مشاهده نسخه کامل
: پلیر سونی nwz-a826
omid8319
27-10-2009, 21:52
با سلام
یک پلیر سونی nwz-a826 دارم که وقتی با بلوتوث کار میکنی هنگ میکنه فریمور مربوطه رو گرفتم اما نمیدونم چه جوری باید پلیر رو اپدیت کرد و نمیدونم چطوری به حالت ریکاوری میره؟
omid8319
28-10-2009, 12:34
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
:41:
با سلام
یک پلیر سونی nwz-a826 دارم که وقتی با بلوتوث کار میکنی هنگ میکنه فریمور مربوطه رو گرفتم اما نمیدونم چه جوری باید پلیر رو اپدیت کرد و نمیدونم چطوری به حالت ریکاوری میره؟
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
:41:
اساساً باید این کار رو با نرم افزار مخصوص سونی که همراه با دستگاهت توی CD هستش انجام بدی .. اون نرم افزار رو نصب کردی؟ . اگه نه ، نصبش کن و در حالیکه به اینترنت وصلی از طریق منوهای اون دنبال آپدیت بگرد...
omid8319
28-10-2009, 19:26
متاسفانه دست دوم خریدم وهیچ سی دی باهاش نبود
omid8319
29-10-2009, 14:41
دوستان اگه ممکنه فریمور مدل nwz-a826را برامون بزارن همراه با اموزش اپدیت
متاسفانه دست دوم خریدم وهیچ سی دی باهاش نبود
باید بری به صفحه ساپورت سونی مربوط به این محصول و media manager رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنی (48 مگ).. ایشالا مشکلت رو حل کنه
دوستان اگه ممکنه فریمور مدل nwz-a826را برامون بزارن همراه با اموزش اپدیت
همونطور که گفتم سونی ها firmware بصورت یه فایل جدا ندارند و ظاهراً عمل آپدیت از طریق نرم افزار مربوط انجام میشه (سونی همیشه از این کارها در زمینه کپی رعایت و حفاظت از فایل و اینا انجام میده)
omid8319
31-10-2009, 18:30
باید بری به صفحه ساپورت سونی مربوط به این محصول و media manager رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fnwz-a826)کنی (48 مگ).. ایشالا مشکلت رو حل کنه
همونطور که گفتم سونی ها firmware بصورت یه فایل جدا ندارند و ظاهراً عمل آپدیت از طریق نرم افزار مربوط انجام میشه (سونی همیشه از این کارها در زمینه کپی رعایت و حفاظت از فایل و اینا انجام میده)
دوست عزیز متاسفانه media manager رو هم دانلود کردم ولی هیچ اثری از اپدیت و اپگرید نیست در ضمن من فایل NWZ-A720_V1_02.exe رو گرفته ام اما این ارور رو میده
no device to be update is connected currently.connect the device to update before proceeding
دوست عزیز متاسفانه media manager رو هم دانلود کردم ولی هیچ اثری از اپدیت و اپگرید نیست در ضمن من فایل NWZ-A720_V1_02.exe رو گرفته ام اما این ارور رو میده
no device to be update is connected currently.connect the device to update before proceeding
طبیعیه که با firmware یه مدل دیگه کار نکنه؛ هر مدل "امضاش" با مدل دیگه فرق می کنه .. وقتی پست اول گفتی "firmware مربوطه رو گرفتم" منظورت همین بود یا واقعا مال 826 رو گرفته بودی؟
بهرحال اینطور به نظر میاد که firmware ی برای A826 در نظر نگرفته ان ... باز هم من می گردم ..
omid8319
07-11-2009, 19:18
دوست عزیز چیزی پیدا کردی؟
دوست عزیز چیزی پیدا کردی؟
جواب سوال پست قبل من رو ندادی، رفیق:
وقتی پست اول گفتی "firmware مربوطه رو گرفتم" منظورت همین بود یا واقعا مال 826 رو گرفته بودی؟
omid8319
09-11-2009, 19:55
اره منظورم همین فایل بود اخه توی سایت ساپورت همین فایلو گذاشته بود
اره منظورم همین فایل بود اخه توی سایت ساپورت همین فایلو گذاشته بود
خب اینطوری کار سخت میشه .. چون من هم برای firmware ی پیدا نکردم ..
البته پشتیبانی سونی خیلی خوبه ... شما درسته که دست دوم خریدی ، کارت گارانتی، چیزی از فروشنده نگرفتی؟ .. باز با این وجود بی ضرره اگه با نمایندگی اش تماس بگیری و بگی "آقا کارتش رو گم کردم ، چقدر هزینه اش میشه که مشکل نرم افزاری اش رو حل کنید؟" .. نباید بیشتر از مثلا 4-5 تومن بشه ...
تهران هستی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.