ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : اتصال به ADSL با دو مودم و یک خط

mamo
27-10-2009, 01:30
سلام
چطوری میشه با دو تا کامپیوتر و دوتا مودم و دو تا اکانت ADSL با یک خط تلفن کانکت شد؟
فقط یکی کانکت میشه

یعنی اینکه دو تا مودم که هر کدوم به یک کامپیوتر مجزا متصل هستند، بطور همزمان با یک خط تلفن لینک نمیشن (چراغ DSL شون روشن نمیشه) و هر مودم که زودتر روشن باشه اول اون میشه ولی اگه سیم رو بکشی یا مودم متصل شده رو خاموش کنی اون موقع خط آزاد میشه و مودم دوم میتونه لینک بشه!

چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟

Black Eyes
27-10-2009, 11:25
چرا لقمه رو دور دهنت میچرخونی!!!!!!
یه سیستم رو با usb کانکت شو یکی دیگه رو با کابل شبکه

mamo
27-10-2009, 16:36
شما سوال منو جواب بده لطفا
اگه میخواستم میکردم
اینطوری نمیخوام

undertaker_ss
28-10-2009, 19:52
شما سوال منو جواب بده لطفا
اگه میخواستم میکردم
اینطوری نمیخوام

فکر نکنم با یه خط بشه همچین کاری کرد:13:
فکر کنم مهندسای مخابرات بهتر بتونن کمک کنند

Hessam_7800gtx
28-10-2009, 19:54
شما هر وقت تونستین با دو مودم دایل آپ و یک خط کانکت شین این رو هم میتونید.آخه مرد مومن این دیگه بدیهی؟؟!!! هستش که مودم خط رو تو فرکانس مخصوصش اشغال میکنه و دیگه نمیشه از اون فرکانس تو خط استفاده کرد...

mamo
29-10-2009, 02:10
ممنون
بي خيال شدم

aghafarzin
27-05-2012, 11:29
ممنون
بي خيال شدم

چرا عزیز اگه هردو اکانتت مال مخابرات باشه می شه.البته فقط با یه مودم.راهشم اینه که اول مودم رو به صورت bridg وصل کنی بعد هر دو سیستم رو به مودم وصل کنی و دو تا کانکشن درست کنی و با هر کودوم بخوای می تونی وصل بشی.اینم بگم که با دوتا مودم امکان نداره

hermione
28-05-2012, 16:46
یعنی از یک خط تلفن 2 تا ADSL بگیری؟
این که بدیهیه نمیشه

ARAM44
24-06-2012, 15:35
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دو تا مودم tp-link 8811 با با دو تا pc با یک حط تلفن و یک سرویس اشتراک از مخابرات از 3 سال گذشته هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت نداشتم (هر کدام از کامپیوترها به صورت تکی و نه باهم میتونستند به adsl وصل شوند و هیچ مشکلی نبود )تا اینکه از حدود هفته پیش شرکت مخابرات مک فیلتر رو اعمال کرد الان یکی از مودمها به صورت pppoe وصل میشه ولی دیگری به هیچ عنوان حتی در حالت pppoe هم وصل نمیشه (تمام این حالتها در حالت روشن بودن یکی از مودمها بررسی میشه )دوستان گفتند چاره ای نیست باید بری مخابرات و بگی مک رو ریست کنند و اولین مودمی که روشن بشه مک اون ثبت میشه و باز هم دومی نمی تونه وصل بشه . لازم به ذکرهست که هیچ کدام از مودمها از اون موقع تا به حال در حالت بریج هم نمیتوانند کانکت بشوند و ارور 691 میدهند .دیدم این چاره کار نیست بعدش پیشنهاد شد که چون هر دو مودم tp-link هست مک مودمی رو که سرور بهش اجازه میده یادداشت و در قسمت mac clone مودمی که نمیتونه کانکت بشه ست کنم این کار رو کردم ولی باز هم نتیجه نگرفتم . در مراجعه دوباره به قسمت mac clone مودم تنظیم شده با کمال تعجب دیدم مکی که جدیدا در مستطیل اول از بالا ست کرده بودم پاک شده و مستطیل خالیه .ایا دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ؟ مرصی

narthex
25-06-2012, 20:40
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دو تا مودم tp-link 8811 با با دو تا pc با یک حط تلفن و یک سرویس اشتراک از مخابرات از 3 سال گذشته هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت نداشتم (هر کدام از کامپیوترها به صورت تکی و نه باهم میتونستند به adsl وصل شوند و هیچ مشکلی نبود )تا اینکه از حدود هفته پیش شرکت مخابرات مک فیلتر رو اعمال کرد الان یکی از مودمها به صورت pppoe وصل میشه ولی دیگری به هیچ عنوان حتی در حالت pppoe هم وصل نمیشه (تمام این حالتها در حالت روشن بودن یکی از مودمها بررسی میشه )دوستان گفتند چاره ای نیست باید بری مخابرات و بگی مک رو ریست کنند و اولین مودمی که روشن بشه مک اون ثبت میشه و باز هم دومی نمی تونه وصل بشه . لازم به ذکرهست که هیچ کدام از مودمها از اون موقع تا به حال در حالت بریج هم نمیتوانند کانکت بشوند و ارور 691 میدهند .دیدم این چاره کار نیست بعدش پیشنهاد شد که چون هر دو مودم tp-link هست مک مودمی رو که سرور بهش اجازه میده یادداشت و در قسمت mac clone مودمی که نمیتونه کانکت بشه ست کنم این کار رو کردم ولی باز هم نتیجه نگرفتم . در مراجعه دوباره به قسمت mac clone مودم تنظیم شده با کمال تعجب دیدم مکی که جدیدا در مستطیل اول از بالا ست کرده بودم پاک شده و مستطیل خالیه .ایا دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ؟ مرصی

اول از همه MAC رو پیدا کنید،
مک مودم رو روی مک pc بزارید (کافی برید قسمت HARDWARE کامپیوتر، کارت شبکه ... جایی هست که بتونید مک رو دستی ست کنید)، مودم رو حالت bridge بزارید، کانکت بشید ... اگر مک رو درست نوشته باشید باید کار کنه ...
راه دیگه هم اینه بگید reset کنن ....

ARAM44
26-06-2012, 06:33
اول از همه MAC رو پیدا کنید،
مک مودم رو روی مک pc بزارید (کافی برید قسمت HARDWARE کامپیوتر، کارت شبکه ... جایی هست که بتونید مک رو دستی ست کنید)، مودم رو حالت bridge بزارید، کانکت بشید ... اگر مک رو درست نوشته باشید باید کار کنه ...
راه دیگه هم اینه بگید reset کنن ....

narthex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان دستت درد نکنه نمیدونم با چه زبانی ازتون تشکر کنم . مشکل حل شد رفتم قسمت پنل کاربری در netbill اونجا مک اکتیو رو یادداشت کردم بعدا اومدم همون طور که شما گفتید مدم رو bridge تنظیم کردم و رفتم سراغ network address کارت شبکه و value اون رو به مک اکتیو تغییر دادم کار درست شد . نمیدونید چقدر دعاتون میکنم الان تو اینجا چون اومدن یک مک برای هر خط تعریف کردن نمیتونستیم به غیر از یک مودم به خط وصل کنیم کل شهر از یک هفته پیش گرفتار این موضوع شده. دیروز رفتم مخابرات مسئولینش به غیر از خرید مودم وایرلس پیشنهاد دیگری ندارند میگم اقا کل کامپیوتر فروشیها گرفتار شده اند نمی تونند کانفیگ کنند میگه این مشکل ما نیست اصلا کانفیگ مودم توسط مغازه دار کار خلافی هست ملت بروند خودشون کانفیگ مودم یاد بگیرند!!! عصبانی شدم بهشون گفتم والا تو این 3 سال که adsl گرفتم هیچ بنده خدایی هوس استفاده از سرویس ما رو نکرد اما شما بیخودی ما رو اذیت می کنید . تمام درها هم بسته بشه خدا همیشه یه در برای بنده اش باز میکنه . با این کار ی که شما یادم دادید نزدیک 100 هزار تومان تو جیبم موند و از خرید مودم وایرلس خلاص شدم . باز هم ممنون :10:

arasg
03-07-2013, 07:05
سلام
چطوری میشه با دو تا کامپیوتر و دوتا مودم و دو تا اکانت ADSL با یک خط تلفن کانکت شد؟

چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟

من با یک مودم adsl همزمان دوتا اکانت رو باز کردم لپتاپ و پی سی رو با دو تا اشتراک جدا باز کردم(البته مودمم بیسیم بود و روی مودمای دیگه امتحان نکردم)

vamper65
29-10-2013, 13:27
با سلام

آيا ميشه دو تا مودمTplink8811و Tplink TD-w8951nd كه هر دوشون Tplink هست رو استفاده كرد ؟ :n03:منظورم استفاده همزمان

نيست مودم معمولي هميشه پيش كامپيوتر باشه و مودم واي فاي طبقه همكف باشه ؟؟ مودم واي فاي چراغ اينترنتش روشن

نميشد كه زنگ زدم شركت گفت مودم ت رو عوض كردي ؟؟ مودم واي فاي رو درست كرد ولي حالا مودم معمولي چراغ اينترنتش

روشن نميشه ؟؟؟ اگه راهي هست كه بشه هر دو مودم استفاده كرد ( منظورم استفاده هم زمان نيست )

لطفا منو راهنمايي كنيد :n03:

بانو . ./
29-10-2013, 18:30
.

اگه مودمتون جداست .طبیعتا نباید مشکلی وجود داشته باشه

مگر اینکه همزمان از یک خط استفاده کنید

.

amin422
04-08-2014, 15:09
سلام
منم میخام تو ساختمان چند طبقه به یه خط دوتا مودم وصل کنم و ببجاب سوییچ و کابل که هزینش زیاد میشه از یه مودم استفاده کنم
آیا همچین کاری ممکنه؟

tsgha
14-08-2014, 13:52
با سلام ! دوستان من هم یک سوال دارم ! آیا میشود با دو خط تلفن و 2 تا مودم بر روی یک سیستم استفاده کرد ؟ یک کابل شبکه رو به مادربورد نصب کرد ! یکی دیگه رو کارت شبکه نصب کنیم ! حالا چطور میشه برای دانلود ازش استفاده کرد ؟ یعنی دانلود منجر از کدوم اکانت برای دانلود استفاده میکنه ؟ کسی تجربه اینکار رو داره ؟ ممنون میشم جواب بدین