مشاهده نسخه کامل
: واحد تربیت بدنی دانشگاه؟
تو دانشگاه یک واحد هست به نام تربیت بدنی حالا میخوام بدونم که چی؟ یعنی توش چکار باید بکنی؟
ممونم:20::11::40:
Miss.Rose
27-10-2009, 17:18
!
خب ورزش میکنی دیگه
بستگی به استادش داره چی امتحان بگیره
mf.designing
27-10-2009, 17:21
تربیت بدنی 1 : آمادگی جسمانی و تمرینات تحت فشار !!
تربیت بدنی 2 : انتخاب یک رشته ورزشی و شروع به کار !
این درس همون ورزش دوره دبیرستانه اما به جای اینکه معلم یه توپ بندازه زیر پات بگه بازی کن و خودش بره چایی بخوره یه استاد میاد یه ساعتی مدووننت و بعدش تازه شروع میکنه به درس دادن مبانی ورزش!!!!!!!!!!
تربیت بدنی 1 : آمادگی جسمانی و تمرینات تحت فشار !!
تربیت بدنی 2 : انتخاب یک رشته ورزشی و شروع به کار !
دقیقا! قبول دارم منتها باید یه جزه رو هم بهش اضافه میکردی!!
Miss.Rose
27-10-2009, 18:30
کلا چرته نه؟:دی
معافی میشه گرفت؟؟؟ :دیی
البته تو بعضی دانشگاه های با امکانت بالا شما می تونید درس تربیت بدنی تونو شنا وردارید!
ostadonline
27-10-2009, 23:14
تربیت بدنی یک هیچی نداره. فقط ورزش و نرمش. اما 2 اش خیلی بهتره. چون هم تخصصی تره هم آموزشی تر.
البته تو بعضی دانشگاه های با امکانت بالا شما می تونید درس تربیت بدنی تونو شنا وردارید!
درسته. البته اینی که شما میگی برای تربیت بدنی 2 هستش.
حالا ما حتما داریم یا نه ممکنه نداشته باشیم؟ من نیم سال دومم و از بهمن میرم دانشگاه..
حالا ما حتما داریم یا نه ممکنه نداشته باشیم؟ من نیم سال دومم و از بهمن میرم دانشگاه..
رشته تون چیه؟
تقریبا همه ی رشته ها دارن
Miss.Rose
29-10-2009, 13:06
همه رشته ها دارن
Karmenwet
29-10-2009, 13:17
سلام
دوست خوبم گندترین واحدهای درسی همین تربیت بدنی 1 و 2 هستش که همه ازش بیزارند.
من که همیشه استاد ( البته همون معلم ورزش مدرسه هستند و برای اینکه نمره بگیری باید استاد بهش بگویی )
سرش می چرخوند اون ور من هم فرار می کردم. در کل باید جیم زن حرفه ای باشی تا استاد رو دور بزنی.
در کل این دو واحد واقعا اذیت می کنند.
فقط سعی کن زودتر پاسشون کنی و مثل من توی ترم اخر این دو واحد را بر نداری که پشیمانت می کنند.
سلام
دوست خوبم گندترین واحدهای درسی همین تربیت بدنی 1 و 2 هستش که همه ازش بیزارند.
من که همیشه استاد ( البته همون معلم ورزش مدرسه هستند و برای اینکه نمره بگیری باید استاد بهش بگویی )
سرش می چرخوند اون ور من هم فرار می کردم. در کل باید جیم زن حرفه ای باشی تا استاد رو دور بزنی.
در کل این دو واحد واقعا اذیت می کنند.
فقط سعی کن زودتر پاسشون کنی و مثل من توی ترم اخر این دو واحد را بر نداری که پشیمانت می کنند.
بستگی داره با چه دیدی بهش نگاه کنی البته من حرف شما رو قبول دارم چون رفیق خودم دانشگاه واسش انتخاب واحد کرده قبل درس فیزیک 2 تربیت بدنی یک داره انقدری خسته میشه که سر کلاس فیزیک همش چرت میزنه( استادشون تا 45 دقیقه ندوندشون بیخیال نمیشه!!!!!!!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.