ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سال آپدیت انتی ویروس

Hamed-Beckham
28-10-2009, 18:02
با سلام و تشکر از همه ی دوستان بابت کمک هاشون !
راستشو بخواین من چند روزی بود برنامه رو آپدیت نکرده بودم بعد از چند روز دیدم که سیستم فایل های Hidden رو نشون نمی ده ! اومدیم انتی ویروس رو آپدیت کنیم . بهش یوزر و پسورد دادیم تا آپدیت کنه . نوشت که : آپدیت با موفقیت انجام شد !!!
جالب اینجاست ویروس هم پیدا نشد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که نگاه کردم دیدم وقت آپدیت اینجوری شده ؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال آپدیت رو نگاه کنید !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور می تونم حلش کنم ؟؟؟
ویروس هم نمیزاره فایل های مخفی دیده بشن !!! از مخفی بودن در میارم باز برمیگرده به اون حالت !!!

ممنون میشم کمکم کنید !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

picher_s
28-10-2009, 20:43
سلام

پیشنهاده من بیخیاله نود شیو بری سراغ کسپر. کسپر یکی از بهترین Self Defense ها رو داره.

مگه خاصیته Self Defenseش رو تیک نزدی!!!

خبرش رو بده.

Hamed-Beckham
28-10-2009, 20:52
سلام

پیشنهاده من بیخیاله نود شیو بری سراغ کسپر. کسپر یکی از بهترین Self Defense ها رو داره.

مگه خاصیته Self Defenseش رو تیک نزدی!!!

خبرش رو بده.
منظورتون از اون Self Defense چیه ؟ :31: چرا !! همون طور که میگم یه مدت آپدیت نکردم و این ویروسه جدید بوده !!

mjzaret
28-10-2009, 21:14
اگه به قسمت تنظیمات نود نگاهی بندازی می‌تونی اون رو ببینی.
به تصویر زیر دقت کن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

picher_s
28-10-2009, 21:35
منظورتون از اون Self Defense چیه ؟ :31: چرا !! همون طور که میگم یه مدت آپدیت نکردم و این ویروسه جدید بوده !!

آنتی ویروس از خودش محافظت میکنه.

کسپر رات میندازه.

موفق باشید.