کالایی رو که میخوان بزنن تو سرش میگن چینیه!
من وقتی پول دستم اومد در اولین فرصت یکیشونو میخرم ، حالا خوب و بدش دیگه پای دوستمون ؛جناب Far2009!

mkhavari2000
31-10-2009, 01:54
دوست عزیز far2009 نمیدونم استدلالهایی که داری رو چه جوری بهش رسیدی !!!
اما برای افرادی که این گوشی ها رو دستشون میگیرند کاملا ایراداتی رو که گفتم واضح هست من خودم اشتباه کردم برای 2 هفته پول این آشغال چینی ها رو دادم به خاطر دو سیم کارته بودنش بعد مجبور شدم بندازمش کنار
هنگ کردن و خاموش شدن رو گفتم در بسیاری از این گوشی ها نه همشون ضمنا این رو هم بدون که کیفیت عکس و فیلم رو با دیدن توی ال سی دی گوشی نمیشه بدست اورد بریزش رو پی سی و یا پرینت بگیر تا متوجه کیفیت افتضاحش بشی.
راستی این گوشی ها همچین آش دهن سوزی نیستند که کار کردن باهاشون افتخار باشه که میگی احتمالا من با این گوشی ها کار نکردم.

dc_error691
31-10-2009, 09:15
خوب میشه گفت این گوشی ها شانسی اند یعنی یه نفر میگیره 5 سال ار می کنه یکی دیگه همین مارکو میگیره یه هفته هم کار نمی کنه

PC°BASE
31-10-2009, 10:59
دوستان اکثر حرف های این دوستمون ( [far2009 ) حقیقت نداره ...

دوستان .. در زمانی که یکی از ملاک های مهم برای خرید گوشی اندازه و کیفیت ساخت اون هست گوشی ای که به صورت کاملا ابتدایی از آنتن رادیو ( کاملا مشابه ) برای دریافت امواج استفاده میکنه .. جالبتر اینکه این آنتن از نوع آنتن خاصی نیست و به راحتی قابل خم شدن و شکستن هست .. بدنه ی این گوشی هم فوق العاده از کیفیت ساخت پایینی برخورداره به صورتی که با اولین برخورد با زمین متلاشی میشه .. ( مشاهده ی شخصی خودم که با دوستم سر این مسئله شرط بستم ..)
حالا به اینجا دقت کنید :
شما اندازه ی صفحه ی نمایش این گوشی رو در نظر بگیرید ... جایی که برای به قول دوستمون ساب های گوشی اشقال شده هم در نظر بگیرید .. حالا یک آنتن رو هم در نظر بگیرید که به صورت افقی و در امتداد گوشی نصب شده ... اندازه ی گوشی رو میتونید تصور کنید ؟؟؟

داراي 2 دوربين با کيفيت 3 مگاپيکسل
اندازه ی عکس ها اصلا 10 مگاپیکسل باشد ... مگاپیکسل معیاری برای نشان دادن میزان جزئیات در عکس است و نه کیفیت ... دوستان حاضر هستم قسم بخورم که کیفیت دوربین این گوشی با گوشی ای مثل 6600 : مدل قدیمیش ) که دوربین VGA داست برابری میکنه .. ( خودم مقایسه کردم .) حالا شما فکر کنید عکس گرفته شده توسط 6600 که در اندازه ی 640 در 860 پیکسل هست رو به اندازه ی 2048 در 1536 بزرگنمایی کنیم ! اون وقت ایا کیفیت عکس هم همزمان افزایش پیدا میکنه ؟
در ادامه > گوشی دوست خودم دوربینش بعد از 4 ماه از کار افتاد ... موقعی که میخواستی دوربینش رو فعال کنی ارور میداد : THE CAMERA IS UNABLE TO RUN [ THE SERVICE IS OUT OF REACH ]

کيفيت صداي فوق العاده شفاف و با کيفيت همراه با sub داخلي

صدای این گوشی بلند هست و هیچ کس منکر اون نیست ولی کالا فاقد کیفیت و ضفافیت هست فقط کافیه یه بار از نزدیک به صداش گوش بدید ... به خدا من دارم شک میکنم که این دوستمونتا به حال صدای باکیفیت هم شنیده یا نه ؟

کيفيت تصوير بسيار واضح و شفاف در حد آيفون

کیفیت و وضوح این گوشی در حد متوسط قرار داره . ولی اینکه ایشون میگه در حد آیفونه ! دیگه خارق العاده اغراقه ! در ضمن دوستان دقت داشته باشید که حساسیت تاچ این گوشی ها به مرور زمان فوق العاده کاهش میابه به صورتی که بعد از یه مدت باید محکم با انگشتتون به صفحه ضربه ( نه لمس ) وارد کنید تا گوشی واکنس نشون بده ...

بنده به شخصه روی 4 تا از این گوشی ها هر چی سعی کردم نتونستم یه برنامه ی 40 کیلو بایتی جاوا رو اجرا کنم چه برسه به نصب برنامه ... 100 درصد این حرف رو رد میکنم .. این دوستمون لطف کنه برا حرفش منبع بیار ه ...

15- منوي زيباتر از آيفون

16- قيمتي برابر يک پنجم آيفون 3g و يک هشتم آيفون 3gs زیبایی یه امر نسبی هست ! ( کج سلیقه ترین آدم هم به منو های این گوشی زیبا نمیگه ) دوستان میتونن خودشون از نزدیک ببینن
این دوستمون انقدر استبداد در رای داره که به جای دیگران هم تعیین میکنه که چی زشت هست و چی زیبا ...

در ضمن یه گوشی چینی هست به نام آیفون مینی که منوش شبیه آیفونه شاید دوستمون اون گوشی رو میگه به جز منوی اون گوشی موارد بالا که رد مورد کیفیت دوربین و ساخت این گوشی نوشتم در مورد این هم صدق میکنه .

موفق باشید .

far2009
31-10-2009, 14:39
دوستان 99 درصد حرف های این دوستمون ( far2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) حقیقت نداره ...

از اين دوستمون تشکر مي کنم که با استدلال هاي خودشون نشان دادند که همه موارد حقيقت دارند و هيچ کدام را نمي توان رد کرد.

من نمیدونم چطور شده با این تفاسیری که دوستمونfar2009 دادن...چرا گوشی های چینی طرفدار زیادی نداره؟! و جالب اینه که چرا آیفون فقط با فروش یک مدل گوشی 2g حدودا19%سهام گوشی های کل دنیا رو گرفته؟ و جالبتر از همه اینه که آیفون داره با گوشی های چینی مقایسه میشه..!
اصولا افراد اصلا توجه به امکانات گوشي ندارند و معمولا به دنبال اسم و اينجور چيزها هستند.
خيلي از افراد در مورد اين گوشي ها فقط توجه به نام آنها دارند که چون اسم چين روي آنهاست نمي خرند در صورتي که چين يک محصول را با کيفيت هاي مختلف به بازار مي دهد.

در ضمن دوستان توجه کنيد اگر شما اين گوشي ها را نخريد به نفع من هست چون نمي خواهم منحصر به فرد و شيک بودن اين گوشي ها ( مدل خودم ) عادي بشود پس کساني که تصميم دارند بخرند به من PM بزنند تا تمام نکات براي خريد را در اختيارشان بگذارم . اين هم چند تصوير از گوشي خودم که خوشبختانه به همين راحتي در دسترس نيست

far2009
31-10-2009, 20:33
عزیز من طرفدار ایفون نیستم !

تمام اون چیزهایی که گفتی یه تکنولوژیه نه اسباب بازی ! اسباب بازی اون کیتی هستش که داخل ماکت اون چینی هستش !

بله با هندزفریش نمیتونی صدارو از 2 و 3 بالا ببری چون انقد بد کیفیت هستش که پدر گوشتو در میاره ...

اسم سیستم عاملشو بهم میگی؟

بله دایویکس نسبت به 3gp با کیفیت تره !:27: یه فیلم 200 مگا بایتی دایویکس ببین همون 3gp ببین بعد متوجه میشی کیفیت کدوم بهتره !

خسته نباشه ... ما که یه فوتبال 1 ساعتو نیمه باهاش میدیدم اونم نه چندان با کیفیت .. شارژش تموم میشد حالا نهایت 3 ساعت جواب میده

با این حساب بهترین گوشی های جهان چینی هستند .. دوستان بفرمایید گوشی چینی :40:

- اون که معلومه بر منکرش لعنت ؟!!!! :18:

- گوشي چيني کيت نداره همه را کارخانه سر هم مي کند نکند انتظار داري هندزفريش را هم به خود گوشي وصل کنند ؟!! :31:

- سيستم عامل Nucleus به صورت اپن سورس :26:
منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- اين فرمت ها را براي آيفون مقايسه کن گوشي چيني فقط mp4 :8:

- دوستان توجه کنيد رفيق ما خودش يک ساعت و نيم فوتبال ديده کيفيتش هم با من ( عالي بوده ) تازه خودش اعتراف مي کنه تا 3 ساعت دوام مياره من هم 2 ساعت اضافه مي کنم ( فوق العاده است ) :42:

- به نظرت چيز ديگه اي هم مي تواند باشد ؟!! واقعا توي امکانات و کيفيت حرف اول را مي زند . :5:

در ضمن هر کس مي خواهد راهنماييش کنم با احترام يک PM بزند تا بهش بگم چيکار کند.

Mehr.Iman
01-11-2009, 11:50
دوستان شما تا به حال گوشی چینی داشتید؟
یا صرفا چون اسم گوشیها چینی است طرف آنها نمیروید ؟
من بارها دیدم افرادیو که هیچ دانشی از گوشی ندارند و میگن گوشی فقط Nokia یا فقط Sony Ericson
از لحاظ قیمت بله حق با شماست مقایسه بین گوشی آیفون 1 تومنی با گوشی چینی 150 تومنی کار مسخره ایه!
ولی بیاید منطقی بحث کنیم ، من فکر میکنم بعضی از دوستان بحثو مسخره گرفتن ، این سوالی که من پرسیدم سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست.
شعار مدیران همیشه این بوده که با دلیل و مدرک صحبت کنید ، اگه میگید خوب نیست چرا؟
من که تا اینجای بحث هنوز نتونستم خودمو قانع کنم که این گوشیها به درد بخور نیست.
مثلا شما پست شماره 26 را ببینید ، خداییش اینجور بحث کردن فایده داره به نظر شما؟
کدوم یک از این دلیلایی که ایشون آوردن منطقیه و باعث میشه یه نفرو از خرید این گوشیها منع کنه؟
خواهشا کمک کنید تا این بحث به نتیجه برسه.

far2009
01-11-2009, 15:59
دوستان شما تا به حال گوشی چینی داشتید؟
خودم يک ساله - دوستمم هم دو ساله

یا صرفا چون اسم گوشیها چینی است طرف آنها نمیروید ؟
من کم رفتم و واقعا راضي هستم

من بارها دیدم افرادیو که هیچ دانشی از گوشی ندارند و میگن گوشی فقط Nokia یا فقط Sony Ericson
واقعا اين طور نيست . اميدوارم مديران من را ماخذه نکنند ولي من چون خودم ب نوکيا کار کردم به صراحت اعلام مي کنم در کيفيت صدا و تصوير واقعا بهترين هستند.

از لحاظ قیمت بله حق با شماست مقایسه بین گوشی آیفون 1 تومنی با گوشی چینی 150 تومنی کار مسخره ایه!
من فقط چيزهايي را گفتم که گوشي هاي چيني دارند حالا هر جور خودتون دوست داريد ( مي خواهيد بخريد و مي خواهيد نخريد )

ولی بیاید منطقی بحث کنیم ، من فکر میکنم بعضی از دوستان بحثو مسخره گرفتن ، این سوالی که من پرسیدم سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست
شعار مدیران همیشه این بوده که با دلیل و مدرک صحبت کنید ، اگه میگید خوب نیست چرا؟
دوست عزيز اگر من انجمن را به مسخره گرفتم يا پست هام مناسب نبوده همين جا اعلام کنيد تا ديگه توي اين تاپيک اصلا شرکت نکنم.

کدوم یک از این دلیلایی که ایشون آوردن منطقیه و باعث میشه یه نفرو از خرید این گوشیها منع کنه؟
هنوز هم پاک نشده ؟!!!

far2009
01-11-2009, 16:11
اما کساني که مي خواهند گوشي چيني بگيرند خوب به موارد زير توجه کنند.

1 - من وقتي مسئوليت خريد را مي پذيرم که خودم حضور داشته باشم در غير اين صورت مسئوليت خريد با خودتان است.

2- حدالامکان از يک فرد آشنا گوشي را بخريد تا مطمئن باشيد.

3- در انتخاب مدل بسيار دقت کنيد مدل هاي معروف با طرح مخصوص خود چين بخريد.

4- جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد خوشبختانه نياز بهش پيدا نکردم شما هم در صورت امکان با گارانتي بگيريد

5- اگر گوشي هاي شکل مدل من مي گيريد دقت کنيد در صورت باز بودن صفحه بايد محکم باشد

6- اين گوشي ها مثل خيلي از گوشي هاي ديگه نياز به مراقبت دارند.

7- بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.

8- هر مطلب ديگري هم خواستيد در خدمتم دوستاني هم که اين گوشي ها را دارند اگر به مشکل برخوردند مطرح کنند تا شايد پاسخي بتوانم بدهم. :20:

Mehr.Iman
01-11-2009, 16:48
خودم يک ساله - دوستمم هم دو ساله

من کم رفتم و واقعا راضي هستم

واقعا اين طور نيست . اميدوارم مديران من را ماخذه نکنند ولي من چون خودم ب نوکيا کار کردم به صراحت اعلام مي کنم در کيفيت صدا و تصوير واقعا بهترين هستند.

دوست عزيز اگر من انجمن را به مسخره گرفتم يا پست هام مناسب نبوده همين جا اعلام کنيد تا ديگه توي اين تاپيک اصلا شرکت نکنم.

دوست عزیز منظور من شما نبودید ، منظور من اون افرادی بود که جای اینکه منطقی بحث کنن با پستهای بی مورد بحث اصلی رو وارد حاشیه میکنند که خوشبختانه اکثر پستهای بی مورد توسط مدیر این بخش پاک شد.

PC°BASE
01-11-2009, 16:49

با عرض پوزش از شما دوست عزیز پستم رو ویرایش کردم ... شما واقعا با یکی که این گوشی ها رو یه مدت داشته از نزدیک صحبت کنی فکر نکنم دیگه طرف این جور گوشی های بی کیفیت که با تبلیغات فوق العاده دروغ در موردش صحبت میشه بری ...

1 - من وقتي مسئوليت خريد را مي پذيرم که خودم حضور داشته باشم در غير اين صورت مسئوليت خريد با خودتان است.
جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد
در صورت باز بودن صفحه بايد محکم باشد
بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.

.... :27::27:

pulp_152
01-11-2009, 16:52
بنده داشتم .. بلوتوث .. f488 که شبیه f480 .. جالب که f480 هم داشتم همزمان .. و tv دار ...

دنظرم اینه که مزخرفه وسلام .. اینترفیس کند ! تاچ نه چندان حساس .. صفحه نمایش خیلی متوسط و تقریبا ضعیف .. و اینکه دوام کم .. مثلا اگر یکم برق منطقه جریانش کم و زیاد بشه سریع شارژش میسوزه یا یه قطعه داخلیش .. یا اینکه هنگ های عجیب غریب میکنه .. میزان باتریاشون دقیق نیس ... بعضی وقتا میبینی 4 تا شارژ دارن ولی 10 دقیقه بعد خالی میشن ... در هر صورت نسبت به قیمتش امکانات خوبی بهت میده که هیچ گوشی بهت نمیده ولی در عوض ! این امکانات در پایینترین سطح ممکن از لحاظ کیفیت هستن .. نظر خودمه ... بازم خودت میدونی

far2009
01-11-2009, 17:08
دوستان يک نکته خيلي مهم حتما موقع خريد گوشي توجه کنيد که در منوي بازي ها حتما 3 فايل باشد که يکي مخصوص نصب بازي ها است اين مورد قطعا در خريد مطمئن کمک مي کند.

بنده داشتم .. بلوتوث .. f488 که شبیه f480 .. جالب که f480 هم داشتم همزمان .. و tv دار ...
دنظرم اینه که مزخرفه وسلام .. اینترفیس کند ! تاچ نه چندان حساس .. صفحه نمایش خیلی متوسط و تقریبا ضعیف .. و اینکه دوام کم .. مثلا اگر یکم برق منطقه جریانش کم و زیاد بشه سریع شارژش میسوزه یا یه قطعه داخلیش .. یا اینکه هنگ های عجیب غریب میکنه .. میزان باتریاشون دقیق نیس ... بعضی وقتا میبینی 4 تا شارژ دارن ولی 10 دقیقه بعد خالی میشن ... در هر صورت نسبت به قیمتش امکانات خوبی بهت میده که هیچ گوشی بهت نمیده ولی در عوض ! این امکانات در پایینترین سطح ممکن از لحاظ کیفیت هستن .. نظر خودمه ... بازم خودت میدونی
مشکل شما در انتخاب نوع گوشي است همانطور که گفتن طرح اصلي نخريد.

Mehr.Iman
01-11-2009, 17:15
با عرض پوزش از شما دوست عزیز پستم رو ویرایش کردم ... شما واقعا با یکی که این گوشی ها رو یه مدت داشته از نزدیک صحبت کنی فکر نکنم دیگه طرف این جور گوشی های بی کیفیت که با تبلیغات فوق العاده دروغ در موردش صحبتمیشه بری ...

ممنون از شما و رفتار حرفه ایتان!
متاسفانه از کسانی که من میشناسم هیچکس از این گوشیها نداره تا ازش کمک بگیرم ، جاییم بهتر از اینجا سراغ نداشتم که بشه مشورت کرد ،از طرفی نمیخوام بیشتر از 200 تومن برای گوشی هزینه کنم از طرفی هم میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم ؛ وقتی میشه با 145 تومن یه گوشی طرح N98 خرید که کلی امکانات داره (دوستمون Far2009 به طور مفصل به امکانات این گوشیها اشاره کردند!) چرا باید برم مثلا k800 بخرم؟
جناب far2009 که این گوشیهارو تجربه کردن ظاهرا" خیلی راضین ولی اکثر دوستان (که فکر نمیکنم تا حالا این گوشیهارو تجربه کرده باشن) میگن به درد نمیخوره ، خب اینجوری آدم تو تصمیم گیریش مردد میشه دیگه.

pulp_152
01-11-2009, 17:18
دوستان يک نکته خيلي مهم حتما موقع خريد گوشي توجه کنيد که در منوي بازي ها حتما 3 فايل باشد که يکي مخصوص نصب بازي ها است اين مورد قطعا در خريد مطمئن کمک مي کند.

مشکل شما در انتخاب نوع گوشي است همانطور که گفتن طرح اصلي نخريد.

بری در مورد f488 تحقیق کنید و بلوتوث هم که اصل چینه ! ...

حالا شما در مورد f488 تحقیق کن ببین اصل هستش یا نه

n95 هم قدیما تو دستو بالم طرح چینیش ! ..

Mehr.Iman
01-11-2009, 17:38

ای بابا ، گارانتیمونم که پرید!
حالا من شمارو از کجا پیدا کنم؟!

2- حدالامکان از يک فرد آشنا گوشي را بخريد تا مطمئن باشيد.

آخرین باری که از آشنا خرید کردم یه لبتاپ خریدم که بعدا" متوجه شدم نزدیک 200 تومن گرون بهم داده!

3- در انتخاب مدل بسيار دقت کنيد مدل هاي معروف با طرح مخصوص خود چين بخريد.

احتمال زیاد همون مدل N98 رو میخرم.

4- جايي که من خريدم گارانتي خود مغازه را با مهر و امضاء داد خوشبختانه نياز بهش پيدا نکردم شما هم در صورت امکان با گارانتي بگيريد

آره ، یک ماه گارانتی تعویض داره ، اگه گارانتی نداشت که عمرا میرفتم طرفش.

6- اين گوشي ها مثل خيلي از گوشي هاي ديگه نياز به مراقبت دارند.

فک نکنم دیگه اینارو با خودم بتونم ببرم حموم!

7- بعضي از مدل ها امکان استفاده از سيمکارت ايرانسل را ندارند چون نوسانات ايرانسل خيلي بالاست و براي گوشي مضر است.

ای بابا ،اگه ایرانسل نشه انداخت روش که فایده نداره ، پس یادم باشه موقع خرید حتما" سوال کنم.

8- هر مطلب ديگري هم خواستيد در خدمتم دوستاني هم که اين گوشي ها را دارند اگر به مشکل برخوردند مطرح کنند تا شايد پاسخي بتوانم بدهم. :20:

ممنون از لطفتون

PC°BASE
01-11-2009, 17:39
ممنون از شما و رفتار حرفه ایتان!
متاسفانه از کسانی که من میشناسم هیچکس از این گوشیها نداره تا ازش کمک بگیرم ، جاییم بهتر از اینجا سراغ نداشتم که بشه مشورت کرد ،از طرفی نمیخوام بیشتر از 200 تومن برای گوشی هزینه کنم از طرفی هم میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم ؛ وقتی میشه با 145 تومن یه گوشی طرح N98 خرید که کلی امکانات داره (دوستمون Far2009 به طور مفصل به امکانات این گوشیها اشاره کردند!) چرا باید برم مثلا k800 بخرم؟
جناب far2009 که این گوشیهارو تجربه کردن ظاهرا" خیلی راضین ولی اکثر دوستان (که فکر نمیکنم تا حالا این گوشیهارو تجربه کرده باشن) میگن به درد نمیخوره ، خب اینجوری آدم تو تصمیم گیریش مردد میشه دیگه.

تشکر .

منظور شما از امکانات چیه ؟ صدای بلند بی کیفیت ؟ دوربین با قابلیت انداختن عکس های بزرگ و پر از نویز ؟
صفحه ی نمایش که حد اکثر 2 ماه مثل روز اولش کار میکنه ؟ گوشی N98 نوکیا هنوز تولید نکرده ! اگر این مدل گوشی ها انقدر خوبن چرا باید از نام مدل های برند های معتبر گوشی سازی سو ء استفاده کنن ؟ یه گوشی k800 گوشی یه که حد اقل مطمئنی 2 سال برات کار میکنه . جناب FAR 2009 هم فقط داره از روی تعصب از گوشی خودش دفاع میکنه ...
شما جز ایشون کس دیگه ای رو میبینی که از این مدل گوشی های چینی در این دنیای پهناور وب راضی باشه ؟؟؟

Mehr.Iman
01-11-2009, 18:06
انتظار امکانات خیلی بالا هم از این گوشیها ندارم(با توجه به قیمتشون)
امکاناتشون در حد یه گوشی معمولی مثل k750 باشه کافیه +اینکه تلویزیون دارن و دوتا سیم کارت میخورن ، ظاهرشونم که N98!
رو هم رفته 145 نمی ارزه؟!
این آدرس سایت فروشگاهس(امیدوارم اینو تبلیغات محسوب نکنید):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

far2009
01-11-2009, 18:07
آقاي Mehr.Iman تا حالا 100 بار گفتم اين گوشي ها اين امکانات را دارند با کيفيت هم هستند. اول دوستم اين گوشي ها را خريد من هم با اين گوشي ها آشنا شدم و خريدم وقتي من خريدم پسر خاله ام هم خوشش اومد و اون هم خريد.

حالا ديگه نمي دونم چه جوري به شما ثابت کنم هر کاري مي خواهيد بکنيد. مي توانيد بخريد مي توانيد نخريد.

من نمي دانم اگر من به مشکلات دوستان برخورده باشم بايد حالم از اين گوشي ها بهم بخورد چه برسد با آيفون مقايسه اش کنم.

من فقط مي توانم از اين گوشي عکس بگذارم تا به شما ثابت کنم ولي شما لياقت اين گوشي ها را نداريد. آقاي Mehr.Iman کفنم براي شما عکس بگذارم ولي مثل اين که شما هم موافق اين گوشي ها نيستيد.

من ديگه نمي توانم وقتم را براي بحث با شما بگذارم.

فقط مي گم من از امکانات و کيفيتش خيلي خيلي خيلي خيلي راضيم.

johnypersian1656
01-11-2009, 18:09
سلام به دوستان خوبم. راستش به نظر من این بحث از ریشه بی اساسه. چون اکثر گوشی های چینی اصلا FCC certificate ندارن یا fake هست این certificate. حالا نمیدونم چطوری میشه روی بقیه موارد نظر داد. بعضی از مدل ها هم که حتی browser ندارن! ممکنه دوست خوبمون far2009 بگن اونا اصلی نیستن. اما شما چطوری میتونین مطمئن بشین که fcc certificate اینا تقلبی نیست( و اکثرا که حتی به خودشون زحمت تقلب کردن در این زمینه رو هم ندادن) من خودم موبایل فروش هستم( و از قضا در خود اصفهان(واسه این اشاره میکنم که انگار دوست خوبمون far2009 هم اصفهانی هستن)) و واقعا با همه ی نظرات آقای pulp موافقم. البته من بیشتر موتو کار میکنم (میتونین توی فروم موتو ببینین) اما مدل هایی مثل nec,bluetooth,fashion و حتی Hyundai که جاهایی اشاره میشه ایرانی هست رو باهاشون کار کردم. دوست خوبم mehr.iman به همین دلایل و دلایلی که جناب pulb دوست خوب سامسونگی :) هم فرمودن اصلا توصیه نمیکنم بگیری. یه نکته ی دیگه اینکه از دیروز تا حالا فکر کنم چند تا از post های آقای pulb حذف شدن که ایشون مزایای آیفون رو گفته بودن!!! این واسم خیلی عجیب بود.

PC°BASE
01-11-2009, 18:21
انتظار امکانات خیلی بالا هم از این گوشیها ندارم(با توجه به قیمتشون)
امکاناتشون در حد یه گوشی معمولی مثل k750 باشه کافیه +اینکه تلویزیون دارن و دوتا سیم کارت میخورن ، ظاهرشونم که N98!
رو هم رفته 145 نمی ارزه؟!
این آدرس سایت فروشگاهس(امیدوارم اینو تبلیغات محسوب نکنید):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز 100 درصد 145 تومن میارزه ولی به شرطی که بخواهید این گوشی رو بعد از 6 یا 8 ماه به سطل زباله انتقال بدی ... چون دست دوم این گوشی رو کسی نمیخره ... ( حد اقل من که ندیدم کسی جرات کنه !)

Michael Ropy
01-11-2009, 18:21
:18::18::18::18: میشه این مورد رو توضیح بدی؟! آیفون خازنیه چه جوری با یه گوشی مقاومتیه چینی برابره! من مطمئنم شما با آیفون چینی کار کردید (من هم با آیفون چینی کار کردم تاچ مسخره ای داشت).

پی نوشت: داشتم تو سایت necmob یه نگاهی به امکانات c9000 می کردم چشمم به این خورد:

نمایش کتاب های الکتریکی e-Book

میگم یه دفعه برق نگیره مارو وسط خوندن این کتابا! :دی

Mehr.Iman
01-11-2009, 18:39
آقاي Mehr.Iman تا حالا 100 بار گفتم اين گوشي ها اين امکانات را دارند با کيفيت هم هستند. اول دوستم اين گوشي ها را خريد من هم با اين گوشي ها آشنا شدم و خريدم وقتي من خريدم پسر خاله ام هم خوشش اومد و اون هم خريد.

آخه اینجوری که شما از این گوشیها تعریف میکنید هیچ گوشی دیگه ای بجز اینا تو جهان نباید فروش بره!

من فقط مي توانم از اين گوشي عکس بگذارم تا به شما ثابت کنم

ممنون ، اگه لازم بشه خودم تو گوگل سرچ میکنم 1000 تا عکس بهم میده ولی از عکس گوشی که چیزی مشخص نمیشه!

ولي شما لياقت اين گوشي ها را نداريد

شاید ، شاید فقط شما لیاقت این گوشیهارو دارید ، شایدم لیاقت من بیشتر از این گوشیها باشه!

من ديگه نمي توانم وقتم را براي بحث با شما بگذارم.

ممنون از لطفتون ، تا همینجا هم که وقت گذاشتید ممنونم.

dc_error691
01-11-2009, 19:26
نتیجه:
1-اگر بودجتون بالاست فکر این چینیارو از کلتون بیرون کنین
2-اگر پایینه دو حالت داره:
الف)ریسک پذیرید و چینی می خرین
ب) ریسک نمی کنین و با حدود 160 یه کوکی یا استار یا g900 یا اینا می خرین که مطمئن هم هست

mkhavari2000
01-11-2009, 19:56
...از طرفی نمیخوام بیشتر از 200 تومن برای گوشی هزینه کنم از طرفی هم میخوام یه چیز دهن پر کن بگیرم ؛ وقتی میشه با 145 تومن یه گوشی طرح N98 خرید که کلی امکانات داره (دوستمون Far2009 به طور مفصل به امکانات این گوشیها اشاره کردند!) چرا باید برم مثلا k800 بخرم؟

من باز هم پیشنهاد میکنم بری سراغ برندهای ال جی و سامسونگ و بازهم LG Viewty رو با امکانات :

1- دوربین عکاسی بسیار عالی1/5 مگاپیکسلی با لنز Shneider-kreuznach و فلاش Strobel با لرزشگیر دست و نبود نویز در عکسها و رنگهای طبیعی
2- دوربین فیلمبرداری بینظیر با قابلیت فیلمبرداری 120 فریم در ثانیه با فرمت Divx
3- سرعت شاتر بالاتر از رقبا
4- Mp3 Player کارآمد بهمراه منو های کاربر پسند و کاربرد آسان
5- صفحه نمایش بزرگ 3 اینچی با قابلیت نمایش 256000 رنگ
6- قلم با کلاس و شیک Dongle
7- کیفیت صدای بسیار شفاف
8- منوهای بسیار جالب و کاربرپسند
9- سرعت نسبتا بالای گوشی
10- طراحی و دیزاین بسیار خوب گوشی
11- باطری قوی 1000 میلی آمپری
12- کیف مخصوص گوشی

بهت پیشنهاد میکنم.
برای رفع ابهام هم خودم به شخصه با گوشی های چینی کار کردم و داشته ام

dc_error691
01-11-2009, 21:53
البته دوربین 5.1 هست که دوستمون با ممیز / زده برعکس شده
کلا یکی از بهترین 5 مگاپیکسیاست من عکس هاشو دیدم کف کردم
بعد این چینیا دهن پر کن نیست همه میفهمن چینیه دهنشونم پر نمیشه:31:

Mehr.Iman
01-11-2009, 22:21
البته دوربین 5.1 هست که دوستمون با ممیز / زده برعکس شده
کلا یکی از بهترین 5 مگاپیکسیاست من عکس هاشو دیدم کف کردم
از کجا میفهمن؟
از ظاهرشون که نمیشه فهمید ، کپی برابر اصله!
مگر اینکه بگیرن دستشون تا بفهمن!

mkhavari2000
02-11-2009, 08:52
از کجا میفهمن؟
از ظاهرشون که نمیشه فهمید ، کپی برابر اصله!
مگر اینکه بگیرن دستشون تا بفهمن!

چینی ها دو دسته هستند :
1- ظاهرشون مثل گوشی دوستمون far2009 هست که شبیه بقیه گوشی ها نیست و کاملا تابلوئه که چینیه
2- دقیقا مثل یکی از برندهای معروف کپی شدن که اینها رو با کار کردن منو میشه فهمید چون مثل اصلشون نیست

far2009
02-11-2009, 16:22
نخير ، مثل اينکه چين فقط يک گوشي عالـــــي زده و اون هم مستقيم رسيده به ما ؟! :13:

چون اکثر گوشی های چینی اصلا FCC certificate ندارن یا fake هست این certificate. حالا نمیدونم چطوری میشه روی بقیه موارد نظر داد. بعضی از مدل ها هم که حتی browser ندارن! ... ( و از قضا در خود اصفهان(واسه این اشاره میکنم که انگار دوست خوبمون far2009 هم اصفهانی هستن)) . البته من بیشتر موتو کار میکنم (میتونین توی فروم موتو ببینین) اما مدل هایی مثل nec,bluetooth,fashion و حتی Hyundai که جاهایی اشاره میشه ایرانی هست رو باهاشون کار کردم.
اين هايي که ميگي يعني چي ؟! گوشي چيني هر امکاني که دارد با نهايت کيفيت است و هر امکاني ندارد که ندارد.
ميشه محدوده مغازه تون را بگيد شايد توانستم سري به شما بزنم و نظرتون را کاملا برگردونم.
توي سايت gsmarena مدل هاي گوشي nec را معرفي کرده !!
در ضمن شما که با اين گوشي ها کار کرده ايد ميشه بگيد ترتيب قرار گرفتن جاهاي مموري و جاهاي سيم کارت چه جوري هست ؟!!! ( منتظر جوابتون هستم )

دوست عزیز 100 درصد 145 تومن میارزه ولی به شرطی که بخواهید این گوشی رو بعد از 6 یا 8 ماه به سطل زباله انتقال بدی ... چون دست دوم این گوشی رو کسی نمیخره ... ( حد اقل من که ندیدم کسی جرات کنه !)
اين براي باز هزارم خودم 12 ماه و دوستم 24 ماه بدون افت کيفيت داشتيم !!!

:18: میشه این مورد رو توضیح بدی؟! آیفون خازنیه چه جوری با یه گوشی مقاومتیه چینی برابره! من مطمئنم شما با آیفون چینی کار کردید (من هم با آیفون چینی کار کردم تاچ مسخره ای داشت).
پی نوشت: داشتم تو سایت necmob یه نگاهی به امکانات c9000 می کردم چشمم به این خورد:

میگم یه دفعه برق نگیره مارو وسط خوندن این کتابا! :دی

- مولتي تاچ آيفون براي 1- زوم تصوير 2- زوم کلي 3- و جابه جا شدن کاربرد دارد. گوشي چيني امکان ورود به گوشي مثل آيفون با کشيدن فلش را دارد پس تاچ نزديکي به هم دارند.
- مسخره بازي بسه !

آخه اینجوری که شما از این گوشیها تعریف میکنید هیچ گوشی دیگه ای بجز اینا تو جهان نباید فروش بره![/center]

ممنون ، اگه لازم بشه خودم تو گوگل سرچ میکنم 1000 تا عکس بهم میده ولی از عکس گوشی که چیزی مشخص نمیشه!
[/center]

[RIGHT][FONT=Tahoma]شاید ، شاید فقط شما لیاقت این گوشیهارو دارید ، شایدم لیاقت من بیشتر از این گوشیها باشه!

[color=black][font=Tahoma][/center]

[color=black] [RIGHT][COLOR=black][FONT=Tahoma]ممنون از لطفتون ، تا همینجا هم که وقت گذاشتید ممنونم.

- ترس از خريد - بي اطلاعي نسبت به اين گوشي ها - توجه به نام گوشي هاي بزرگ - فرهنگ سازي غلط و ...
- منظورم عکس از گوشي خودم بود که چون بهترين وسيله اي که مي توانم عکس بگيرم N70 خودم هست نمي خواهم آتو دست بقيه برهم در ضمن هيچ عکسي نمي تواند کيفيت تصوير اين گوشي ها را نمايش دهد.

نتیجه:
1-اگر بودجتون بالاست فکر این چینیارو از کلتون بیرون کنین
2-اگر پایینه دو حالت داره:
الف)ریسک پذیرید و چینی می خرین
ب) ریسک نمی کنین و با حدود 160 یه کوکی یا استار یا g900 یا اینا می خرین که مطمئن هم هست
اگر بودجتون بالاست قيد تلويزيون و خيلي امکانات عالي ديگه را بزنيد. من از خريد N70 ام پشيمونم ولي از خريد گوشي چيني خودم خيلي خيلي راضيم

بدون شرح

PC°BASE
02-11-2009, 17:27
...

نه دوست عزیز تقصیر شما نیست .. شما نمیدونید احتمالا گوشی با کیفیت چه ویژگی هایی داره ..:41:

far2009
02-11-2009, 18:29
نه دوست عزیز تقصیر شما نیست .. شما نمیدونید احتمالا گوشی با کیفیت چه ویژگی هایی داره ..:41:
اصلا خودت مي دوني چي داري مي گي ؟!!!!!!!! :13:

تصوير به اون زيبايي را نقل قول مي کني بعد ميگي بي کيفيت هست ؟!! ببخشيد ولي دوربينش را هم ديدي ؟!!:31:

تصوير با کيفيت نمايش 16 ميليون رنگ و داشتن بلندگوي هايي با sub داخلي بي کيفيت هست ؟! :18:

با اين حساب ميشه شما از کيفيت حرف بزنيد ؟!!!!

johnypersian1656
02-11-2009, 19:51
اين هايي که ميگي يعني چي ؟! گوشي چيني هر امکاني که دارد با نهايت کيفيت است و هر امکاني ندارد که ندارد.
ميشه محدوده مغازه تون را بگيد شايد توانستم سري به شما بزنم و نظرتون را کاملا برگردونم.
توي سايت gsmarena مدل هاي گوشي nec را معرفي کرده !!
در ضمن شما که با اين گوشي ها کار کرده ايد ميشه بگيد ترتيب قرار گرفتن جاهاي مموري و جاهاي سيم کارت چه جوري هست ؟!!! ( منتظر جوابتون هستم )

سلام دوست خوبم. اول از همه از مدیران عذرخواهی میکنم چون قرار بود مقایسه ی این گوشی ها با گوشی های دیگه نشه اینجا ولی من این مطلب رو چون خطاب پست far2009 عزیز من بودم میذارم و دیگه تمام!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه دوست خوبم محدوده ی مغازه ی من خیابان احمد آباد هست(ولی مطمئنا با شناخت کاملی که از این گوشی ها دارم نظرم عوض نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). ثانیا fcc جز امکانات نیست از واجباته
در مورد سوالتون هم به خدا منظورتونو نفهمیدم از ترتیب قرار گرفتن!!!!! اگه نه کار کردن با این گوشی ها افتخاری نیست که من بخوام به دروغ بگم کار کردم.حالا گیرم منم کار نکردم بقیه ی دوستان چی؟
در مورد اینکه میگین انگار فقط یه گوشی چینی خوب هست. این افکار آدم هست که باعث میشه نظر بده گوشی ای خوبه یا نه
اما چند تا نکته (بازم عذرخواهی شدید از مدیران گرام):

۱. آیفون وقتی‌ که عرضه شد ، ویدئو رکورد ، اس‌ام‌اس فوروارد ، بلوتوث و خیلی‌ چیزهای دیگه نداشت ، ولی‌ بازارو قبضه کرد چرا؟ ، بخاطر تاچش ، و OS هنوز هم که هنوزه کسی‌ نتونسته درست حسابی‌ رو دستش چیزی بزنه ، Samsung omnia ، black berry stormpalm pre آمدن که بازارو از آیفون بگیرن هنوز نتونستن شاید این Motorola droid در آینده بتونه

۲. مهم‌ترین اپشن یه گوشی تاچ Internet browser هست که می‌تونه اون گوشی رو از بقیه متمایز کنه پس یکی‌ از نقاط قوت آیفون اینه ، این چینیا رو می‌شه گفت اصلا Internet browser ندران پس تاچ بودنشون بیفایدس

۳. ظرافت یعنی‌ به کار بردن فلز در جاهای مخصوص ، در عین مقاوم بودن زیباییش حفظ شده باشه ، رنگ هارو تو LCD درست نشون بده ،اگه بدنش چند رنگه زیبا جلو بده ، قیافه کوچیک تر از اونی که هست نشون بده و....( البته شاید از نظر بعضیا بلندی یه صدا یعنی‌ ظرافت)

۴. چین هم برند داره برند‌های خوب مثل Meizu M8 که گوشی یه خوبی‌ بود FCC هم داشت ولی‌ از نظر قیمت نتونست رقابت کنه و همین طور ساپورت

۵. ساپورت نرم افزاری یه گوشی خیلی‌ مهمه که هیچی‌ رو با آیفون مقایسه نکنید( چه برسه دیگه چینی‌ هارو ،شاید در آینده اندرید بتونه ) در مورد سیستم عامل این گوشی ها هم که شما میفرمایین بر پایه ی لینوکس هستند آخه وقتی جاوا رو هم به زور!!! اجرا میکنه حالا برسه به برنامه های native!!! کلا لینوکس سنگینه و نیاز به cpu قوی داره که این چینیا ضعیفن( بدونین چون موتو زیاد داشتم motomagx,synergy ,linux رو کامل میشناسم واین جوری نیست به قول ali racer عزیز روی هوا حرف بزنم.)

6. و دست آخر در مورد FCC ، اگه شما پول کم دارین حتما برین سراغ گوشیا یه برند دار مثلا Motorola C118 یا Nokia 1200 بهتر از یه گوشی چینی‌ هستن چون FCC دارن ، این خیلی‌ مسالهٔ مهمی ، می‌تونه تشعشع یه اینا خیلی‌ زیاد باشه و یا باند‌های فرکانسی بیخودی رو به خودش اختصاص بده که مورد اختلال تو چیزی دیگه بشه( یه ویدئو هست که اگر بدونم مدیران ایراد نمیگیرن لینک میدم که تاثیرات این تشعشعات رو کامل بیان میکنه تا بیشتر با fcc certificate و fcc id که این چینی ها ندارن آشنا بشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

اینم واسه شما جناب far2009 عزیز :

far2009
02-11-2009, 21:32
اول اینکه دوست خوبم محدوده ی مغازه ی من خیابان احمد آباد هست(ولی مطمئنا با شناخت کاملی که از این گوشی ها دارم نظرم عوض نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
پس حتما آدرس دقيقتان را PM کنيد تا به شما سر بزنم. نظرات هم بعد ديدن همديگر

در مورد سوالتون هم به خدا منظورتونو نفهمیدم از ترتیب قرار گرفتن!!!!! اگه نه کار کردن با این گوشی ها افتخاری نیست که من بخوام به دروغ بگم کار کردم.حالا گیرم منم کار نکردم بقیه ی دوستان چی؟
در مورد اینکه میگین انگار فقط یه گوشی چینی خوب هست. این افکار آدم هست که باعث میشه نظر بده گوشی ای خوبه یا نه
).
يعني گوشي من پر مشکل هست ولي چون من افکارم خيلي خوبه کيفيت و صدا و تصويرش هم بالا رفته ؟!!! چه جالب خوب بقيه دوستان هم مثل من فکر کنند ؟!!!

۲. مهم‌ترین اپشن یه گوشی تاچ Internet browser هست که می‌تونه اون گوشی رو از بقیه متمایز کنه پس یکی‌ از نقاط قوت آیفون اینه ، این چینیا رو می‌شه گفت اصلا Internet browser ندران پس تاچ بودنشون بیفایدس ).
آقاي عزيز gprs داره internet explorer نداره ؟!! مگه ميشه ؟!! گوشي خودم internet explorer داره و لمسي هم هست .

۳. ظرافت یعنی‌ به کار بردن فلز در جاهای مخصوص ، در عین مقاوم بودن زیباییش حفظ شده باشه ، رنگ هارو تو LCD درست نشون بده ،اگه بدنش چند رنگه زیبا جلو بده ، قیافه کوچیک تر از اونی که هست نشون بده و....( البته شاید از نظر بعضیا بلندی یه صدا یعنی‌ ظرافت)
سليقه ايه

۴. چین هم برند داره برند‌های خوب مثل Meizu M8 که گوشی یه خوبی‌ بود FCC هم داشت ولی‌ از نظر قیمت نتونست رقابت کنه و همین طور ساپورت )
من سايت جامع براي برندهاي گوشي چيني مي شناسم ولي اين برند اصلا وجود نداره ! اصلا به اسمش مياد برند باشه ؟!!

۵. ساپورت نرم افزاری یه گوشی خیلی‌ مهمه که هیچی‌ رو با آیفون مقایسه نکنید( چه برسه دیگه چینی‌ هارو ،شاید در آینده اندرید بتونه ) در مورد سیستم عامل این گوشی ها هم که شما میفرمایین بر پایه ی لینوکس هستند آخه وقتی جاوا رو هم به زور!!! اجرا میکنه حالا برسه به برنامه های native!!! کلا لینوکس سنگینه و نیاز به cpu قوی داره که این چینیا ضعیفن( بدونین چون موتو زیاد داشتم motomagx,synergy ,linux رو کامل میشناسم واین جوری نیست به قول ali racer عزیز روی هوا حرف بزنم.))
گفتم اپن سورسه نگفتم لينوکسه ؟!!

6. و دست آخر در مورد FCC ، اگه شما پول کم دارین حتما برین سراغ گوشیا یه برند دار مثلا Motorola C118 یا Nokia 1200 بهتر از یه گوشی چینی‌ هستن چون FCC دارن ، این خیلی‌ مسالهٔ مهمی ، می‌تونه تشعشع یه اینا خیلی‌ زیاد باشه و یا باند‌های فرکانسی بیخودی رو به خودش اختصاص بده که مورد اختلال تو چیزی دیگه بشه( یه ویدئو هست که اگر بدونم مدیران ایراد نمیگیرن لینک میدم که تاثیرات این تشعشعات رو کامل بیان میکنه تا بیشتر با fcc certificate و fcc id که این چینی ها ندارن آشنا بشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضي از اين گوشي ها با ايرانسل کار نمي کنند به خاطر نوسانات بالاي سيم کارت هاي ايرانسل حالا تشعشع هم مي دهند.

johnypersian1656
02-11-2009, 21:59
با همه ی احترام به خاطر نوع دیدگاهتون نیازی نمیبینم که دیگه بخوایم حضوری هم بحث کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظور من از افکار شما اینه که این همه آدم اینجا میگن این گوشی ها چه عیبایی دارن اما شما امکاناتی رو میگین که .............

برند meizu وجود نداره؟ m8 که یکی از گوشی های این برند هست windows CE داره حالا شما نمیشناسین دیگه.......

والا من که توی عمرم این اولین باره میشونم که نوسانات ایرانسل بالاس!!!! اما به هر حال اگه شما fcc id روی جعبه ی گوشیتون پیدا کردین بدین تا واستون چک کنم که یه موقع fake نباشه چون واقعا خطرناکه( البته بعیده پیدا کنین)

من دیگه بحثی ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همه ی وجود از بقیه ی دوستان عذر میخوام اینجا تاپیکی واسه رسیدگی به درخواست این دوستمون واسه خرید بود اما انگار همش off topic شد.

Mehr.Iman
02-11-2009, 23:03
با سلام
دوباره بحث بالا گرفت!
جناب "JohnPersian1656"منظورتون از FCC certificate دقیقا" چیه ؟! Fake چیه؟ میشه توضیح بدید؟ یا بی زحمت اگه ممکنه براتون یه لینکی چیزی بدین من دقیقا" متوجه شم.

EssiRam
02-11-2009, 23:37
سلام به همه دوستان:
این بحثی که راه افتاده یه جورایی دغدغه فکری من هم هست.
من با توجه به تحقیقاتی که در مورد گوشیهای چینی انجام دادم فهمیدم که این گوشیها دو نوع هستند:
-1اون دسته از گوشیهایی که مارک شرکتهای دیگرو مونتاژ میکنن.مثلا(N98)رو مونتاژ کرده و با کیفیت پایین در بازار عرضه میکنند.
قابل توجه هست که این گوشیها دوام کمی دارند و خیلی زود هم خراب میشن.
-2اما دسته ی دوم این گوشیها همون گوشیهایی هستند که دوستمون Far2009 دارند و خیلی هم از اون راضی هستند..چون این شرکتها کارشون درست کردن گوشیهای جدید و نو هست و به هیچ عنوان گوشیهای دیگرو مونتاژ نمیکنن.
حتی قطعات اونا به راحتی پیدا میشه.همچون شرکتهایی مثلNEC که گوشیهای خوبی رو وارد بازار کرده و میکنند.
اقای Mehr.iman شما اگه میخواید گوشی چینی بخرید بهتره که نوع دوم این گوشیهارو (یعنی گوشیهای اصل چین!)رو بخرید نه گوشیهایی که طرح برندهای معروفی مثل نوکیارو تقلید کردن چون این گوشیها سر یه ماه نشده بوی الرحمنشون بلند میشه!!

far2009
03-11-2009, 14:49
با همه ی احترام به خاطر نوع دیدگاهتون نیازی نمیبینم که دیگه بخوایم حضوری هم بحث کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا ديدگاه من چه شه ؟!! دوما ديدگاه نيست حقيقته.
سوما نمي دانم چرا از حقيقت فرار مي کنيد. من سراغ شما مي آيم براي اثبات حقيقت .
اگر شما آدرستون را نگيد من مطمئنا به شما شک مي کنم. :13:

سلام به همه دوستان:

این بحثی که راه افتاده یه جورایی دغدغه فکری من هم هست.
من با توجه به تحقیقاتی که در مورد گوشیهای چینی انجام دادم فهمیدم که این گوشیها دو نوع هستند:
-1اون دسته از گوشیهایی که مارک شرکتهای دیگرو مونتاژ میکنن.مثلا(N98)رو مونتاژ کرده و با کیفیت پایین در بازار عرضه میکنند.
قابل توجه هست که این گوشیها دوام کمی دارند و خیلی زود هم خراب میشن.
-2اما دسته ی دوم این گوشیها همون گوشیهایی هستند که دوستمون Far2009 دارند و خیلی هم از اون راضی هستند..چون این شرکتها کارشون درست کردن گوشیهای جدید و نو هست و به هیچ عنوان گوشیهای دیگرو مونتاژ نمیکنن.
حتی قطعات اونا به راحتی پیدا میشه.همچون شرکتهایی مثلNEC که گوشیهای خوبی رو وارد بازار کرده و میکنند.
اقای Mehr.iman شما اگه میخواید گوشی چینی بخرید بهتره که نوع دوم این گوشیهارو (یعنی گوشیهای اصل چین!)رو بخرید نه گوشیهایی که طرح برندهای معروفی مثل نوکیارو تقلید کردن چون این گوشیها سر یه ماه نشده بوی الرحمنشون بلند میشه!!

آقا دمت گرم. يکي پيدا شد در مورد اين گوشي ها حرف حساب بزند. :10:

وقتي مي گم به تک تک راهنمايي هام دقت کنيد براي همين هست. اين دوستمون هم همين حرف را مي زند. چقدر به شما گفتم طرح اصلي نخريد. پس خوب به راهنمايي هام دقت کنيد تا با دقت خودتون يک عمر از انتخاب گوشي راضي باشيد. :8:

far2009
03-11-2009, 15:06
دوستان لشکر کشي کردم اين هم طرفداران گوشي هاي چيني که با گوشي هاشون مشکلي ندارند و راضي هم هستند مثل خودم.

بخشي از سخنان مدير بخش :
این نوع گوشیها از نظر کارکرد مورد قبول می باشند و این طور نیست که یکدفعه از دستت بخورد

زمین نابود شود این گوشی ها مثل تمامی گوشی های تو بازار هستند که ممکنه بین هر هزارم

آن ده تا خراب باشند که با یک فلش ساده قابل حل هستند که بعضیها چون ذهنیت غلطی

برایشان بوجود آمده است تا این گوشی ها مثل تمامی گوشی های دیگر خراب شوند سری

همهی آنها را بد می دانند در حالی که خرابی این گوشی ها نرمافزاری می باشند ویک چیز

جالب دیگر اینکه خرابی گوشیهایی مثل نوکیا و سونی و... بیشتر مواقع سخت افزاری است

پس خرابی برای تمامی گوشی های تو بازار است فقط نباید روی گوشی های چینی زوم کنیم

از نظر من گوشی ZT6618

موفق باشید.

Mehr.Iman
03-11-2009, 15:27

سلام دوست عزیز ، ورودتون رو به این سایت و به این تاپیک خوشامد میگم:
والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ، توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
دوستان سایتی رو سراغ دارید که گوشیهای اصل چین رو که توی بازار ایرانم موجودند به همراه قیمتشون معرفی کرده باشه؟

far2009
03-11-2009, 15:37
والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ،
توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
دوستان سایتی رو سراغ دارید که گوشیهای اصل چین رو که توی بازار ایرانم موجودند به همراه قیمتشون معرفی کرده باشه؟

- واقعا به خاطر شباهت گوشي هايي چيني مي خواهي اون ها را بخري ؟!! ولي به نظر من گوشي هي چيني با طرح خودشان هم با کيفيت ترند و هم زيباترند. اکثرا هم اين گوشي ها را نمي شناسند.

- يه مدتي توي بازار احمد آباد اصفهان پشت ويترين ها فقط مدل هاي مختلف گوشي هاي چيني بود ( واقعا همگي زيبا بودند ) اما الان کمي کمتر شده ( خدا را شکر که جواد نشدند ) به هر حال اگر بتوني مدل هاي اصلي را بخري ( مدل هاي جديد ) خيلي سود کردي

-

Mehr.Iman
03-11-2009, 15:49
دوست عزیز الان تو همین سایتم ، سایت خوبیه ، گوشیهای با حالی داره (یعنی اصلا به قیافشون نمیخوره قیمتشون انقد پایین باشه ، فکر میکردم سایتش خارجی باشه)
فقط دو سوال:
1-خرید فقط به صورت اینترنتی انجام میشه؟(یعنی این شرکته تو تهران حضور فیزیکی نداره؟!)
2-سایت دیگه ای به جز این سایت سراغ ندارید؟
با تشکر از شما دوست عزیز

SI-SA
03-11-2009, 15:52
والا من به خاطر قیمت پایین این گوشیها و به خاطر اینکه طرح مدلای معروفی چون N98 هستن میخواستم اینارو بخرم ، توی بازارم اکثر گوشیهای چینی مدلای برندای معروفو تقلید کردن.
دوست عزیز از صفحه اول تاپیک در این مورد بحث کردید من دیگه کم کم دارم شک می کنم ، تا اونجایی که من می دونم اصلا گوشی به نام N98 وجود نداره ، منتها انقدر شما گفتید من شک کردم ، این گوشی میشه عکسش رو بزارید ؟

far2009
03-11-2009, 15:53
دوست عزیز الان تو همین سایتم ، سایت خوبیه ، گوشیهای با حالی داره (یعنی اصلا به قیافشون نمیخوره قیمتشون انقد پایین باشه ، فکر میکردم سایتش خارجی باشه)
فقط دو سوال:
1-خرید فقط به صورت اینترنتی انجام میشه؟(یعنی این شرکته تو تهران حضور فیزیکی نداره؟!)
2-سایت دیگه ای به جز این سایت سراغ ندارید؟
با تشکر از شما دوست عزیز
خواهش مي کنم. هر سوال داشته باشيد در خدمتم.

1- اصلا نيازي به اين سايت نداريد. به يک جايي که بازار خريد گوشي باشد ( گوشي هاي خوب و با کيفيت ) برويد و از آنجا خريد کنيد من که همه را توي اصفهان ( ميدان احمد آباد ديدم ) . فقط جاهاي مطمئن برويد

2- بله که هست. بفرماييد : کاملا بروز و حرفه اي

Mehr.Iman
03-11-2009, 16:22
دوست عزیز از صفحه اول تاپیک در این مورد بحث کردید من دیگه کم کم دارم شک می کنم ، تا اونجایی که من می دونم اصلا گوشی به نام N98 وجود نداره ، منتها انقدر شما گفتید من شک کردم ، این گوشی میشه عکسش رو بزارید ؟
سلام
به چی دارید شک میکنید؟!
گوشی N98 وجود نداره؟!
این گوشی وجود داره ولی هنوز وارد ایران نشده ، طرح چینی این گوشیها در حال حاضر وجود داره که یه شرکتی اونارو وارد کرده و داره میفروشه.
تصویر آگهی شرکتم قبلا گذاشتم ولی فک کنم بازش نمیکنه اگه خواستید دوباره میذارم.(تو پیک برتر بود)
اینم آدرس سایت شرکتس:
(چند روزی سایتشون بسته بود ولی الان بازه)

Michael Ropy
03-11-2009, 19:28
- مولتي تاچ آيفون براي 1- زوم تصوير 2- زوم کلي 3- و جابه جا شدن کاربرد دارد. گوشي چيني امکان ورود به گوشي مثل آيفون با کشيدن فلش را دارد پس تاچ نزديکي به هم دارند.برادر من، من کی گفتم مالتی تاچ!!!! من میگم تاچ آیفون خازنیه و تاچ تمام گوشی های چینی مقاومتی (نمونه ی برند های معروف دارای تاچ مقاومتی هم همین p990 یا g900 و کوکی و استار و اکثر گوشی های تاچ هستند) مهم ترین تفاوت این دو نوع تاچ حساسیت اونها به لمسه، مقاومتی به فشار نیاز داره ولی خازنی (که با الکتریسیته ی بدن کار می کنه) فقط لمس (بنابر این با قلم (مگر قلم خاص) و دستکش و اینها کار نمی کنه).

کلا میخواستم بگم من که اصلا انتظار ندارم گوشی چینی خازنی باشه، اینو نمی گم ولی حرفم اینه که حساسیت به تاچ این دو گوشی از زمین تا آسمون فرق داره تا مقایسه بشن! :11:

پی نوشت: از جناب جانی پرشن بابت معرفی سایت زیر ممنونم، باحال بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط جهت اطلاع بگم گوشیش قابلیت رقابت با آیفون رو هم داره :دی: صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، با 667 مگاهرتز سی پی یو و 256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، دوربین 3.2 مگی با سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 که اینترفیس واقعا جذابی هم داشت.

far2009
03-11-2009, 19:58
برادر من، من کی گفتم مالتی تاچ!!!! من میگم تاچ آیفون خازنیه و تاچ تمام گوشی های چینی مقاومتی (نمونه ی برند های معروف دارای تاچ مقاومتی هم همین p990 یا g900 و کوکی و استار و اکثر گوشی های تاچ هستند) مهم ترین تفاوت این دو نوع تاچ حساسیت اونها به لمسه، مقاومتی به فشار نیاز داره ولی خازنی (که با الکتریسیته ی بدن کار می کنه) فقط لمس (بنابر این با قلم (مگر قلم خاص) و دستکش و اینها کار نمی کنه).

کلا میخواستم بگم من که اصلا انتظار ندارم گوشی چینی خازنی باشه، اینو نمی گم ولی حرفم اینه که حساسیت به تاچ این دو گوشی از زمین تا آسمون فرق داره تا مقایسه بشن!

من با تاچ N97 و آيفون و گوشي چيني خودم کار کردم. توي تماس هر دو با يک ضربه خيلي خيلي کم يا لمس کار مي کنند ( تاچ آيفون با هر وسيله اي عمل نمي کند اما تاچ هاي ضربه اي هميشه به درستي کار مي کنند.

pulp_152
03-11-2009, 20:02
تجربه خیلی خوبی بود .. ولی از بین این 2 فقط ایفون خازنیه ! و N97مقاومتی

far2009
03-11-2009, 20:22
فقط جهت اطلاع بگم گوشیش قابلیت رقابت با آیفون رو هم داره :دی: صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، با 667 مگاهرتز سی پی یو و 256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، دوربین 3.2 مگی با سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 که اینترفیس واقعا جذابی هم داشت.

بحث را خودتون شروع کرديد. من هم مقابل اين آيفون کم نمي آورم. اين هم جواب مزيت هاي آيفون . ( چقدر ساده بود )

صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، / گوشي هاي چيني صفحه 3 , 3.5 اينچ تاچ اسکرين با امکان بازشدن با کشيدن فلش . در ضمن مولتي تاچ آيفون تو 3 مورد بيشتر کاربرد ندارد :27:

با 667 مگاهرتز سی پی یو / گوشي هاي چيني CPU دارند و مشخص است اما نمي دانم چقدر هست .

256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، / عزيزم گوشي چيني 2 تا مموري مي خوره پس آيفون را مقابلش حقير نکن. :31:

دوربین 3.2 مگی / گوشي خودم هم که 3.2 ولي گوشي چيني 5 مگاپيکسلي با لنز هاي قوي دوربين هم هستند. آيفون را ... :31:

سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 / گوشي هاي چيني هم سيستم عامل اپن سورس دارند توي پست هاي قبلي معرفي شده است. آيفون را ... :31:

AT&T
03-11-2009, 21:30
سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 / گوشي هاي چيني هم سيستم عامل اپن سورس دارند توي پست هاي قبلي معرفي شده است. آيفون را

سلام شما چند تا برنامه که ریختی رو موبایلت اسکیرین شاتاشو بزار ماهم ببینیم

و همچنین چند تا بازی

ممنون.

johnypersian1656
04-11-2009, 01:30
جناب "JohnPersian1656"منظورتون از FCC certificate دقیقا" چیه ؟! Fake چیه؟ میشه توضیح بدید؟ یا بی زحمت اگه ممکنه براتون یه لینکی چیزی بدین من دقیقا" متوجه شم.

همونطور که قبلا هم گفتم نداشتن fcc certificate(گواهی fcc ) میتونه باعث بشه که اینا تشعشعشون زیاد بشه و باندهای فرکانسی بیخودی را به خودشون اختصاص بدن.

اینم توضیح از خود سایت fcc :

Working closely with federal health and safety agencies, such as the Food and Drug Administration (FDA), the FCC has adopted limits for safe exposure to radiofrequency (RF) energy. These limits are given in terms of a unit referred to as the Specific Absorption Rate (SAR), which is a measure of the amount of radio frequency energy absorbed by the body when using a mobile phone. The FCC requires cell phone manufacturers to ensure that their phones comply with these objective limits for safe exposure. Any cell phone at or below these SAR levels (that is, any phone legally sold in the U.S.) is a "safe" phone, as measured by these standards. The FCC limit for public exposure from cellular telephones is an SAR level of 1.6 watts per kilogram (1.6 W/kg).

و اینم انیمیشنی که نشون میده نداشتن این گواهی چه مشکلاتی رو میتونه به وجود بیاره (پیشاپیش عذر میخوام فقط جنبه ی آموزشی مد نظر هست )

پی نوشت: از جناب جانی پرشن بابت معرفی سایت زیر ممنونم، باحال بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط جهت اطلاع بگم گوشیش قابلیت رقابت با آیفون رو هم داره :دی: صفحه 3.4 اینچ خازنی - مالتی تاچ، با 667 مگاهرتز سی پی یو و 256 مگ رم و 8 و 16 گیگ حافظه داخلی، دوربین 3.2 مگی با سیستم عامل MyMobile مبتنی بر WinCE 6 که اینترفیس واقعا جذابی هم داشت.

خواهش میکنم دوست خوبم. صددرصد باهات موافقم. اما رقابت با آیفون یکمی واسش سخته هم واسه ساپورت پایین! هم قیمت بالا!(آیفون هم قیمتش بالاس اما خوب apple خیلی شناخته شده تره تا meizu که به قول آقای far برند نیست):18:

تجربه خیلی خوبی بود .. ولی از بین این 2 فقط ایفون خازنیه ! و N97مقاومتی

تعجب میکنم که شما تا حالا متوجه نشدین چیزی که توی تاچ اهمیت داره اون قفل هست که با کشیدن باز میشه اصلا در مورد خازنی یا مقاومتی صحبت نکنین آقا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و همچنین چند تا بازی

ممنون.

کاملا با نظرتون موافقم. دوستان دیگه هم بیان snapshot از سیستم عامل های open source دیگه بذارن تا معلوم بشه تفاوت از کجا تا کجاس (خودم به شخصه حاضرم snapshot از برنامه ها و مخصوصا بازیهای motomagx که open source هست بذارم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هرچند من که چیزی پیدا نکردم که nucleus بودن سیستم عامل اینا رو تایید کنه به جز اون لینک جناب far)

در کل فکر میکنم منظور جناب far2009 اجرای rom ها باشه که کیفیت این بازیها معلومه دیگه!!!!:41:
خیلی خوب میشه که benchmark هایی هم بگیرن تا مشخصات این گوشی ها بهتر مشخص بشه باید cpu و امکانات قوی ای داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همینطور چندتایی عکس که با دوربین این گوشی گرفته شده.

far2009
04-11-2009, 14:11
کاملا با نظرتون موافقم. دوستان دیگه هم بیان snapshot از سیستم عامل های open source دیگه بذارن تا معلوم بشه تفاوت از کجا تا کجاس (خودم به شخصه حاضرم snapshot از برنامه ها و مخصوصا بازیهای motomagx که open source هست بذارم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هرچند من که چیزی پیدا نکردم که nucleus بودن سیستم عامل اینا رو تایید کنه به جز اون لینک جناب far)

در کل فکر میکنم منظور جناب far2009 اجرای rom ها باشه که کیفیت این بازیها معلومه دیگه!!!!:41:
خیلی خوب میشه که benchmark هایی هم بگیرن تا مشخصات این گوشی ها بهتر مشخص بشه باید cpu و امکانات قوی ای داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همینطور چندتایی عکس که با دوربین این گوشی گرفته شده.

آقايون بنده را از چي مي ترسونيد ؟! من آنقدر به گوشيم اطمينان دارم که حاضرم توي يک بحث با آيفون شرکتش بدهم ؟! پس شما هم سوالاتي بپرسيد که در حد آيفون باشد. سوالات شما واقعا جواب راحتي دارند فقط وقت آدم را مي گيرند.
در ضمن بزودي يک مقايسه فوق حرفه اي با عکس بين گوشي خودم و آيفون مي گذارم آن موقع متوجه حقايق خواهيد شد.

اطلاعات تکميلي سيستم عامل اين گوشي ها : ( تمامي اين اطلاعات فضاي اينترنت را پر کرده خواهشا خودتان هم تحقيق کنيد ! )

1- اسمش هست: Nucleus

2- نسل جديد سيستم عامل هاي موبايل

3- اسمش از یک سلول بیولوژیکی به همون نام گرفته شده است

5- یک سیستم عامل open source هست

6- چیزی هست که نه ویندوزه و نه لینوکس!! کاملا نوپا و یه شاهکار 400 کیلوبایتی!!

7- پیچیدگیش به خاطر الگوریتم برنامه نویسی و تشخیص اتومات سخت افزار گوشی

8- سادگی در نوع فرمت فایلها و استراکچر فایل سیستم هاش که باعث میشه وقتی گوشی تا خرخره پره مثل نوکیا و یا سونی اریکسون هنگ نکنه!!

9- نیاز بسیار بسیار کم به حافظه ی پردازشی

10- پشتیبانی سخت افزارهای مختلف گوشی ها

11- سازگار با انواع واحدهای پردازش یا همون cpu ی گوشی

12 - علت زیاد نبودن و یا درواقع نبودن برنامه واسه این سیستم عامل اینه که شرکت mentro روی هزارتا پروژه همزمان کار میکنه و درحقیقت کسی رو این سیستم سرمایه گذاری نکرده!! و تنها سه چهار تا شرکت که کارشون فروش گوشیهای کم قیمت و تزریق اون به بازار های دنیا هست از این سیستم استفاده میکنن که خوب همونطور که توی GNU/GPL ذکر شده،هیچ پشتیبانی رسمی واسه نرم افزارهای OPEN SOURCE وجود نداره...ولی خوب این واضحه که به تدریج خود همین شرکت ها در راه توسعه این سیستم قدم ور میدارن

منبع :

اين هم screenshot از چند بازي :

dc_error691
04-11-2009, 14:26
اینا که اسکرین شات نیست کاوره
عکس بازی داخل گوشی بذار که معلوم شه چجوریه

johnypersian1656
04-11-2009, 16:51
پس شما هم سوالاتي بپرسيد که در حد آيفون باشد. سوالات شما واقعا جواب راحتي دارند فقط وقت آدم را مي گيرند.

والا ما که جواب هیچ کدوم از سوالا رو نگرفتیم. شما نه benchmark گذاشتین نه snapshot(به قول دوستمون cover بازی گذاشتین) نه عکس های گرفته شده با گوشی. در ضمن اینایی که گذاشتین فکر میکنم همین فایلهای با پسوند nes باشه که فقط کافی هست کپی کرد توی پوشه ی game و همونطور که قبلا گفتم همون رام های سوپرنینتندو هستند که کیفیتشون واسه همه معلومه ! روی همه ی گوشی هایی که جاوا دارن هم اجرا میشن.
چیزی که ما میخواستیم snapshot از داخل بازی هست مثل اینایی که من در زیر میذارم و مربوط به سیستم عامل اپن سورس گوشی خودم هست :

البته تعداد بازی ها زیاد بود که دیگه چندتایی رو گذاشتم. snapshot از برنامه ها رو هم بذارین لطفا اگر نیاز بود بفرمایی تا منم بذارم.

far2009
04-11-2009, 19:13
والا ما که جواب هیچ کدوم از سوالا رو نگرفتیم. شما نه benchmark گذاشتین نه snapshot(به قول دوستمون cover بازی گذاشتین) نه عکس های گرفته شده با گوشی. در ضمن اینایی که گذاشتین فکر میکنم همین فایلهای با پسوند nes باشه که فقط کافی هست کپی کرد توی پوشه ی game و همونطور که قبلا گفتم همون رام های سوپرنینتندو هستند که کیفیتشون واسه همه معلومه ! روی همه ی گوشی هایی که جاوا دارن هم اجرا میشن.
چیزی که ما میخواستیم snapshot از داخل بازی هست مثل اینایی که من در زیر میذارم و مربوط به سیستم عامل اپن سورس گوشی خودم هست :
البته تعداد بازی ها زیاد بود که دیگه چندتایی رو گذاشتم. snapshot از برنامه ها رو هم بذارین لطفا اگر نیاز بود بفرمایی تا منم بذارم.

ما را باش به کيا داريم اطلاعات مي دهيم ؟!!

عزيز دلم هر بازي جاوا يا سيمبين موقع اجراي بازي چي نشان مي دهد ؟!!!!!!!!!!!

خوب موقع اجراي اين بازي ها توي گوشي چيني همين تصاوير را نشان مي دهد.

وقتي مي گم سوالاتون خيلي سطح پايين هست براي همين هست.

حالا بپرسيد دکمه پايين و بالاش کار مي کند فيلم بگير نشان بده !

در ضمن شما به جاي اينکه يک آدرس به من بدهيد توي 40 پست مدام ايراد مي گيريد. شما نمي خواهيد من پيش شما بيام يا موضوع چيز ديگري است ؟ ( من که هيچ ترسي از اين ملاقات ندارم )

dc_error691
04-11-2009, 19:21
دوست عزیز چرا دعوا داری حالا؟:27:
مگه نمی گی سیستم عامل جدید داره خوب ما عکس برنامه و بازیِ مختص اون سیستم عاملو می خوایم
راستی مگه سیمبین اجرا می کنه؟sis.

johnypersian1656
04-11-2009, 19:23
شما به ما اطلاعات میدین؟:31:
آخه دوست خوبم . شما وقتی نمیدونین که اینا رام های سوپر نینتندو هست که روی همه ی گوشی ها اجرا میشه دیگه چه صحبتی میمونه. حالا یه سوال. شما فکر میکنین کیفیت بازیهای جاوا با ngage با این لینوکسی ها که من گذاشتم یکیه؟ ما میخواستیم snapshot بذارین که کیفیت بازی ها رو ببینیم چون شما شدیدا اصرار دارین که کیفیت بازی های آیفون خوب نیست.!!!!! ببینین مثلا گوشی خود من این بازی supertux رو با fps 30 اجرا میکنه.شما هم با منطق بگین چطوریه بازیاش. مسئله اینه که شما ادعا میکنین گوشیتون از iphone سره اما نه حاظرین snapshot از برنامه و بازیاش بذارن. نه عکسی از camera! نه benchmark. همینجوری میگین گوشیم بهتره و انتظار دارین همه بگن به به چه گوشی ای!!!!!! به زور میخواین بگین این گوشی از همه ی گوشی ها سره! خوب من با شما چه صحبتی حالا به صورت رو در رو میتونم بکنم؟!!!!!

ناراحت نشین ولی فکر میکنم شما اصلا نمیدونستین snapshot چیه که عکس کاور بازی میذارین. یادمه یه تاپیک دیگه هم راه انداخته بودین که توش گفته بودین آیفون فلانه و چیه!!!! دیدین که همه ی دوستان مخالف نظراتون بودن! من اگه آدرس نمیدم به خاطر اینکه منطق شما رو اینجا میبینم دیگه. ما میگیم برنامه ها و بازی های این گوشی high end! رو به ما نشون بدین شما چی میگین!!!! به هرحال من میخواستم دیگه پست ندم اما چون دوست خوبمون خواستن fcc certification رو واسشون توضیح بدم پست دادم. حالا شما خودتون منتظر باشین بقیه ی دوستان بیان نظرشونو بگن من که دارم ایراد میگیرم!!!! اگه بگیم فیلم بگیر نشان بده هم حرف بی ربطی نزدیم. چون توی فیلمبرداری گوشی هم چیزی هست به نام کیفیت میخوایم ببینیم چطوریه اگه نه میدونیم گوشی های دیگه هم فیلم میگیرن :31: کلا تاپیکه باحالیه!!!!

far2009
04-11-2009, 21:05
شما به ما اطلاعات میدین؟:31:
آخه دوست خوبم . شما وقتی نمیدونین که اینا رام های سوپر نینتندو هست که روی همه ی گوشی ها اجرا میشه دیگه چه صحبتی میمونه.
ببخشيد ولي من يک قصه در مورد سيستم عامل اين گوشي ها تعريف کردم اما شما نمي خواهي بخوابي ؟!!

حالا یه سوال. شما فکر میکنین کیفیت بازیهای جاوا با ngage با این لینوکسی ها که من گذاشتم یکیه؟چون شما شدیدا اصرار دارین که کیفیت بازی های آیفون خوب نیست.!!!!! ولی فکر میکنم شما اصلا نمیدونستین snapshot چیه .
فال گيري ؟! چه جوري فکر من را خواندي ! والله اگر چنين حرف هايي زده باشم.

ما میخواستیم snapshot بذارین که کیفیت بازی ها رو ببینیم ببینین مثلا گوشی خود من این بازی supertux رو با fps 30 اجرا میکنه.شما هم با منطق بگین چطوریه بازیاش. مسئله اینه که شما ادعا میکنین گوشیتون از iphone سره اما نه حاظرین snapshot از برنامه و بازیاش بذارن. نه عکسی از camera! نه benchmark. همینجوری میگین گوشیم بهتره و انتظار دارین همه بگن به به چه گوشی ای!!!!!! به زور میخواین بگین این گوشی از همه ی گوشی ها سره! خوب من با شما چه صحبتی حالا به صورت رو در رو میتونم بکنم؟!!!!!
منطق شما درسته ؟ ما اسرار داريم به شما ثابت کنيم گوشي ام چقدر خوبه شما مدام فرار مي کني هر چند ديگه نيازي به تو ندارم. چون
همانطور که قبلا گفتم مي خواهم يک مقايسه فوق العاده تصويري بين گوشي خودم و آيفون بگذارم تا تمامي حقايق را روشن کنم ( جراتش را دارم چون به گوشيم اعتماد دارم )پس تا آن موقع صبر کنيد. ( تمامي تصاوير را هم آنجا مي گذارم )

کلا تاپیکه باحالیه!!!!
ممنون تو هم زيادي با حالي !

majid_sd2009
04-11-2009, 21:31
نمایش کتاب های الکتریکی e-Book
میگم یه دفعه برق نگیره مارو وسط خوندن این کتابا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد خوشحال نشید: دی
چون کتاب الکترونیکیش فقط فورمت txtرو قبول میکنه و اینکه فارسی هم بنویسی محدودیت کارکتر داره و همه متن رو نشون نمیده و دو سه خط اول رو فقط میتونی بخونی:دی

من با تاچ N97 و آيفون و گوشي چيني خودم کار کردم. توي تماس هر دو با يک ضربه خيلي خيلي کم يا لمس کار مي کنند ( تاچ آيفون با هر وسيله اي عمل نمي کند اما تاچ هاي ضربه اي هميشه به درستي کار مي کنند.
این که شما میگی یکی از محاسن تاچ خازنی هست. شما وقتی گوشی خودتو میزاری تو جیبت و اگر صفحه قفل نباشد با فشاری که وارد میشه تو جیبت خودش میره تو منو و برا خودش کار میکنه ولی آیفون رو که میزاری تو جیبتنه صفحش خش و یا لکه میشه و نه صفحش در اثر برخورد با پارچه جیب و یا فشارهای دیگه به کار نمیفته.

و همچنین چند تا بازی

ممنون.
برنامه به هیچ عنوان نمیخوره
فقط در بعضی از موارد جاوا ساپورت میکنه اونم با محدودیت حجم. چون از یک مقدار مشخصی مثلا یک مگ حجم جاوا بالاتر باشه گوشی هنگ میکنه و باید باتری رو در آورد.
فقط بازی های میکرو رو ساپورت میکنن که روی بیشتر گوشی ها مبدلش نصبه و میتونین بازی کنین.

آقايون بنده را از چي مي ترسونيد ؟! من آنقدر به گوشيم اطمينان دارم که حاضرم توي يک بحث با آيفون شرکتش بدهم
مثل اینه که بگی ژیان و مثلا زانتیا فرقی با هم نداره و ژیان کم نمیاره ازش:دی
درسته فرقی هم نداره هر دوتاش راه میره هر دوش فرمون داره هر دوش دنده داره و....:دی

majid_sd2009
04-11-2009, 21:34
ببینین من خودم هم یکی از همین گوشی های چینی دارم به نام c1000
این گوشی رو من دو ساله دارم و بارها از دستم افتاده حتی روی آسفالت. یک بار هم افتاد توی آب(دستشویی:دی)
ولی کاریش نشد و صفحشم خدا رو شکر تا حالا نشکسته. یک بار هم از فاصله سه متری افتاد رو زمین که گفتم دیگه صفحش شکست ولی کاریش نشد: دی
این گوشی برای کسایی خوبه که زیاد مکالمه نمیکنن، چون امواج و فرکانسهاش خیلی بالاتر از گوششی های دیگه هست و بسیار برای بدن مضر هست.
من به شخصه فقط از صفحه بزرگش خوشم اومده و تا حالا نگهش داشتمو صفحش کیفیت تصویرش خوبه ولی اصلا قابل مقایسه با گوشیهایی مثل آیفون نیست.بر خلاف اینکه روی جعبه نوشته ساپورت جاوا، ولی ساپورت نمیکنه.
هیچ نرم افزاری هم به این سری گوشی ها نمیخوره.
اینترنتش مرورگر خاصی نداره و مثل گوشی های معمولی فقط متن رو نشون میده و صفحه رو کامل لود نمیکنه.
سرعتش خیلی خوب نیست و موقع تایپ اس ام اس یکم اذیت میکنه و بعضی مواقع کلمات رو رد میکنه. ولی وقتی با گوشی آهنگ میزاری و میری باهاش تو منو ها سریع تر عمل میکنه و تایپ اس ام اس هم خیلی سریعتر از گوشیهای دیگه میشه!
تلویزیونش عالی کار میکنه در حال حرکت هم خوب کار میکنه.صداشم خوبه ولی نباید تا آخرش زیاد کرد وگرنه به مرور صداش خراب میشه.
روش هندزفری سونی اریکشون سری دبلیو اصل وصل کردم که صدای باس بسیار خوبی داره و خیلی بهتر از گوشی w810, نوکیاn73 که دارم هست.
صفحش تو نور آفتاب خوب دیده نمیشه.قلم نوریش بعد یک مدت خراب میشه و هی از ته گوشی آویزون میشه. به جز گوشی خودم چند نمونه دیگه هم دیدم.دوربینش کیفیت نداره و عکسهاش از کا 310 سونی اریکسون هم بدتره
توش نمیشه عکس با اندازه های بزرگ انداخت مثلا از 640 در 480 بیشتر ساپورت نمیکنه. فیلمهای دوربینش فریم فریم هستند.
عکس متحرک نمیشه انداخت پشت صفحه. حالت خواب نداره که مثلا ساعت و این چیزا رو نشون بده. نمیشه براش زنگ اس ام اس انتخاب کرد و باید از زنگهای خودش استفاده کرد.خیلی سنگینه. بزرگه و تو جیبت که میزاری راحت نیستی.
گوشی بد فارسی شده مثلا به جای بلوتوث نوشته دندان آبی:دی

راستی بعضی از این گوشیها رو میگن که هفت تا یا بیشتر بلند گو و یا همون اسپیکر دارند که من خودم چند مدل رو باز گردم وفقط دو عدد اسپیکر داشتند :دی

majid_sd2009
04-11-2009, 21:41
اینم دو نمونه بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%5D.gif

AT&T
04-11-2009, 21:48
خوب دیگه با عکسایی که از بازی گذاشتی معلوم شد دیگه چیه دستت درد نکنه همینو میخاستیم ببینیم.

mkhavari2000
04-11-2009, 22:18
این هم یک عکس که با بالاترین کیفیت در حالت 640*480 با گوشی چینی f488 تقلبی f480 گرفته شده :

majid_sd2009
04-11-2009, 22:55
عکساش درست همین اندازس مال من یکم دون دون هم هست ولی خیلی نه. کلا همین شکلیه.
راستی عکس رو هم نمیتونه به سایز صفحه در بیاره اگه عکس بالا رو بچروخونی و بریزی تو گوشی سمت راست و چپ تصویر نشون داده نمیشه: دی و فقط مرکز تصویر دیده میشه.
ولی در کل من از گوشیم راضی هستم با این قیمتش.و امکاناتش برا من کافیه.در کل برای گوشی دوم چیز خوبیه. راستی مال من دو سیم همزمان ساپورت نمیکنه و یک سیم کارت رو دایورت میکنه رو اون یکی دیگه که هزینه دایورت کم میکنه. مثلا یکی بهت زنگ بزنه انگار خودت زنگ زدی بهش، هموندر پول کم میکنه .
گوشی هایی که دو تا دکمه سبز دارن دو سیم همزمان هستن.

key_1
04-11-2009, 23:35
یعنی خداییش ثواب می کنید !!

من یکی که کلی به حرفای این دوستمون با استدلالهاش و علی الخصوص گوشی چینی و مقایسش با آیفون از خنده روده بر شدم !!:19:
دوستان حیف وقت نیست که بیاین اینجا و سر یه موضوع 100% واضح و 100 البته مسخره یا هم کل کل می کنین ؟

من که خداییش افسوس خوردم اسم 3gs اینطوری با مقایسه با این رده گوش کوب ها نجس شد !

به این دوستمون هم پیشنهاد میکنم اینقدر خودش رو مضحکه خاص و عام نکنه !

شاید با همون 6600 اگه این گوشیه آشغال رو مقایسه میکرد باز هم از سرش زیاد بود !

......:10:

far2009
05-11-2009, 14:56
آقايون گوشي من هيچ شباهتي به گوشي هاي چيني شما ندارد چون

- کتاب هاش کاملا با کيفيت هست و فارسي را هم کاملا پشتيباني مي کند کتاب بهلول را تا آخر خواندم.
- صفحه اش قفل مي شود و مثل آيفون باز مي شود
- کيفيت بازي هاش از شما خيلي بهتر هست
- کيفيت صفحه اش 16 ميليون رنگ هست ( خودم تضمين مي کنم )
- مرورگر اينترنتش مثل کامپيوتر هست و همان نوارابزارها را دارد
- خودش کليد هاي لازم براي تايپ sms را دارد و سرعتش هم بالاست 1 مورد هم هنگ نکرده است
- صداي هندزفري خودش فوق العاده با کيفيت و بلند هست که ممکن است کر شويد
- کيفيت دوربينش عاليه عکس هاي فوق العاده اي باهاش تا به حال گرفتم
- اسکرين سيور ساعت هم دارد
- مشکلي در ديدن هيچ تصويري نداشتم
- 2 سمکارتش کاملا با هم کار مي کند و اگر يکي اشغال باشد براي ديگري مثل پشت خطي حساب مي شود

این که شما میگی یکی از محاسن تاچ خازنی هست. شما وقتی گوشی خودتو میزاری تو جیبت و اگر صفحه قفل نباشد با فشاری که وارد میشه تو جیبت خودش میره تو منو و برا خودش کار میکنه ولی آیفون رو که میزاری تو جیبتنه صفحش خش و یا لکه میشه و نه صفحش در اثر برخورد با پارچه جیب و یا فشارهای دیگه به کار نمیفته.
ايول گوشي ام خازنيه چون صفحه اش قفل ميشه و مثل آيفون هم باز مي شود :26:

برنامه به هیچ عنوان نمیخوره
فقط در بعضی از موارد جاوا ساپورت میکنه اونم با محدودیت حجم. چون از یک مقدار مشخصی مثلا یک مگ حجم جاوا بالاتر باشه گوشی هنگ میکنه و باید باتری رو در آورد.
فقط بازی های میکرو رو ساپورت میکنن که روی بیشتر گوشی ها مبدلش نصبه و میتونین بازی کنین..
آقاي عزيز من نمي دانم اون بازي هايي که روي گوشيت مي ريزي چي هست و چه کيفيتي دارد :13:ولي اين گوشي ها سيستم عامل دارد و همينطوري بازي ها را اجرا نمي کند.

مثل اینه که بگی ژیان و مثلا زانتیا فرقی با هم نداره و ژیان کم نمیاره ازش
درسته فرقی هم نداره هر دوتاش راه میره هر دوش فرمون داره هر دوش دنده داره و....
درسته که گوشي چيني تلويزيون دارد و آيفون ندارد - درسته که گوشي چيني راديو داره و آيفون نداره - درسته که گوشي چيني sub داخلي دارد و آيفون ندارد و ... :5:
حالا من متوجه نشدم منظور شما از ژيان آيفون بود ديگه نه !

این گوشی برای کسایی خوبه که زیاد مکالمه نمیکنن، چون امواج و فرکانسهاش خیلی بالاتر از گوششی های دیگه هست و بسیار برای بدن مضر هست.)
راستش من هم زياد باهاش مکالمه نمي کنم و معمولا هم توش سيمکارت نمي گذارم مثل آيفون که پول مي اندازه ( EDGE ) اينها هم شايد اشعه داشته باشند که البته در بين همه گوشي ها مشترک هست

تلویزیونش عالی کار میکنه در حال حرکت هم خوب کار میکنه.صداشم خوبه ولی نباید تا آخرش زیاد کرد وگرنه به مرور صداش خراب میشه.
موافق حرف شما هستم بر خلاف چند تا از افراد که معلوم نيست چرا بي دليل رد مي کنند. :13:

اینم دو نمونه بازی

بابا گوشي ات خيلي داغون هست . همانطور که مي دوني بين گوشي من و تو 4 مدل فاصله هست پس لزومي نداره کيفيت گوشي تو با من يکي باشد مال ما که خيلي هم خوب هست. در ضمن چند تا از بازي هاي خوبش را انتخاب مي کردي اينها چي هستند ؟
همچنين من بياد ندارم بشه از صفحه گوشي snapshot گرفت پس اين تصاوير مربوط به يک عکس هايي از ميکرو و اينها هست.:46:

یعنی خداییش ثواب می کنید !!
من یکی که کلی به حرفای این دوستمون با استدلالهاش و علی الخصوص گوشی چینی و مقایسش با آیفون از خنده روده بر شدم !!
دوستان حیف وقت نیست که بیاین اینجا و سر یه موضوع 100% واضح و 100 البته مسخره یا هم کل کل می کنین ؟
من که خداییش افسوس خوردم اسم 3gs اینطوری با مقایسه با این رده گوش کوب ها نجس شد !
به این دوستمون هم پیشنهاد میکنم اینقدر خودش رو مضحکه خاص و عام نکنه !
شاید با همون 6600 اگه این گوشیه آشغال رو مقایسه میکرد باز هم از سرش زیاد بود !
......
- خنده تو از گريه غم انگيز تر است چون هيچ کس نتوانست 16 مزيت گوشي چيني نسبت به آيفون را رد کند
- دوست نداري نيا. اينجا کارت دعوت قسمت نمي کنند حقايق را مشخص مي کنند
- قبل از اينکه اين چرت و پرت ها را بنويسي ببين گوشي 150 هزار توماني بيش از 16 مزيت بزرگ نسبت به آيفون 1 ميليون و 200 هزار توامني دارد
- من هم به ما پيشنهاد صبر مي کنم چون قرار هست خيلي از حقايق را اثبات کنم آنوقت من به شما مي خندم.:5:

SI-SA
05-11-2009, 15:23
ايول گوشي ام خازنيه چون صفحه اش قفل ميشه و مثل آيفون هم باز مي شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من این چه طرز نتیجه گیریه ؟
ببین اگه تونستی با مداد مثلا ، صفحه رو لمس کنی و عکس العمل نشون بده تاچش خازنی نیست .
با انگشت هم لازم نیست فشار بدی همین که لمس کردی گوشی رو و واکنش نشون داد ، یعنی احتمالا خازنی هست .

راستش من هم زياد باهاش مکالمه نمي کنم و معمولا هم توش سيمکارت نمي گذارم مثل آيفون که پول مي اندازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( EDGE ) اينها هم شايد اشعه داشته باشند که البته در بين همه گوشي ها مشترک هست
؟؟ آیفون خود به خود پول میندازه ؟؟

من هنوز هم که هنوزه نمی فهمم چطور ممکنه چنین چیزی ؟ این دوستمون اینجوری که حرف میزنند این گوشی مبارکشون باید دنیای موبایل رو قبضه کنه ... اچ تی سی و سامسونگ و نوکیا و الجی و اَپل باید جلوش لنگ بندازند .
لطفا هم اینقدر اسمایل های عجیب و غریب و بی ربط هم استفاده نکن موقع خوندن حس بدی به آدم میده .

AT&T
05-11-2009, 17:06
همچنين من بياد ندارم بشه از صفحه گوشي snapshot گرفتخسته نباشی

گوشیت اگر سیستم عامل درست داشت لینک برنامشو میزاشتم بریزی رو گوشی از صفحه گوشیت عکس بزاری

خیلی کارت اشتباه هستش اطلاعات غلط نده دوست عزیز به ملت

همینطوری مردم اعصابشون خورد هست شما بیشتر خورد نکن

قبل از این که شمامتوجه گوشی چینی چی هستش سایتای بزرگ این گوشیهارو مقایسه کردن اگر بری ببینی

تو سایتای بزگ که ریویو مینویسن هیچ اسمی از این گوشی ها نیست چه برسه به بازی و برنامه و.................

بعدشم برنامه نویسا و بازی سازا میان واسه ویندوز و مک و سیمبین و جاوا بازی و برنامه میدن بیرون و وقتشونو

تلف نمیکنن واسه این گوشیهای درپیت

یه جورایی شما داری تبلیغ میکنی که با قوانین سایت جور در نمیاد

اینجا هم همه گوشی بازن اگر میخای اطلاعات بدین برین تو فرومایی که اعضاش هیچی حالیشون نیست .

far2009
05-11-2009, 18:25
خسته نباشی

گوشیت اگر سیستم عامل درست داشت لینک برنامشو میزاشتم بریزی رو گوشی از صفحه گوشیت عکس بزاری

خیلی کارت اشتباه هستش اطلاعات غلط نده دوست عزیز به ملت

همینطوری مردم اعصابشون خورد هست شما بیشتر خورد نکن

قبل از این که شمامتوجه گوشی چینی چی هستش سایتای بزرگ این گوشیهارو مقایسه کردن اگر بری ببینی

تو سایتای بزگ که ریویو مینویسن هیچ اسمی از این گوشی ها نیست چه برسه به بازی و برنامه و.................

بعدشم برنامه نویسا و بازی سازا میان واسه ویندوز و مک و سیمبین و جاوا بازی و برنامه میدن بیرون و وقتشونو

تلف نمیکنن واسه این گوشیهای درپیت

یه جورایی شما داری تبلیغ میکنی که با قوانین سایت جور در نمیاد

اینجا هم همه گوشی بازن اگر میخای اطلاعات بدین برین تو فرومایی که اعضاش هیچی حالیشون نیست .
- آقاي محترم من در مورد سيستم عامل اين گوشي ها اطلاعات جامعي را با ذکر منبع گفتم و دليل نبودن برنامه براي آنها را هم گفتم ولي شما نمي خواهي بفهمي ؟!!

- کجاي اطلاعاتم غلط هست !!! اين خيلي بي شخصيتي هست که به آدم تهمت دروغ گويي مي زني. هر کجاي صحبتم مشکل دارد نقل قول کن تا بهت اثبات کنم

- سيمبين، جاوا يا ويندوز کدامشون بيش از 10 هزار بازي دارند ؟! در حالي که گوشي هاي چيني همين قدر بازي دارند ولي گره برنامه هنوز باز نشده است .

- اتفاقا هيچ انجمني مثل اينجا ايقدر تعصب روي 1- بي نقص بودن آيفون 2- بي کيفيت بودن گوشي چيني ندارند !

!@#$%^&*()
05-11-2009, 19:13
با سلام خدمت دوستان....یه چند تا سوال کوچولو داشتم....امیدوارم برادرfar2009 درست و منطقی و با مدرک جواب بدهند...ببینیم گوشی شما بهتره یا آیفون...LOL....

1-گوشی شما شتاب سنج داخلی داره؟
2-گوشی شما دوربینش چند مگاپیکسله؟ اگه میشه چندتا عکس گرفته شده با گوشیتون بزارین...
3-رزولوشن گوشی شما چنده؟
4-گوشی شما فرمت های ویدئویی مثل avi و mkv رو میخونه؟
5-gps داره؟
6اندازه صفحه گوشیتون چند اینچه؟
7-گوشیتون چند گرمه؟
8-گوشی شما نازکتره یا آیفون؟

dc_error691
05-11-2009, 19:24
با سلام خدمت دوستان....یه چند تا سوال کوچولو داشتم....امیدوارم برادرfar2009 درست و منطقی و با مدرک جواب بدهند...ببینیم گوشی شما بهتره یا آیفون...LOL....

1-گوشی شما شتاب سنج داخلی داره؟
2-گوشی شما دوربینش چند مگاپیکسله؟ اگه میشه چندتا عکس گرفته شده با گوشیتون بزارین...
3-رزولوشن گوشی شما چنده؟
4-گوشی شما فرمت های ویدئویی مثل avi و mkv رو میخونه؟
5-gps داره؟
6اندازه صفحه گوشیتون چند اینچه؟
7-گوشیتون چند گرمه؟
این سوال آخریه فکر کنم واضحه جوابش!:

johnypersian1656
05-11-2009, 19:28
-
- کجاي اطلاعاتم غلط هست !!! اين خيلي بي شخصيتي هست که به آدم تهمت دروغ گويي مي زني. هر کجاي صحبتم مشکل دارد نقل قول کن تا بهت اثبات کنم

اینجای صحبتت مثلا :

-
- سيمبين، جاوا يا ويندوز کدامشون بيش از 10 هزار بازي دارند ؟! در حالي که گوشي هاي چيني همين قدر بازي دارند ولي گره برنامه هنوز باز نشده است .

شما هرکدوم از این بازیایی که میگی رو بده من روی هر گوشی که فقط جاوا ساپورت کنه (حالا سیمبین و ویندوز و لینوکس پیشکش چون اونا که emulator دارن راحت تره) واست اجرا میکنم عکسشو در حال اجرا میذارم.
در ضمن اینم که میگین واسه این گوشی برنامه نیست حالا هر دلیلی که داره خوب این میشه ضعف سیستم عامل!!!!! غیر از اینه؟ حالا سیستم عاملش اند سیستم عاملا!!!! وقتی برنامه واسش نیست خوب!!!!!!!!
گفتم شاید بد نباشه یکی دوتا عکس هم از بازیهای آیفون بذارم شاید بعضیا ندیدن که میخوان مقایسه کنن!!( به عمد عکس ها رو از خود گوشی گرفتم و snapshot نذاشتم تا یه موقع این دوستمون نگن از ps3 هست :31:

پی نوشت : کاش مدیرای سایت بیشتر به این تاپیکا سر میزدن. به خدا تنها دلیلی که من پست میدم توی این تاپیک اینه که نمیخوام با حرفای این دوستمون بقیه ی دوستان گمراه بشن برن این گوشیها رو بگیرن بعد بفهمن چی نصیبشون شده !! اگه نه از کل کل متنفرم اونم به این شکل! بدون ارائه ی سند صحبت کردن و توجه نکردن به اینکه یه ملت با نظر شما مخالفن :31: به نظر من بهترین راه مقابله با این افکارا اینه که هیچ کس نظر نده اینجوری هم این آقا حسابی کیف میکنه !! هم بقیه اعصابشونو توی موارد مهمتر خرج میکنن :46:

SI-SA
05-11-2009, 19:32
- سيمبين، جاوا يا ويندوز کدامشون بيش از 10 هزار بازي دارند ؟! در حالي که گوشي هاي چيني همين قدر بازي دارند ولي گره برنامه هنوز باز نشده است .از طرز حرف زدن شما به نظر میاد که گوشی شما نه سیمبین هست و نه ویندوز و نه جاوا رو پشتیبانی می کنه ، پس فرمت بازی های گوشی شما چی هست که بیش از ده هزار بازی براش وجود داره ؟این فرمت جدید با ده ها هزار نرم افزار و بازی چطور ما تا حالا نمی شناختیم ؟

- اتفاقا هيچ انجمني مثل اينجا ايقدر تعصب روي 1- بي نقص بودن آيفون 2- بي کيفيت بودن گوشي چيني ندارند !
بحث روی آیفون نیست ، ولی دومی درسته ، هر جا بری همین طرز تفکر هست و نیازی هم نیست متخصص باشی برای درک این مساله . این گوشی شما برندش چیه ؟ این چینی ها چرا عین آدمیزاد نمیان یه برند درست و حسابی معرفی بکنند و این گوشی هاشون رو که قیمتش کمتر از آیفون و امکاناتش بیشتر از آیفون هست رو به بازار ارائه کنند ؟

!@#$%^&*()
05-11-2009, 19:55

این سوال آخریه فکر کنم واضحه جوابش!:
من این سوالات رو برای قانع کردن این دوستمون far2009 پرسیدم....

key_1
05-11-2009, 21:53
بازم سلام دوستان
یه سر به این سایت بن تا بیشتر درباره این گوشیه آشغال بدونین !!

این آقای far حرف تو کلش نمیره
تا 3 ماه دیگ هم بحث کنید بی فایده است
بچه هایی که اطلاع ندارن از گوشی های موبایل 100% توصیه می شه طرق این گوشی ها نرن
بازم می گم واقعا آشغال هستند !:10:

......:11:

Majid393
05-11-2009, 22:04
فعلا" تاپیک قفل میشه.