مشاهده نسخه کامل
: صفحه لمسی تا سقف 450
سلام . یه گوشی خوب با امکانات متوسط رو به بالا حداکثر تا قیمت 450-500 می خواستم .
امکاناتی که خیلی برام مهمه :
دوربین با کیفیت خوب (5) باشه خیلی بهتره
صفحه لمسی
سیستم عامل واسم فرقی نداره ولی اگه ویندوز باشه خیلی بهتره .
ال سی دی بزرگ تقریبا در حد ای فون و نوکیا n97 و در همین حدود باشه
مرسی از اینکه وقت گذاشتین و خوندین
Mohammad_Ahrari
27-10-2009, 15:27
به نظرم i900 omnia خوبه و در ضمن با کمی هزینه بیشتر diamond 2 هم گزینه ی مناسبیه اما صفحه زیاد بزرگی نداره...جفتشونم ویندوزن
به نظرم i900 omnia خوبه و در ضمن با کمی هزینه بیشتر diamond 2 هم گزینه ی مناسبیه اما صفحه زیاد بزرگی نداره...جفتشونم ویندوزن
مرسی از راهنماییت . دوستان دیگر هم پیشنهاد هاشون رو بگن . روی همش فکر میکنم . از اچ تی سی دایموند 2 اصلا خوب نیست . اومنیا بهتره . (نظر شخصی)
Dark.Life
27-10-2009, 18:26
دیاموند 2 شاید بشه گفت برترین انتخابه
میشه بگین مشکلش چیه؟
دیاموند 2 شاید بشه گفت برترین انتخابه
میشه بگین مشکلش چیه؟
در اینکه دایموند 2 خوبه هیچ شکی نیست
ولی از نظر من دوتا مشکل اساسی وجود داره ( احتمالا فقط برای من )
1- شیک نیست
2- اثر انگشت روی بدنه باقی میونه
3- اینجا تو شهر ما مثل علف ریخته . همه اینو دستوشنه . می خوام یه چیزی داشته باشم که یونیک باشه .
دلیل سوم از همه مهمتره . وگرنه در امکانات و چیزایی دیگه از 10 من بهش 7 یا 8 میدم .
فکر کنم منظورم رو کامل رسونده باشم
dc_error691
27-10-2009, 19:51
من فکر می کردم که Omnia خیلی بیشتر از Diamond 2 دست ملت باشه حداقل تو شهر ما که اینجوریه!
از نظر من از Omnia شیک تره ولی رو X1 هم میتونی فکر کنی
در کل به نظر من:
ِانتخاب اول:hTC Touch Diamond2
انتخاب دوم: Sony Ericsson XPERIA X1
انتخاب سوم: SAMSUNG i900 Omnia
کیفیت صفحه نمایش امنیا نصف Diamond2 و XPERIA هم نیست
merikh_merikh
27-10-2009, 20:23
نظره منم روی دیاموند2 میباشد که با انتظارات شما همخونیه بیشتری داره و گزینه ی دوم هم ایکس1 میباشد که اگه کیبرد به کارت میاد که به نظره من کیبرد به کاره همه میاد ایکس1 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.....
nima_voroojak
27-10-2009, 23:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بنظرمن Sony Ericsson XPERIA X1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخر گوشیه خوبیه یکی از دوستامم خریده راضیه
مشخصات كلي :
فرم كشويي - دوربين 3.15 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 3 اينچ - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي - مگابايت - حافظه داخلي 400 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 110* 53*16.7 ميليمتر - وزن 145 گرم
قيمت: 412000 تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.