PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا نشدن فایل Setup ساخته شده با VB

mranger
28-10-2009, 11:03
سلام .من یه برنامه با بانک اطلاعاتی نوشتم و برای اون فایل Setup (با Package & Deployment)ساختم .
روی چند سیستم دیگه setup رو اجرا کردم ..این Error رو میده ....

......Setup cannot continue because some system file are out of date on your system

لطفا راهنمایی کنید.

sinaaeeni
28-10-2009, 11:51
سلام .من یه برنامه با بانک اطلاعاتی نوشتم و برای اون فایل Setup (با Package & Deployment)ساختم .
روی چند سیستم دیگه setup رو اجرا کردم ..این Error رو میده ....

......Setup cannot continue because some system file are out of date on your system

لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوست گرامی
لطفا با نرم افزار InstallShield 10.5 فایل Setup رو درست کن و اون فایل های DLL ,OCX که در برنامه استفاده کردی Add کن امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد من الان 3 سال با این نرم افزار کار میکنم و خیلی راضیم

mranger
28-10-2009, 12:02
سلام دوست گرامی
لطفا با نرم افزار InstallShield 10.5 فایل Setup رو درست کن و اون فایل های DLL ,OCX که در برنامه استفاده کردی Add کن امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد من الان 3 سال با این نرم افزار کار میکنم و خیلی راضیم
ببخشید . چطور تمام OCX ها و DLL هایی که برنامه استفاده میکنه پیدا کنم ...
در ضمن اگه میشه یه توضیج اجمالی در مورد ساخت Setup در این برنامه بدید (به صورت Step) یا اگه لینک آموزش میدونید بگید ..
ممنون

karbon2010
28-10-2009, 14:47
سلام
sinaaeeni جان درست می گوید بهتره از اینسال شیلد استفاده کنی
اما در مورد ستاپ بگم که من اکثر کارهایم را با همین کامپایل می کنم تا الان انواع ارور را دیده بودم الا این اگر در هنگام نصب ارور می دهد برنامه میگه که بعضی از فایل سیستم خارج از تاریخ بر روی سیستم شما است بهمین دلیل ستاپ نمیتونه ادامه بدهد
در ضمن مطمئن هستی که کار با اون را کاملا یاد داری و اشتباهی نکردی
اگه مشکلی داری بگو که کاملا توضیح بدهم درمورد اینستال شیلد من که توضیحی یاد ندارم بدهم

mranger
28-10-2009, 20:43
سلام
sinaaeeni جان درست می گوید بهتره از اینسال شیلد استفاده کنی
اما در مورد ستاپ بگم که من اکثر کارهایم را با همین کامپایل می کنم تا الان انواع ارور را دیده بودم الا این اگر در هنگام نصب ارور می دهد برنامه میگه که بعضی از فایل سیستم خارج از تاریخ بر روی سیستم شما است بهمین دلیل ستاپ نمیتونه ادامه بدهد
در ضمن مطمئن هستی که کار با اون را کاملا یاد داری و اشتباهی نکردی
اگه مشکلی داری بگو که کاملا توضیح بدهم درمورد اینستال شیلد من که توضیحی یاد ندارم بدهم
یعنی از از برنامه Install Shield استفاده کنم ...
حالا ای برنامه رو از کجا گیر بیارم ...
اگه لینک دانلود دارید بذارید .
ممنون

sinaaeeni
28-10-2009, 23:30
ببخشید .
اگه میشه یه توضیج اجمالی در مورد ساخت Setup در این برنامه بدید (به صورت Step) یا اگه لینک آموزش میدونید بگید ..
ممنون

با سلام دوست گرامی
در لینک زیر آموزش ساخت setup با نرم افزار Install Shield تقدیم میدارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید