ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سايت جامعي در مورد اطلاعات سخت افزاري مي شناسيد؟

shahinfarasystem
28-10-2009, 09:04
سلام

سايتي هست كه بتونه مشخصه كلي از قطعات سخت افزاري رو ارائه بده
يه چيز خيلي جامع موردنيازمه

مي خوام اطلاعات يه سري مانيتور رو در بيارم بيشتر مثلا مي خوام بدونم نزديك 20 نوع مدلي كه تو دست دارم هر كدوم دقيقا چقدر برق مصرف مي كنند

يه همچين تيپي
ولي سرچ كردم سايت جامعي پيدا نكردم

كمكم كنيد ممنون ميشم :10::10::10:

khark11
28-10-2009, 13:50
فكر نكنم يه همچين چيزي گيرت بياد، سايت سازنده اون مدل يه چيزايي ارائه ميده كه معمولا ميزان مصرف و اين جور چيزا رو نميگن!

Grand
28-10-2009, 14:39
شاید به دردت خوردن:

www .sakhtafzar. com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shahr sakhtafzar .com

فاصله‎ها رو بردارید.

milky way
28-10-2009, 14:46
مصرف برق رو که باید اندازه بگیری چون خوده کمپانیها هم چیزی منتشر نمیکنن، ولی بعید میدونم خیلی مصرفها متفاوت باشه مخصوصاً برای LCD ها اکثراً مصرفها خیلی نزدیکه، احتمالاً البته.

shahinfarasystem
28-10-2009, 16:08
شاید به دردت خوردن:

www .sakhtafzar. com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shahr sakhtafzar .com

فاصله‎ها رو بردارید.

ممنونم سايت هاي خوبي بودند ولي متاسفانه اطلاعات مانيتور نداشتند دوست عزيز

مصرف برق رو که باید اندازه بگیری چون خوده کمپانیها هم چیزی منتشر نمیکنن، ولی بعید میدونم خیلی مصرفها متفاوت باشه مخصوصاً برای LCD ها اکثراً مصرفها خیلی نزدیکه، احتمالاً البته.

راستش يه چيزايي پيدا كردم براي بعضي از مدل ها ولي براي همشون نيست ببين مثلا اينا رو پيدا كردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن دوست عزيزمن چون مي خوام يه گزارش توي محل كارم بدم بايد ميزان دقيق برق مصرفي هر كدوم رو بدونم

mjzaret
28-10-2009, 19:13
پیشنهاد من اینه که به سایت رایانه صبا سر بزنی. سایت جامعی در زمینه قیمت و انواع قطعات رایانه‌ای هست. در مورد هر قطعه که اسمش در سایت باشه اطلاعات و جزئیات بیشتری رو قرار داده.

shahinfarasystem
28-10-2009, 21:11
پیشنهاد من اینه که به سایت رایانه صبا سر بزنی. سایت جامعی در زمینه قیمت و انواع قطعات رایانه‌ای هست. در مورد هر قطعه که اسمش در سایت باشه اطلاعات و جزئیات بیشتری رو قرار داده.

ممنون دوست عزيز اطلاعات خيلي خوبي توش هست اگر توي قسمت مانيتورهاش بريد دقيقا هموني هست كه من مي خوام

فقط يه چيزي اطلاعاتي كه توش ثبته چنددرصد مطمئنه؟ يعنب منبعشون موثقه؟

Grand
28-10-2009, 21:11
یادمه وقتی یک پاور گرین گرفتم در دفترچه همراه اون اطلاعات کاملی در مورد میزان مصرف برق سخت افزارهای مختلف درج شده بود.

پیشنهاد میکنم این دفترچه رو تهیه کنید.

mjzaret
28-10-2009, 21:28
ممنون دوست عزيز اطلاعات خيلي خوبي توش هست اگر توي قسمت مانيتورهاش بريد دقيقا هموني هست كه من مي خوام

فقط يه چيزي اطلاعاتي كه توش ثبته چنددرصد مطمئنه؟ يعنب منبعشون موثقه؟

من در چند مورد اطلاعات این سایت رو با سایت سازنده‌ی اون قطعات مقایسه کردم که هیچ فرقی نداشتند.

shahinfarasystem
28-10-2009, 21:45
من در چند مورد اطلاعات این سایت رو با سایت سازنده‌ی اون قطعات مقایسه کردم که هیچ فرقی نداشتند.

احيانا نمي دونيد منبع اطلاعاتشون كردوم سايته؟

The Dreadnaught
12-11-2009, 10:08
سلام

امیدوارم که برای ارسال این پست دیر نشده باشه ، ولی فکر کنم این Comparison chart به کارتون بیاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi Khan
14-12-2012, 11:00
سلام
قبلا سايت معتبري رو مي شناختم كه با انجام تست مقايسه دقيقي بين آخرين ماركهاي مختلف يك سخت افزار انجام ميداد كه نتيجه رو بصورت ليست شده قرار ميداد. هرچي ميگردم نميتونم لينكش رو پيدا كنم. شما سراغ دارين؟ ممنون ميشم