مشاهده نسخه کامل
: دوربین مناسب جهت کپچر
kamran_dotnet
28-10-2009, 00:16
سلام
من حدود سه ساله که دارم مونتاژ میکنم.به طور مداوم دارم فیلم عروسی مونتاج میکنیم.
تو این مدت همه فیلمهای DV عروسی رو فقط با یه دوربین دستی panasonic NV-GS35 کپچر میکردم.(اون هم با usab
چون اصلا با 1394 شناسایی نمیشه.(توسط CS4 حداقل)
چند بار تا حالا فیلمهایی اومده که موقع کپچر کردن به مشکل بر خوردم.البه به همکاران هم دادم به سختی تونستن با دستگاههای دو سه ملیون تومنی (اسمش یادم نیست) پخش و کپچر کنن.
الان مسئله اینه که یه مدته شک کردم به این که اصلا ان دوربین مناسب هست برای کپچر؟
اصلا باید با این دوربین کار کنم یا برم دوربین بخرم؟
اگر بخوام بخرم چی بخرم که هزینه کمتری اشته باشه و به راحتی کارم رو اه بندازه؟
البته واقعا فکر نمیکنم نیازی به دوربین باشه.این داره پخش میکنه.همکاران از این فیلمهای DV تقلبی میگیرن.هیچ وقت با پاناسونیک ها مشکل نداشتم.اما این فیلمهای سونی یا پاناسونیک رنگیا قالبا به مشکل بر میخوره.
خواش میکنم همکارانی که واقعا تو ای حرفه هستن من رو راهنمایی کنن.یا اگر شد تلفنشون رو لطف کنن بدن من کمی از تجربشون استفاده کنم.
Mr Andersson
28-10-2009, 03:18
درود;
دوست عزیز بهترین وسیله برای کپچر دستگاهیه بنام DVPlayer که از 1.000.000 تومان به بالا یافت میشه.
اما اگه قصد ندارید اینقدر هزینه کنید توصیه میکنم یک دوربین MD1000 پاناسونیک بگیرید که تا 600-700 تومن هم پیدا میشه. با این کار میتونید از کرایه دوربین هم کسب درآمد کنید منتها حواستون باشه این دوربین با فورمت HD همخوانی نداره.
موفق باشید...
kamran_dotnet
28-10-2009, 10:21
درود;
دوست عزیز بهترین وسیله برای کپچر دستگاهیه بنام DVPlayer که از 1.000.000 تومان به بالا یافت میشه.
اما اگه قصد ندارید اینقدر هزینه کنید توصیه میکنم یک دوربین MD1000 پاناسونیک بگیرید که تا 600-700 تومن هم پیدا میشه. با این کار میتونید از کرایه دوربین هم کسب درآمد کنید منتها حواستون باشه این دوربین با فورمت HD همخوانی نداره.
موفق باشید...
ممنونم.
من دیروز سمت جمهوری یه آمار گرفتم یک گفت با 950 تومن یه دوربین دستی هست بهت میدم که HD هم میخونه.سه فرمت HD رو اجرا میکنه.
ولی یه مسئله هست.آیا واقعا دوربیندستی من توانایی پخش DV رو در بعضی مواقع نداره؟
چون به نظر من پخش فرقی نباید داشته باشه. این MD1000 که شما میگید دیگه به هیچ عنوان مشکلات قبلی رو برای من نداره؟
میترسم بگیرم و واقعا اشکال از نوع فیلمها باشه و کلی ضد حال بخورم.
علي طهماسبي
28-10-2009, 10:22
با سلام
اگر بخوام بخرم چی بخرم که هزینه کمتری اشته باشه و به راحتی کارم رو اه بندازه؟
دوست عزيز منهم مشكل شما رو داشتم يه دونه هندي كم كنون مدلش MD140 خريدم از پاناسونيكهايي (GS 27 و GS 60 ) كه داشتم قويتر بود و كارمو راه انداخت فكر كنم هد كنون قويتره ...
يا حق
kamran_dotnet
28-10-2009, 16:34
با سلام
دوست عزيز منهم مشكل شما رو داشتم يه دونه هندي كم كنون مدلش MD140 خريدم از پاناسونيكهايي (GS 27 و GS 60 ) كه داشتم قويتر بود و كارمو راه انداخت فكر كنم هد كنون قويتره ...
يا حق
عزیز چند خریدی؟
من شنیدم هندی کم های دستی هست که HD هم پخش میکنه و ارزونه (حدود 500 تومن)
جهت اطلاع دوستان بگم که امروز فیلم رو بردم پیش یکی از همکارام و تونست با panasonic md 10000 کپچر کنه.اما صدا تق و توق داشت و خراب بود.به هر حال به این نتیجه رسیدم که مشکل از دوربین منه که نمیتونه.البته یه چیزی بگم.طرف با pinacle studio این کار رو کرد.امتحان میکنم ببینم کپچر کردن با پریمیر cs4 بهتره یا پیناکل
به عزیزان خبرش رو میدم.
Mr Andersson
29-10-2009, 00:28
درود;
عزیز چند خریدی؟
جهت اطلاع دوستان بگم که امروز فیلم رو بردم پیش یکی از همکارام و تونست با panasonic md 10000 کپچر کنه.اما صدا تق و توق داشت و خراب بود.به هر حال به این نتیجه رسیدم که مشکل از دوربین منه که نمیتونه.البته یه چیزی بگم.طرف با pinacle studio این کار رو کرد.امتحان میکنم ببینم کپچر کردن با پریمیر cs4 بهتره یا پیناکل
به عزیزان خبرش رو میدم.
دوست عزیز توضیح دادم خدمتتون. دوربین های مختلف با دور موتورهای مختلف رکورد میگیرند. پس بهترین وسیله یه پلیر مخصوص این کاره نه یه دوربین. اما از روی تجربه عرض کردم تا حالا سری MD10000 و MD9000 پاناسونیک بهترین جواب رو داده و به نظر من هندی کم در کل برای کپچر کردن مناسب نیست. در ضمن نرم افزار تاثیری در شناسایی نوار نداره . بهتره از فیلمبردارت بپرسی با چه دوربینی رکورد رفته.
.......
kamran_dotnet
29-10-2009, 09:15
درود;
دوست عزیز توضیح دادم خدمتتون. دوربین های مختلف با دور موتورهای مختلف رکورد میگیرند. پس بهترین وسیله یه پلیر مخصوص این کاره نه یه دوربین. اما از روی تجربه عرض کردم تا حالا سری MD10000 و MD9000 پاناسونیک بهترین جواب رو داده و به نظر من هندی کم در کل برای کپچر کردن مناسب نیست. در ضمن نرم افزار تاثیری در شناسایی نوار نداره . بهتره از فیلمبردارت بپرسی با چه دوربینی رکورد رفته.
.......
MD10000 و MD9000
ممنون
saeedn70
29-10-2009, 09:26
سلام یه سوال داشتم .
میخام روی کامپیوتر 4 تا دوربین وصل کنم که همزمان با هم فیلمبرداری کنه برای امنیتی
چه وسیله ای میخاد که همزمان بشه 4 تا دوربین رو وصل کرد و فیلمبرداری کرد .
دیدید مثل این مراکز خرید و بانکها .
kamran_dotnet
29-10-2009, 10:39
سلام یه سوال داشتم .
میخام روی کامپیوتر 4 تا دوربین وصل کنم که همزمان با هم فیلمبرداری کنه برای امنیتی
چه وسیله ای میخاد که همزمان بشه 4 تا دوربین رو وصل کرد و فیلمبرداری کرد .
دیدید مثل این مراکز خرید و بانکها .
تا اونجا كه من دنبال كاراش بودم بايد به يه دستگاه وصل كنيد كه اسمش يادم نيست.
بعد اون رو به كامپيوتر وصل كنيد.
اين موضوع چه ربطي به اينجا داره ؟ لول
علي طهماسبي
29-10-2009, 10:44
با سلام
عزیز چند خریدی؟
دوست عزيز اگه پول به اندازه كافي داري همون دي وي پلير رو بخر اگه نه دوربين هندي كنم مارك كنون بخر اونو من قبلا 280 خريدم و فرمت hd هم ساپورت نمي كنه ولي براي dv عاليه موفق باشي
adame_haji
02-11-2009, 08:41
ارزون ترین مدل سونی رو بخر گه خیلی هم خر کاره
من خریدم 180 تومن اگه اشتباه نکنم
I.Link هم داره
خروجی AV هم داره
با Paint هم میوتونی ازش کپچر بپیری :دی
فرمت dv و dv cam رو هم ساپورت میکنه
ولی یه مدل بالاترش که 30 تومن گرون تره آی لینک نداره که به درد کار ما نمیخوره
یا علی
با Paint هم میوتونی ازش کپچر بپیری...
شاید منظورشون مُووی مِیکره.
کنون اِچوی30 یا چهل گزینهی خوبیه.
kamran_dotnet
02-11-2009, 13:01
من شيندم دوربين هايي كه HD هم پخش ميكنن قديمياش ارزونن.حدود 500 تومن.
درسته؟
massoudmail
02-11-2009, 14:34
درود;
.......
درود به همگي
قابل توجه اينكه دوربين HD 'گرفتن يه ورودي HD ميخواد يه تغيير تو سايز پروژه هاي ساخته شده قبلي ميخواد يه آدم با وقت وحوصله كه اين تغييرو بپذيره و كم كم باهاش مچ بشه و در نهايت يه خروجي HD كه اونهم يه درصد بالايي از مشتري هايي رو ميخواد كه اون پلير و تلويزيون رو داشته باشن كه تازه ارزش اين همه كار نو و وقت و انرژي رو بدوننننننن!!!
اگه از من بپرسن (بعد از هشت سال و اندي كار تدوين) دوربين هاي هندي كم سوني كه 1394 ساپورت ميكنن رو بهترين و به صرفه ترين دستگاه براي كپچر ميدونم.حتي دوربين دست دومي كه 1 سال كاركرده باشه اينها همش به تجربه ثابت شده...
kamran_dotnet
02-11-2009, 14:40
درود به همگي
قابل توجه اينكه دوربين HD 'گرفتن يه ورودي HD ميخواد يه تغيير تو سايز پروژه هاي ساخته شده قبلي ميخواد يه آدم با وقت وحوصله كه اين تغييرو بپذيره و كم كم باهاش مچ بشه و در نهايت يه خروجي HD كه اونهم يه درصد بالايي از مشتري هايي رو ميخواد كه اون پلير و تلويزيون رو داشته باشن كه تازه ارزش اين همه كار نو و وقت و انرژي رو بدوننننننن!!!
اگه از من بپرسن (بعد از هشت سال و اندي كار تدوين) دوربين هاي هندي كم سوني كه 1394 ساپورت ميكنن رو بهترين و به صرفه ترين دستگاه براي كپچر ميدونم.حتي دوربين دست دومي كه 1 سال كاركرده باشه اينها همش به تجربه ثابت شده...
واقعا از همگيتون ممنونم كه تجاربتون رو در اختيار ديگران قرار ميديد.
ممنون
Mr Andersson
03-11-2009, 01:08
درود;
درود به همگي
استاد مسعود کم کم آواتارت واضع تر میشه. بیل گیتسه؟ در مورد هندی کم هر کس نظر خودشو داد. من هم همینطور. خوب هندی کم داریم تا هندی کم و همچنین قیمت رو نباید فراموش کرد حالا دیگه تصمیم با دوستمونه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.